![]() |
|
صندوق حضرت مهدی (عج ) {ثبت نام کربلا قسطی} - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html) +--- موضوع: صندوق حضرت مهدی (عج ) {ثبت نام کربلا قسطی} (/thread-31027.html) |
پاسخ به: صندوق حضرت مهدی (عج ) {ثبت نام کربلا قسطی} - مرهم - ۲۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۵۴ میدونید الان چی میچسبه؟ یه شایع پراکنی حسابی... حیف دین جلو دست و پای من رو بسته
پاسخ به: صندوق حضرت مهدی (عج ) {ثبت نام کربلا قسطی} - لبخند خدا - ۲۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۵۸ من میخواستممممممممممم برماااااااااااااا....گفتم برم الان از خانوما نیومده باشن ضایع بشم....حیف شد..الان اگه رفته بودم همه خبر داشتن...!!!تو خصوصی لو میدادم ....!! من درسته ثبت نام نکردم ولی واقعا استرس دارم....چی شد پس؟؟؟بگین دیگهههه؟؟؟ای بابا....
پاسخ به: صندوق حضرت مهدی (عج ) {ثبت نام کربلا قسطی} - أین المنتظر - ۲۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۵۹ (۲۲/بهمن/۹۲ ۱۸:۵۴)غریب نوشته است: حیف دین جلو دست و پای من رو بسته چرا حیف؟؟؟ همون بهتر که بسته. احساسات گل سرسبد عالم و اشرف مخلوقات (یا همون انسان) که نباید بازیچه دست این و اون قرار بگیره...
پاسخ به: صندوق حضرت مهدی (عج ) {ثبت نام کربلا قسطی} - مسافـر کربلا - ۲۲/بهمن/۹۲ ۱۹:۰۰ بسم الله . . ضمن عرض سلام. فایل در حال آپلود شدنه، 10 دقیقه دیگه تموم میشه، با خیال راحت نماز رو بخونید. پاسخ به: صندوق حضرت مهدی (عج ) {ثبت نام کربلا قسطی} - صبح صادق - ۲۲/بهمن/۹۲ ۱۹:۰۶ بسم رب الحیدر الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت علی بن ابیطالب(علیه السلام) السلام عليک يا اباعبدالله و علي الارواح التي حلت بفنائک. عليک مني سلام الله ابدا ما بقيت و بقي الليل و النهار و لا جعل الله آخر العهد مني لزيارتکم. السلام علي الحسين و علي علي بن الحسين و علي اولاد الحسين و علي اصحاب الحسين.
فقط خدا می دونه که حال چشام چه جوریه ...
خودم می دونم ... همه می دونن چی کار کردن که پاشون میخ زمین میشه ... خوش به سعادتتون ... تو رو خدا تو حرم ارباب ... پاسخ به: صندوق حضرت مهدی (عج ) {ثبت نام کربلا قسطی} - مرهم - ۲۲/بهمن/۹۲ ۱۹:۱۱ (۲۲/بهمن/۹۲ ۱۹:۰۶)علویون نوشته است: تو رو خدا من حالم بد میشه اینجوری نکنین با دل ما ![]()
پاسخ به: صندوق حضرت مهدی (عج ) {ثبت نام کربلا قسطی} - مسافـر کربلا - ۲۲/بهمن/۹۲ ۱۹:۱۵ بسم الله . . . سه نفر اصلی و سه نفر هم به عنوان عضو رزربرگزیده شده اند .اگر سه نفر اصلی انصراف دادن و نوبتشون رو هم به فرد خاصی واگذار نکردن از نفرات رزرو استفاده می شود. این هم فایل: http://www.aparat.com/v/5GeXg ببخشید که 30 مگه، کلیپ (نماهنگ) آماتور هست ولی ارزش دیدن رو داره ظاهرا. ان شاالله دوستانی که اسمشون در نیومد دفعه بعدی اسمشون در بیاد. از کسانی که حضور داشتن هم تشکر و قدر دانی می کنیم.بابت تاخیر هم ما رو ببخشید. التماس دعا. پاسخ به: صندوق حضرت مهدی (عج ) {ثبت نام کربلا قسطی} - وحید110 - ۲۲/بهمن/۹۲ ۱۹:۲۷ گویا دوستان نظرشون بر اینست که به خاطر اینکه همه کلیپ رو ببینند و هیجان کار بالا بره . این تاپیک بسته بشه و کسی اسامی رو اعلام نکنه . فردا تاپیک برای تبریک و ... باز خواهد شد ان شاالله پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - مرهم - ۲۲/بهمن/۹۲ ۱۹:۵۱ یا زهرا یا زهرا یا زهرا اللهم صل علی محمد و ال محمد .... منم و گریه خون هر شب و کس اگه نیست با که گویم که مرا حال چنان میگذرد... یا زهرا یا زهرا..... حال من بعد از دیدن فیلم قرعه کشی کربلا.... ![]() ![]() ![]() عاشق کربلاتم ...از بچگی باهاتم...سینه زن روضه هاتم... امشبو بی قرارم... ما هم مثلا تو بین الحرمینیم... ![]() ![]() دل خراب من دگر خرابتر نمیشود... که خنجر غمت از این خرابتر نمیزند.... پاسخ به: اندر احوالاتــــ من و تالار ... - پرنیان - ۲۲/بهمن/۹۲ ۲۰:۲۱
من الان یه حسی که دارم اینه که خیلی دوس دارم بگم کیا انتخاب شدن.
![]() |