تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: آقا! ميشه من به خانمتون نگاه کنم ؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
خوب بچه ها وارد مرحله ی جدیدی شدیم . یعنی غول آخرش ...!

حالا بیایید اینا رو در یابید .

[تصویر: 21459011230227263463.jpg]
آقا فرشید این زن بود؟ مرد بود؟ چیه این شکل؟ یه توضیحی بدید لطفاً.

چقدر هم خوش تیپه Big Grin
یکی از علت های بزرگ بی حجابی و بی غیرتی اینه :
دین زدگی
علت : دین رو اشتباه برای خودشون یا براشون تعریف کردند بی اطلاع اند و نادان و فریب خوردند و گمان می کنند حجاب داشتن یعنی امل بودن یعنی از دنیا عقب بودن فکر می کنند اگه اروپایی ها چند تا پله از مسلمان ها جلو ترند به خاطر اینه که اونا حجاب ندارند تاریخ رو قاتی کردند فکر می کنند زنان ازاد بودند این اسلام بود که به ان ها ستم کرد نمی دانند اسلام ان ها را ازاد کرد و در قبل تر به ان ها داشت ستم می شد نمی دانند در تاریخ هرگاه پیشرفت بود ان موقع زنان با حجاب بودند نمی دانند ان گذشته ای که از ان حرف می زنند همان زمان کوروش و زردشت زنان با حجابشان در جامعه بودند
نمی دانند
البته دوستان بعضی از مردهاهم افتخارشونه به جای یه خانم یه عروسک کنارشون راه بره
حجاب رو با عقب افتادگی اشتباه گرفتن
به نظرمن محجبه بودن یک خانم افتخار داره
واقعا اگه کاری بخواد در این زمینه صورت بگیره باید همین بر و بچه ها و تشکل های مردم نهاد انجام بدن. تو پیچ و خم های اداری شهرداری و دولت به جایی کمتر میشه رسید.

هیچ وقت این یادم نمیره که آقا سال 90 رو که جهاد اقتصادی اعلام کرد گفت آقا جون بنر نزنید . هی اینور اونور که سال 90 سال جهاد اقتصادی ه !

آقا نذاشتن 1 روز بگذره ! فرداش شهر پر شده بود از سال 1390 سال جهاد اقتصادی مبارک !!Huh

واقعا چه شهرداری حرف گوش کنی داریم !( البته من تهران نبودم عید نمیدونم تو تهران هم همچین چیزی بوده یا نه !)

این مثالی بود برای اینکه بگم باید خود بر و بچه ها دست به کار بشند.
به نظرمن تنهاراهش نگاه نکردن به این تیپ خانمهاست اینهااین کارومیکنن که دیده بشن نگاشون نکنن انگاربهشون فحش دادنBlush
اميرالمومنين علی عليه السلام فرمود
روزی من و فاطمه نزد رسول خدا صلی الله عليه و آله و سلم رفتيم. پيامبر سخت می گريست. من گفتم«پدر و مادرم فدای شما باد؛ چرا گريه میكنيد؟!»
رسول خدا فرمود«در شب معراج زن‌هايی از امت خود را ديدم كه در عذاب شديدی بودند. از ديدن وضع آنها بسيار اندوهگين شده‌ام.»
فاطمه عليهاسلام عرض كرد«پدر جان، عمل آن زنان چه بود كه به عذاب مبتلا شده بودند؟»
رسول خدا فرمود«زنی را به موهايش آويخته بود و مغز سرش در آتش می جوشيد. او در دنيا موی خود را از مردان نمی پوشانده.
زنی را به زبانش آويخته بودند و آب جوش در حلقش می ريختند. او در دنيا شوهرش را اذيت می كرده. زنی را با پا در تنوری از آتش آويخته بودند چرا كه بدون اجازه شوهر از خانه‌اش بيرون می رفته. زنی گوشت خودش را می خورد و در زير پايش آتش برافروخته بودند. او در دنيا خود را برای مردان زينت می داده است.
دست‌های زنی را به پاهايش بسته بودند و مارها و عقرب‌ها بر او مسلط بودند. او در دنيا طهارت را مراعات نمیكرده و نماز را خوار می شمرده است.
زنی كور و كر و لال در تابوتی از آتش بود و مغز سرش از بينی اش خارج می شد و بدنش از جزام و برص پاره پاره شده بود. او از زنا بچه دار شده و بچه را به شوهرش نسبت میداده است.
زنی گوشت تن خود را با قيچی پاره پاره می كرد. او در دنيا خود را در اختيار مردان قرار می داده است.
زنی صورت و بدنش در آتش بود و روده هاي خود را می خورد. او در دنيا برای زنا وساطت می كرده.
زنی سرش چون خوك و بدنش چون خر بود و هزاران هزار از انواع عذاب بر او می باريد. او زنی بوده سخن چين و دروغ پرداز.
زنی به صورت سگ بود و آتش از دهانش خارج می شد و ملايكه با گرزهای آتشين بر سرش می كوفتند. او در دنيا زنی بوده آوازه خوان و حسود.»
آن‌گاه رسول خدا فرمود«وای بر آن زنی كه شوهرش از او خشمگين باشد و خوشا به حال آن زنی كه شوهرش از او راضی باشد.»
بسم الله الرحمن الرحیم
باید به این نکته مهم توجه کرد که خودآرایی زن یک نیاز عاطفی زن هست و چشم دوانی مرد نیاز جنسی مرد، همه می دونیم که نیاز جنسی فوق العاده شدیدتر از همه ی نیاز های دیگه هست، خداوند همه دستورهاش مطابق با عقله، عقل می گه فضای جنسی نباید وارد اجتماع بشه چون ضرر های زیادی به جامعه وارد می کنه، یکی از همین ضرر ها پایین اومدن راندمان کار و درسه، برای اینکه فضای جامعه جنسی نشه دو راه وجود داره، یا مرد ها زنهای آرایش کرده رو نبینن و یا زن ها آرایش نکنن، مطمئنا کنترل نیاز عاطفی راحتتر از کنترل نیاز جنسیه به همین دلیله که در این قضیه از زنها انتظار بیشتری میره و از طرفی اگه این دو نیاز در محیط خانواده پاسخ داده بشه خوشبختی کاملی رو به انسان عرضه می کنه.
(۱/آذر/۹۰ ۰:۰۳)mohammad.d نوشته است: [ -> ]اميرالمومنين علی عليه السلام فرمود
روزی من و فاطمه نزد رسول خدا صلی الله عليه و آله و سلم رفتيم. پيامبر سخت می گريست. من گفتم«پدر و مادرم فدای شما باد؛ چرا گريه میكنيد؟!»
رسول خدا فرمود«در شب معراج زن‌هايی از امت خود را ديدم كه در عذاب شديدی بودند. از ديدن وضع آنها بسيار اندوهگين شده‌ام.»
فاطمه عليهاسلام عرض كرد«پدر جان، عمل آن زنان چه بود كه به عذاب مبتلا شده بودند؟»
رسول خدا فرمود«زنی را به موهايش آويخته بود و مغز سرش در آتش می جوشيد. او در دنيا موی خود را از مردان نمی پوشانده.
زنی را به زبانش آويخته بودند و آب جوش در حلقش می ريختند. او در دنيا شوهرش را اذيت می كرده. زنی را با پا در تنوری از آتش آويخته بودند چرا كه بدون اجازه شوهر از خانه‌اش بيرون می رفته. زنی گوشت خودش را می خورد و در زير پايش آتش برافروخته بودند. او در دنيا خود را برای مردان زينت می داده است.
دست‌های زنی را به پاهايش بسته بودند و مارها و عقرب‌ها بر او مسلط بودند. او در دنيا طهارت را مراعات نمیكرده و نماز را خوار می شمرده است.
زنی كور و كر و لال در تابوتی از آتش بود و مغز سرش از بينی اش خارج می شد و بدنش از جزام و برص پاره پاره شده بود. او از زنا بچه دار شده و بچه را به شوهرش نسبت میداده است.
زنی گوشت تن خود را با قيچی پاره پاره می كرد. او در دنيا خود را در اختيار مردان قرار می داده است.
زنی صورت و بدنش در آتش بود و روده هاي خود را می خورد. او در دنيا برای زنا وساطت می كرده.
زنی سرش چون خوك و بدنش چون خر بود و هزاران هزار از انواع عذاب بر او می باريد. او زنی بوده سخن چين و دروغ پرداز.
زنی به صورت سگ بود و آتش از دهانش خارج می شد و ملايكه با گرزهای آتشين بر سرش می كوفتند. او در دنيا زنی بوده آوازه خوان و حسود.»
آن‌گاه رسول خدا فرمود«وای بر آن زنی كه شوهرش از او خشمگين باشد و خوشا به حال آن زنی كه شوهرش از او راضی باشد.»

به نظرم ساختن فیلم از همچین چیز هایی خیلی میتونه تاثیر گذار باشه
یه فیلم با کیفیت که سرمایه گذاری خوبی هم روش بکنند
اعتراض نمادین دختران دانش آموز به خطرات ناشی از قاچاق انسان و بهره کشی جنسی در بخارست -رومانی
[تصویر: 47635_939.jpg]
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع