تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحثی ارام پیرامون خلافت #
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
ممنونم محمد جان بنده دارم از دوستمان نقل قول میکنم همراه با پاسخ .

این نقل قول از ایشان بود . به همراه پاسخش

یا حق
وحید جان داداش ... من نه سنی هستم نه شیعه !!! ولی مسلمونم و هر کسی که به یاران رسولم چه عمر و چه علی و چه ائمه توهین کنه مثل کوه جلوش می ایستم !!! Angry
اینو دانلود کن بعد اکانت بساز و بیا این ایدی !!! منتظرتم !
Www.raidcall.com
بعد از ساختن اکانت به این ایدی بیا :
3078556
هر وقت اومدی بگو دوست کارو هستم !!! خودشون بهم می گن و میام !!
ولی من همیشه 1 تا 3 ظهر و 6 تا 9 شب هم اونجا هستم !
بیا اونجا باهم صحبت می کنیم ... بعدا ببین مسلمان بودن خوبه یا شیعه و سنی !!!
اشهد ان لا الله الا الله ....... اشهد ان محمد رسول الله
لا سنیة لا شیعیة
ان من المسلمینHeart
(۲۷/بهمن/۹۰ ۱۷:۵۹)Light Servant نوشته است: [ -> ]بعدا ببین مسلمان بودن خوبه یا شیعه و سنی !!!
لا سنیة لا شیعیة
ان من المسلمینHeart

این هم شد حرف؟
پس تمام شیعیانن و اهل سنت مسلمان نیستند و فقط شما مسلمانی.
شما چطور نماز میخونی؟
مثل شیعیان یا مثل اهل تسنن؟
جناب لایت سرونت عزیز

بحث را جناب عالی شروع کردید و بنده فقط به شما پاسخ دادم . و نیز سوالاتی را از شما پرسیدم . که البته پاسخ ندادید .

ما نیز اعتقاد داریم راه حق و اسلام یکیست .و سنت پیامبر و قران را عمل میکنیم .

و دینمان را مدیون شهر علم و در ان هستیم و اعتقاد داریم طبق گفته پیامبر باید برای رسیدن به شهر علم از در ان وارد شویم .

ضمن اینکه خلافت سیاسی را دلیلی بر خلافت علمی و اجتهادی و ... نمیدانیم .

شما ابتدا این مسئله را مطرح نمودید که خلافت ابوبکر و عمر و عثمان به حق است و بنده پاسخ کامل ان را خدمت شما عرض کردم . پاسخی ندادید و الان ادعا میفرمایید نه شیعه و نه سنی .

ما به کسی توهین نمیکنیم ولی بحث علمی ارام مجاز است .

حالا تا اینجا رد خلافت ایشان فقط با کتب خودتان بود . اگر مایلید تا با استفاده از قران و کتب خود اهل سنت بر حق بودن خلافت بلا فصل مولا علی (علیه السلام) را اثبات کنیم .

بنده از دعوت شما بسیار ممنونم ولی وقت اجابت ان را ندارم .

هر گاه نیز طالب بحث بودید چه شما و چه دیگر برادران اهل تسنن با کمال میل در خدمت شما هستیم .

از اشنایی و صحبت با شما بسیار خوشحال شدم .

در مورد بحث نه شیعه و نه سنی . ما طبق فرموده های پیامبر بعد از ایشان به علی (علیه السلام) اقتدا کرده ایم و این جزو دین اسلام است

ما نیز با قسمت دوم حرف شما موافقیم و قسمت اول را میتوانیم صحبت کنیم
در پناه خدا
نکته دیگر اینکه تفاوت شیعه با اهل تسنن در فقه مورد استفاده است

ایا شما دوست دارید فقه خود را از امام علی (علیه السلام) که در دانشش به اعتراف همه دانشمندان از صدر اسلام تا کنون و خود پیامبر بیش از همگان بوده بگیرید و یا دیگران .

از نزدیک ترین فرد به پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و یا از دیگران؟؟؟
ایا دوست دارید به مدینه علم وارد شوید؟

در پناه خدا
با عرض سلام وخسته نباشید
قال رسول الله صلی الله علیه آله وسلم
بسم الله الرحمن الرحیم.
من مات ولم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیه
هرکس که بمیرد و امام زمان خویش را نشناسد،به مرگ جاهلیت(کافرو اعراب عصر جاهلیت) مرده است
میخوام از منابع اهل سنت استفاده کنم که منطقی برای رد کردنشون نداشته باشی.
منابع اهل سنت:
1- «من لم يعرف امام زمانه مات ميتة جاهلية‏»:
«هركس امام زمانش را نشناسد با مرگ جاهلى از دنيا رفته است.»
اين متن را مطابق نقل مؤلفين «احقاق‏الحق‏»، مسلم بن حجاج نيشابورى، متوفاى 261 ه. در صحيح خود آورده است.
2- «من مات بغير امام فقد مات ميتة جاهلية‏»:
«هركس بدون امام از دنيا برود، براستى به مرگ جاهلى از دنيا رفته است.»
اين متن را حافظ احمدبن عبدالله اصفهانى، مشهور به «ابونعيم‏» متوفاى 430 ه . در حليه روايت كرده است.
3- «من مات ولا امام له مات ميتة جاهلية‏»:
«هر كس در حالى بميرد كه امامى بر او نيست، به مرگ جاهلى از دنيا رفته است.»
اين حديث را گروهى از بزرگان معتزله روايت كرده‏اند كه از آن جمله است:
1- ابو جعفر محمد بن عبدالله اسكافى معتزلى، متوفاى 240 ه. در كتاب ارزشمند «المعيار والموازنة‏» (49) و «نقض كتاب‏العثمانية‏».
2- عبدالحميد، ابن ابى‏الحديد معتزلى، متوفاى‏656 ه.
4- «من مات ولا بيعة عليه مات ميتة جاهلية‏»
«هر كس بميرد و بيعتى بر عهده او نباشد به مرگ جاهلى مرده است.»
اين متن را گروهى از بزرگان اهل سنت روايت كرده‏اند كه از آن جمله است:
1- محمد بن سعد، كاتب واقدى، متوفاى 230 ه در كتاب طبقات.
2- علاءالدين على بن حسام‏الدين، مشهور به «متقى هندى‏»متوفاى‏975ه.
5 - «من مات وليس فى عنقه بيعة مات ميتة جاهلية.»
«هر كس بميرد و در گردنش بيعتى نباشد به مرگ جاهلى از دنيا رفته است.»
اين متن را جمع كثيرى از محدثان اهل سنت روايت كرده‏اند كه از آن جمله است:
1- مسلم بن حجاج نيشابورى، متوفاى 261 ه . در صحيح خود.
6 - «من مات و ليس عليه طاعة مات ميتة جاهلية‏»:
«هر كس بميرد و اطاعتى (اطاعت امامى) بر او نباشد به مرگ جاهلى از دنيا رفته است.»
اين متن را هيثمى در مجمع‏الزوائد نقل كرده است.
7 - «من مات ولا طاعة عليه مات ميتة جاهلية‏»:
اين متن را با اين تعبير جمعى از علماى اهل سنت روايت كرده‏اند كه از آن جمله است:
1- عبدالله بن محمد بن ابى شيبه، متوفاى 235 ه. در كتاب «المصنف‏».
2- شهاب‏الدين احمدبن‏على، ابن حجر عسقلانى، متوفاى 852 ه.
8 - «من مات و ليست عليه طاعة مات ميتة جاهلية‏»:
«هر كس بميرد و اطاعتى (اطاعت امامى) به گردنش نباشد به مرگ جاهلى مرده است.»
اين متن را گروهى از علماى اهل سنت در منابع حديثى خود آورده‏اند كه از آن جمله است:
1- احمد حنبل پيشواى حنابله، متوفاى 241ه. در مسند خود.
2- محمد بن اسماعيل بخارى، متوفاى‏256 ه. در تاريخ خود.
3- حافظ ابوالحسن على بن جعد جوهرى، متوفاى 230 ه. در مسند خود.
4- حميد بن رنجويه، متوفاى 251 ه. در كتاب «الاموال‏».
5 - متقى هندى، متوفاى 975 ه. در كتاب «كنز».
9- «من مات و ليس فى عنقه‏لامام‏المسلمين بيعة، فميتته ميتة جاهلية‏»:
«هر كس بميرد و در گردنش براى امام مسلمانان بيعتى نباشد، مرده‏اش مرده جاهلى است.»
اين متن را محمود بن عمرز مخشرى، متوفاى 538 ه. در «ربيع‏الابرار» روايت كرده است.
10- «من مات و لم يعرف امام زمانه، فليمت ان شاء يهوديا و ان شاء نصرانيا»:
«هركس بميرد و امام زمانش را نشناسد، اگر بخواهد يهودى از دنيا مى‏رود و اگر بخواهد نصرانى از دنيا مى‏رود.»
اين متن را مطابق نقل آيت‏الله حاج شيخ لطف‏الله صافى محمد بن عمر تيمى، مشهور به «فخر رازى‏» متوفاى‏606 ه. در رساله «المسائل‏الخمسون‏» روايت كرده است.

