![]() |
|
جملات پیشنهادی برای شبکه های مجازی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: جنگ نرم (/forum-41.html) +---- بخش: جنگ سایبری (/forum-65.html) +---- موضوع: جملات پیشنهادی برای شبکه های مجازی (/thread-36874.html) |
پاسخ به: جملات پیشنهادی برای شبکه های مجازی - Havbb 110 - ۱۴/فروردین/۹۴ ۱۶:۵۳ یهویی عاشق این متن شدم…! خدا زمین را آفرید واختيارش راسپرد به 1+5 . . . . . . . . ۱ محمد ۲ علی ۳ فاطمه ۴ حسن ۵ حسین + 1عباس اگه این پست +18. بود 300 نفر کپی میکردن ولی چون در مورد امام حسین ع هست کسی حاضر به کپی کردنش نیست! خدایا:هر کی این پست راکپی کرد درد دلش رو رفع کن پاسخ به: جملات پیشنهادی برای شبکه های مجازی - Mohammad Trust - ۱۴/فروردین/۹۴ ۱۷:۳۷ (۱۲/فروردین/۹۴ ۲۲:۵۵)عبدالرحمن نوشته است: سيزده از هر شماره بهتر است /قدمت سیزده بدر برمیگدره به 300سال قبل از میلاد تا اونجایی که بنده اطلاع دارم. زمان جمشید شاه و جشن های مخصوص به خودش رو داره پاسخ به: جملات پیشنهادی برای شبکه های مجازی - مجتبی110 - ۱۴/فروردین/۹۴ ۲۳:۱۱ می دونی آخرین باری که تو عربستان انتخابات برگزارشد کی بوده؟ آخرین انتخابات در عربستان وقتی بود که از هر قبیله یک نفر رو انتخاب کردند برای قتل پیامبر!! اونوقت عربستان اعلام کرده: برای تحقق دموکراسی به یمن حمله نظامی کردیم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
پاسخ به: جملات پیشنهادی برای شبکه های مجازی - عبدالرحمن - ۲۱/فروردین/۹۴ ۱۲:۵۳ ☺☺☺☺ توافق شنگول ومنگول و گرگ شیطون بلا شنگول به مدت 1 سال باید در خانه گرگ کار کند. به محض امضای توافق منگول با اقا گرگه به صحرا رفته وبا هم بازی برد –برد انجام دهند. شاخ های ننه بزی بریده وبه مدت 10 سال محدود می شود. ننه بزی پذیرفت که در خانه را باز کرده واجازه سرکشی سرزده گرگ را به خانه بدهد. خانه ننه بزی تخریب وبا همکاری بچه گرگ ها بازسازی میشود. در مقابل اقا گرگه اجازه میدهد که ننه بزی برای شنگول ومنگول گیاه تازه ببرد. ننه بزی عضو باشگاه الاغهای جنگل می شود. اقا گرگه حق شنگول را در تحقیق درمورد دندانهای اقا گرگه به رسمیت بشناسد. این توافق الزام اور نیست وجنبه حقوقی ندارد. پاسخ به: جملات پیشنهادی برای شبکه های مجازی - مجنون العباس - ۵/اردیبهشت/۹۴ ۲۲:۱۶ ![]() پاسخ به: جملات پیشنهادی برای شبکه های مجازی - مجتبی110 - ۷/اردیبهشت/۹۴ ۱۸:۵۴ این ارزش چندبار خواندن و تعمق بیشتر را دارد (لطفا تا انتها بخوانيد) ((«« زندانی بدون دیوار »»)) بعد از جنگ آمریکا با کره، ژنرال ویلیام مایر که بعدها به سمت روانکاو ارشد ارتش آمریکا منصوب شد، یکی از پیچیده ترین موارد تاریخ جنگ در جهان را مورد مطالعه قرارمیداد: حدود 1000 نفر از نظامیان آمریکایی در کره، در اردوگاهی زندانی شده بودند که از همه استانداردهای بین المللی برخوردار بود. این زندان همه امکاناتی که باید یک زندان طبق قوانین بین المللی برای رفاه زندانیان داشته باشد را دارا بود. این زندان با تعریف متعارف تقریباً محصور نبود و حتی امکان فرار نیز تا حدی وجود داشت. آب و غذا و امکانات به وفور یافت میشد. در آن از هیچیک از تکنیکهای متداول شکنجه استفاده نمیشد، اما... اما بیشترین آمار مرگ زندانیان در این اردوگاه گزارش شده بود. عجیب اینکه زندانیان به مرگ طبیعی میمردند. با این که حتی امکانات فرار وجود داشت اما زندانیان فرار نمیکردند بسیاری از آنها شب میخوابیدند و صبح دیگر بیدار نمیشدند. آنهایی که مانده بودند احترام درجات نظامی را میان خودشان و نسبت به هموطنان خودشان که مافوق آنها بودند رعایت نمیکردند، و در عوض عموماً با زندانبانان خود طرح دوستی میریختند. دلیل این رویداد، سالها مورد مطالعه قرار گرفت و ویلیام مایر نتیجه تحقیقات خود را به این شرح ارائه کرد: در این اردوگاه، فقط نامه هایی که حاوی خبرهای بد بود را به دست زندانیان میرساندند و نامه های مثبت و امیدبخش تحویل نمیشد. هر روز از زندانیان میخواستند در مقابل جمع، خاطره یکی از مواردی که به دوستان خودخیانت کرده اند، یا میتوانستند خدمتی بکنند و نکردند را تعریف کنند. هر کس که جاسوسی سایر زندانیان را میکرد، سیگار جایزه میگرفت. اما کسی که در موردش جاسوسی شده بود و معلوم شده بود خلافی کرده هیچ نوع تنبیهی نمیشد. در این شرایط همه به جاسوسی برای دریافت جایزه (که خطری هم برای دوستانشان نداشت) عادت کرده بودند. تحقیقات نشان داد که این سه تکنیک در کنار هم، سربازان را به نقطه مرگ رسانده است، چرا که: — با دریافت خبرهای منتخب (فقط منفی) امید از بین میرفت. — با جاسوسی، عزت نفس زندانیان تخریب میشد و خود را انسانی پست می یافتند. — با تعریف خیانتها، اعتبار آنها نزد همگروهی ها از بین میرفت. و این هر سه برای پایان یافتن انگیزه زندگی، و مرگ های خاموش کافی بود. این سبک شکنجه، شکنجه خاموش نامیده میشود. نتيجه : اگر این روزها فقط خبرهای بد میشنويم، اگر هیچکدام به فکر عزت نفس مان نيستيم و اگر همگي در فکر زدن پنبه همدیگر هستيم، به سندرم «شکنجه خاموش» مبتلا شده ايم. این روزها همه خبرهای بد را فقط به گوشمان میرسانند و ما هم استقبال میکنیم ... دلار گران شده ... طلا گران شده ... کار نیست ... مدرسه ای آتش گرفت ... دانش آموزان راهیان نور در جاده کشته شدند... زورگیری در ملاءعام... این روزها هیچ کس به فکر عزت نفس ما نیست! شما چطور فکر میکنید؟ ... ما ایرانیها دزدیم! ... ما ایرانیها همه کارهایمان اشتباه است. ... ما ایرانیها هیچی نیستیم! ... ما ایرانی ها از زیر کار درمیرویم! ... ما هیچ پیشرفتی نکردیم!... ما ایرانیها هیچ هنری نداریم! ما ایرانیها آدمِ حسابی نداریم! ما ایرانیها هر عیبی که یک انسان میتواند داشته باشد داریم! ... توی همین محیطای مجازی چقدر بادلیل و بی دلیل به خودمان بد میگوییم و لذت میبریم. به خودمان فحش میدهیم و کیف می کنیم و میخندیم. اقوام مختلف ایرانی را مسخره می کنیم و همه با هم کل ایران را ! ... بزرگان علمی٬ هنری٬ ادبی و دینی کشور خودمان را وسیله خنده و تفریح کرده ایم و هیچکس هم نباید فکر کند اینها نقشه است. این همان جنگ نرم است. تهاجم فرهنگی فقط از طریق بی حجابی و فیلمهای خراب نیست. این روزها همه در فکر زیرآب زدن بقیه هستند، شما چطور؟ این روزها همه احساس می کنند در زندانی بدون دیوار دوران بی پایان محکومیت خود را می گذرانند، شما چطور؟ این روزها همه شبیه زندانیان جنگ آمریکا و کره منتظر مرگ خاموش هستند٬ شما چطور؟ بیاییم از خواندن و شنیدن اخبار منفی فاصله بگیریم و تا میتوانیم به خود و اطرافیانمان امید بدهیم، (((احترام))) بگذاریم و در هرشرایطی شاد زندگی کنیم. شاید اینگونه راهی برای گریز از زندانی که از طریق رسانه ها برایمان ایجاد شده است ،بیابیم. "با انتشار این متن دوستانتون رو اگاه کنید." پاسخ به: جملات پیشنهادی برای شبکه های مجازی - help me - ۲۵/اردیبهشت/۹۴ ۱۶:۵۳ ﺩﺭ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯ ﻧﻘﺎﻁ ﺍﺭﻭﭘﺎ ﻭ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﻪ ﺯﻭﺟﻬﺎﯼ ﻫﻤﺠﻨﺲ ﻭﺍﻡ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﻣﯽ ﺩﻫﻨﺪ ﺍﻧﻮﻗﺖ ﺻﻬﯿﻮﻧﯿﺴﺘﻬﺎ ﺟﮑﺶ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻮﻃﻨﺎﻥ ﭘﺎﮎ ﻗﺰﻭﯾﻨﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﻧﺪ .. ﻣفتی های ﺩﺍﻋﺶ ﻭ ﻋﺮﺑﺴﺘﺎﻥ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺣﻼﻟﻬﺎ ﺭﺍ ﺣﺮﺍﻡ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭﻟﯽ ﺗﺮﻭﺭﯾﺴﺖ ﻫﺎﯼ ﻣﺠﺎﺯﯼ ﺟﮑﺶ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﻣﮑﺎﺭﻡ ﻣﯿﺴﺎﺯﻧﺪ ... ﮐﺸﯿﺶ ﻫﺎﯼ ﻣﺴﯿﺤﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻋﺘﺮﺍﻑ ﺑﻪ ﮔﻨﺎﻩ ﻭ ﭘﺎﮎ ﺷﺪﻥ ﭘﻮﻝ ﻣﯿﮕﯿﺮﻧﺪ ﻭ ﺟﮏ ﺍﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻋﻠﻤﺎﯼ ﺷﯿﻌﻪ ﻣﯽ ﺳﺎﺯﻧﺪ ... ﺟﻬﺎﻧﮕﺸﺎﯾﺎﻥ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﺭﺯﻭﯼ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻟﺮﺳﺘﺎﻥ ﻭ ﺩﯾﺪﻥ ﺍﯾﻦ ﺳﺮﺯﻣﯿﻦ ﺑﮑﺮ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﺍﺯ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﺑﻮﯾﯽ ﻧﺒﺮﺩﻧﺪ؛ ﺟﮏ های ﺑﯽ ﻓﺮﻫﻨﮕﯿﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﻮﻃﻨﺎﻥ ﻟﺮ ﻣﯿﺴﺎﺯﻧﺪ ... ﻭ ﻣﺎ ﻫﻢ ﻣﯽ ﺧﻨﺪﯾﻢ.....!!!! پاسخ به: جملات پیشنهادی برای شبکه های مجازی - AliAkbar53 - ۲۵/اردیبهشت/۹۴ ۲۲:۴۸ استحمارگری مجازی نشسته بودم در خانه و داشتم در عوالم خودم موز میخوردم (!) که دیدم یکی از دوستان دارد توی وایبر بال بال میزند و میگوید «هموطن! هموطن!». پیامش را باز کردم ببینم مشکلش چیست. نوشته بود: «عربستان سعودی به موزهای وارداتی، موادی را اضافه میکند که با خوردن آن مردها عقیم میشوند. آنها میخواهند نسل ایرانی را از بین ببرند. موز نخور هموطن!». پیام دادم: «مگه موز از عربستان میاد؟» گفت: «نه، ولی آنها در مرزهای کشور مأموران خود را مستقر کردهاند تا موزهای وارداتی را مسموم کنند». به موز توی دستم نگاه کردم. موز هم به من نگاه کرد. موز گفت: منو بخور قوی شی. گفتم «نه، احتیاط شرط عقل است». میوه بیچاره را انداختم توی سطل آشغال و تلویزیون را روشن کردم ببینم مسئولین چه برنامههای جذابی برای ما تدارک دیدهاند. دوباره صدای وایبر درآمد. دیدم در یکی از این گروهها نوشتهاند: «تلویزیون نبینید! میمیرید! تشعشعات تلویزیون در گنبد کاووس یک جوان را به کام مرگ کشاند. دانشمندان شرکت تلویزیونهای 14 اینچ هوشنگ الکتریک به تازگی دریافتهاند دیدن تلویزیونهای ال ای دی جدید مرگ آفرین است. در هفته گذشته بیست نفر جلوی تلویزیون مردهاند. این پیام را به بقیه هم بده وگرنه تو هم میمیری!». سریع تلویزیون را خاموش کردم و پیام را برای بقیه کپی کردم. عجیب بود. به محض خاموش کردن تلویزیون من توانسته بودم زنده بمانم. هیچ وقت فکر نمیکردم این شایعات صحت داشته باشد. در واتس آپ یکی نوشت: «امروز واتس آپ می خواد پر تکرارترین واژه رو انتخاب کنه،پنج هزار بار بنویس ایران تا کشورمون در واتس آپ سربلند باشه.» حدود پنج شش ساعت مشغول سربلندی کشور در واتس آپ بودم تا جایی که حالم بد شد و دیگر نتوانستم ادامه دهم. سربلند کردن کشور واقعا کار سختی است. حالا میفهمم والیبالیستها و محمدجواد ظریف چقدر زحمت میکشند. پیام دیگری که دوستان در وایبر برای آگاهی بخشی به ملت پخش میکردند این بود: «چند دختر جوان با درآوردن خود به شکل همسران شما به خانهتان وارد می شوند و شما را میخورند. اینها آدم خوارند. اگر در خانه تنها هستید و دیدید همسرتان در میزند در را باز نکنید.» پیش خودم گفتم: خلن اینا؟ اگه خودشون رو شبیه همسر آدم نکنن که راحتتر میتونن وارد خونه بشن ... ولی به هرحال احتیاط شرط عقله. ساعت دو ظهر بود که زنگ آیفون به صدا درآمد. ظاهرا همسرم بود. گفتم چی می خوای؟ گفت: درو باز کن دارم از گرسنگی میمیرم. با ترس گفتم: چرا بیرون چیزی نخوردی؟ گفت: تو توی خونهای اون وقت من بیرون غذا بخورم؟ با ترس گوشی را گذاشتم روی آیفون. یقین پیدا کرده بودم که آدمخوار پشت در است. سریع گوشی را گرفتم دستم و در گروه وایبر دوستان نوشتم: ماجرای ورود آدمخوارانی به شکل همسر آدم کاملا حقیقت داره. الان یکیشون پشت در خونه ما کمین کرده. همین طور که داشتم مینوشتم دیدم آدمخوار کلید انداخت و در را باز کرد. از ترس گوشی را پرت کردم و چند گام عقب عقب رفتم و چسبیدم به دیوار. نامردها نگفته بودند آدمخوارها کلید دارند. چشمانم را بستم و گفتم: جون مادرت منو نخور! چشمانم را که باز کردم دیدم دستانم را بستهاند به تخت، در مرکز ترک (تجربی) اعتیاد به اینترنت. فریاد میزدم: ولم کنین نامردا. تا شب باید این پیام رو به صد و بیست نفر برسونم وگرنه اتفاق وحشتناکی میافته. دو نفر بالای سرم بودند. یکی شان پرسید: فکر نکنم دیگه امیدی باشه. آن یکی گفت: نه دیگه این خوب بشو نیست. اولی گفت: ولی نمیشه همین جوری ولش کنیم تو جامعه. خوی وایبری گرفته. دومی گفت: الان افراد جامعه اکثرا همین طوریان. ما تو اقلیتیم. اولی گفت: راست میگی. ما هم اسکل کردیم خودمون رو. راستی تو لاین خوندم تا امشب باید ده تا معتاد رو آزاد کنیم. یه مرکز درمانی این کارو نکرد چهار نفر از اعضاش مردن. پاسخ به: جملات پیشنهادی برای شبکه های مجازی - azade - ۲/تیر/۹۴ ۱۶:۵۷ خاک بر سر بی تمدن غیر قابل اعتمادتون بکنند . . . . . . . . . ناراحت شدین؟ اشکال نداره برای اینکه از دلتون در بیاد پنج دقیقه آب نمیخورم پاسخ به: جملات پیشنهادی برای شبکه های مجازی - Ali#59 - ۲/تیر/۹۴ ۱۷:۱۰ اگر به بی ادبی متهم نمیشم، باید بگم مقادیر زیادی خزعبل در این تایپیک انباشه شده ![]() راجع بهشونم که نمیشه صحبت کرد...حامد حذف میکنه. اگر چه کلا بحث کردن در مورد بعضی هاش هم آب در هاون کوبیدن و وقت تلف کردنه! ولی انصافا اگه یه تایپیک زده بشه و همین حجم حرف غیر منطقی منتها با رویکرد چپ گرایانه توش منتشر بشه،چه اتفاقی میفته؟!
|