دوست عزیز جناب guided با اینکه باهاتون موافقم ولی ان شاء اله که منطورتون ملت فهیم ایران نبود بلکه منظور اون یه عده خاص بودن ؟
(۶/آبان/۹۰ ۲۳:۱۵)guided نوشته است: [ -> ]این کار فقط برای جلب توجه هست از طرف یه سری آدم احمق!!
حالا این که کسی و یا گروهی از این ور یا اونور آب پشت قضیه هست یا نه خدا می دونه!!
اینقدر توهین به یزید ناراحتت کرده ؟!

سلام اینو بخون
[/quote]
ممنون از معرفی این سایت
بعدا گفتن که یزید رو عمر متوجه شده بودن هرچندکه این حرفشون هم جای بحث داره . چون که گفتیم مبحث توهین و لعن جداست و زیارت عاشورا پر از لعن بعضیهاست !!!
(۶/آبان/۹۰ ۲۳:۳۶)zohur12.ir نوشته است: [ -> ] (۶/آبان/۹۰ ۲۳:۱۵)guided نوشته است: [ -> ]این کار فقط برای جلب توجه هست از طرف یه سری آدم احمق!!
حالا این که کسی و یا گروهی از این ور یا اونور آب پشت قضیه هست یا نه خدا می دونه!!
دوست عزیز یه مقدار داری تند برخورد میکنی
این دوستمون هم شیعه است نه سنی که سرد و تند حرف میزنی باش
دوستان من که گفتم اون برادر جای جناب عمر رو با یزید عوضی گرفته بودن این بحثه برای اینکه همفکری کنیم و تا اندیشه هامون بارور بشه امروز عاشورا از فرهنگ مردم حذف شدنی نیست و استکبار هم این حقیقت را می داند، تجربه مکرر بیدادگران خارجی و مزدوران داخلی، به آنها آموخت که نمی توان عاشورا را از اندیشه و عواطف و آداب و رسوم مسلمانان محو کرد، از این رو آن چه امروز به آن می اندیشند، دو مساله دیگر است: 1 - کالبد عاشورا را نگهدارند و روح حسینی را از آن بگیرند و مراسم روضه خوانی را در حد عادت و رسمی که تنها به قصد ثواب اخروی برگزار می شود و گناهان انسان را میشوید، تبدیل میکنند و اهداف قیام و درس های امام و عبرت آموزیهای آن را به فراموشی بسپارند. 2 - عاشورا را به خدمت اهداف سیاسی و اجتماعی خویش بگیرند و فرهنگ تسامح و تساهل و همزیستی با کفر و شرک و بیداد را از طریق وابستگان فکری، فرهنگی خویش در مراسم عاشورا تزریق کنند و عاشورایی هماهنگ با استانداردهای بینالمللی تبلیغ و ترویج کنند. برای این کار دشمن بدنبال تحریف اهداف، تحریف وقایع، و تحریف چهرههای عاشورایی است
تو زیارت عاشورا اولی و دومی و سومی و قکر کنم چهارمی رو اسم نمی یاره اما پنجمی رو میگه یزید (اللهم العن یزید خامسا)
اون بحث عدم تکفیر که آقا فرموده شامل حال یزید لعنت الله علیه نیست.
چرا جای این حرف های مفت که باعث تمسخر میشه،چرا حدیثی ننویسیم؟حیف نباشه اسم مبارک امام حسی(علیه السلام) رو ننویسیم و این مزخرفات رو بنویسیم؟
(۶/آبان/۹۰ ۲۳:۳۶)zohur12.ir نوشته است: [ -> ] (۶/آبان/۹۰ ۲۳:۱۵)guided نوشته است: [ -> ]این کار فقط برای جلب توجه هست از طرف یه سری آدم احمق!!
امیرخان

فکر نمی کردم توی این تالار نیاز باشه این حرف رو بزنم. (البته از تذکرت ممنون)
بحث سر لعن و نفرین یزید نیست.
کدوم بچه شیعه ای هست که بخواد از یزید طرفداری کنه!!!!!؟؟؟؟
موضوع سر به سخره گرفتن !!
این که توی عاشورا پشت یه ماشین نوشته بشه ((یزید خره)) !!! نشون دهنده تنفر و لعن یزید (لعنت الله علیه) نیست
بلکه مسخره کردن اعتقادات مردم و شیعیانه.
فرض کنید امسال بنویسن یزید خره و کسی چیزی نگه!
لابد سال دیگه هم نسبت به امام حسین یه جمله عاشقانه چاله میدونی می نویسن!!!!
(۶/آبان/۹۰ ۲۳:۳۵)بهروز نوشته است: [ -> ]دوست عزیز جناب guided با اینکه باهاتون موافقم ولی ان شاء اله که منطورتون ملت فهیم ایران نبود بلکه منظور اون یه عده خاص بودن ؟
تذکرتون به جا بود.
جمله ویرایش شد.
یا علی
دوستان این نوشته ها مثل این میمونه که معلمی یا والدین یه کودک بخوا اون کودک رو تنبیه کنه اما نخواد تنبیه بدنی کنه , یه جوری مثل این میمونه که آدم بخواد با یه تذکر ساده از کنار موضوع رد بشه
میدونم guided عزیز ...
خواستم اذیتت کنم ...
اهل سنت هم از یزید متنفر اند ...
(۷/آبان/۹۰ ۲:۵۸)warior نوشته است: [ -> ]دوستان این نوشته ها مثل این میمونه که معلمی یا والدین یه کودک بخوا اون کودک رو تنبیه کنه اما نخواد تنبیه بدنی کنه , یه جوری مثل این میمونه که آدم بخواد با یه تذکر ساده از کنار موضوع رد بشه
نمیدونم چرا اما من متوجه حرف شما نشدم ، واضح تر بفرمایید