تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: کشف قرانی با 115 سوره در قم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
اگر کسی بگه قرآن تحریف شده کافر است؟؟؟؟Huh
اصلاً با عثل جور در نمیاد!!!!!Dodgy
در زمان پیامبر نویسندگان قرآن چند نفر بودند....
یکی از آنها حضرت علی
بعد از آنها هم خیلی های دیگه قرآن رو از روی قرآن های موجود نسخه برداری میکردند!
فرض محال که ابوبکر قر؟؟آنی رو از پیامبر گرفته و دیگه پس نداده باشه!
بقیه قرآن ها چی؟ حضرت علی در برابر همچین چیزی سکوت میکردند؟ پیامبر اجازه میدادند کلمه ای از وحی کم بشه؟؟؟
همونطور که در قرآن داریم، خود خدا نگهدار قرآن بودند و هستند...
چه شایعه های مسخره ای میسازن!
پس حضرت علی(علیه السلام) که قرآن رو کتابت میکردن چی؟
فرضا هم که چنین چیزی بوده باشه آیا به شیعیانشون چنین چیزی رو نمیگن و انتقال نمیدن؟!
دروغه
پس اون آیه که میگه قران را ما محافظت میکنیم چی میشه؟
قرآن کم معجزه نداشته، یک سری از این معجزه ها هم بر اساس کلمه ها و اسم ها بوده اکر یک سوره هم بخواد اضافه بشه ،کل قرآن به هم میریز
میشه لینک خبر گذاری رو اعلام کنین؟
چون این خبر رو من چند سال پیش شندیم و کلی هم ردی براش زده شده بود .
سلام به همه
وقتی خدا در قرآن می فرمایند: انا نحن نزلنا ذکر و انا لهو لحافظون
یعنی اینکه خود خدا قرآن را نازل کرده و خود خدا هم از آن حفاظت میکند
تفسیر ساده ای که به عقل ناقص من میرسه اینه که از ابتدا تا انتها قرآن تغییر نخواهد کرد نه اینکه تغییر میکنه بعد شواهدی پیدا کنن که بفهمن قرآن تغییر کرده و اصلش این بوده
پس به نظر من دروغ دروغ دروغ
و نیازی به بحث کردن هم نداره
به نام حق تعالی

دوستان و برادران توجه کنید ، که بعد از وفات حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ایه ای بر ایشان نازل شد : امروز نعمتم را بر شما تمام کردم و دینتان را بر شما تکمیل کردم .

پس قران حدود ۱۴۰۰ سال قبل تکمیل شده و با توجه به ایه ۹ سوره حجر خداوند این قران را از هرگونه تغییر و تحول حفظ می کنه ، و یقینا کسی که به دروغ می گوید قران تازه ی ۱۱۵ سوره کشف شده دروغ گفته و الله متعال به زودی عذابی بس دردناک بر او نازل خواهد کرد.

ولی چرا در زمان رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) قران به سورت کتاب نوشته نشده و جمع اوری نشده؟

در زمان حیات حبیب الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) قران در حال نزول بود و هنوز کامل نشده بود پس حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نمی توانست اون رو به صورت کتاب بنویسه اما قران رو تفسیر کرده و برای هر سوره نامی مشخص ذکر کرده و برای یافتن ان اسم ها می تونید به کتاب تفسیر النوار قران مراجعه کنید

إلی الله رجوع

السلام علیکم
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع