![]() |
|
بررسی هری پاتر - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html) +--- موضوع: بررسی هری پاتر (/thread-1240.html) |
RE: بررسی هری پاتر - ELENOR - ۱۲/فروردین/۹۱ ۱۷:۰۸ نقل قول:در جواب دوستمون sahel هم باید بگم که متوجه منظورتون نشدم . گیرم هم این طور که شما میفرمایید باشه ... 4 تا نماد ماسونی نابود شده باشه . ولی تفکر ماسون ها و اربابانشون که جادوگری و کابالاست رونق پیدا کرده .... 4 تا نماد ماسونی در قبال آن هیچ ارزشی ندارند ... چقدر جوون و نو جوون با دنیای جادوگری بزرگ شدند و به آن عشق ورزیده اند؟؟؟؟ خدا در این داستان چه نقشی داشت؟؟؟ قسم بزرگشون قسم به مرلین بود !!!! ماسون ها موتور های فکری صهیونیست هستند و صهیونیست ها پشت پرده همه چیز .... کابالا هم همون جادوگری و روش ارتباط با جنیان است که از مصر باستان سینه به سینه بهشون رسیده .. حالا اسمش رو گذاشتن عرفان یهود.. این حدیث رو بخونید تا ببینید جادو و جادوگری چه قدر مزمت شده است : کتاب گناهان کبیره شهید دستغیب ج 2 صفحه 78 سحر در روایات : پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند که سه طائفه به بهشت وارد نمیشوند دائم الخمر ،دائم السحر و قطع کننده ی رحم امیرالمومنین (علیه السلام): سحر کننده مانند کافر به خداست و کافر جایش در دوزخ و نیز می فرماید کسی که جیزی از سحر یاد بگیرد کم یا زیاد پس کافر شده است رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: کسیکه نزد ساحر یا کاهن یا دروغگویی برود در حالیکه آنچه را می گوید تصدیق کننده باشد به تمام کتاب های آسمانی خدا کافر شده استاز حضرت رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پرسیدند حکم ساحر چیست ؟فرمود: هر گاه دو عادل بر سحرش گواهی دهند حکمش اعدام است تاثیری که هری پاتر در علاقه به جادوگری و جوامع مخفی داره هیچ اثر دیگه نداشته ... کمی از نماد ها دست بکشید و به باطن و هدف یک اثر نگاه کنید ... مدام دنبال 4 تا نماد هرم و چشم می گردید بزرگترین نماد ها و رکن های فراماسونی رو فراموش میکنید؟؟؟ RE: بررسی هری پاتر - دیدگاه نوین - ۱۲/فروردین/۹۱ ۱۸:۱۷ خیر من هیچ نشانه ای از کابالیسم در هری پاتر نمیبینم ... میشه لطفا یک مثال بزنید . در مورد اصل جادو هم ، مثل اینکه شما بد برداشت کردید . باور کنید هیچ کدوم از طرفدارای هری پاتر جادو رو باور نکردند یا حتی نمیرن دنبالش بگردن ... اگه هم کسی این کارو میکنه استثنا است و مشکل از خودشه . همه میدونند که این کتاب در ژانر فانتزی - تخیلی است و جادویی وجود نداره ... شما حتی میتونید سایت های هواداران هری پاتر رو سر بزنید و باهاشون صحبت کنید ببینید که واقعا به جادو اعتقاد دارند یا نه ... RE: بررسی هری پاتر - ELENOR - ۱۲/فروردین/۹۱ ۱۹:۰۹ نقل قول:خیر من هیچ نشانه ای از کابالیسم در هری پاتر نمیبینم ... میشه لطفا یک مثال بزنید . کلش .... جای جای کتاب ... خط به خط که از جادو حرف زده ... نقل قول:باور کنید هیچ کدوم از طرفدارای هری پاتر جادو رو باور نکردند یا حتی نمیرن دنبالش بگردن ... اگه هم کسی این کارو میکنه استثنا است و مشکل از خودشه . 1. یک زمانی من خیلی خیلی بیشتر از شما عشق هری پاتر بودم ... جوری که جشن ها سالیانه ای که به صورت نیمه مخفی تو رستوران های مختف شهر برگذار میشد دعوت میشدم .... اکثر کسایی که من میشناختم عاشق هری پاتر بودند و به طبعش شیفته ی جادوگری .. 2. خودتون رو به خواب نزنید ... اگر علاقه به ورد و جادوگری نبود این همه فروش کتاب های ورد های جادوگری داخل هری پاتر واسه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کتاب شناخت موجودات دنیای جادوی هری پاتر و... چه قدر آدم میشناسم که واسه خودشون حتی چوب دست هم درست کرده بودند.... کتاب های ورد جادوگری هری پاتر توش چی داشت که انقدر فروش داشت؟؟؟؟؟؟؟؟ واسه امتحانای درسی میان ترم حفظش می کردند؟؟؟؟؟؟ همه ی این ها به کنار ... همین که یک جادوگر رو منجی دنیا و آدم خوب معرفی می کرد و شما و من دوستش داشتیم بسته ... همین که فکر کنیم یک جادوگر میتونه آدم خوبی باشه فراماسون ها به نیت شومشون رسیدند .. همین که فکر کنیم یک خون آشام ((با کتاب های دارن شان)) میتونه آدم خوبی باشه فراماسون ها به هدفشن رسیده اند ... چون زمانی اگر شما در آینده فهمیدید فراماسون ها جادوگرند و صهیونیسها انسان قربانی می کنند و خونش رو می خورند کسی که اون پیش زمینه ی فکری رو داشته دیگه خیلی منزجر نمیشه و اینجاست که اونها به هدفشون رسیده اند نقل قول:همه میدونند که این کتاب در ژانر فانتزی - تخیلی است و جادویی وجود نداره ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در دینای واقعی که جادو وجود دارد در دنیای کتاب هم ...... RE: بررسی هری پاتر - دیدگاه نوین - ۱۲/فروردین/۹۱ ۱۹:۵۵ نه خیر اشتباه برداشت کردید ... تنها دلیلی که رولینگ جادو رو به کار برده ، جذابیت اونه . نه فقط جادو بلکه هر چیزی که قوه تخیل انسان رو مشغول کنه و انسان رو از حالت روزمره زندگی جدا کنه یا به عبارتی خرق عادت کنه جذابه . مثلا شاهنامه رو نگاه کن ... پر از موجودات خیالی و خرق عادت است . و همین تخیلی بودنش هم بوده که جذابش کرده . و این هیچ مشکلی نداره . بله حرف شما درسته طرفداران سرسخت هری پاتر عاشق جادو میشن ولی در دنیای خیال نه واقع ... همونطور که یک فرد با خواندن شاهنامه عاشق توانایی های جسمی رستم و سیمرغ و ... میشه . اینها تنها عناصر جذب مخاطب اند که میتونند مانند هر ابزار دیگر در جهت صحیح یا غلط به کار برده بشند . در ضمن در دنیای واقعی چیزی به اسم جادو با این صفاتی که در هری پاتر و سایر داستان های تخیلی آمده وجود نداره . RE: بررسی هری پاتر - ELENOR - ۱۲/فروردین/۹۱ ۲۳:۴۱ نقل قول: تنها دلیلی که رولینگ جادو رو به کار برده ، جذابیت اونه . نه فقط جادو بلکه هر چیزی که قوه تخیل انسان رو مشغول کنه و انسان رو از حالت روزمره زندگی جدا کنه یا به عبارتی خرق عادت کنه جذابه . مثلا شاهنامه رو نگاه کن ... پر از موجودات خیالی و خرق عادت است . و همین تخیلی بودنش هم بوده که جذابش کرده . و این هیچ مشکلی نداره . 1. شما چه طوری این طور از منظور و قصد رولینگ حرف میزنید؟؟ خالتونه؟؟ فامیلتونه؟؟ با شما دوسته ![]() 2. مثال خوبی زدید ... شاهنامه هم فانتزیه ولی جادوگر ها و جن ها موجودات شر و اهریمنی هستند نه خوب و منجی دنیا .... رستم هم با همشون با کمک خدا و دعا به درگاه خدا می جنگه .... نقل قول:بله حرف شما درسته طرفداران سرسخت هری پاتر عاشق جادو میشن ولی در دنیای خیال نه واقع ... همونطور که یک فرد با خواندن شاهنامه عاشق توانایی های جسمی رستم و سیمرغ و ... میشه . شما رستم و سیمرغ رو مقایسه می کنی با هری پاتر؟؟؟ رستم چقدر جادو گر کشت ؟؟؟ یکی از خان های رستم همین جادوگر بود .... توانایی رستم زور بازو بود که تازه قبل از هر جنگ دعا می کرد و به خدا توکل .... قیاس مع الفارق نکنید ... می روند چوب دستی جادو درست می کنن کتاب ورد جادو ی هری پاتر میخرند و حفظ می کنند بعد شما می گی .... ؟؟؟؟ در دنیای واقع هیچ اثری ندارد؟ آیا از یک جادوگر خوششان می آید و آنرا منجی دنیا باور می کنند یا نه؟؟؟ نقل قول:در ضمن در دنیای واقعی چیزی به اسم جادو با این صفاتی که در هری پاتر و سایر داستان های تخیلی آمده وجود نداره . با اون صفات وجود نداره ولی جادو وجود دارد شما این قسمت نوشته ی من رو بار دیگر بخونید .......... همه ی این ها به کنار ... همین که یک جادوگر رو منجی دنیا و آدم خوب معرفی می کرد و شما و من دوستش داشتیم بسته ... همین که فکر کنیم یک جادوگر میتونه آدم خوبی باشه فراماسون ها به نیت شومشون رسیدند .. همین که فکر کنیم یک خون آشام ((با کتاب های دارن شان)) میتونه آدم خوبی باشه فراماسون ها به هدفشن رسیده اند ... چون زمانی اگر شما در آینده فهمیدید فراماسون ها جادوگرند و صهیونیسها انسان قربانی می کنند و خونش رو می خورند کسی که اون پیش زمینه ی فکری رو داشته دیگه خیلی منزجر نمیشه و اینجاست که اونها به هدفشون رسیده اند RE: بررسی هری پاتر - دیدگاه نوین - ۱۳/فروردین/۹۱ ۸:۴۳ منظور من تنها رولینگ نیست بلکه همه نویسندگان آثار تخیلی ، قصد دارند که عنصر تخیل رو برای جذب مخاطب وارد داستان کنند . این اساس نویسندگی است که باید از عناصر جذب مخاطب استفاده کرد و یکی از اونها تخیل است . رولینگ هم مثل بقیه ، شما اگه سندی بر ضد این دارید لطفا رو کنید . در مورد موجودات قبلا بحث شد . دیدگاه رولینگ نسبت به موجودات خیلی منطقی تر از دیدگاه فردوسی است . شما میگید موجودات فلان رو تو شاهنامه پلید بودن و باید میکشتنشون ؟؟؟ خب در هری پاتر هم موجوداتی هستند که در نهایت به لرد سیاه پیوستند و هری و رفقا با هاشون جنگیدند مثل دیوانه ساز ها که تنها به دنیای پلیدی تعلق دارند . ولی چیزی که در دنیای موجودات رولینگ وجود داره ، نفی نژاد پرستی و برجسته کرد عنصر اختیار در افراد است . برای مثال دابی یک حیوان نیست . به نظر من دابی نماد انسانی با نژاد متفاوت است . انسانی که نژاد هم نوعش بندگی و خفت رو تحمل کرده ولی خود او به دنبال آزادی و عزت است . دقت کنید که خانواده قبلی دابی یعنی مالفوی ها چه رفتاری با دابی داشتند ولی رفتار هری پاتر با دابی مانند یک دوست معمولی بود . و این در واقع نفی نژاد پرستی رو میرسونه . یا حتی هاگرید که یک غول دو رگه است و از طرف جبهه باطل برای ویژگی ذاتی او مورد تمسخر قرار میگیره . ولی هری و دوستانش با او رفتاری معمولی دارند و هاگرید رو با نژاد خودش میپذیرند . همین در مورد لوپین هم صدق میکنه . این در واقع یک نوع نفی نژاد پرستی است . و باید برای اینکار به رولینگ تبریک گفت . ببینید شما متاسفانه جادو رو نقش اول هری پاتر تصور کردید . خیر جادو تنها عنصر خیال داستان است نه نقش اصلی . بنابر این اینکه شما مقایسه هری پاتر و شاهنامه رو به صرف اینکه رستم جادوگر ها رو میکشت و هری پاتر خودش جادو گر بود رو غلط میدونید ، باطله . جادوگری در هری پاتر صرفا صرفا صرفا تنها ابزاری برای کنترل قوه خیال خواننده و جذابت بیشتر داستان است . همونطور که شاهنامه هم از این عناصر خیال به گونه ای دیگر استفاده کرده . پس اینکه منجی در این داستان جادوگر است نه تنها چیز بدی نیست بلکه یک ابتکار جالب است . اون بند آخری رو هم که آوردید ... منظورتون دقیقا از جادوگر بودن فراماسونر ها چیه ؟؟؟ RE: بررسی هری پاتر - ELENOR - ۱۳/فروردین/۹۱ ۱۱:۵۰ نقل قول:جادوگری در هری پاتر صرفا صرفا صرفا تنها ابزاری برای کنترل قوه خیال خواننده و جذابت بیشتر داستان است . ببین دوست عزیز بحث سر همینه .... مگه ما شاهنامه رو تقبیح کردیم؟؟ خیلی هم خوب از عناصر تخیل استفاده کرده و صف بندی کاراکتر ها بر اساس اعتقادات فطری انسان و دین های الهی است در همه ی ادیان جادوگری تقبیح شده است و بالاتفاق مجازات مرگ داره .... اینکه هم چین کاراکتری رو تطهیر کنند و نشون بدهند جادوگر ها آدم های خوبی میتونن باشند بزرگ ترین وجه منفی این رمان است که در بعد دیگر در رمان های دیگر بازم تکرار شده .... مثلا خون آشام ها و.... نقل قول:پس اینکه منجی در این داستان جادوگر است نه تنها چیز بدی نیست بلکه یک ابتکار جالب است . از اون حرفا بودا .... شما هنوز نفهمیدی جایگاه جادوگر ها در نظام هستی کجاست؟؟؟؟؟ قعر جهنم ..... همین که شما داری الان میگی این که "منجی در این داستان جادوگر است نه تنها چیز بدی نیست بلکه یک ابتکار جالب است ." یعنی داستان اثر خودش رو گذاشته و همونی که من گفتم شده .... شما با این که افرادی که کافر،مدهور الدم ، ملعون تمام ادیان و.... قابلیت منجی شدن و خوب بودن رو داشته باشند هیچ مشکلی نداری ..... نقل قول:اون بند آخری رو هم که آوردید ... منظورتون دقیقا از جادوگر بودن فراماسونر ها چیه ؟؟؟ مستند ظهور رو با دقت نگاه کنید و سخنرانی آقای رائفی پور در مورد تاریخ یهود و فراماسونی رو هم گوش کنید بد نیست RE: بررسی هری پاتر - دیدگاه نوین - ۱۳/فروردین/۹۱ ۱۱:۵۵ ظاهرا چند مورد پیش اومده : 1) شما چرا فونت و رنگ نوشتارتون رو مثل من کردید ؟؟؟؟؟ ![]() 2) ظاهرا برداشت ما از جادو کاملا متفاوته ... میشه بگید دقیقا تعریف شما از جادو و جادوگر چیه ؟؟؟ RE: بررسی هری پاتر - ELENOR - ۱۳/فروردین/۹۱ ۱۲:۲۰ (۱۳/فروردین/۹۱ ۱۱:۵۵)دیدگاه نوین نوشته است: ظاهرا چند مورد پیش اومده : وقتی نقل قول می کنم از شما فونت من هم معمولا همون طور میشه نقل قول:2) ظاهرا برداشت ما از جادو کاملا متفاوته ... میشه بگید دقیقا تعریف شما از جادو و جادوگر چیه ؟؟؟جادو تعریفش مشخصه .... در کتاب گناهان کبیره ی شهید دستغیب به خوبی تشریح شده ... اقسامش و .... جلد 2 صفحه 78 .. تو این نسخه ای که من لینکش رو گذاشتم میشه صفحه ی 237 دانلود کنید جادویی که تو هری پاتر نشون میداد یک چیز فانتزی بود و شاید مقدار خیلی کمیش در دنیای جادوی واقعی وجود داشته باشه ولی هر کاری که میکردند اسمش جادو گذاشته می شد نه نرمش صبح گاهی و کسایی هم که انجامش میدادند جادوگر بودند و نه ورزش کار ![]() از شما هم که میپرسند هری چه مدرسه ای میرفت میگید مدرسه جادوگری .... همین که لفظ جادو و جادوگر قبحش ریخته بشه کافیه ...ت و دنیای واقعی هم جادوگر های حرفه ای چه کسانی هستند؟؟ کسایی که بیشترین ارتباط رو با جنیان دارند برای مقاصد سیاسی و آخرالزمانی؟؟ RE: بررسی هری پاتر - دیدگاه نوین - ۱۳/فروردین/۹۱ ۱۳:۲۷ این لینکی که شما دادی که نمیادش ... نمیدونم چرا !!! ولی از نظر من جادو در دنیای واقعی یک توانایی اکتسابی است و هر کس با شناخت قواعدش میتونه اون رو فرا بگیره ولی در هری پاتر جادو متفاوته ... جادو یک ویژگی ذاتی شمرده میشه ... حتی رولینگ بحث ژنتیک رو در داشتن یا نداشتن توانایی جادویی مطرح میکنه . این با جادویی که ما در واقع داریم فرق میکنه ، فرقش هم اینه که جادوی ما به دلیل اکتسابی بودنش جنبه عمومی داره و حتی دین در مورد جادو حکم عمومی صادر کرده ولی در مورد جادوی هری پاتر این نکته وجود داره که به دلیل ذاتی دونستن جادو ، نژاد متفاوتی از انسان ها تشکیل شده اند و در دل همون ها هم نژاد های متفاوت در واقع این نوع تخیل جادویی جنبه عمومی نداره و چیزی نیست که فرد بخواد از اون دوری یا به اون نزدکی کنه . بذار منظورم رو واضح تر بگم : شما میگید فراماسونر ها جادوگرند و اینا میخوان قبح جادوگری رو بریزند ؟؟؟ خب فراماسونر بودن یا نبودن فرد یک امر کاملا اختیاری و اکتسابی است و فراماسونر ها نژاد جدید تشکیل نمیدهند . در حالی که جادوگری در هری پاتر ذاتی است . |