تالار گفتگوی بیداری اندیشه
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html)
+--- موضوع: محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « (/thread-6166.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: پرسش درباره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور - nooromahdi - ۲۷/آذر/۹۰ ۱۸:۵۳

سلام
دوست عزیز کارتون عالی خسته نباشید ولی این پست تکراری است
یاعلی

RE: پرسش درباره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور - nourooz - ۱۵/دی/۹۰ ۲۳:۳۲

سلام دوستان
یه سوال این فایلا را که میذارین از کجا هست ؟
کپی رایت را رعایت میکنید؟
لطفا جواب دهید

RE: پرسش درباره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور - ghadimi2 - ۱۶/دی/۹۰ ۱:۰۶

(۱۵/دی/۹۰ ۲۳:۳۲)nourooz نوشته است:  سلام دوستان
یه سوال این فایلا را که میذارین از کجا هست ؟
کپی رایت را رعایت میکنید؟
لطفا جواب دهید
سلام علیکم دوست عزیز
این فایل ها قانون کپی رایت نداره و به گفته خود استاد هیچ مشکلی نداره دانلود فایلهای سخنرانیشون که تو نت وجود داره

RE: پرسش درباره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور - Havbb 110 - ۱۶/دی/۹۰ ۲۳:۴۳

سلام
میخواستم از دوستانی که سخنرانی های اخیر استاد رو شنیدن بپرسم که اخیرا (از جلسه ی سوم روایت عهد به بعد) به جز با همون موضوع ویژگی های قیام امام حسین (علیه السلام) و نبرد نیچه و مسیحیت ، در باره ی موضوع دیگه هم صحبت کردن؟ منظورم سخنرانی متفاوت هست ، چون دیدم همون سخنرانی روایت عهد رو رفتند توی اراک هم انجام دادند....

و اینکه مشخصا موضوع این پنج جلسه ی مشهد چی بوده ، عنوان جلسه رو میدونم میخوام توضیح بیشتری بدید
یه سوال دیگه هم دارم ، استاد قبلا هرجا درباره ی فراماسونری میخواست سخنرانی کنه میگفت ما تو دانشکده علوم پزشکی 12 جلسه دو ساعته اینو گفتیم تازه همه مطالب رو نرسیدیم بگیم! میخواستم بدونم این سخنرانی 12 جلسه اصلا رو اینترنت گذاشته شد؟ یا اصلا ضبط شد؟ یا مثلا جای دیگه ای که استاد در جلسات خیلی زیاد مثلا همون ده دوازده جلسه به فراماسونری بپردازند هست رو اینترنت؟

بازم سوال دارم : دی پس بقیه ی جلسات نماد شناسی تخصصی چی شد؟ چرا تو اینترنت نیست؟ فقط دو جلسه ش گذاشته شد...

RE: پرسش درباره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور - ghadimi2 - ۱۷/دی/۹۰ ۱:۴۶

(۱۶/دی/۹۰ ۲۳:۴۳)Havbb نوشته است:  سلام
میخواستم از دوستانی که سخنرانی های اخیر استاد رو شنیدن بپرسم که اخیرا (از جلسه ی سوم روایت عهد به بعد) به جز با همون موضوع ویژگی های قیام امام حسین (علیه السلام) و نبرد نیچه و مسیحیت ، در باره ی موضوع دیگه هم صحبت کردن؟ منظورم سخنرانی متفاوت هست ، چون دیدم همون سخنرانی روایت عهد رو رفتند توی اراک هم انجام دادند....

و اینکه مشخصا موضوع این پنج جلسه ی مشهد چی بوده ، عنوان جلسه رو میدونم میخوام توضیح بیشتری بدید
یه سوال دیگه هم دارم ، استاد قبلا هرجا درباره ی فراماسونری میخواست سخنرانی کنه میگفت ما تو دانشکده علوم پزشکی 12 جلسه دو ساعته اینو گفتیم تازه همه مطالب رو نرسیدیم بگیم! میخواستم بدونم این سخنرانی 12 جلسه اصلا رو اینترنت گذاشته شد؟ یا اصلا ضبط شد؟ یا مثلا جای دیگه ای که استاد در جلسات خیلی زیاد مثلا همون ده دوازده جلسه به فراماسونری بپردازند هست رو اینترنت؟

بازم سوال دارم : دی پس بقیه ی جلسات نماد شناسی تخصصی چی شد؟ چرا تو اینترنت نیست؟ فقط دو جلسه ش گذاشته شد...

دوست عزیز من تا اونجایی که بتونم جواب سوالاتو میدم
درمورد سوال اولت که باید بگم جلسات مشهد رو از دست نده...درسته که مجموعه سخنرانی های شجره ملعونه و حماسه سرخ هست ولی وقتی این دو موضوع کنار هم قرار بگیرند متفاوت هستند و اثرش بیشتره و به جمع بندی بهتری می رسونه ادم رو.
من به شخصه با جلسات مشهد خیلی حال کردم و از جلسات روایت عهد بهتر بود از نظر من.
موضوعش هم همون شجره ملعونه و حماسه سرخ هست با اضافات مرتبط

در مورد سوال دومت باید بگم که من هم مثل تو از این جلسات 12 تایی بی خبرم و بعیذ هم می دونم تو نت پیدا بشه.

سوال سومت رو ولی با اطلاع کامل جواب میدم
سلسله جلسات نمادشناسی دانشگاه هنر تا جلسه دوم تشکیل شده و هر دو جلسه هم به صورت صوتی تو نت هست.
بقیه جلسات از دو هفته بعد استارت می خوره یعنی جلسه سوم.

سوال دیگه ای بود من درخدمتم در حد توانم
یا علی

RE: پرسش درباره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور - Havbb 110 - ۱۷/دی/۹۰ ۲۳:۴۵

در مورد سوال سوم که با اطلاع کامل اشتباه گفتی که برادر ، امروز عصر داشتم سخنرانی رسانه استاد رو گوش میکردم (زنجان) بعد تو اونجا گفت سه جلسه از جلسات نماد شناسی رو رفتیم. من گفتم پس جلسه ی سوم چرا تو اینترنت نیست....

شما از سایت مصاف خبر داری؟ اگه آره ببین جواب پرسشهایی که توی طراحی قبلی سایت میشد بپرسی و ما پرسیدیم رو کی میدن....

RE: پرسش درباره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور - m.abdoli - ۱۹/دی/۹۰ ۱۰:۴۸

سلام - دوستانی که مجموعه کامل سخنرانی های استاد رائفی پور رو باکیفیت عالی وبرروی دی وی دی ارجینال می خوان به لینک زیر مراجعه فرمایند ..

اما درباره تصویری که دوست عزیز - این سخنرانی دانشگاه آزاد اردبیل زمستان 1389 جلسه اول می باشد که درلیت موجوده با کیفیت hd

[تصویر: w6ywwghm28ho1kmou9s.jpg]

کد PHP:
[url=http://www.qaemajardabil.mihanblog.com/]http://www.qaemajardabil.mihanblog.com/[/url] 
مجموعه سخنرانی های استاد علی اکبر رائفی پور ارجینال 25 عدد دی وی دی
برای مشاهده لیست سخنرانی ها از لینک زیر استفاده نمائید ...

RE: پرسش درباره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور - آیدین - ۲۱/دی/۹۰ ۱۸:۰۵

با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیز
میخواستم خواهش کنم که اگه ممکنه شیوه تهیه دقیق این مجمموعه را توضیح دهید
ممنون میشم

باتشکر
آیدین

RE: پرسش درباره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور - ghadimi2 - ۲۱/دی/۹۰ ۲۰:۰۳

(۲۱/دی/۹۰ ۱۸:۰۵)آیدین نوشته است:  
(۲۱/دی/۹۰ ۱۷:۵۱)m.abdoli نوشته است:  مجموعه سخنرانی های استاد علی اکبر رائفی پور ارجینال 25 عدد دی وی دی
برای مشاهده لیست سخنرانی ها از لینک زیر استفاده نمائید ...
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیز
ممنون میشم

باتشکر
آیدین
هرگونه کسب درآمد مالی از ضبط و پخش سخنرانی های استاد رائفی پور به گفته خودشون، مشکل شرعی داره و ایشون راضی نیستند((به غیر از سی دی هایی که توسط جنبش مصاف که وابسته به استاد هست)).
اگه کسی مایل بود سند این حرف استاد هم به طور مستند هست و ارائه داده خواهد شد

RE: پرسش درباره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور - آیدین - ۲۲/دی/۹۰ ۰:۲۵

(۲۱/دی/۹۰ ۲۰:۰۳)ghadimi2 نوشته است:  
(۲۱/دی/۹۰ ۱۸:۰۵)آیدین نوشته است:  با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیز
ممنون میشم

باتشکر
آیدین
هرگونه کسب درآمد مالی از ضبط و پخش سخنرانی های استاد رائفی پور به گفته خودشون، مشکل شرعی داره و ایشون راضی نیستند((به غیر از سی دی هایی که توسط جنبش مصاف که وابسته به استاد هست)).
اگه کسی مایل بود سند این حرف استاد هم به طور مستند هست و ارائه داده خواهد شد
عزیزم منم نگفتم که حتما خریدش باشه گفتم نحوه تهیش چگونه هست منظور از تهیه به هر شکلی هست مثل دانلود و دیدن آنلاین و هزار جور روش دیگه من کلی عرض کردم
حالا بازم اگه مشکلی داره ما معذرت می خواییم

باتشکر
آیدین