تالار گفتگوی بیداری اندیشه
بررسی هری پاتر - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html)
+--- موضوع: بررسی هری پاتر (/thread-1240.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: بررسی هری پاتر - ELENOR - ۱۳/فروردین/۹۱ ۱۳:۴۴

(۱۳/فروردین/۹۱ ۱۳:۲۷)دیدگاه نوین نوشته است:  این لینکی که شما دادی که نمیادش ... نمیدونم چرا !!!

ولی از نظر من جادو در دنیای واقعی یک توانایی اکتسابی است و هر کس با شناخت قواعدش میتونه اون رو فرا بگیره
ولی در هری پاتر جادو متفاوته ... جادو یک ویژگی ذاتی شمرده میشه ... حتی رولینگ بحث ژنتیک رو در داشتن یا نداشتن توانایی جادویی مطرح میکنه .
این با جادویی که ما در واقع داریم فرق میکنه ، فرقش هم اینه که جادوی ما به دلیل اکتسابی بودنش جنبه عمومی داره و حتی دین در مورد جادو حکم عمومی صادر کرده ولی در مورد جادوی هری پاتر این نکته وجود داره که به دلیل ذاتی دونستن جادو ، نژاد متفاوتی از انسان ها تشکیل شده اند و در دل همون ها هم نژاد های متفاوت
در واقع این نوع تخیل جادویی جنبه عمومی نداره و چیزی نیست که فرد بخواد از اون دوری یا به اون نزدکی کنه .

بذار منظورم رو واضح تر بگم :
شما میگید فراماسونر ها جادوگرند و اینا میخوان قبح جادوگری رو بریزند ؟؟؟
خب فراماسونر بودن یا نبودن فرد یک امر کاملا اختیاری و اکتسابی است و فراماسونر ها نژاد جدید تشکیل نمیدهند .
در حالی که جادوگری در هری پاتر ذاتی است .
حرفایی میزنید ها ....
اکتسابی ... ذاتی و.....
الان چون جادوی هری پاتر ذاتیه دیگه کلا جادوش یه چیز دیگست !!!!
بابا 2 * 2 می شود 4 تا ....
چرا مغلطه می کنید ....
این حرفی که من زدم چه ربطی داشت به این حرفایی که می زنید ؟؟؟؟
شما یک جادوگر را به عنوان فرد خوب در این داستان باور می کنید یا نه؟؟؟
حالا جادوگرش تواناییش اکتسابی باشه یا یادگرفتنی تفاوت داره؟؟

شما ((شمای نوعی)) از یک جادوگر خوشت میاد و بهش عشق می ورزی ... میری کتاب ورد جادوگریش رو میخری ...بر میگردی میگی "پس اینکه منجی در این داستان جادوگر است نه تنها چیز بدی نیست بلکه یک ابتکار جالب است ." !!!!
اثرش رو گذاشته ... حالا تواناییش ذاتی باشه .... شما دیگه جادو رو بد نمیدونی ...
نقل قول:در واقع این نوع تخیل جادویی جنبه عمومی نداره و چیزی نیست که فرد بخواد از اون دوری یا به اون نزدکی کنه .

الان چون جادو در هری پاتر ذاتیه دیگه هیچ نوجوونی هری پاتر رو دوست نخواهد داشت؟؟؟ عکسش رو به دیوار اتاقش نمیزنه؟؟؟ هری پاتری که جادوگره رو ....
چه ربطی داره؟؟؟ ذاتی بودن جادو در هری پاتر از الگو شدنش برای نوجوون ها جلوگیری می کنه؟؟؟؟

[b]حرف شما خلافش در دنیای واقعی اثبات شده ...

برید بگردید ببینید در دنیا چه قدر لوازم هری پاتر فروش داره ... کتاب ورد جادو گری ... چوب دستی ... لباس و.... [/b]
الان چون تو داستان ذاتی بوده بچه ها باهاش ارتباط برقرار نکردند؟؟ در دنیای واقعیشون اثر نگذاشته؟؟
نقل قول:خب فراماسونر بودن یا نبودن فرد یک امر کاملا اختیاری و اکتسابی است و فراماسونر ها نژاد جدید تشکیل نمیدهند .

حتما لازم نیست همه چیز هری پاتر دقیقا عین ماسون ها باشه که ....
همین که کاری کنه شما دیگه از جادوگر ها بدت نیاد به وظیفش عمل کرده ... حالا اگر شما رو شیفته دنیای جادو کرد چه بهتر

لینک هم من دوباره امتحان کردم
درست بود

RE: بررسی هری پاتر - دیدگاه نوین - ۱۴/فروردین/۹۱ ۰:۴۰

بچه ها من داشتم جوابتون رو مینوشتم ... طولانی هم بود ... تازه هنوز کلی ازش هم منونده بود
ولی یهو به یه چیزی شک کردم ... هر جور با خودم کلنجار رفتم تو ذهنم جا نیوفتاد

باید یکم راجع بهش فکر کنم ... نتیجه رو بهتون میگم ...
Cool

RE: بررسی هری پاتر - دیدگاه نوین - ۱۴/فروردین/۹۱ ۱۲:۴۴

خب من تو این مدت روی مسئله اصل جادو شک کرده بودم ... رفتم تحقیقات ...

تا جایی که من فهمیدم ، طبق روایات و آیات قرآن ... جادو کلا سه دسته است ... این حرف امام صادق است
1) سحر مربوط به پزشکی ( با پزشک های خودمون فرق میکنه )
2) شعبده
3) سحر مربوط به شیاطین

در مورد اول که بعید میدونم فراماسونر ها چنین ادعایی داشته باشند ، ربطی به هری پاتر هم نداره چون هری پاتر که پزشک جادویی نبود
مورد دوم هم باز بعید میدونم فراماسونر ها چنین ادعایی داشته بشند ، ربطی به هری پاتر هم نداره باز
مورد سوم هم یحثش است که در زمان حضرت سلیمان باز شده ... طبق ایه 102 بقره در آن دوران شیاطین به گروهی از انسان ها جادو را یاد دادند .
یعنی در آن دوران بین عالم شیاطین و انسانی به اذن خدا ارتباط برقرار شد و البته در همان دوران به دست حضرت سلیمان قضیه تمام شد و جادوگران به اهداف خود نرسیدند .
چیزی که ممکن است اینه که گروهی از اون ها که زنده ماندند جادو رو به نسل های بعدی انتقال دادند .

ولی در دوران امروزی که داریم حرف میزنیم ، چیزی به اسم جادو از نوع سوم رو فقط در مورد مرتاض ها میتونیم اثبات کنیم .
چرا که مرتاض ها توانایی خودشون رو به نمایش عموم میگذارند و اگر گروه های جادویی دیگه وجود دارند ، خودشون رو نشون نمیدهند پس اثباتی بر وجودشون نیست .
حالا میشه بگید ادعای ماسون ها بر جادوگری شون دقیقا بر کدام سه نوع بالا است ... اصلا میشه بگید کی ادعا کرده ماسونها جادوگر اند ؟؟؟؟
پ.ن من مستند ظهور رو ندیدم ... محدودیت ترافیک دارم ، تا جایی که دیدم حجمش خیلی بالا است . لطفا خودتون توضیح بدید.

منبع من هم سایت حوزه است :

http://www.hawzah.net/FA/articleview.html?ArticleID=87332

RE: بررسی هری پاتر - دیدگاه نوین - ۱۴/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۵

خب پس دو بحث شد ... elenor گفت اینا جادو گر اند و دارند قبح جادو رو میشکونند

اما ظاهرا شما بحثت چیز دیگه ای است ... من نفهمیدم کجای قرآن اومده آثار تخیلی بده ؟؟؟؟
Huh
یا ماسون ها با هری پاتر میخوان به چی برسند ؟؟؟

RE: بررسی هری پاتر - دیدگاه نوین - ۱۴/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۳

خب پس این حرف خدا نیست که داستان تخیلی بده
بله داستان حضرت یوسف بهترین داستان ولی دلیل بر این نیست که بقیه انواع داستان رو باید کنار گذاشت

در ضمن داستان تخیلی میتونه خیلی نکات آموزنده داخل خودش داشته باشه
مثل شاهنامه خودمون یا همین هری پاتر ...

تخیل صرفا یک ابزار برای جذب مخاطب است و میتونه در جهت خوب یا بد به کاربرده بشه ... همین

RE: بررسی هری پاتر - دیدگاه نوین - ۱۴/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۹

بسیار خوب مسئله ای نیست ...
به نظر من رولینگ در این داستان صرفا دو جبهه حق و باطل رو به تصویر کشیده
و جنگ بین این دو و در نهایت باطل نابود شد
مثل خیلی دیگه از داستان های از این دست ... خب حالا مشکل این کجا است ؟؟؟ [تصویر: huh.gif]

RE: بررسی هری پاتر - ELENOR - ۱۴/فروردین/۹۱ ۱۳:۱۴

نقل قول:مورد سوم هم یحثش است که در زمان حضرت سلیمان باز شده ... طبق ایه 102 بقره در آن دوران شیاطین به گروهی از انسان ها جادو را یاد دادند .
یعنی در آن دوران بین عالم شیاطین و انسانی به اذن خدا ارتباط برقرار شد و البته در همان دوران به دست حضرت سلیمان قضیه تمام شد و جادوگران به اهداف خود نرسیدند .
چیزی که ممکن است اینه که گروهی از اون ها که زنده ماندند جادو رو به نسل های بعدی انتقال دادند .
قبل از اون زمان هم جادو وجود داشته ... این مطلب و آیه ای که شما آوردید مال زمان حضرت سلیمان است و مادی شدن اجنه .... خیلی قبل تر از آن هم جادو و جادوگری وجود داشته ولی در زمان مادی شدن اجنه تقویت شده ...
در آیات قرآن هم داستان مبارزه ی حضرت موسی و جادوگران فرعون ذکر شده ... حضرت موسی خیلی خیلی قبل تر از حضرت سلیمان بوده اند ....
ریشه استفاده از جادو در یهودیان منحرف هم مال زمانیست که بنی اسرائیل در مصر ساکن بودند ...
میبینید که وقتی از رود نیل گذشتند و حضرت موسی رفتند تا 10 فرمان را بگیرند وقتی 30 روز حضرت موسی شد 40 روز سامری با جادو و .. گوساله درست کرد و بنی اسرائیل گوساله پرست شدند ...
همین طور آمد و آمد تا زمان حضرت سلیمان که عالمان یهود دیگه علنی با استفاده از جادو و جنیان در زمین فساد می کردند و سعی در مقابله با حضرت سلیمان داشتند.... معجزه حضرت سلیمان هم زد ترکوندشون  این ها انقدر دنبال جن و جادو بودند حضرت سلیمان همه ی جنیان کافر رو به بند کشید
....
در مرور زمان این یهودیان منحرف این آموزه ها رو سینه به سینه نقل و حفظ کردند ...
کم کم فراماسونی رو هم شکل دادند .... و خوب معلومه همین آموزه ها در فراماسونی هم رسوخ کرد ...
فراماسون ها ابزار دست صهیونیست ها هستند و خطر اصلی همین صهیونیست های جادوگر و جن پرست هستند
.
.
.
دوست عزیز مستند ظهور رو ندیدی پس چرا تو پروفایلت زدی دیدی؟؟
شما می تونی از موعود بخری ... البته مراکز فرهنگی شهرتون 100 در صد دارند این مستند رو
صحبت های آقای رائفی پور در مورد تاریخ یهود رو هم حتما تهیه کنید
من اگر میدونستم شما ندیدی مستند ظهور رو و اصلا شروع نمی کردم به بحث کردن ... حتما قبلش باید میدید ... من بخوام ریز ریز توضیح بدم خیلی طول میکشه ... وقتش رو هم ندارم .... تاثیر فیلم هم خیلی بیشتره ...

نقل قول:ولی در دوران امروزی که داریم حرف میزنیم ، چیزی به اسم جادو از نوع سوم رو فقط در مورد مرتاض ها میتونیم اثبات کنیم .

خیر این طور نیست .... اطلاعاتتون ناقصه .... خیلی های دیگه هم به جادوگری مشغولند ...

نقل قول:حالا میشه بگید ادعای ماسون ها بر جادوگری شون دقیقا بر کدام سه نوع بالا است ... اصلا میشه بگید کی ادعا کرده ماسونها جادوگر اند ؟؟؟؟

مستند ظهور رو ببینید .... بالا کمی توضیح دادم ....
کلیسا هم مدتی این ادعا رو داشت با دلایل غلط .... ولی اصلش رو توضیح دادم
مستند قربانی کردن انسان در ایین های راز آلود رو حتما حتما دانلود کنید و ببینید

نقل قول:کی گفت ماسون ها جادوگر هستند اینا یه مشت اراجیفه که کلیسا بعد از گالیله به اشراقیون ربط دادن تا عوام فریبی کنن و بین مذهب و علم جدایی بندازن!!!
در اصل الان ماسون ها می خوان به وسیله ی داستان های تخیلی با کار رویه قوه ی تخیل جوونا اونا رو بازی بدن و به چیزی که می خوان برسن!!
هدف جادو نیست هدف یه چیز دیگه است که از این راه وارد شدن!
در مورد چیزی که کامل نمیدونید انقدر با اطمینان حرف نزنید
مستند ها و سخنرانی هایی که درون تالار هست رو نگاه کنید

مطالب ذکر شده رو مطالعه بفرمایید

شما هم لابد مستند ظهور رو ندیدید ....

(۱۴/فروردین/۹۱ ۱۲:۵۵)دیدگاه نوین نوشته است:  خب پس دو بحث شد ... elenor گفت اینا جادو گر اند و دارند قبح جادو رو میشکونند

اما ظاهرا شما بحثت چیز دیگه ای است ... من نفهمیدم کجای قرآن اومده آثار تخیلی بده ؟؟؟؟
Huh
یا ماسون ها با هری پاتر میخوان به چی برسند ؟؟؟
همه ی این ها به کنار ...
همین که یک جادوگر رو منجی دنیا و آدم خوب معرفی می کرد و شما و من دوستش داشتیم بسته ...
همین که فکر کنیم یک جادوگر میتونه آدم خوبی باشه فراماسون ها به نیت شومشون رسیدند ..
همین که فکر کنیم یک خون آشام ((با کتاب های دارن شان)) میتونه آدم خوبی باشه فراماسون ها به هدفشن رسیده اند ...
چون زمانی اگر شما در آینده فهمیدید فراماسون ها جادوگرند و صهیونیسها انسان قربانی می کنند و خونش رو می خورند کسی که اون پیش زمینه ی فکری رو داشته دیگه خیلی منزجر نمیشه و اینجاست که اونها به هدفشون رسیده اند

RE: بررسی هری پاتر - دیدگاه نوین - ۱۴/فروردین/۹۱ ۱۳:۳۳

جنازه عزیزم ...
درون مایه کتاب نبرد حق و باطل است
در مورد توحیدی نبودن این کتاب بله من میدونم که هیچ جای کتاب اشاره ای به خدا نمیکنه و این برخاسته از فرهنگ امروزی جوامعه غربی است و ربطی به فراماسون ها نداره ...
در مورد همجنس بازی هم گفتم قبلا ، رولینگ گفت که دامبلدور در جوانی اینطور بوده ولی بعد از مرگ اریانا دست از خیلی چیز ها میکشه و راه دیگه ای رو در پیش میگیره در واقع رولینگ میخواست بگه که انسان میتونه 180 درجه عوض بشه .
در مورد روح هم ، اولا روح انسان بخشی از وجود خدا نیست ... در مورد میشه مفصل بحث کرد ، در بین علما نظریه های مختلف وجود داره .

---------------------------------------------------------------------------------

النور جان ...
من اولش که عضو شدم فکر میکردم منظورش یه مستند دیگه است برای همین زدم اره بعد فهمیدم که اشتباه کردم

در مورد اون قضیه اشتباه میکنی ... خود قرآن میگه کار اون ساحران فرعون چشم بندی بود و در نظر مردم طناب ها تبدیل به مار شدند یعنی همون مورد دوم ... ساحران شعبده باز بودند ... شما آیه 66 سوره طه رو بخون
جادوگری از نوع سوم قبل از دوران سلیمان نبی اثبات نشده ...

در مورد متن آخر رو هم باید بگم جادویی که شما ازش حرف میزنید با جادویی که رولینگ میگه متفاوت است
جادویی که الان در دنیا وجود داره به جز اون دو نوع اول ، منحصرا در اختیار ریاضت گرایانه و بقیه گروه ها با اینکه ادعا می کنند و حتی فیلم هایی ازشون وجود داره ولی اثبات شده نیستند ... به نظر من همه شون یه نوع کلاه بردارند
اگر فرض کنیم که جادوی جهان امروز همونی است که دست مرتاض ها است ... پس اینکه من فکر کنم جادو چیز بدی نیست ربطی به ماسون ها و ... نمی تونه داشته باشه

تاکید میکنم این بحث فقط در صورتی میتونه ادامه پیدا کنه که ثابت بشه ماسون ها جادو گر اند

RE: بررسی هری پاتر - ELENOR - ۱۴/فروردین/۹۱ ۱۳:۳۶

(۱۴/فروردین/۹۱ ۱۳:۲۵)جنازه! نوشته است:  
ELENOR شما بردید اول تاریخ اشراقیون رو بخونید و هدفشون رو من گفته های به مثال استاد رو قبول ندارم چون همش ناقص و از خودشون هست مشخص نیست که چه هدفی دارند ولی از اونجایی که اساس فراماسون های فرانسه و انگلیس از اشراقیونی که تویه ایتالیا تشکیل شده جداست پس نمی شه اساسشون رو زیر سوال برد!!!

من شناختی از شما ندارم ولی می دونم که خیلی کوته فکر هستید که بدون فکر فقط دیکته می کنید شده یه بار منابع گفته های استاد رو چک کنید؟

همشون رو از بیخ خوندم ....
حرفهای من برگرفته شده از مطالب آقای رائفی پور نیست گرچه یک حرف رو میزنیم چون بر اساس تحقیقاتمون به یک چیز رسیدیم ... اون موقع که ما این حرف ها رو میدونستیم آقای رائفی پور هنوز سخنرانی نمی کردند
نقل قول:من سر این بحث نمی کنم سر داستان و هدفشون بحث می کنم!!!
سر هر چی که دوست داری بحث کنید به ما جه ربطی دارد

نقل قول:[b]ولی از اونجایی که اساس فراماسون های فرانسه و انگلیس از اشراقیونی که تویه ایتالیا تشکیل شده جداست پس نمی شه اساسشون رو زیر سوال برد!!!
1. اساس فراماسونری از ایتالیا نیست و اسکاتلنده ... اطلاعاتت خیلی ناقص و سطحیه .. همین جا معلوم شد
2. من کی اساسشون رو زیر سوال بردم؟؟؟
پشت پرده ی فراماسونی رو مطرح کردم شما به جایی اینکه همه چیز رو کتمان کنی دلیل منطقی بیار

[b]
نقل قول:من شناختی از شما ندارم ولی می دونم که خیلی کوته فکر هستید که بدون فکر فقط دیکته می کنید شده یه بار منابع گفته های استاد رو چک کنید؟

یک مرتبه دیگر توهین کنید مجازات می شوید
این بار می بخشم
(۱۴/فروردین/۹۱ ۱۳:۳۶)جنازه! نوشته است:  ماسون ها جادوگر نیستند قدرت اثباتش هم دارم!!!
با دلیل حرف می زنیم نه یه مشت کلیپ و ...
یک تاپیک دیگه باز میکنی ... این بحث رو منحرف نکن
نقل قول:در مورد اون قضیه اشتباه میکنی ... خود قرآن میگه کار اون ساحران فرعون چشم بندی بود و در نظر مردم طناب ها تبدیل به مار شدند یعنی همون مورد دوم ... ساحران شعبده باز بودند ...
کتاب شهید دستغیب رو بخونید ...کار سحره فرعون چشم بندی نبود...
نقل قول:جادوگری از نوع سوم قبل از دوران سلیمان نبی اثبات نشده ...

مدرک ؟؟؟

شما اون بخش صحبت من رو خوندی دوست عزیزدر مورد تاریخ یهود؟

برای شروع دوباره ی بحث هم قبلش مستند ظهور رو نگاه کنید ...
اگر سر ادعاهای اون مستند قانع نشدید با هم بحث میکنیم ... قبل از شما هم خیلی ها سوال داشته اند و بحث کرده اند
تاپیکش هم وجود دارد
به این بخش مراجعه کنید

RE: بررسی هری پاتر - ELENOR - ۱۴/فروردین/۹۱ ۱۳:۴۶

نقل قول:در ضمن توهین نکردم!!!

کوته فکر توهینه ...
نقل قول:در حدی هم نیستم که برای دفاع از کسی پا شم هر وقت خودم رو تویه اون سطح دانش دیدم که تاریخ رو شناختم و فرق اشراقیون و ماسون ها رو دونستم می یام حرف می زنم!!

پس با مدرک حرف بزنید و منطقی ... ما هم خوشحال میشیم نظراتتون رو بشنویم
لینک بخش مربوطه رو داده ام