تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جدید: درمورد آزمون افراد مستجاب الدعوه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام
دوستان من یه سری تحلیل هایی دارم از این فتنه ، میگم وقتی حضرت موسی (علیه السلام) مجزه ش این بود که عصا اژدها کنه و.... فتنه ی افراد مستجاب الدعوه (سامری) هم ظاهرا از همین جنس بودند (شبیه معجزه ی پیامبر بودند) که همون سامری بود که اون گوساله رو به اون شکل ساخت.

[/b]
در زمان حضرت سلیمان (علیه السلام) هم که این فتنه به اوج خودش رسید و کار به جادوگری و جن گیری هم کشید. و یکی از معجزه های حضرت سلیمان تسخیر شیاطین جن بود.

من میگم چون معجزه ی پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از نوع کتاب (فرهنگی) هست پس فتنه ی افراد مستجاب الدعوه باید به صورت فرهنگی باشه. میخواستم ببینم نظر شما چیه.
عجب سوال جالبی بود. برادر راستش رو بگو این تحلیل مال خودت بود یا از جایی گرفتی؟ این تحلیل حسابی با دستگاه مختصات فکری من سنکرون بود.

معجزه پیامبر از نوع کتاب بود، بهتره تعبیر کنیم به فکر و اندیشه نه اینکه فقط محدودش کنیم به فرهنگ. در واقع سوال اینه که آیا دشمن پیغمبر با سلاحی از جنس فکر و اندیشه به میدان میاد؟

عجب سوال قشنگی. من هم منتظر جوابش هستم.
ببخشید دوست عزیز
کی گفته سامری مستجاب الدعوه بوده؟؟!!
(۸/آبان/۹۰ ۱۶:۳۸)guided نوشته است: [ -> ]ببخشید دوست عزیز
کی گفته سامری مستجاب الدعوه بوده؟؟!!

برادر اصل سوالش مهمه به لفظ خیلی گیر ندید. تحلیل خوبی بود. حالا مستجاب الدعوه نه هرچی شما اسمشو میذارید. نکته ای که مطرح کردند اینه که در هر زمان پیامبران با سلاح زمان به صحنه اومدن، حالا جنس سلاح پیغمبر ما و دشمنانش فکر و اندیشه است؟
طراح سوال اشکال دارد
کسی که مستجاب الدعوه باشد، یعنی آنقدر به خدا نزدیک است که خداوند نیز به وی عنایات خاص دارد و خواسته هایش را بی فاصله اجابت می کند؟

ممکن است کسی که به این درجه رسیده باشد در مقابل ولی خدا بیاستد؟

احتمالا منظور شما "سحر" است و نه اجابت دعا.

البته داستانی نیز در مورد بلعم باعور وجود دارد که ابتدا مستجاب الدعوه بوده و سپس منحف شده است:

داستان بلعم باعورا
وَاتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ الَّذِى ءَاتَيْنَاهُ ءَايَاتِنَا فَانسَلَخَ مِنْهَا فَأَتْبَعَهُ الشَّيْطَانُ فَكَانَ مِنَ الْغَاوِينَ (اعراف، 175)
و بر آنان، داستانِ آن كس (بَلعَم باعورا) را بخوان كه آيات خود (از علم به معارف و اجابت دعا و صدور برخى كرامات) را به او داده بوديم، پس او (ناسپاسانه) خود را از آن آيات جدا ساخت، پس شيطان او را در پى‏خويش كشيد تا از گمراهان شد.
اين آيه، به داستان دانشمندى از بنی ‏اسرائيل، به نام «بَلعَم باعورا» اشاره می ‏كند كه نخست در صف مؤمنان و حاملان آيات و علوم الهى بود، امّا با وسوسه‏ى شيطان و طاغوت، منحرف شد.

امام رضاعليه السلام فرمود: بَلعَم فرزند باعور، اسم اعظم الهى را می ‏دانست و دعايش مستجاب می ‏شد، ولى به دربار فرعون جذب شد و با آنكه در ابتداى كار، مبلّغ حضرت موسی ‏عليه السلام بود، ولى سرانجام بر عليه موسى و ياران او اقدام كرده و بد عاقبت شد.(1) آرى، زرق و برق دنيا و دربار، عامل سقوط علما و دانشمندان است.
قرآن، نام اين شخص را نمی ‏برد، ولى كارش را بازگو می ‏كند، تا به فرموده‏ى امام باقر عليه السلام بر هر كس كه هواى نفس را بر حقّ غالب كند منطبق شود(2) و چنين كسانى در هر زمانى يافت می شوند و اختصاص به زمان و شخص خاصّى مانند بلعم‏باعورا ندارد.
ماجراى بَلعم‏باعورا، در تورات كنونى هم آمده است.(3)

1) تفاسير نورالثقلين و كنزالدقائق.
2) تفسير نورالثقلين.
3) تورات، سِفر اعداد، باب 22.

شیطان برای مقابله با قرآن بت پرستی باستانی و تمام اعتقادات شوم گذشته را با هم جمع کرده و چکیده ی آن را در قالب اومانیسم و تئوری های انحرافی مختلف گرد آورده و با استفاده از تکنیک های کنترل ذهن و رسانه ها بر جهان اجبار نموده

علم دربرابر علم
فکر در برابر فکر
فرهنگ در برابر فرهنگ
آقا محمد ممنون از متن زیبا و قشنگتون خدا همه ما رو از شر شیطان حفظ کنه.
ولی برادر در مثل که مناقشه نیست. دو مورد اول به عنوان مثال برای توضیح مطلب آخر آورده شده. فرض کنید دو مثال اول مردود. بازهم سوال به جای خودش باقیه. آیا جنس سلاح پیغمبر ما و دشمنانش فکر و اندیشه است؟ آیا درگیری از نوع درگیری فلسفه ها و جهان بینی هاست؟
با سلام پس عزیزم این همه ایسم که داریم یعنی چه یعنی اینکه ما اینور اسلام داریم اونور اونا کیلو کیلو ایسم می دن اومانیسم هم پک کاملشه البت چاشنی رسانه ها و .... هم برای افرادی که زیاد حال فکر کردن ندارن همواره هست *برای اطلاعات تکمیلی به سخنرانی های دکتر عباسی رجوع کنید *همچنین کتاب کابالا و پایان تاریخ اثر مرتضی رضوی دارای اطلاعات ذی قیمت زیادی دارد با تشکر Smile
سلام. چقدر مورد استقبال قرار گرفت!
نقل قول:عجب سوال جالبی بود. برادر راستش رو بگو این تحلیل مال خودت بود یا از جایی گرفتی؟

بله تحلیل خودم بود. البته اینطور که فهمیدم دوستان بد برداشت کردند از این پست من. این تاپیک در واقع بر اساس صحبتهای استاد رائفی پور (مشخصا اون سخنرانی که در پارک مشهد داشتند) نوشته شد. ایشون گفتند که ما آزمون جهاد دادیم در هشت سال (البته روی همینش هم من بحث دارم ، آزمون جهاد واقعی میتونه همین جنگ نرم امروزی باشه. اون آزمون خون دادن در راه خدا بود ولی این آزمون جنگ نرمه) ، آزمون اقتصادی هم همین تحریم های اقتصادی هست ، آزمون افراد مستجاب الدعوه هم همین جن گیرهایی هستند که امروزه رایج شدند.... این تاپیک درواقع پاسخ به این جمله ی آخری بود.

اینم که گفتم سامری فرد مستجاب الدعوه بوده من خودم نمیدونم ، توی همون سخنرانی شنیدم.....

نقل قول:آقا محمد ممنون از متن زیبا و قشنگتون خدا همه ما رو از شر شیطان حفظ کنه.
ولی برادر در مثل که مناقشه نیست. دو مورد اول به عنوان مثال برای توضیح مطلب آخر آورده شده. فرض کنید دو مثال اول مردود. بازهم سوال به جای خودش باقیه. آیا جنس سلاح پیغمبر ما و دشمنانش فکر و اندیشه است؟ آیا درگیری از نوع درگیری فلسفه ها و جهان بینی هاست؟

بله ، باز هم میگم این تاپیک رو کسانی که اون سخنرانی رو شنیده اند میتونن خوب مناسبتش رو درک کنن.

نظر خود من اینه که تئوری های غربی رو الان وقتی برای شما توضیح بدن در وهله ی اول شما اون رو بسیار درست و منطقی میدونید. ولی با تامل روی اونها به تناقضات و پرسش ها و ابهاماتی میرسید که وقتی اونها رو پیگیر میشید میبینید نه تنها با عقل و منطق بلکه با دین اسلام هم کاملا ناسازگاره. همونطور که دوستمون اشاره کردند برای اطلاعات بیشتربه سخنرانی های دکتر عباسی مراجعه کنید.

این آزمون هم مانند آزمون افراد مستجاب الدعوه مخصوص کسانیه که چون فلان روحانی توی رادیو میاد میگه اسلام گفته این کار رو بکنید اونها هم بدون فکر قبولش میکنند و اصلا تعمق و تامل رو دستورات اسلام و اعتقاداتشون ندارند. اینطور افراد به این وسیله غربال میشن. ولی افرادی که درباره ی اسلام تحقیق کردند و دلیل مسلمون بودنشون این نیست که پدرشون مسلمون بوده ، احتمال زیاد و به یاری خدا از این مرحله به سلامت عبور میکنند.

البته برای کسانی که اون تیکه از سخنرانی رو نشنیده اند به زودی من اون تیکه رو کات میکنم و میذارم توی پست اول برای دانلود.....
اینم سخنرانی:

http://parsaspace.com/files/3777244884/?c=745
سلام دوست عزیزم.
می دونین معنی این تاپیک چیه؟؟
««شر و بدی که افراد پاک و الهی که در لحظه دعایشان در برابر خداوند مستجاب می شود ایجاد کرده اند»»
من مثالی برایتان می زنم.
وقتی در زمان امیر المومنین (علیه السلام) خشکسالی مردم رو فرا گرفت و مردم به حضرت پناه بردند و گفتند ایشان دعا کنند تا باران ببارد.
ایشان فرمودند سراغ حسین (علیه السلام) بروید. حضرت که در سن کودکی بودند بلافاصله تا دست به سوی آسمان بردند ابرهای تیره همه جا را فرا گرفت و باران رحمت الهی به برکت دعای ایشان بر مردم نازل شد...
در این واقعه حضرت سید الشهداء (علیه السلام) مستجاب الدعوه هستند.
اولاً من ازتون خواهش می کنم که نام تاپیک رو عوض کنین. به فرض بذارین فتنه جادوگران . من خودم وقتی نام این تاپیک رو دیدم تعجب کردم که مثلاً نعوذ بالله انبیا فتنه کرده اند یا نعوذ بالله امامان یا نعوذ بالله علمای اسلام....
در مورد سوال شما هم بنده عارضم. با توجه به پرستش شیطان ملعون و قدمت این کار از همان ابتدای زندگی انسان بر روی زمین. افرادی که با توجه به توسلشان و پرستش شیطان از شیطان علم جادوگری یاد گرفتند. با این اعمال مردم را به سمت خود می کشیدند که همانا در قرآن کریم خداوند هم اشاره کرده است که معجزه حضرات انبیا بر هر سحر و جادویی پیشی می گیرد.
فلذا باید توجه داشت که خیلی از سحر و جادوهایشان نیز بر اساس خطای دید و گاهاً اشتباهات بیننده به یک کار خارق العاده تبدیل می شود.
مثلاً این که فرض کنید آن ساحران با ته شلاقشان نخ نامرئی نصب کرده بودند و با حرکت دادن نخ به صورت حرفه ای نشان می دادند که مثلاً این یک مار زنده است.
یا علی (علیه السلام)
التماس 2a
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع