۱۶/آبان/۹۰, ۴:۴۷
درسته که آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه و اینا من خودم تا چند سال پیش هر وقت حرف حمله ی آمریکا میشد خنده م میگرفت میگفتم از اول انقلاب قراره حمله کنه...اما با توجه به تهدیدات جدید آمریکا در مورد حمله به ایران و همراه کردن آژانس هسته ای با خودشو با در نظر گرفتن شدت(دور از جون شما)نا سپاسی و هاری مردم عزیز کشورمون و دوریشان از خداو غفلت و حماقت بعضی از آنها تا این حد که انتظار حمله ی آمریکا و اسرائیل رو میکشند، خدا نکنه خدا نظر رحمتش رو ازمون یرگردونه چون مردم ما که قدر عافیت ندونستن بعید نیست خدا بخواد یه گوشمالیشون بده.
از امام باقر این نماز به کسانی که از چیزی نگرانند توصیه شده
دو رکعت نماز مانند نماز صبح بعد از سلام 70 بار این کلمات و هر بار بعد از این کلمات ترس خود رو میگید و از خدا میخواییید اتفاق نیفته
یا ابصر الناظرین یا اسمع السامعین ، یا اسرع الحاسبین ،یا ارحم الراحمین
توجه کنید ال فقط در حاسبین تلفظ میشه و ناظرین وسامعین و راحمین نباید با ال تلفظ بشن بلکه باید با تشدید روی" ن" و" س" و "ر" باشند
برای اینکه بهتر متوجه شید یک بار ذکری که خودم بعد از این نماز میگم رو مینویس
70 بار::
یا ابصر الناظرین یا اسمع السامعین ، یا اسرع الحاسبین ،یا ارحم الراحمین خدایا به بزرگیت قسمت میدم دست دشمنان کشورمون بهمون نرسه
واقعا" التماس دعا دارم
از امام باقر این نماز به کسانی که از چیزی نگرانند توصیه شده
دو رکعت نماز مانند نماز صبح بعد از سلام 70 بار این کلمات و هر بار بعد از این کلمات ترس خود رو میگید و از خدا میخواییید اتفاق نیفته
یا ابصر الناظرین یا اسمع السامعین ، یا اسرع الحاسبین ،یا ارحم الراحمین
توجه کنید ال فقط در حاسبین تلفظ میشه و ناظرین وسامعین و راحمین نباید با ال تلفظ بشن بلکه باید با تشدید روی" ن" و" س" و "ر" باشند
برای اینکه بهتر متوجه شید یک بار ذکری که خودم بعد از این نماز میگم رو مینویس
70 بار::
یا ابصر الناظرین یا اسمع السامعین ، یا اسرع الحاسبین ،یا ارحم الراحمین خدایا به بزرگیت قسمت میدم دست دشمنان کشورمون بهمون نرسه
واقعا" التماس دعا دارم

ما خدا رو داریم
اونا کیو دارن ؟؟؟؟