![]() |
|
آیا موافقید؟(آخرین مهلت برای شرکت در نظرسنجی) - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: پیشنهادات، انتقادات و اعتراضات (/forum-85.html) +---- بخش: پیشنهادات و انتقادات محتوایی (/forum-40.html) +---- موضوع: آیا موافقید؟(آخرین مهلت برای شرکت در نظرسنجی) (/thread-10360.html) |
RE: تغییر هماهنگ اواتار و امضا به یاد شهید احمد روشن - mohammad790 - ۲۲/دی/۹۰ ۱۰:۴۹ ممنون از نظر خوب guided عزیز من هم امضام رو تغییر دادم. فقط خواستم اعلام کنم که هرکدوم از دوستان براشون مقدور بود برای مدتی این امضا رو قرار بده که اتحاد و همبستگی و اینکه راه سرخ این شهیدان ادامه داره رو اعلام کنیم. RE: تغییر هماهنگ اواتار و امضا به یاد شهید احمد روشن - zohur - ۲۲/دی/۹۰ ۱۲:۱۰ ممنون از نظر خوب guided من هم امضام رو تغییر دادم. RE: تغییر هماهنگ اواتار و امضا به یاد شهید احمد روشن - وحید110 - ۲۲/دی/۹۰ ۱۳:۱۸ ![]()
RE: تغییر هماهنگ اواتار و امضا به یاد شهید احمد روشن - فدک زهرا - ۲۳/دی/۹۰ ۰:۲۹ بسم ا... سلام خبر شهادت ایشون خیلی برام ناراحت کننده بود... خدا دشمنان اسلام و ایران رو نابود کنه انشاا... منم امضام رو تغییر دادم. التماس دعای فرج... RE: تغییر هماهنگ اواتار و امضا به یاد شهید احمد روشن - فدايي ولايت - ۲۳/دی/۹۰ ۰:۴۷ يا ثارالله ميگه : (دیروز ۲۲:۰۷)فدايي ولايت نوشته است: با سلام.من و خيلي از كاربرهاي تالار،با آواتار و امضا همديگه رو ميشناسيم و اگه دوتا آواتار يه جور باشن،قاطي ميكنيم.چه برسه به اين كه كل اينترنت ما بخواد يه جور شه!!! البته من با اين طرح و اين اتحاد مخالف نيستم اما بايد فكر معايبش هم باشيم. اینم عیب بود پیدا کردین؟!! اسم ها و آواتارها که قرار نیست تغییر کنه. یکم به خودتون زحمت بدید اسما رو حفظ کنید. حاضرم تا زمانی که انتقام شهیدمون رو نگرفتیم هر کاری لازمه بکنم. حاضر نیستید به احترامشون این کوچکترین کارو بکنید؟ در ضمن چه اهمیتی داره که چه کسی پست داده؟ مهم معنی و مفهوم حرفیه که زده . ____________________________________________________________________________ گفتم كه مخالف با اين طرح نيستم.اون جمله هم فقط از زبون من نبود و خيلي ها اين نظر رو دارد RE: تغییر هماهنگ اواتار و امضا به یاد شهید احمد روشن - یا ثارالله - ۲۳/دی/۹۰ ۱:۲۰ (۲۳/دی/۹۰ ۰:۴۷)فدايي ولايت نوشته است:نقل قول:(دیروز ۲۲:۰۷)فدايي ولايت نوشته است: سلام علیکم. بله حق با شماست با این کار ممکنه تشخیص کاربرا سخت بشه.من دیروز کمی جو زده بودم و بد صحبت کردم. عذرخواهی بنده را بپذیرید. دقیقا وجود امکان امضا و اواتار برای هر کاربر نشان دهنده تمایز کاربران از یکدیگر است . اما این روش که در مناسبات این چنینی همگی متحد شویم و یکی شویم و به تعبیری لباس یک رنگی بر تن کنیم به چند دلیل سودمند است که دو موردش که به نظر خودم می رسه رو بیان می کنم.. 1- کم کم یاد میگیریم و عادت می کنیم که در محیط غیر محازی هم در چنین مناسیاتی همگی باید متحد شویم. 2- یاد می گیریم که واکنشی هرچند کوچک و ناچیز در چنین موقعیت هایی انجام دهیم و إن شاءالله این واکنشهای کوچک در تک تک ما کم کم به واکنش های بزرگتر تبدیل می شود . RE: آیا موافقید؟(تغیر هماهنگ امضا و آواتار) - jkb - ۲/بهمن/۹۰ ۲۳:۳۴ ما را از مردن نترسانید، ما فرزندان عاشوراییم...
RE: آیا موافقید؟(تغیر هماهنگ امضا و آواتار) - طالب نور - ۳/بهمن/۹۰ ۰:۳۳ بسیار بسیار عالی بود بهتره سریعتر برنامه ریزی بشه RE: آیا موافقید؟(تغیر هماهنگ امضا و آواتار) - shafagh_mah - ۳/بهمن/۹۰ ۲۲:۴۴ سلام یه تذکر کوچولو:دهه مبارک فجر نزدیکه. آماده بشیم. RE: آیا موافقید؟(تغیر هماهنگ امضا و آواتار) - فدک زهرا - ۴/بهمن/۹۰ ۲۳:۳۵ بسم الله سلام فرا رسیدن ماه ربیع خدمت آقا امام زمان و همه ی دوست دارانشون مبارک باشه انشاالله، ما همچنان منتظر اخبار رؤسای تالار هستیم! التماس دعای فرج...... |