![]() |
|
صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html) +---- بخش: ویژه سوم آبان، تولد تالار (/forum-70.html) +----- بخش: آرشیو مطالب سال 92 (/forum-83.html) +----- موضوع: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) (/thread-28922.html) |
پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - OSZ - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۱:۳۰ آقا این نظر سنجی تا کی ادامه داره من که دیگه خسته شدم پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - مجنون الحسین - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۱:۳۶ بحث صندلی داغ چقدر داغ شده!!! ![]() (۳۰/مهر/۹۲ ۲۱:۳۰)OSZ نوشته است: [size=large]آقا این نظر سنجی تا کی ادامه داره من که دیگه خسته شدم فکر کنم از فردا شمارش معکوس شروع میشه
پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - Agha sayyed - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۱:۵۵ بسم الله سلام علیکم در کوران انتخاب شدن منتخبین صندلی داغ یک چیز برایم بسیار خوشحال کننده است ، آنهم آمار رای دهنگان است . میزان رای در سال گذشته و طی 10 روز 274 رای بود و امسال طی 3 روز 320 رای . جالب که طی مدت 10 روز 20 ارسال داشتیم و امسال 90 ارسال ..(تا زمان نوشته شدن متن) این مشارکت و همفکری و شور و شوق از هر صندلی داغی برای همه ما جذابتر و زیباتر است . موفق باشید و خدایی . پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - میلاد.م - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۱:۵۶ بسم الله... این نظر سنجی تا فردا شب باز خواهد بود،ان شاء الله.
پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - Mohammad Trust - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۲:۰۹ ![]() ![]() من اهل تبلیغ نیستم ولی به Havbb 110* رای بدید ، دارم واسش ![]() ![]()
پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - ترنم - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۲:۰۹ دوستان عزيز جناب املشي ديگه تاييد شد.بيخيالش بشين. ![]() ![]() به آقاي عزتي و محمد آقا راي بديد.من كه نبايد بيام مدام تذكر بدم كه. خودتون به فكر باشيد دوستان عزيز.![]() پ.ن:قول ميدم اگه پولي گرفتم بهتون ميدم
پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - مجید املشی - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۲:۱۷ مشکل اصلی جامعه(تالار) بیش از هرچیز مشکلات در اقتصاد و پل های ارتباطییست ![]() چاره ی کار را دریابید: ![]() اقتصاد تالار را با mohamad متحول کنید! ![]() mohamad انتخاب اول، هیچ کس mohamad نیست! ![]() پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - Night_World - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۲:۲۷ سلام به همه ی دوستان ی چیز ذهن منو درگیر کرده اونم میدونید چیه![]() طرفداران کاندیدا باید جوری تبلیغ کنند که کاندیداشون رای نیاره مثل اینکه صندلی داغه ها ![]() یعنی من نمی دونم چه فلسفه ای پشت این طرز فکره همچین حامیانی رو خدا قسمت دشمن آدم هم نکنه![]() حالا حامیان با تعصب من به کیا رای بدم جدول چه خبراست
پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - ترنم - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۲:۳۵ (۳۰/مهر/۹۲ ۲۲:۲۷)Night_World نوشته است: سلام به همه ی دوستان خب ما ميخوايم بيان كه حسابي داغ بشن ديگه. ![]() مچكرم از دعاي خيلي خيرتون كه خدا مارو نصيب دشمن هم نكنه
پاسخ به: صندلی داغ (ویژه تولد تالار) - آلاله - ۳۰/مهر/۹۲ ۲۲:۴۶ ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... پس حس فمینیستی شما کجا رفته عزیزان !!؟؟؟؟ همه خانما یه کوچولو این حس رو دارن! برید رای های خودتونو پس بگیرید, لازم باشه اغتشاشم میکنیم برای رای هامون حداقل به یکی از مدیران خانم رای بدید دیگه! ای خواهر شهیدم ..... رایتو پس میگیرم |