نقل قول:خیلی ببخشید این چه جور حرف زدنه؟به فرض که در ایران این کار انجام بشه،ما باید طرفداری کنیم یا رد کنیم؟این کار هر جا انجام بشه مورد تنفر و خشمه.
گیرم که توی سرباز خونه های ایران هم اتفاقی بیافته.دلیل نمیشه که کار آمریکایی ها توجیه بشه.
این چیز خیلی ساده هست این کار توسط هر کسی در هر جایی در هر شرایطی محکوم هست و هیچ توجیحی نیست. من کار آمریکایی رو توجیح نکردم گفتم شرایط (نادرست جا افتاد باعث شد بد برداشت کنن دوستان )محیط های نظامی این چیز ها رو به دنبال داره . من توجیح نکردم . که شما میگی .
البته اینا قطره بودن در مقابل اقیانوس قربون رزمنده های واقعی که واسه کشورشون جنگیدن و الان هم از شرایط ناراضی هستن و هیچ هم تو کشور خودشون حقی ندارن .
یادم رفت حرف زدنمم مشکلی خاصی نداشت گویا از بیان این کلمات ناراحت میشه ولی خب دیگه من تازه خیلی با احتیاط صحبت کردم.
اللهم عجل لولیک الفرج ...........
اندکی صبر سحر نزدیک است
نقل قول:این عکس آخری واقعا دیوانه کننده بود . حقشه این عکس رو به همه کسایی که قبله خودشون رو گذاشتن آمریکا نشون داد. همه اون احمقهایی که برای اقامت آمریکا له له می زنند. همه اون ابله هایی که فکر می کنند بهشت گمشده یعنی آمریکا !
متاسفم که اینو میگم ولی برو خجالت بکش آقا! حرفایی میزنید که آدم... چه ربطی داره آخه؟

با تشکر.
لرد جهنمی.

آقای secret man تو تا حالا دیدی که کسی تو ایران به یکی تجاوز کنه بعدش با لبخند عکس بندازه ؟

ما که ندیدیم.
بعدش ما مسلمانیم باسمون فرقی نداره که کی باسه کدوم کشوراست
وقتی 1 جای دنیا همچین اتفاقی می افته قلبمون به درد میاد

واقعا منظورتون از این حرف چیه؟
در مورد منافع آمریکا هم باید بگم که یه کشوری که چند هزار کیومتر دورتر از خاور میانه هستش چه منافعی میتونه اینور داشته باشه
فکر کنم مزاه بود که اگر بود نا به جا بود. اگرم جدی پرسیدید که ...هیچی نگم بهتره
و در مورد او حرفتون در مورد خبرنگار فرانسوی این حرفو با چه استدلالی میزنید؟
کاش حداقل کمی معرفت و غیرت به خرج میدادید این حرفتان را به همشان تعمیم نمیدادید!
چفدر دل نازیکید همتون!!!!!!!!!!!!! اخ عکس اخر رو وردار ........... این که نشد فرزندان من خودتون رو بسازید هیچی ندیدین که هنوز بس که پاستوریزه اید
راستی این لرد کیه؟ تو هری پاتر هم ولدورمرف لرد سیاه بود ... و این شیوا که گفتین یه خداست یادمه قبلا کمبت بازی میکردیم یکی از بازیکن هاش یه زن چند دست بود که خیلی هم خوب باهاش میبردیم اسمش هم همین شیوا بود
یه چیز دیگه توی ایرن خیلی ها بعد تجاوز عکس میگیرن منتشر میکنن ...افتخار میکنن ها... توی این جامعه نیستین ها