تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نگاهی به فیلم کمپانی-The Company
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام دوستان
من هم فيلم رو ديدم و واقعا لذت بردم
به نظر من اين فيلم يه شاهكار سياسيه . ( كله ي طرف رو زير آب نكرده باشن خدا بهش رحم كرده )
تو اين فيلم نشون ميده كه ابر قدرت هاي دنيا در پي تسخير دنيا هستن كه در اينجا به جدال هميشگي روسيه و آمريكا اشاره كرده .
نقش اصلي فيلم جك نبود بلكه لئو بود .
لئو با جاسوسي كردن براي روسيه در پي بر اندازي آمريكا بوده چون فكر ميكرده آمريكا باعث تمام بدبختي ها در دنيا است اون حتي جايي هم اشاره ميكنه كه من به خاطر اين جاسوسي حتي يه پني هم نگرفت (م و فقط ميخواستم بدبختي هاي دنيا تموم بشه) و بعد به روسيه ميره و قايم ميشه ولي جك كه عامل سيا بوده مياد و ميخواد دوست قديميش يعني لئو رو بكشه ولي وقتي ميبينه يه زنده ي مرده است ( تمام زندگيش رو گذاشته بوده براي آزادي ديگر كشور ها ) بعد از انجام دادن كارش اون رو نجات ميده .
تو صحنه هاي آخر وقتي دوست ديگه ي لئو مياد و اون رو پيدا ميكنه بهش ميگه كه ما فكر ميكرديم دنيا به دست آمريكا خراب شده ولي حالا فهميديم كه تمام مدت اشتباه ميكرديم . آمريكا و روسيه هر دوشون براي به دست آوردن قدرت كشور هاي ديگه رو تضعيف ميكنن .
و در اواسط فيلم هم جك پيش يكي از فرماندهان بزرگ آمريكا ميره و ازش ميپرسه كه چرا در جنگ كوبا به هر دو طرف سلاح ميفروخته و اون هم ميگه كه تقصير اون نيست و سياست آمريكا همينه . آمريكا از هر جنگي كه پيش مياد سود ميبره . فرمانده ميگه اگه اون رو هم بكشه سياست آمريكا تغييري نخواهد كرد و كس ديگه اي به جاي اون سلاح ها رو خواهد فروخت .
من فكر ميكنم بهتره يك بار ديگه هم فيلم رو ببينين تا بدونين تمام فيلم به ضرر دو ابر قدرت يعني روسيه و آمريكا است .
بجاي بحث درباره اينجور فيلم ها كه موضع هاش نسبتا قابل لمس هستش بايد رفت سراغ فيلم هايي كه مخاطبشون كودك و نوجوان هستن و يا عامه پسند هستن
كسي كه يك بار فيلم جنگ ستارگان يك رو با دقت ببينه ميفهمه من چي ميگم
توش خيلي راحت حضرت مريم و حضرت عيسي رو بازسازي ميكنه
اگه بخوايد بيشتر توضيح ميدم
دوستان يه كم بيشتر فكر كنيد
اين فيلم عليه كمنيست و به نفع ...
كله ي طرفو زير آب نكردن كلي بش جايزه دادن
متاسفانه من فقط موفق شدم قسمت اول این مینی سریال رو ببینم.
لطفا یکی از دوستانی که ضیط کرده قسمت دوم و سومشو جایی آپلود کنه و لینک دانلود بده.
بی نهایت ممنون خوام شد.
متاسفانه تو نت خیلی گشتم ولی جایی ندیدم دوبله فارسیشو برای دانلود گذاشته باشه.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع