ღღشیرینی معنویღღ
|
۱۷:۰۷, ۱۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۳ ۲:۳۴ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() پیامبر اكرم (صل الله علیه و آله) : در اسلام هیچ بنایی ساخته نشد ، كه نزد خدای عز وجل محبوبتر و ارجمند تر از ازدواج باشد . (بحار الانوار . ج103 0ص222) (یادگاری) سلام به دوستانه گلم در تالار بیداری اندیشه با اجازه ی گروه مدیریت سایت خواستم شیرینی ای هر چند کوچک تقدیمه تمامه شما عزیزان کنم. از اونجایی که من علاقه زیااادی به این تالار دارم و یجورایی با تالار زندگی میکردم،نتونستم شما دوستانه عزیزم رو در شادیم سهیم نکنم . بنابراین زیارت عاشورایی با تعقیباتش همراه با یک سوره یاسین به نیابت از همتون میخونم. امیدوارم مورد قبول درگاه احدیت قرار بگیره و شما عزیزان هم از من بپذیرید. البته من خیلی در لحظات قرائت خطبه عقد به یاد همتون بودم. مخصوصاً دوستانه مجرد تالار!!! . . . اینجا جا داره از یه دوست و همراه بسیااار عزیزی (یکی از دوستانه تالار)که در لحظات دشوار و پر استرس قبل ازدواجم، همراهم بودند و از صحبت هاشون استفاده کردم و خیلی کمک بهم کردند، راهنماییم کردند و خیلی اذیتشون کردم،تشکر ویژه و فراوان کنم. اجازه ندارم اسمشون رو ببرم ولی میگم: یه دنیا ازتون ممنونم و آرزوی بهرتینها رو واستون دارم ... ![]() ![]() ![]() . . . ازتون خواهش دارم با دلهای پاکتون واسه من و همسرِ عزیزم ![]() چون همه ی زیبایی های اخیر زندگیم رو مدیون دعای خیر شما خوبان و خانواده ی عزیزم هستم. ![]() ![]() ![]() موفق و خدایی و خوشبخت باشید ![]() ![]() یا علی |
|||
آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
۲۳:۵۱, ۲۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
۲۰:۱۲, ۱۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
به نام خدا
سلام خب اومدم یک خبر خوشی بدم به دوستان تاپیک ازدواجه دیگه از همینجا به خانوم آلاله تبریک میگم ![]() ![]() ![]() یکی دیگه از دوستان عزیییییزم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() از همینجا اعلام میکنم...اگر دیدید خبری از من نشد...مطمئنا بلایی سرم اومده! شک نکنید ![]() آرزوی سلامتی و سربلندی و دل خوش و خوشبختی تا بی نهایت و فراتر از آن! ![]() |
|||
۲۳:۲۴, ۱۸/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۳ ۲۳:۳۷ توسط آوا.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
به دوست خوووبم رضوانه جان:
ببینم ابجی شما که خبر خوش ازدواج بچه هارو پخشششش میکنی خبر ازدواج خودتو هم گفتی یا میخوای از شیرینی دادن فرار کنی!؟ :) دوستان هرکی شیرینی میخواد بسم الله... رضوانه هم عقد کرده:) شایدم قبلا گفته من ندیدم ![]() ولی شیرینی رو حتما باید بدن....:) . . . . برای همه زوج های جوان آرزوی سلامتی و خوشبختی دارم.... ان شاءالله به پای هم پیر شید :) التماس دعا برا مجردای تالار... |
|||
۱۵:۰۹, ۲۰/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
کخواهر من چرا شایعه پراکنی میکنی، من و چه به ازدواج من قصد ادامه تحصیل دارم.....
خانوم رضوانه شما شام عقدتون و لطف کنید بی زحمت ![]() خانوم آلاله شیرینی عقدشونه و دادن فقط موندید شما ![]() خانوم رضوانه و آلاله بهتون تبریک میگم امیدوارم در کنار همسرانتون زیر سایه امام زمان خوشبخت باشید دوستان گلم ![]() ![]() |
|||
۱۴:۵۴, ۲۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
افشاسازی ها استاندارد،صورت نمیگیره یه کم گنگه!
![]() الان من نفهمیدم کی عقد کرده بالاخره ![]() کلا تبریک میگم ![]() |
|||
۱۵:۰۶, ۲۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
خانم رضوانه
![]() خانوم آلاله ![]() سلامت باشید |
|||
۱۶:۱۰, ۲۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
به نام خدا
به به چن وقته به این تاپیک سر نزده بودم چه همه شیرینی آلاله و رضوانه عزیز تبریک میگم ، انشاالله کنار همسرانتون در پناه خدا و سایه حضرت حجت ( عج ) خوشبخت و عاقبت بخیر باشید. پ . ن : یادم نره منم بایذ شیرینی بدم راستی من و همسرم هم به تازگی زندگی مشترکمون رو شرو کردیم ، بفرمایید شیرینی ![]() |
|||
۹:۱۶, ۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۴ ۱۵:۴۳ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
به نام خدا
یعنی بعد از 10 الی 11 ماه،هیچ ازدواجی در تالار نداشتیم؟!! مجردهای تالار! پس بجنبین !!! نقل قول: |
|||
۱۳:۲۸, ۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
فکر نکنم
این موضوع ک یک موضوع شخصیه به اینجورمحیط ها مربوط باشه خانوم بهار ک بیان مطرح کنن. هدف این تالار یه چیزه دیگه اس ،دنبال هدفه باشید |
|||
۰:۲۴, ۹/دی/۹۴
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم باسلام خدمت تمامی بزرگواران میلاد سراسر نور وبرکت آقارسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)وامام صادق(علیه السلام) رو خدمت همه بزرگواران تبریک عرض میکنم ان شاالله ازدستان بابرکت آقارسول الله عیدی بگیرید.... واما...... میخواستم قاصد خبر خوش ازدواج خواهر عزیزم ![]() ![]() باشم. خواهر عزیزم این روز زیبا رو این پیوند آسمانی ات را بهت تبریک میگم. ان شاالله درکنار همسر بزرگوارت خوشبخت دودنیا باشی و زندگی سراسر برکت وخیرداشته باشی.................. ![]() ان شاالله قسمت دیگر خواهران وبرادران عزیزم عروس بعدی بنده هستم اگه خدابخواد ![]() داماد بعدی کی میتونه باشه؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() تقدیم به خواهرم آفتاب ![]() این گل ازطرف بنده وهمسر آیندم به خواهرم آفتاب وهمسرشون ![]() |
|||
|
![]() |
1 میهمان |