با این اوصاف وتعاریف من حالا یک سوال از دوست سنی دارم امام زمان شما کیه؟
(۲۷/بهمن/۹۰ ۱۷:۵۹)Light Servant نوشته است: [ -> ]وحید جان داداش ... من نه سنی هستم نه شیعه !!! ولی مسلمونم و هر کسی که به یاران رسولم چه عمر و چه علی و چه ائمه توهین کنه مثل کوه جلوش می ایستم !!! Angry
اینو دانلود کن بعد اکانت بساز و بیا این ایدی !!! منتظرتم !
Www.raidcall.com
بعد از ساختن اکانت به این ایدی بیا :
3078556
هر وقت اومدی بگو دوست کارو هستم !!! خودشون بهم می گن و میام !!
ولی من همیشه 1 تا 3 ظهر و 6 تا 9 شب هم اونجا هستم !
بیا اونجا باهم صحبت می کنیم ... بعدا ببین مسلمان بودن خوبه یا شیعه و سنی !!!
لا سنیة لا شیعیة
ان من المسلمینHeart

اين يعني شما حاضر نيستيد با بقيه بحث كني مي خواي طرف حساب تون يك نفر باشه يا نشانه كمي اطلاعات تون است .
نه شيعه نه سني يعني چي يعني احيانا مذهب جديدي تو اسلام دراومده ما خبر نداريم ؟
تو ارسالهام توهيني به كسي گذاشته نشده هر چي بوده با منبع بوده
از امام صادق ع نقل شده ؛ در زمانهای پیش مردی از راه های حلال و حرام دنبال دنیا رفت موفق نشد شیطان به او گفت دینی بساز و دنیایت را آباد کن و دوستدارانت را زیاد و مرد حرفش را قبول کرد پس از مدتی پشیمان شده دنبال توبه رفت و گفت راهی ندارم مگر اینکه کسانی را که به این راه رفته اند بازگردانم پس به گروه خود گفت این دینی را که شما پیروی می کنید ساخته من بود و باطل است . آنان در پاسخ گفتند دروغ می گویی دین ما بر حق است ولی تو شک کرده ای و از دین خود برگشته ای وقتی چنین دید خود را با زنجیری به زمین محکم کرد و گفت این گونه بمانم تا خداوند توبه مرا بپذیرد خداوند به پیامبر خود وحی نمود : به عزتم سوگند اگر آنقدر مرا بخوانی که بندهای بدنت از هم جدا شوند تو را نمی بخشم مگر اینکه کسانی را که با عقیده به دین ساختگی از دنیا رفته اند , زنده کنی و آنان را از آن دین برگردانی ...
امام صادق ع : هر بدعتی گمراهی و انتهای هر گمراهی جهنم است
امام باقر ع : کمترین درجه شرک این است که انسان از جانب خود نظری داشته باشد و بر اساس آن دوستی و دشمنی کند
رسول خدا ص : خداوند توبه بدعت گذار را نمی پذیرد
امام صادق ع : کسی که به سوی بدعتگزار گام برداشته و به او احترام بگذارد بدون تردید در راه نابودی اسلام گام برداشته است
ثواب الاعمال و عقاب الاعمال شیخ صدوق
سلام ...واقعا من موندم که بعضی ها (به جز داداش وحید ) این طرز تفکر رو از کجا میارن ؟!!!! Angelامام زمان ما : محمد بن عبدالله ملقب به محمد مهدی هستش داداش گلم ... ولی داداش ایا مطمئن هستی که تو اون همه احادیث همه ی اونها منظورشون امام زمان بود ؟ ایا به امام جمعه ... امام مسجد ... نمیشه تفسیر کرد ؟؟Huhشرمنده این مدت نبودم ... انشالله قسمت همه ی شما برادران گلم بشه سفر مقدس حج بودم و حالا اومدم خدمت شما داداش های گل ...دوستان گلم من نه اخوند هستم ... نه بچه اخوند ... نه تو هفت جدم اخوند داشتیم ... رشته ی گرافیک می خونم ... راستش دیگه می خوام از مذهب کلا قطع رابطه کنم ... فقط اسلام ... قرآن ... محمد ... وقت این بحث ها رو ندارم دیگه ... تو اون سفر حج چیزهایی رو دیدم و شنیدم که تازه فهمیدم این همه سال رو چه چیزهای مسخره ای وقت گذاشتم ... چیزهایی که حقیقت هستش و نیازی به دعوا و قسم و اثبات ندارن ... چون کاملا اثبات شده هستن چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان هست Winkیکی از داداش ها فرمودند : چه جوری نماز می خوانی .؟؟؟؟ واقعا سوال بدی بود من اونطوری که دلم و روحم و جسمم باهاش ارام می گیره نماز می خونم ... هر طوری که دلم می خواد با عشقم ارتباط برقرار می کنم ... حتی رو پشته بوم با یک قطره اشک و نگاه به اسمون ... Heartبیخیال ...از داداش گلم ... عزیز دلم ... Heartداداش وحید Heartهم خیلی تشکر می کنم که علمی با من بحث کردن ... نه مثله خیلی ها با تعصب و جنگ و داد و بی داد ... انشالله هر کجا هستی داداش خدا پشت و پناهت باشه ... من اهل سنندج هستم ... هر وقت اومدی یه یادی از ما بکن ... خیلی مخلصیم داداشی ... کاری ندارم شیعه هستی یا سنی !! دوست و برادر من هستی داداش ...به قول یکی از دوستام : محبت کن به هر انسانی و از دینش سوال نکن (حکومت جهانی عشق )
[/b]
[b]مذهب کلا در زندگی من حذف شد ... فقط مسلمانم و از قران اطاعت می کنم ... به هیچ کسی هم نمی گم سنی باش یا شیعه یا وهابی یا صلف صالح یا ... به من هیچ ربطی نداره ...

