تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دومین نامه ی سرگشاده برای اعضای محترم تالار
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام
من همه جانبه با شما هستم هر كاري لازم باشه براي آقا انجام ميدم
حرفهاي قشنگ شما شوري دوباره به من داد آقا علي خيلي ممنون از اين كه اين همه من رو به خودم و آقا نزديكتر كردين .
خدايا به ما سربازاي گناهكار و بي تجربه توفيق باهم بودن و باهم ساختن خودمون رو بده
تا براي ظهور آقامون دست به كار بشيم و آستين ها رو بالا بزنيم
.................................................................................................
الهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم
با تشکر
من بیشتر کارهای گروهی رو می پسندم مثل ختم قرآن به نیت فرج آقا و دعاهای مرتبط و...
ان شاء الله گروه کم کم تدابیری بیاندیشید که توی عمل هم نشون بدیم
ان شاء الله تعالی
اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها

اللهم عجل لولیک الفرج

به خدا در حال خوندن متن اشک از چشمانم سرازیر شد . مهدی جان ما رو ببخش . ما که مدعی حمایت از تو هستیم ... اینهمه عادل و عالم و ... هنوز به 313 نفر آدم درست نرسیدیم . مهدی جان از دست ما چه میکشی . به خدا ما نمیفهمیم که نمیفهمیم . مهدی جان میدونم چقدر غصه داری از دل نا پاک ما . تو رو خدا ما رو ببخش . ما همه ادعا میکنیم . کوفیان هم مثل ما ادعا میکردند . به خدا اشک از چشمانم بند نمی آید .

مهدی جان داستان غیبت تو مرا یاد آن کوفیانی می اندازد که به حسین خیانت کردند .

حسین میا به کوفه ***کوفه وفا ندارد

کوفی بی مروت***شرم و حیا ندارد

حق داری نیایی مهدی جان . برای کی خودت را بسوزانی ؟ برای ما ؟ ما که بی لیاقت ترین آدم های زمین هستیم ؟

از کجا معلوم که مهدی بیاید و ما با او باشیم ؟ ما خیلی بدیم . بیایید خودمون رو درست کنیم . التماس دعا
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دوستان لازمه ظهور آقا قطعا ترک گناه است و این میسر نمی شود مگر اینکه جهاد با نفس را آغاز کنیم...
ما در بعضی تاپیک ها میبینم شور جنگ با اسراییل خونخوار و ایادی آنها را داریم.. مرحبا به ما!! ولی آیا همین قدر شوق به جهاد با نفس داریم؟؟؟!!!!(اول به نفس سرکش خودم میگم)

ترک معصیت چند راه داره خلاصه میگم که برگرفته از سخنان مولا علی(علیه السلام) است (ببخشید در محضر بزرگان):

1.عمل نیک مثل کالایی باشه که اون رو با آخرت عوض میکنی این دسته مثل تجارند
2.عمل نیک و ترک معصیت از روی خوف به غضب خدا باشه
3.عمل نیک رو انجام میدی چون محبوبت گفته و ترک معصیت میکنی چون محبوبت رو ناراحت میکنه

سیر کسب معنویات گام های استوار میخواد. برای رسیدن به این حب قطعا حب به ائمه معصومه (علیه السلام) بسیار ره گشاست.ایشان طلایه داران تمام خوبی ها هستند و باید نزدیک بشیم به آنها تا در تاریکی نفس گم نشیم.

ما تا محب علی(علیه السلام) و خاندان آن حضرت نشیم، شیعه نمیشیم. قلب های استوار آخر الزمانی از این دسته اند
حیف که من دیر به این غافله رسیدم و هر آیینه ممکن است عجل مهلتم نده و حسرت گذشته داغی بشه روی پیشانیم...
انشالله که خدا عمری با عزت نصیب ما کنه و همتی کنیم و با مدد جستن از او و توکل به او از این آزمون سربلند بیرون بیایم.
و من الله توفیق
نقل قول:علی110 نوشته است:

با توجه به آیات و روایات، برای محقق شدن امر ظهور، دو اتفاق مهم و اساسی باید در عالم رخ دهد.

اول: کل مردم دنیا، هر کس هرجا که هست باید از اون مدل زندگی که داره خسته بشه، در حقیقت باید به پوچی و باطلی و ناکارامدی اون مدل زندگی که داره پی ببره. این در حقیقت مرحله لا اله هستش که مقدمه ظهور کلمه الله است.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تو متن ارسالی بالا برام سوالاتی بوچود آمده که اینجا می پرسم؟

1- این که گفته شده هر کس هرجا که هست باید از اون .... منظور از این جمله همگان هستند یا اکثریت ؟ و بعد هرجا یعنی همه مکان ها یا اکثریت مکان ها یا مکان های خاصی؟ ( بطور مثال در کشور اندونزی یا قرقیزستان یا نپال هم باید این صداها شنیده شود یا خیر؟)

2- عکس مسئله بالا یعنی اینکه اگر کسی تو این دنیا از وضع موجودش خسته نشده باشه اونوقت ظهور شکل نمی گیرد؟

3- در جمله " در حقیقت مرحله لااله هستش که ...." این جور به ذهن من میاد که خستگی از وضع موجود یعنی در حقیقت درک نبودن خدا در زندگی انسان و حکومت ولی درست فهمیدم؟

4- آیا با قبول داشتن بند3 ، جنبش 99درصدی ها در آمریکا و اروپا را می شود با جمله "لا اله .." هماهنگ دانست؟

تا اینجا اگر بزرگوارانی زحمت جواب به بنده را بکشند ، بر من منت می گذارند.
اللهم عجل لولیک الفرج فی قلوبنا.
به نام او
مرسی علی آقا از تنظیم عهدنامه ای به کاملی و زیبایی.من هم به نوبه خودم به عنوان یک تازه وارد عهدنامه رو امضا میکنم.
من غیر از تشکر حرفی ندارم و از شما و امثال شما و بنیان گذار این تالار به خاطر انتخابتون برای خوب بودن صادقانه متشکرم.
با آرزوی موفقیت روز افزون برای شما عزیزان......
التماس دعا.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع