تالار گفتگوی بیداری اندیشه
سوالات کلی درباره فیلم ظهور - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html)
+--- بخش: مستند ظهور (The Arrivals) (/forum-31.html)
+--- موضوع: سوالات کلی درباره فیلم ظهور (/thread-69.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - arashpersian - ۵/فروردین/۹۰ ۱۱:۱۱

سلام عزيزم
در كل كه نگاه ميكنيم اونا پيامبر دوازدهم يعني امام زمان رو دجال ميدونن و به دنيا معرفي ميكنن ، پس هميشه داخل فيلمشون دجال يا شيطان شكست ميخوره .
در مستند ظهور وقتي ميگه از سيستم جدا بشين يعني از سيستمي كه اونا طراحي كردن ، يعني از شكل اشتباهي كه از اين دنيا ساختن جدا بشين و وقتي كه ميگه ابزارها مفيد هستند يعني نعمت هاي خدا در اين دنيا از راه حلال مفيد و ابزاري براي رسيدن انسان به كمال هست .

RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - arashpersian - ۵/فروردین/۹۰ ۱۳:۱۰

دوست عزيز هر چيزي رو ميشه از خيلي زاويه ها بهش نگاه كرد .
اين مستند خيلي سوالات رو بوجود مياره ولي اينكه چرا گذاشته شده اين مستند به راحتي در دسترس همه قرار بگيره : به نظر من براي نظم نوين جهاني مهمترين چيز آماده شدن افكار عمومي براي يك عصر جديده كه با ظهور همراه هست ، ظهوري كه اونا ميخوان بوجود بيارن ، و فكر ميكنم براي اونا آماده شدن افكار عمومي مهمرين چيز هست .
اونا ميخوان افكار مردم اونقدر آماده بشه كه وقتي خواستند نظم نوين جهاني رو معرفي كنن بتونن با تئوري دروغين و ساختگي ظهور ، مردم جهان را با خود همراه كنند و اين آمادگي افكار ميتونه با مستند ظهور تحقق بيابد ، با اينكه اين مستند در اصل هدف مثبت و درستي داره .
و ما بايد هوشيار باشيم كه از مسير درست خارج نشيم و به اونا اجازه نديم ما رو به توهم ببرند .

RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - amour - ۶/اردیبهشت/۹۰ ۱۸:۳۸

سلام دوستانSmile
من 2 هفته قبل مستند ظهور رو دیدم
خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم
شاید باورتون نشه برای اولین بار خواستم که امام زمان بیاد
برای اولین بار خواستم که برم مکه و دور کعبه طواف کنم
(من چندان مذهبی نیستم )

RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - sual.cevab - ۱۱/اردیبهشت/۹۰ ۲۲:۱۰

سلام
به نظر بنده جنگ روی این مسئله جایز نیست.
واقعیت اینه که این مستند دید ما رو وسیع کرده و محبتمون نسبت به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) زیاد شده. (این جنیه مثبت)
خوب..... محتویات این مستند چه خوب باشه چه بد چه صهیونیستی باشه چه اسلامی ما باید اول خودمونو اصلاح کنیم بعدا شروع کنیم از خانواده بعدش روابطمون رو با همسایه هم وطن هم دینامون سپس یه اتحاد و در نهایت (( انتظار مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ))[size=large] و بعد ش حزب الله هم الغالبون
والسلام

آیا این مستند مورد تایید مراجع است؟ - aref13 - ۱۳/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۱۸

من تازه با این مستند آشنا شدم
سوالات زیادی دارم اما قبل از همه آیا مستند ظهور مورد تایید مراجع می باشد؟

RE: آیا این مستند مورد تایید مراجع است؟ - بیداری اندیشه - ۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۷:۰۶

طبعا همه مطالبش مورد تایید نیست. برای همین هم بخش نقد مستند ظهور رو گذاشتیم تا هر کس سوال و ابهامی داره بپرسه تا دوستان جواب بدن.

RE: آیا این مستند مورد تایید مراجع است؟ - Comet1986 - ۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۹:۲۹

سلام
فیلم مستند معمولاً طوری ساخته می شود که حقیقت هایی نمایش داده شود و بیننده برداشت خود را داشته باشد.
مستند ظهور بیشتر تمایل را به سوی تحقیقات جدی تر در زمینه هایی که گاه فقط بصورت تیتر وار مطرح شده، مشتاق تر می کند.

RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - ahmadlasem - ۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۰:۳۹

بنام خدا و با سلام
فیلم ظهور بسیار فیلم خوب و پر محتوایی بود ولی آنجا که از عمر و ابوبکر به عنوان خدمتگزاران اسلام یاد کردند باید که بگم مگر می شود ار آن جنایتهایی که در حق فاطمه سلام الله علیه و علی علیه السلام و بدعتهایی که آنها در اسلام ایجاد کردند و باعث بوجود آمدن دجالیان شدند چشم پو شی کرد

RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - وحید110 - ۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۴۵

ضمن اینکه تا حالا کسی نتونسته از عمر یک شجاعت هم در تاریخ اسلام \یدا کنه !
اگر کسی یافت بگه تا ما هم بدونیم.

RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - هانا نابغ - ۱۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۷:۲۵

من نمیخوام از این مستند دفاع کنم ولی با صرف نظر از ایرادهای وارده پیام کلی فیلم بسیار قابل تحسینه.
1-دعوت به تفکر در نشانه های خدا
2-ترقیب به عبادت(اون نشون میده که ایلومناتها چه مراسم عبادات با شکوهی برای خدای دروغینشون بر پا میکنند
با مناسک خاص در زمانها و مکانهای خاص ولی واقعا چند درصد از مسلمانها اصلیترین فریضه دینیشون که همان به جا آوردن نماز هست را اجرا میکنند؟)خدای ما قابل پرستش هست یا لوسیفر؟
3-کنار گذاشتن تعصب
4-دید تک بعدی به قضایا نداشتن
5-و از همه مهمتر دعوت به اتحاد بین تمام ادیان