[/b]
‏وَمَنْ يَبْتَغِ غَيْرَ الْإِسْلَامِ دِينًا فَلَنْ يُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فِي الْآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ‏

‏ و كسي كه غير از ( آئين و شريعت ) اسلام ، آئيني برگزيند ، از او پذيرفته نمي‌شود ، و او در آخرت از زمره‌ي زيانكاران خواهد بود . ‏ ‏
‏قُلْ آمَنَّا بِاللَّهِ وَمَا أُنْزِلَ عَلَيْنَا وَمَا أُنْزِلَ عَلَى إِبْرَاهِيمَ وَإِسْمَاعِيلَ وَإِسْحَاقَ وَيَعْقُوبَ وَالْأَسْبَاطِ وَمَا أُوتِيَ مُوسَى وَعِيسَى وَالنَّبِيُّونَ مِنْ رَبِّهِمْ لَا نُفَرِّقُ بَيْنَ أَحَدٍ مِنْهُمْ وَنَحْنُ لَهُ مُسْلِمُونَ‏

‏ بگو : ايمان داريم به خدا و بدانچه بر ما و بر ابراهيم و اسماعيل و اسحاق و يعقوب و اسباط ( يعني فرزندان و نوادگان دوازده‌گانه‌ي يعقوب ) نازل شده است ، و بدانچه به موسي و عيسي و سائر پيغمبران از سوي پروردگارشان داده شده است . ميان هيچ يك از پيغمبرانش ( در ايمان بديشان ) تفاوت نمي‌گذاريم و ما ( بدين وسيله ) خالصانه و خاشعانه تسليم اوئيم . ‏ ‏

مخلص تموم بچه های این تالار بیداری اندیشه
فی امان الله

حفظکم الله جمیعا ...
لایت سرونت جان احیانا خود قران نفرموده به حرف پیامبر گوش بدید؟
نفرموده برای تبیین و تفسیر قران سراغ چه کسسانی برید و خود /یامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نفرمودند به چه چیزی چنگ بزنید تا گمراه نشسد؟

ایا در قران گفته چگونه حج بجا بیاورید؟
چگونه نماز بخوانید؟
و ....
و خداوند فرموده که چه کسی اینها را تبیین کند.چه کسی دانش ان را دارد ؟

....
مذهب چیز بدی نیست برادر ....
همان حج را چگونه بجا اوردی؟ از روی قران؟
خدا چه چیزی را میپسندد؟

در پناه حق

در ضمن خیلی دوست داشتم بیام سنندج شما هم اومدی جنوب یه سر به ما بزن...

یا حق
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع