تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ازدواج همجنس بازان درانگلیس واسترالیارسمی شد+عکس مراسم ازدواج
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
با حمایت دولت انگلیس؛

ازدواج همجنس بازان در کلیساهای انگلیس هم رسمی می شود!

دولت انگلیس قصد دارد از ماه آینده ازدواج همجنس گرایان را در کلیساهای این کشور رسمی کند.

[تصویر: IMAGE634560774691523750.jpg]
به گزارش سرویس اجتماعی جام نیوز؛ روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف در شماره 3 نوامبر(12 آبان)خود، خبر داد که دولت انگلیس در صدد است برگزاری مراسم ازدواج همجنس گرایان در کلیسا را رسمی کند.
دیلی تلگراف نوشت: «به زودی وزیر دادگستری انگلیس خبر مربوط به ازدواج رسمی همجنس گرایان در کلیساها را اعلام خواهد کرد، این اتفاق به احتمال زیاد از ماه آینده رخ خواهد داد.»
این روزنامه انگلیسی افزود: «انجام این کار با استقبال دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس روبرو شده است اما به نظر می رسد که با مخالفت کلیساها مواجه شود.»
دیلی تلگراف اضافه کرد: «با این حساب انتظار می رود هر ساله 1500 ازدواج با این سبک! در کلیساهای انگلیس ثبت شود، و با رفع ممنوعیت آمار آن باز هم افزایش یابد.»
چیز خاصی نیست این در فرهنگ جا افتاده و برای ملت قابل قبول شده ما تعجب میکنیم ولی برای خودشون امری است عادی
ای خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدا
(۱۵/آبان/۹۰ ۰:۳۹)alitalebi نوشته است: [ -> ]چیز خاصی نیست این در فرهنگ جا افتاده و برای ملت قابل قبول شده ما تعجب میکنیم ولی برای خودشون امری است عادی

سلام
میشه بفرمایید منظورتون چیه؟
درسته واسه اون ها عادیه اما ما هم باید بترسیم از این موضوع.این طور نیست؟
ازداوج همجنس بازان در استرالیا رسمی شد
آقای وزیر، مشوق ازدواج همجنس گرایان!
حزب کار استرالیا که در راس قدرت هستند در آغاز کنفرانس این حزب، مواضع خود در مورد ازدواج همجنس گرایان را تغییر داد و آن را تصویب کرد.

در کنفرانس حزب حاکم استرالیا در سیدنی، بعد از صحبت‌های نمایندگان مخالف و موافق طرح ازدواج همجنس گرایان، نمایندگان با تغییر مواضع حزبشان، با طرح از ازدواج همجنس گرایان موافقت کردند.

[تصویر: 50098_304.jpg]
این تصمیم که با مواضع نخست وزیر استرالیا در حمایت از ممنوعیت ازدواج همجنس گرایان در تضاد است با حمایت و تمجید 400 نماینده به عنوان یک طرح تاریخی مورد پذیرش قرار گرفت.

جولیا گیلارد نخست وزیر استرالیا در سخنرانی خود در کنفرانس گفت: اگر چه من با این طرح مخالف هستم اما این تصمیم یک تصمیم درست بود.

اما بعضی از اعضای حزب که مخالف با این تصمیم هستند تغییر موضع حزب کار را باعث کاهش محبوبیت آنها در میان مردم و کاهش تعداد آرای آنها می‌دانند.

گفتنی است پنی وونگ وزیر اقتصاد استرالیا که خود همجنس گرا است از حامیان این طرح به شمار می رفت.

منبع: فارس
حالا خوبه اعضای کابینه دولت معشوقه همدیگه نیستند.اگر اینجوری میشد وضعیت کشور دیدنی خواهد بود
هر دم از این باغ بری میرسد....
به نام خدا
زنان به زنا اکتفا کنند و مردان به مردان ...
من یه حدیث خوندم که در آخرالزمان مرد برای مرد آرایش می کنه و مرد نسبت به مرد غیرت می ورزه.
داریم میبینیم دیگه.
خدایا شر این ها رو به خودشون برگردون.
حالم به هم خورد ....اه اه اینا دیگه چقدر کثیف هستند .Angry
تصاویری جالب از مراسم ازدواج همجنس بازان...-خجالت نم ... [تصویر: 1324188585.jpg]

[تصویر: 1324204577.jpg]

[تصویر: 1324179657.jpg]

[تصویر: 1324215014.jpg][تصویر: 1324170255.jpg]

خجالت کشیدن یه نعمت بزرگیه از طرف پروزدگار که به بعضیا داده،کاش اونجا بودم به هر کدوم یه پس گردنی میزدم بلکه دلم خنک بشه
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع