(۱۴/آبان/۹۲ ۱۱:۴۷)Night_World نوشته است: [ -> ]به نام خدا
نامه سردار سلیمانی فرمانده سپاه قدس به وزیر دفاع آمریکا
![[تصویر: Sardar%20Soleimani.jpg]](http://nightworld.persiangig.com/Bidari-Andishe/Sardar/Sardar%20Soleimani.jpg)
سازمان پنتاگون از ۷ لایه حفاظتی تشکیل شده است که از این میان ۴ لایه به طور خاص مربوط به کنترل ارتباطات با شخص وزیر دفاع یا رییس پنتاگون میباشد. کمی بعد از نامه اوباما نامه ای از تمام این لایه های امنیتی ، اطلاعاتی و حفاطتی عبور کرده و مستقیم ، روی میز کار وزیر دفاع یعنی لئون پانتا قرار میگیرد.
ظاهر ساده نامه که هیچ آرمی از سازمان های مرتبط با پنتاگون در آن به چشم نمیخورد توجه وزیر را جلب کرده و وی آن را از روی میز برمیدارد … با باز کردن نامه و خواندن آن عرق سردی بر چهره پانتا مینشیند !
مهم نیست مطلبم قدمیه مهم اینه چشم دشمانو رو میکنه...
یک نامه با سربرگ رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران … نامه حاوی عبارتی بود که قطعا برای رییس پنتاگون با آن عظمت حفاظتی باورکردنی نبود !
: ” اگر لازم باشد از این هم نزدیک تر خواهیم شد ”
امضا : قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس جمهوری اسلامی ایران.
برای اخباری که قرار می دهید باید منبع موثق ارائه کنید ...
منبع خبری شما ارسال یک فرد در یک سایت افسران است ...که معتبر نیست
اینها خودشون منبع ندادند شما به این ها استناد می کنید؟
نقل قول:با باز کردن نامه و خواندن آن عرق سردی بر چهره پانتا مینشیند !
طرف خیلی ناشیانه داستان سرایی کرده! همین متن بالا و استفاده از یک سری کلمات مثل "عرق سردی بر چهره...." نشون می ده یا کاملا دروغه یا خیلی اغراق امیز!
مقام معظم رهبری به سردار قاسم سلیمانی: همین الآن زنگ بزن آزادش کنند!
(در مورد یکی از اشرار بزرگ سیستان و بلوچستان)
![[تصویر: 29396944296479324111.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/29396944296479324111.jpg)
سردار قاسم سلیمانی می گوید یکی از اشرار بزرگ سیستان و بلوچستان رو که سالها به دنبال او بودیم و هم در مسئله قاچاق مواد مخدر خیلی فعالیت می کرد و هم از تعداد زیادی از بچه های ما شهید گرفته بود رو با روشهای پیچیده اطلاعاتی برای مذاکره دعوت کردیم به منطقه ی خاصی و پس از ورود آنها به آنجا او را دستگیر کردیم و به زندان انداختیم... خیلی خوشحال بودیم...
او کسی بود که حکمش مثلا پنجاه بار اعدام بود...
در جلسه ای که خدمت مقام معظم رهبری رسیده بودیم این مسئله رو مطرح کردم و خبر دستگیری و شرح ما وقع را به ایشان گفتم و منتظر عکس العمل مثبت و خوشحالی ایشان بودم...
رهبری بلافاصله فرمودند: همین الآن زنگ بزن آزادش کنند!!!
من بدون چون و چرا زنگ زدم و بلافاصله با تعجب بسیار زیاد پرسیدم که آقا چرا؟ من اصلا متوجه نمی شم که چرا باید این کار رو می کردم؟ چرا دستور دادید آزادش کنیم؟
رهبری گفتند: مگر نمی گویی دعوتش کردیم؟
بعد از این جمله من خشکم زد و البته ایشان فرمودند: حتما دستگیرش کنید و ما هم در یک عملیات سخت دیگر دستگیرش کردیم...
مرام شیعه این است... از کسی دعوت می کنی و مهمان توست...حتی اگر قاتل پدرت هم باشد حق نداری او را آزار دهی...
چقدر زیبا
یاد یه ماجرایی افتادم...(در مثل مناقشه نیست!)
یاد ماجرای حضرت مسلم وقتی که ابن زیاد میاد خونه هانی...و حضرت مسلم خیلی راحت میتونستن ابن زیاد رو به درک واصل کنن اما این کار رو نمیکنن...
واقعا معرفت و جوانمردی دُرِّ گرانیست....به هر کس ندهند!