تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: جین یون (JIN YUN)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
Dear MohammadSadra
Al-Salam-o-Alaikum, Va Rahmato Allah. Happy new year. May peace be upon you. I heard that things are happening around the Hormuz. I am really worried about you and your country. I hope the war will never break out. but the media in our country and people arround me all say that the war will break out someday. I am really afraid, my brother. I read some books about the ancieant Persian empire. Really Great, but what do you think about it? We are facing the final exam I'll e-mail you next time arround 16th January.
GOD BE WITH YOU
-- 金运(JIN YUN)

سلام دوستان
متن نامه جین یون به قرار زیر است.
---------------------------------------
محمدصدرای عزیز
سلام علیکم و رحمه الله
سال جدید مبارک و امید خیر و صلح برای شما دارم. من در مورد اتفاقاتی که در تنگه هرمز می افتد شنیده ام. من در مورد شما و کشور شما خیلی نگرانم. امیدوارم هرگز جنگ شروع نشود، اما رسانه ها در کشور ما و افراد نزدیک من همگی می گویند که جنگ روزی در خواهد گرفت. برادرم من بسیار نگرانم. من کتاب هایی در مورد امپراتوری قدیمی پارسی خوانده ام، بسیار عظیم بوده، ولی الان راجع به آن چه فکری می کنی؟ ما امتحانات نهایی را در پیش رو داریم و من دفعه بعد 16ام ژانویه به شما ای میل خواهم زد.
خدا همراهتان
جین یون
Dear Mohammad

Al-Salam-o-Alaikum, Va Rahmato Allah
There is a good news for you. I have got a good mark in the exams, and I am making progress. Thank you for your prayers thank you.
You were right. The war didn't brake out, and won't brake out easily. You taught me a lot.I'm really appreciate your goodness.
I was sorry to hear that another nuclear scientist was assassinated. Above all Iranian nuclear project is making progress.
The day Iran get nuclear bomb the day Americans won't threaten Iran. How are you these days, my friend? May GOD be with you.

金运(JIN YUN)

سلام به همه دوستان گلم
متن آخرین نامه دوستم به شرح زیر است.
----------------------------------------------------
محمد عزیز

سلام علیکم و رحمه الله
اخبار خوبی برای شما دارم. من در امتحانات نمره خوبی کسب کردم و در حال پیشرفت هستم. از بابت دعاهای شما بسیار ممنونم.
حق با شما بود جنگ شروع نشد و به راحتی هم شروع نخواهد شد. شما به من مطالب زیادی یاد دادید و من از خوبی شما سپاسگزارم.
من از خبر ترور یک دانشمند هسته ای دیگر بسیار متاسفم. بالاتر و مهمتر از همه این است که برنامه هسته ای ایران در حال پیشرفت است.
روزی که ایرانی ها به بمب هسته ای دست پیدا کنند روزی است که دیگر آمریکا ایران را تهدید نخواهد کرد. دوست من احوال کلی شما این روزها چگونه است؟ امیدوارم خدا به همراه شما باشد.
جین یون
سلام
به نظر من خوبه در مورد انتقاداتی که به اسلام وارد مبشه هم براش بگید تا بتونه در موردشون تحقیق کنه و بهتر تصمیم بگیره.
و بهش بگید که این راه یک طرفه است تا قبل از پذیرش خوب تحقیق کنه.
در پیام خصوصی برای شما شرح خواهم داد.
موفق باشید
برادرم عماد جان نظر خیلی خوبیه ولی باید در نظر داشت که به یه آدم تشنه باید آب تعارف کرد. تا به حال من فقط پاسخ گو به سوالات ایشون بودم. یعنی ایشون بنا یه اقتضا سوالاتی رو از من می پرسیدند و من جواب می دادم.
بیشتر توضیح دادن این شبهه رو بوجود میاره که ما قصد مسلمان کردن ایشون رو داریم و ایشون رو دلزده می کنه. به نظرم اگر با سوالات ایشون جلو بریم بهتره.
خب مطمئنا قصد ایشون هم دونستنه و تحقیق.
اگر ما سعی کنیم با صداقت با ایشون صحبت کنیم به نتایج خوبی می رسیم. در واقع نباید از روی قصد دنبال مسلمان شدن ایشون باشیم.
مثلا شاید خوب باشه ترجمه انگلیسی قرآن رو براشون بفرستیم تا خودشون مطالعه کنند.
در کل بهترین مرجع تحقیق، کتابهای خود ادیان اند.
موفق باشید
کتابهای ادیان دیگه رو هم می تونید معرفی کنید.
بله منم با دوستان موافقم ، صداقت بهترین راهه.
به هر حال ایران مشکلات زیادی داره ولی از معدود کشورهایی هست که به سمت درستی حرکت میکنه ، یا حداقل این طور می خواد.
و البته اصل اسلام تنها پاکی و نور هست.
فكر كنم كتاب هاي دكتر قديري ابيانه براي ايشون كناسب باشه. كتاب ها به زبان انكليسي در وبلاكشون موجوده
يا حق
Dear Jin Yun

Al-Salam-o-Alaikum, Va Rahmato Allah.

Happy new Chinese year, it was 23th and the year of the dragon right?
It is always good to hear you are making progress in your studies, wish to hear you are one of the faculty members of Peking University. Brother I still wait to hear good news about your mom and grandpa's illness.

Thank GOD the war has not Breakout yet, and I don't think it would. Iran is not an easy opponent. Thanks a lot for your prayers.
During all these years our nation suffered terrorist attack from those who claim to be the protector of peace. We lost many valuable people during these years, British terrorism goes back at least 160 years ago when they assassinated Iranian Prime minister, Amir Kabir.
Anyway Iranian n*clear project will make progress, as they say Iranian government is not looking to make n*clear b*mb. Using n*clear b*mb is not theorized in Iranian strategic doctrine.

Best Regards

جین یون عزیز
السلام علیکم و رحمه الله
سال نوی چینی مبارک. 23ام بود و امسال سال اژدهاست اگر درست گفته باشم.
همیشه شنیدن اینکه شما در درسهایتان پیشرفت می کنید خوشحال کننده است و امیدوارم روزی خبر عضو شدن شما در بین اعضای هیات علمی دانشگاه پکن را بشنوم. برادرم من هنوز منتظر شنیدن خبر خوب در مورد اتمام بیماری مادر و پدر بزرگ شما هستم.
خدا رو شکر جنگ شروع نشد و فکر نمی کنم شروع شود. ایران رقیب ساده ای به حساب نمی آید. از بابت دعای شما بسیار متشکرم.
در طی تمامی این سالها ملت ما از حملات تروریستی آنهایی که ادعای حفاظت از صلح را دارند، رنج برده است. ما افراد با ارزش زیادی را در طی این سالها از دست داده ایم. تروریزم انگلیسی به 160 سال پیش، زمانی که آنها امیر کبیر ما را ترور کردند باز می گردد. به هر صورت پروژه هسته ای ایرانی پیشرفت خواهد کرد، همانطور که آنها می گویند دولت ایران به دنبال ساخت سلاح هسته ای نیست و استفاده از سلاح هسته ای در دکترین استراتژیک ایرانی تئوریزه نشده است.
بهترین آروزها

اگر دوستان عزیز نظری برای بهبود این نامه دارند، تا فردا بیان کنند تا بتونیم بهترین جواب رو به برادرمون بدیم.
سلام
به نظرم خوبه برید سر اصل مطلب.
مثلا خوبه کتاب قرآن و کتابهای ادیان دیگه رو براش بفرستید تا مطالعه کنه.
و اینکه باید بین حکومت ایران و اسلام تفاوت قائل بشیم.
شاید خوب باشه چند تا مطلب موافق و مخالف اسلام رو هم بهش معرفی کنید.
ممنون
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام دوست عزيز :
با آرزوي قبولي عزاداري هاي همه ي دوستان در پيشگاه حق تعالي و همچنين تسليت به مناسب رحلت شهادت گونه ي نبي مكرم اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و شهادت امام حسن مجتبي (علیه السلام) و البته پيشاپيش تسليت به مناسب شهادت امام هشتم ، حضرت امام رضا (علیه السلام) . محرم و صفر هم تموم شد .
دوست عزيزم ، جناب محمد صدرا :
از اينكه متوجه شدم كه يكي از اعضاي تالار داره توي هئيت علمي دانشگاهي عضو ميشه ، برام افتخاره كه همچنين جايي دارم ـ حتي به ندرت ـ فعاليت مي كنم . مسلما شما بهتر از من مسائل رو درك مي كنين و البته مطالعه و ميزان تحصيلات شما از بنده ي حقير بالاتره . حقير با توجه به نامه هايي كه دوست چيني تون براتون فرستاده ، هنوز برام تفهيم نشده كه به چه دليل توي هر نامه اي كه براي شما مي فرسته مطالبي رو مطرح مي كنه كه در سطح كلان كشور داره انجام ميشه . نامه هاي ايشون ـ هر چند كه مختصر نوشته شده ـ فرد خواننده رو به فكر فرو مي بره و البته جاي تحليل زيادي داره . عليرغم گفته هاي شما كه ايشون بدنبال اسلام هستن ، بجاي سوال در مورد اسلام و شبهات آن ، بيشتر از اوضاع داخلي و برنامه هاي ايران در زمان كنوني سوال دارن . شايد خواننده تصور كنه كه حقير چقدر توهم توطئه دارم كه البته با مسائل مطرح شده از جانب حقير ، اين ايراد وارده . اما باور كنين حقير حس خوشايندي نسبت به جملات ايشون در نامه ها ندارم . مخصوصا در نامه ي آخر كه گفته بودن
نقل قول: The day Iran get nuclear bomb is the day Americans won't threaten Iran
كه خيلي بنده رو به فكر فرو برد . حقير به عنوان يك دوست از شما تقاضا دارم كه موضوع عضويت خود در هيئت علمي رو به هيچ وجهه اعلام نكنين و يا لااقل توي اين برهه از زمان اعلام نكنين . البته بنده در جايگاهي نيستم كه بخوام به شما نظرم رو تحميل كنم ؛ چرا كه كسيكه ميخواد توي هئيت علمي دانشگاهي عضو بشه ، حتما نظريه پرداز هست و خود صاحب نظره . حقير هم به عنوان يه دوست وارد مسئله شدم و خدا ميدونه كه اصلا قصد پند و موعظه و ... ندارم . ولي به نظرم قضيه به همين سادگي ها كه شما فكر ميكنين نيست . نميدونم شايد حقير زيادي موضوع رو بزرگ كرده ام . اما تجربه ي شخصي بنده اين موضوع رو اثبات كرده كه هر شخصي بي دليل وارد دوستي با كسي نميشه . اميدوارم اشتباه كرده باشم .
در پناه الله
يا مهدي مدد
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع