تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ثابت کن خدا خوب است!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
خوب عالی بود

سوالم این بود که خوبی و بدی چه هستند

حالا یه سوال دیگه . به نظرت خداوند چه کسی رو در بندگانش بیشتر از همه دوست داشته ؟

اما عدالت برابری نیست . بلکه این است که هر چیزی سر جای خودش قرار بگیره
مثلا یک کارگر روزی 1 ساعت کار میکنه یکی 5 ساعت عدالت اینه که به هر کدومشون اندازه کار کردشون بدی نه اینکه مساوی بدی

یا به عبارتی مساوی با عمل پاداش بدی

حالا چند تا از خوبی هایی که شخصا از خدا دیدی رو برای من بگو
بسم الله الرحمن ارحیم
اگه در بحث های فلسفی مطالعه داشته باشید متوجه می شید که بر اساس صفت خالقیت خداوند، خدا هر چیزی رو که بتونه به کمال خودش برسه می آفرینه، انسان موجودیه که می تونه به بالاترین حد متصور کمال برسه مثل امام معصوم. از طرفی صفت ربوبیت خداوند موجب میشه که خدا لحظه به لحظه بنده هاشو به سمت کمال هدایت کنه و فرصت ها رو جلوی پاشون بزاره.
اگه به این جمله فلسفی دقت کنید که « صفات خداوند عین ذات خداست» می تونید بر اساس صفت های خدا رفتارش رو درک کنید مثل صفت فیاضیت، رحمن، رحیم ، حکیم ، ودود و ...
البته صفت صمد خداوند رو نباید فراموش کرد، خداوند به هیچ وجه نیازی به عبادت و دوست داشتن ما نداره، بلکه اینها راهیه برای رسیدن ما به کمال.
حالا خدایی که موجودی رو آفریده و می خواد به کمال خودش برسونه می شه که دوستش نداشته باشه؟
(۲۷/آبان/۹۰ ۲۱:۰۰)Unname28 نوشته است: [ -> ]
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۹:۰۹)One to be نوشته است: [ -> ]خوب ما رو با چه هدفی آفریده؟ چون یه کمبود احساس میکرده و به کسی نیاز داشته که دوستش داشته باشه؟

چه فایده داره خدا باشی و هیچی نسازی؟ خدا می خواست شناخته بشه و تجربه کنه

سلام دوستان،

من نمی خواستم توی این بحث شرکت کنم ولی لازم دیدم دوتا نکته رو یادآوری کنم.

اول، خدا می خواست تجربه کنه رده. خدا نیازی به تجربه نداره شاید مطلب رو درست ترجمه نکردید یا درست تایپ نکردید.
دوم، من خیلی از پست های دوستمون One-to-be رو مطالعه کردم. به نظرم ایشون حس و حال مطالعه کردن، ندارند. چون خیلی از سوال ها و اشکال های ایشون با یک جستجوی ساده فقط توی همین تالار و نه در وب قابل رفعه، این سوال ها و اشکال ها یا مسائل شبیه به اونها توی همین تالار کما بیش جواب داده شده، فقط ایشون باید کمی حوصله کنند و مطالعه. خیلی قشنگتر بود که ایشون مطالعه می کردند و بعد با قرار دادن لینک مطالب، اشکالات خودشون رو در مورد مطالب ارسالی می پرسیدند.

اینکه آقا وحید داره با این دوستمون بحث میکنه جای تشکر داره ولی به نظرم کار درستی نیست. آقا وحید، توی پست آنارشی اگر مطالعه کرده باشید، من خودم از بودن ایشون توی تالار استقبال کردم و از دوستان خواستم که یه جوری رفتار نکنند که ایشون تالار رو رها کنند و از اینجا خارج بشند، ولی باید از شما و بقیه دوستان بخوام که کمی ایشون رو تنها بذارید تا فرصت مطالعه پیدا کنند. این کار زشتیه که کسی، فقط به دلیل اینکه فکر می کنه کمی قدرت مجادله داره، بیاد و بدون مطالعه وقت ماها رو بگیره.

دوستان لطفاً ایشون رو کمی تنها بذارید تا فرصت مطالعه مطالب تالار رو داشته باشند. ممنون میشم.

به دوستمون One-to-be هم توصیه می کنم مطالعه رو از مطالب مربوط به اثبات وجود خدا، شروع کنند.
(۲۸/آبان/۹۰ ۱:۲۰)KABOOTAREHARAM نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن ارحیم
اگه در بحث های فلسفی مطالعه داشته باشید متوجه می شید که بر اساس صفت خالقیت خداوند، خدا هر چیزی رو که بتونه به کمال خودش برسه می آفرینه، انسان موجودیه که می تونه به بالاترین حد متصور کمال برسه مثل امام معصوم. از طرفی صفت ربوبیت خداوند موجب میشه که خدا لحظه به لحظه بنده هاشو به سمت کمال هدایت کنه و فرصت ها رو جلوی پاشون بزاره.
اگه به این جمله فلسفی دقت کنید که « صفات خداوند عین ذات خداست» می تونید بر اساس صفت های خدا رفتارش رو درک کنید مثل صفت فیاضیت، رحمن، رحیم ، حکیم ، ودود و ...
البته صفت صمد خداوند رو نباید فراموش کرد، خداوند به هیچ وجه نیازی به عبادت و دوست داشتن ما نداره، بلکه اینها راهیه برای رسیدن ما به کمال.
حالا خدایی که موجودی رو آفریده و می خواد به کمال خودش برسونه می شه که دوستش نداشته باشه؟
امام معصوم؟ آقای خمینی منظورتونه؟ ایشون به حد کمال رسیده بودن؟؟؟
محمد عزیز ایشون با وجود خدا مشکلی نداره
منتها در بعضی مسائل که ممکنه افراد ببینن خوبی خداوند رو نمیبینه .

بحث خوبی هم هست
با تشکر
اولا که خدمت دوستان عرض کنم من عاشق مطالعه هستم!
دوما هیچ مشکلی با بحث کردن ندارم!
سوما درست نیست که بگین ایشون رو به حال خودشون رها کنید به نظرم!
(۲۸/آبان/۹۰ ۱۵:۰۴)One to be نوشته است: [ -> ]اولا که خدمت دوستان عرض کنم من عاشق مطالعه هستم!
دوما هیچ مشکلی با بحث کردن ندارم!
سوما درست نیست که بگین ایشون رو به حال خودشون رها کنید به نظرم!

برادر گل من، باز هم که مطلب رو درست مطالعه نکردی. اگه میشه همین ارسال 24 رو فقط مطالعه کن، بقیه پیش کش. باورکن برای خود شما خوبه.

[/url]
[url=http://forum.bidari-andishe.ir/user-5914.html]One to be

عززیز
امام های معصوم عبارتند از:
امام علی(علیه السلام)، امام حسن(علیه السلام) ، امام حسین (علیه السلام) و ...و امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) (12 امام شیعه)
البته حضت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت فاطمه (سلام الله علیها) هم انسان کامل و معصوم هستند.

[/b]
(۲۸/آبان/۹۰ ۱۶:۲۲)KABOOTAREHARAM نوشته است: [ -> ]
[/url]
[url=http://forum.bidari-andishe.ir/user-5914.html]One to be

عززیز
امام های معصوم عبارتند از:
امام علی(علیه السلام)، امام حسن(علیه السلام) ، امام حسین (علیه السلام) و ...و امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) (12 امام شیعه)
البته حضت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت فاطمه (سلام الله علیه) هم انسان کامل و معصوم هستند.

[/b]

فقط دوستان وقتی میگن اما معصوم، کدوم یکی از این 12 اما منظورشونه؟!
فعلا که انجمن این قدر باگ داره من نمیتونم پست بدم! بابا جون هر کی دوست داریم یه V Bulletin درست و درمون بریزید و خلاص!
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع