بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
ضمن عرض سلام
خدمت همه همراهان عزیز تالار بیداری اندیشه و بخش مناسبتها و دعوتها
ان شاء الله دوستان در راستای هرچه بهتر شدن بخش مناسبتها و دعوتها می توانند انتقادات و پیشنهادهای خود را در این تاپیک قرار بدهند.
با آرزوی موفقیت برای همگی شما عزیزان
ضمن عرض سلام و خسته نباشید!
ببخشید این تاپیک صندلی داغ برای علی110 کجاست؟
یا علی
(۱۵/آذر/۹۰ ۱۸:۰۳)Admirer نوشته است: [ -> ]ضمن عرض سلام و خسته نباشید!
ببخشید این تاپیک صندلی داغ برای علی110 کجاست؟
یا علی
سلام علیکم
این تاپیک مربوط می شد به اولین سالگرد تالار بیداری اندیشه که بعد از گذشتن از تاریخ آن توسط علی110 عزیز حذف شده است
با سلام
صفحه اول این بخش به مطالب مهم شده اختصاص دارد و این باعث میشود موضوعات جدید در حاشیه بماند !
لطفا یک فکری هم به حال این بکنید
پیشنهاد میکنم تاپیکی داشته باشید و ادرس تاپیک های مهم رو اونجا قرار بدید تا هم مرجع خوبی برای مراجعه باشه و هم صفحه اول مقداری ازاد بشه
در پناه خدا
(۱۶/دی/۹۰ ۱۷:۴۵)وحید110 نوشته است: [ -> ]با سلام
صفحه اول این بخش به مطالب مهم شده اختصاص دارد و این باعث میشود موضوعات جدید در حاشیه بماند !
لطفا یک فکری هم به حال این بکنید
پیشنهاد میکنم تاپیکی داشته باشید و ادرس تاپیک های مهم رو اونجا قرار بدید تا هم مرجع خوبی برای مراجعه باشه و هم صفحه اول مقداری ازاد بشه
در پناه خدا
سلام علیکم
در مورد این بخش باید بگم که همانطور که از اسم آن پیداست، اکثر تاپیکها و پستهای آن مربوط می شود به مناسبتهایی که با توجه ایام مذهبی هستند که بر ما گذشته و یا پیش رو داریم.
حال ممکن است که در ایامی همانند محرم تعداد تاپیک ها زیاد باشند، که بنده هم اونهایی که مفید هستن رو مهم می کنم و پس از طی شدن ایام مورد نظر قطعا غیر مهم خواهند شد.