![]() |
|
بهاییت دین یا انحراف ؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html) +---- بخش: فرقه های انحرافی (/forum-60.html) +---- موضوع: بهاییت دین یا انحراف ؟ (/thread-13497.html) |
RE: بهاییت دین یا انحراف ؟ - وحید110 - ۵/اسفند/۹۰ ۱۸:۵۳ بهاییان هیچ دینی از جمله اسلام رو قبول ندارند . ببینید وقتی دینی به نام بهاییت وجود نداره به لحاظ منطقی . چرا باید توی دفترچه نوشته بشه ؟!! میتونند با انتخاب یه گزینه دیگه برن دانشگاه دوم بهاییها دشمن ایرانیها هستند . چرا؟ چون پایگاه اونها در ایراییل هست و بودجه انها را اسراییل و انگلیس تامین میکند . جزو تنها دینی هستند که میتونند در اسراییل بمونند و اونها را شدیدا گرامی میدارند؟ چرا؟ ممنون میشم به این سوال جواب بدید ؟ اسراییل یک حکومت مذهبی نیست و به حقوق همه ادیان احرام میگذارد؟ طرفدار سرسخت حقوق بشر است؟ ایرانی ها را خیلی دوست دارد ؟ و ... برادر من شما دیگه خیلی دارید به این صحنه سازیهای دروغی اونوریا توجه میکنی! عماد جان یه لحظه وایسا و به همه چیز هایی که الان اعتقاد داری شک کن مثل همین شکی که الان به اسلام داری . ایمان دارم که ولشون میکنی ! یا حق RE: بهاییت دین یا انحراف ؟ - mahdy_mir - ۵/اسفند/۹۰ ۲۱:۳۹ (۵/اسفند/۹۰ ۱۸:۳۷)emadm نوشته است:نقل قول:ببینم کسی شما رو بزور از حق تحصیل محروم کرده ؟بهاییان در ایران از حق تحصیل محرومند. خودتو میزنی به اون را ؟؟؟؟ سوال منو کپی کردی کار خوبی هم کردی ! سوال اینه که آیا شما, شما , شما رو از تحصیل محروم کردن یا نه ؟ بازم سوالو برمیگردونی بدون اینکه حتی زحمت بدی بخونیش . من از خودت پرسیدم که از کدام حقوق شهروندی محروم هستی که داری دفاع میکنی ؟ واقعا متاسفم . وقتی حتی فارسی رو نمیفهمی پس چطور باهات میشه حرف زد ؟ RE: بهاییت دین یا انحراف ؟ - mahdy_mir - ۵/اسفند/۹۰ ۲۳:۴۸ به نام خدا سلام دوستان لازمه درد دلی کنم. میبینید اسلام چه مظلومه ؟ شیعه مظلومه ؟ اهل بیت مظلومن ؟ تو عراق شیعه ها کشته بشن ! تو سوریه اسیر میشن ! تو پاراچنار در پاکستان سربریده میشن ! تو بحرین مورد تجاوز و حتک حرمت قرار میگیرن ! هیچکس صداش در نمیاد ! اصلن حقوق شهروندی مهم نیست . اما اگه بگیم بهائیت و ازدواجش با محارم و فسادشونو قبول نداریم ..... اگه بگیم مکتب منحرف و جنسی و فاسد فالون رو نمیخواهیم و اگه بگیم نمیخوایم بت تبرک کنیم و بپرستیم . اگه بگیم خدای واحد رو میپرستیم . شاید , منحرفینی که معلوم نیست اول و آخرشون کجاست ....میان تا از حقوق شهروندی بهائیت دفاع کنن ![]() ![]() مدیر محترم من دارم درد دل میکنم . منظورم , شاید اون شخصی که شما فکر میکنید نباشه . بعضیها , شاید , به خودشون بگیرن که البته من به نظر شخصی اونا احترام میگذارم. بالاخره ما اهل فرقه دافا نیستیم تا انرژی رو از چاکرای نزدیک اندام تناسلی بالا بیاریم تو مغز اوناییکه انرژی رو از اونجا میارن بالا , معلومه افکارشون چگونه میشه .
RE: بهاییت دین یا انحراف ؟ - emadm - ۶/اسفند/۹۰ ۱۰:۲۰ مهدی جان، اون طرز فکری که باعث آزار و اذیت شیعیان میشه، همون طرز فکریه که باعث آزار و اذیت پیروان ادیان دیگه میشه. شاید اگر با کسانی که شیعیان رو آزار میدن هم بحث کنیم، کار خودشون رو خوب بدونند. من از هیچکدوم از حقوق شهروندی محروم نشدم، چون کسی اعتقادم رو نمی دونه که بخواد محروم کنه. من شخصا به بهاییت اعتقاد ندارم، اما این صرفا اعتقاد شخصی منه و دلیل هم نمیشه که بخوام از آزار و اذیتشون طرفداری کنیم. این که میگم احتمال نادرستی خبرها هست، به خاطر اینه که خبرهای نادرستی رو در مورد ادیان دیگه دیدم و به اخبار نمیشه اعتماد صد در صد کرد. و اینکه مخالفتی که با ادیان دیگه میشه، رابطه چندانی با خوب یا بد بودن آموزه های اون دین نداره.به نظرم این مخالفت بیشتر به خاطر غیر اسلامی بودن اونهاست. RE: بهاییت دین یا انحراف ؟ - علی 110 - ۶/اسفند/۹۰ ۱۰:۴۸ امضای emadm دوستان، اکثر مطالبی که من میگم نظرات شخصی خودمه و لزوما اعتقادات دینی که بهش معتقدم نیست. این نظرات نباید قاطی دین بشه. معنای امضای این فرد این است که من معتقد نیستم به دینی که به آن معتقدم خیلی باحال است ![]() آدمی که خودش معتقد به دین خودش نیست خوب.... این فرد معتقد مسائلی که بتونه از اون استفاده کنه برای زیر سوال بردن اسلام و قرآن و تشیع قابل اعتماد است نمیتونه منکر بشه چون در عمل داره این کار رو میکنه اما چیزهایی که مسلکهای دیگر رو زیر سوال ببره بدون استثنا برید پستهاش رو بخونید با نوشته ای به این مضمون برخورد خواهید کرد که: (۶/اسفند/۹۰ ۱۰:۲۰)emadm نوشته است: این که میگم احتمال نادرستی خبرها هست، به خاطر اینه که خبرهای نادرستی رو در مورد ادیان دیگه دیدم و به اخبار نمیشه اعتماد صد در صد کرد.اگه یک شخص واقعاً فکر کنه اعتقادش حق است میاد با افتخار و صراحت اون رو مطرح میکنه و مستدل و مستند سعی میکنه ازش دفاع کنه اما این فرد اگر اعتقادی به چیزی داشته باشه که امضایش نشان میدهد که اعتقادی به چیزی ندارد امضای emadm دوستان، اکثر مطالبی که من میگم نظرات شخصی خودمه و لزوما اعتقادات دینی که بهش معتقدم نیست. این نظرات نباید قاطی دین بشه. این قدر توان ندارد که بیاید و صریح اعتقاداتش رو بیان کنه و ازش دفاع کنه تنها کاری که من از این فرد در تالار دیدم تلاش برای اثبات عدم حقانیت اسلام و قرآن است آن هم نه با استدلال بلکه با القای شک و شبهه اگه هم جوابش رو گرفت انگار نه انگار یه جای دیگه مجدد همون مسائلی رو که قبلاً براش ثابت شده و خودش چیزی دیگه نداشته برای رد کردنش رو مجدد تکرار میکنه کسی که این کار خارج از صداقت رو انجام میده نمیدانم چگونه از داشتن وجدان و درستکاری دم میزنه شاید معتقد است اعتقادات بهاییان و یهودیان صهیونیست که معتقدند هر کاری که شما را به هدف برساند درست است جزوی از اعتقادات این شخص هم باشد به هر حال ما معتقدیم که این جهان را خالقی است خالقی عادل و روزی هم حساب و کتابی در کار است خداوند به همه ی ما رحم کند و ما را لحظه ای به حال خود رها نکند و توفیق دهد تا بعد از آشکار شدن حق آن را آگاهانه انکار نکنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RE: بهاییت دین یا انحراف ؟ - emadm - ۶/اسفند/۹۰ ۱۲:۲۵ نقل قول:دوستان، اکثر مطالبی که من میگم نظرات شخصی خودمه و لزوما اعتقادات دینی که بهش معتقدم نیست. این نظرات نباید قاطی دین بشه.علی جان، منظورم از این امضا چیز دیگری است. خیلی از چیزهایی که من مطرح می کنم نظرات شخصی من اند و منبع اون از آموزه های فالون دافا نیست. اما ممکنه برای افرادی که آشنایی با این مکتب ندارند این تصور پیش بیاد که اینها آموزه های فالون دافاست و این می تونه باعث تحریف بشه. شما در هر دینی می تونید جملاتی رو ببینید که معلوم نیست توسط چه کسی گفته شده اند و ما باید مواظب باشیم که از این مسیر به دین ضربه نزنیم. این یکی از درخواستهای استاد ماست. به طور مثال وقتی ما مطلبی رو از کتاب نقل می کنیم، لازمه عین مطلب رو با ذکر منبع از کتاب بگیم. وقتی چیزی برداشت شخصی ماست، لازمه ذکر کنیم که این برداشت شخصی ماست، چون در غیر این صورت فردی که فرضا می خواد چند صد سال دیگه این روش رو تمرین کنه نمی تونه بفهمه که هر حرفی توسط چه کسی گفته شده. به طور مثال، من خیلی جاها گفته ام که در مورد درستی ادیان مختلف یه درصدی شک دارم، اما این آموزه دافا نیست. استاد این طوری صحبت نمی کنند و ایشون مطمئنا می دونند که اعتقادات مطرح شده در کتابهای ایشان درست است یا نه. به هر حال اینجا بحث در مورد بهاییته و در مورد من نیست. قضیه آزار و اذیت بهاییان رو میشه از دو جنبه بهش نگاه کرد. یکی اینکه این موضوع باعث ضایع شدن حق یک سری افراد میشه و میشه از حقشون دفاع کرد. مسئله دیگر اینه که خود این طرز فکر اشتباهه و به کسی که این طرز فکر رو داره ضربه می زنه. فرض کنید ما فرزندانمون رو طوری تربیت کنیم که چنین کارهایی رو خوب بدونند و ازش دفاع کنند، خب این در واقع یک ظلم به فرزند ماست. همون طور که علی آقا هم اشاره کردند، هدف وسیله رو توجیه نمی کنه. حتی اگر ما مطمئن بشیم که اسلام درسته، باز هم ترویجش به این روش نمی تونه کار درستی باشه.به هر حال هر کسی یک سری ادیان رو قبول داره و یک سری ادیان رو قبول نداره، اما حق نداره که اعتقاد خودش رو به هر وسیله ای به دیگران تحمیل کنه. RE: بهاییت دین یا انحراف ؟ - mahdy_mir - ۶/اسفند/۹۰ ۱۴:۰۶ (۶/اسفند/۹۰ ۱۲:۲۵)emadm نوشته است:نقل قول:دوستان، اکثر مطالبی که من میگم نظرات شخصی خودمه و لزوما اعتقادات دینی که بهش معتقدم نیست. این نظرات نباید قاطی دین بشه.علی جان، منظورم از این امضا چیز دیگری است. خیلی از چیزهایی که من مطرح می کنم نظرات شخصی من اند و منبع اون از آموزه های فالون دافا نیست. اما ممکنه برای افرادی که آشنایی با این مکتب ندارند این تصور پیش بیاد که اینها آموزه های فالون دافاست و این می تونه باعث تحریف بشه. شما در هر دینی می تونید جملاتی رو ببینید که معلوم نیست توسط چه کسی گفته شده اند و ما باید مواظب باشیم که از این مسیر به دین ضربه نزنیم. این متن به زبان فارسی است . چه کسی شما رو اجبار به اسلام کرد ؟ حق یکسری از افراد که هم مسلک شما نیستند به جنابعالی چه ربطی داره ؟ چرا مداوما اسلام رو مقابل مکاتب دیگه قرار میدی و آگاهانه , بسیار آگاهانه , سعی میکنی از حق اون مکاتب , در مقابل اسلام حمایت کنی ؟ حرف من اینه که بهائیت هیچ ربطی به تو نداره ![]() مکتب بت پرستی دافا که شما دنباله رو اون هستی هم مورد قبول ما نیست . اما آیا به این دلیل , حقوق شما رو ندادن ؟ وقتی طرفدار حقوق شهروندی یه بهایی , یه بت پرست که انرژی تزکیه اش از اون پایین میاد باشه , معلوم میشه بهائیت چیه! برای بی اعتباری بهائیت , همین کافیه که یه بت پرست فالون گونگی , طرفداریشو میکنه . ![]()
RE: بهاییت دین یا انحراف ؟ - یاســین - ۶/اسفند/۹۰ ۱۴:۰۷ بسم الله الرحمن الرحیم سلام به همگی برادر گرامی ، اقای عماد، من تا الان بحث هاتون رو دنبال میکردم و چیزی که برام عجیب بود اینه که هر کس هر حرفی رو میزنه شما بی سند رد میکنید به این خاطر که میگید هیچ دلیلی برای درست بودن انها نداریم در حالیکه تاریخی که بچه ها از بهاییت اووردند رو نمیتونید رد کنید و کاملا مستنده، از کتاب خود بهایی ها مطلب میارند شما قبول نمیکنید، اما خودتون خیلی راحت بی سند هر چیز رو بخواید میگید و هر چی رو دوست ندارید رد میکنید!!!!!!!!!!!!! برای فرقه بهاییت همین کافی که تحت حمایت اسراییل هستند(اما لابد به نظر شما اسراییل هم یه کشور کوچولوی بیچاره بی ازاره، خوب شما پروتکل های اونا رو نخوندید و اگرم بخونید میگید الکیه)، من تا حالا با چندتا بهایی برخورد داشتم (خلاصه بهایی ندیده نیستیم ) مثلا اونا تقیه ندارند حتی اگه جونشون در خطر باشه و نمیتونند دین شون رو پنهان کنند و اعتقاد دارند که امام زمان اومده(همون اقای باب)، حالا اگه قراره امام زمان بیاد و دنیا هر روز زشتر شه اون دیگه چه امام زمانیه؟؟؟ اگر بخواهید با بهاییت بحث کنید گیر تو کارشون زیاده، حالا گیریم شما نه بهایی هستید(که حق تقیه ندارید و اگه بودید باید اعتراف میکردید)، نه بهایی دیدید که اگه میدید از این حرفا نمیزدید، شما یه ادم بشر دوست هستید که دلتون برای اونا میسوزه که حق دانشگاه رفتن ندارند و از یه سری حقوق محرومند! ما بهاییت رو دین الهی نمیدنیم ، فرقه بی ازار هم نمیدنیم، بهاییت شکل درجه پایینی از اسراییلیت، از انجا که یهودیت هم دین و هم نژاده، خوب یه عده ادم رو زمین میمونن که باید دینی بوجود بیارن، که اون ادم ها به اون فرقه بگروند تا یه اسراییل پیریم درست شه(یه مشابهی که خیلی پایینتر از اسراییلی هاس و مطمئن باشید وقتی به اهدافشون رسیدند(که میدونیم نمیرسند) به اندازه سگشون هم واسه بهایی حقوق انسانی نمیزارند، حالا به این مسئله توجه کنید که ما اسراییل رو دشمن خودمون میدونیم و بهاییت رو یه درجه پایینتر و با همون اهداف، خوب شما بی طرفانه قضاوت کنید، اجازه میدادید که دشمنتون از حقوقی که برای مردم (با توجه به اینکه حکومت دینیه و مردم مسلمان) تعیین شده به اونا هم بدیم؟؟ شما یکم احساسی فکر میکنید و چون خودتون ادم پلیدی نیستید فکر میکنید همه مثل شمان، برادر گرامی دنیا ،دنیای توطئه شده دیگه هر کس اشتباه کنه مثل خلبانیه که اولین و اخرین اشتباهش یکیه، حکومت اسلامی ایران یه ذره به اینا مهلت بده تمام تلاششون رو واسه براندازی میکنند و البته تو دعوا هم حلوا خیرات نمیکنند و کسی هم انکار نمیکنه که ممکنه حقوق یه عده هم ضایع بشه که مصلحت جمع همواره ارجح به مصلحت فرده. چیزی دیگه ای که برام عجیبه اینه که چرا مردم اسلام رو با ادمای اطراف میشناسند، میگن ادم ها رو بر اساس حقیقت بسنجید نه حقیقت رو بر اساس ادما متاسفانه در کشور ما بعضی ها خانواده های خشک مذهب دارند ، از اسلام فراری میشن، بعضی ها میخوان ازادی های بی حد و مرز و بی بند باری داشته باشن ، از اسلام فرار میکنند، بعضی ها یه سری از مسئولین فاقد صلاحیت رو میبینند و فکر میکنند هر کس تو دستگاه حکومتیه نماینده اسلامه اگر اون بده پس اسلام بده و.........اسلام رو خودتون پیدا کنید ، بعله به قول شما زوری هم نمیشه چون چشمه خودش باید بجوشه نه اینکه بکنن توش اب بریزند. فرقه های دیگه مثل مسکن میمونه شاید در زمان اندک به ادم ارامش بده اما این ارامش ابدی نیس، اما اموزه های اسلام یه پیشگیری یاد میده که کلا به مرضی دچار نشی و این رو دوستانه بهتون میگم عمر انسان اینقدر کمه که امیدوارم یه روزی پشیمون نشید و حسرت عمری رو که گذاشتید صرف عرفان های کاذب کردید رو بخورید من در مورد فالون دافا هم کمی مطالعه کردم دیدم طولانی میشه بحثش رو باز کنم اما اونا معتقدند که ایمان به خدا اختیاری است و همین برای رد این عرفان کافی است اگر هم استادتون به شما نگفته که دیگه ........ یا حق RE: بهاییت دین یا انحراف ؟ - yashar1374 - ۶/اسفند/۹۰ ۱۵:۴۷ آقا عماد شما چي فكر كرديد !!!؟ بابا يكم چشمو گوشتونرو باز كنيد . بابا اگه به يه وهابي اين حرفارو ميزدند مسلمون ميشد ! ![]() اينجور افراد ( كسايي كه انتقاد پذير نيستند ) به راحتي معلوم ميشن و من خودم به اين دليل حدس ميزنم شما انتقاد پذير نيستيد كه اولا تا الان بسياري از برادرا و خواهرا با شما مفصل و به صورت هاي مختلف و با سند حرف زدند اما شما حتي مقداري قانع نشديد !!! دوما به خاط حرفهاي بدون سند شما و به حاشيه كشاندن موضوع فهميدم . RE: بهاییت دین یا انحراف ؟ - بیداری اندیشه - ۷/اسفند/۹۰ ۱۵:۱۹ دوستان برای اینکه تاپیک از این حالت فرسایشی و خسته کننده خارج بشه تصمیم گرفتم تاپیک رو ببندیم. نتیجه این بحث از اولش هم معلوم بود. حقیقت و باطن بهائیت دیگه برای دوست و دشمن افشا شده. از همه عزیزان که زحمت کشیدن و وقت گذاشتن تشکر می کنم. اما وقتی طرف بحث ما بخواد با حالتی خونسرد و و با رویکرد انکار کننده به اسناد ارائه شده نگاه کنه، میشه مصداق نرود میخ آهنین در سنگ. آخه ماها سعی می کنیم شیعه امیر المومنین علیه السلام باشیم. دیدن ضلالت دیگران برامون قابل تحمل نیست. دوست داریم تمام تلاشمون رو بکنیم تا بلکه راه گم کرده ای راه خدا رو پیدا کنه. اما وقتی یه نفر خودش نخواد، حتی از دست پیغمبر و معصومین هم کاری بر نمی آمد چه برسه به ما که خاک پاشون هم نیستیم.... در مورد بهائیت ما قبلا در مقاله قربانی کردن انسان گفتیم که "...مسئله بهائیت مخفی یا یهودیت مخفی نیست، مسئله شیطان پرستی مخفی است..." اون سه نقطه اینطرف اونطرف متن یعنی رجوع شود به اصل مقاله 110 صفحه ای تا عده ای از روی هوا و بی مطالعگی نگن این مقالات تهمته و غلطه.... ته بحث اینه که اصلا بهائیت جز ضرر و مفسده هیچ چیز دیگه نداره و عملا با شیطان پرستی فرقی نداره. شیطان پرستی که شاخ و دم نداره. اگر شیطان پرستی برای بشریت مضر نبود اینهمه چهره منفی نداشت. بنابراین تامی فرق تازه تاسیس که افکار و عقایدشون در کوتاه مدت یا درازمدت برای جامعه بشریت مضر باشه از دید ما مطروده و طبعا باهاش مبارزه می کنیم. دین ما ین ریلکس بشین، همه خوبن، همه درست میگن، هر کی هر جور میخواد زندگی کنه، و ... نیست. دغدغه اسلام جامعه سالمه. بنابراین هر چیزی این سلامت رو تحدید کنه اسلام و مسلمین باهاش مخالف هستن و باهاش مبارزه می کنن. از دید ما بین بهائیت و شیطان پرستی تفاوتی وجود نداره. همونقدر که شیطان پرستی میتونه به جامعه بشریت آسیب بزنه بهائیت و وهابیت هم میتونه. چرا؟ چون منشأ اونها یکجاست. این از واضحات عقلی است برای صاحبان اندیشه و بی تعصبان. مدارک و اسناد هم الحمدلله زیاده که بخشی از اونها خلاصه وار ارائه شد. طبعا چنین تفکراتی باید محدود بشن و به رسمیت شناخته نشن. قرار نیست ما به همه تفکرات احترام بگذاریم و اسمشو بگذاریم دموکراسی. نخیر. ما با هر تفکر غلطی که به ضرر بشریت باشه مخالفیم و طبعا محدودشون می کنیم که رشد نکنن و جامعه رو نابود کنن. دیدم مدام جناب آقای عماد میگن از کجا معلوم شما درست فکر می کنین؟ من خودم پیشدستی میکنم قبل از اینکه ایشون بگن شما از کجا می دونین بهائیت برای بشریت مضره عرض میکنم ما پیرو مکتب بزرک فکری هستیم که برای همه جور تفکری ملاک درستی داره. این نیست که فقط بگه اسلام و تحقیق راجع به سایر ادیان و مکاتب رو ممنوع کرده باشه. اما از طرفی ما عقل داریم قرار نیست عمرمون رو هدر کنیم پای هر مکتب بی سر و پایی که اسرائیل و شیاطین جنی و انسی تاسیس و تولید میکنن. اسمش رو بگذاریم تحقیق دینی... وقتی شما می بینی پایتخت یه فرقه در مرکز شر جهانی هست چرا تحقیق و آزادی دادن و ... چرا کمی فکر نمی کنیم؟ وقتی می بینی در عصر داعیه دار عقلگرایی، مکتبی به بت پرستی قدیمی رسمیت میده چرا تحقیق در مورد آموزه ها؟ ممکنه آموزه هاش خوب باشه؟ آدم رو رشد میده؟ چه رشدی؟ رشد شیطانی یا الهی؟ اسلام به این بزرگی با داشتن معادن غنی چون 14 معصوم با دقیق ترین و ریز ترین معارف بلند و عمیق توحیدی به خاطر دو سه حکم مثل سنگسار و ارتداد که اونقدر شرایطش خاصه که در طول تاریخ اسلام کلا زیر انگشتان دست بوده میره زیر سوال اونوقت بهائیت و وهابیت و فالون دافا باید در موردش تحقیق بشه....بت پرستی داره، ازدواج با محارم، مورد حمایت اسرائیل بودن و شیاطین دیگه. آخه اگر ما عقلمون رو به کار بندازیم دیگه باید به آموزه های چنین مکاتبی ذره ای اعتماد داشت؟ معجزات پیامبر و معصومین کم هستن؟ معجزات علمی، پیش بینی ها، فصاحت ها و معارف عمیق توحیدی موجود در قرآن سند نیست برای حقانیت؟ جناب عماد وقتی دوستان هر چی معجزه میگن در قرآن شما براحتی ردش میکنی اما در دفاع از ادیان دروغین دیگه حتی متن از کتابشون که میاریم میگین شاید در مورد ازدواج با محارم نکته کنکوری داشته باشه باید عالم دینیش موجود باشه؟ کدوم دین که عالمش کی باشه؟ قصه رهبرش رو که بخونی آدم غصه اش می گیره. حالا باید بریم سراغ عالم دینی؟ دوستان میگن در قرآن معجزه هست که گفته زمین گرد هست شما میگی یه مقاله ای بوده حالا کجا بوده از کجا پیدا شده کی پیداش کرده برای چی پیداش کرده بماند که توش نوشته n صد سال قبل از پیامبر یکی توی یه جایی چنین کشفی داشته. حالا صحت و سقم این مطلب نباید شما رو که به همه چیز شک داری به شک بندازه؟ مدارک علیه سایر ادیان با صراحت و دقت کامل جمع میشه شما میگین ممکنه درست نباشه اما اسلام با اینهمه دشمنی که دورش جمع شده هر مطلب بی سر و تهی در موردش می خونین درسته یا ممکنه درست باشه؟ غیر اسلام مدارک علیهشون ممکنه درست نباشه اما در مورد اسلام همه تهمتی ممکنه درست باشه؟ یکی نیست بگه اینها که این توجیهات آبکی رو جور می کنن نمیگن چطور پیغمبر صاف ورداشت رفت توی اون شهر نمی دونم کجا چطور اندیشه اونطرف رو پسندید و توی قرآن مطرحش کرد؟ مگه پیغمبر علم غیب داشت که بدونه اون اندیشه درست بوده؟ چرا باید ریسک کنه چنین چیزی مطرح کنه که تو کل جهان فلانی فقط مطرحش کرده در حالیکه بهتر بود اونموقع همرنگ جماعت باشه تا مورد حمایت قرار بگیره؟ خدا میدونه عقل مردم امروز بر باد رفته. اطلاعات زیاد شده اما قدرت تفکر و تعقل به صفر رسیده. بزرگترین معجزات رو با کوچکترین توجیهات آبکی و اسناد مشکوک رد می کنن اما .... این یه مثال بود جناب عماد. خودتون خوب می دونین معجزات اونقدر زیاده که بعضی هاش رو نمیشه به همین آبکی توجیهش کرد و ازش فرار کرد. اقرار بیخداها هم شاهد مدعاست. مثل خودتون میگن حالا این یکی درسته. همین؟ درسته؟ یعنی چی؟ داریم در مورد معجزه 14 قرن پیش صحبت می کنیم. درسته. خوب بگذریم. به همین راحتی؟ اگه درسته فکر کنیم شاید بقیه هم توجیهات براش آوردن شاید اونها هم درست باشه. چرا به توجیهات شک نکنیم؟ اصلا یکی از معجزات قرآن درسته. همین نباید عقل ما رو به کار بندازه؟ اگه اینهمه که وقت می گذاریم روی مکاتب بی مغز دیگه، همین وقت رو می گذاشتیم روی آموزه ها و تعالیم اسلام، قرآن و معصومین سلام الله علیهم می دیدیم که توی این دین هیچ چیز کم نیست. میشه بهترین زندگی فردی و اجتماعی رو باهاش پیاده کرد به رشد فکری و معنوی هم رسید و .... خلاصه اینکه متاسفانه بنده یقین پیدا کردم که شما دنبال حق نیستین. وگرنه در جاهای مختلف بچه ها زحمت کشیدن براتون حق رو ارائه دادن اما شما خیلی راحت با کلماتی نظیر "از کجا معلوم"، "شاید اینطور نباشه..."، "ممکنه درست نباشه..."، "از کجا مطئنین..."، "به همه چیز شک کنین...." و .... از زیر پذیرفتن حق فرار می کنین و همچنان دارین به ترویج شکاکی می پردازین. البته به قول استاد شهید مطهری شک بد نیست. ما هم مخالف نیستیم شک کنیم چون شک گذرگاهی هست برای رسیدن به یقین اما برای قلب سالم، برای فکر سالم وگرنه دل مریض وقتی شک کنه و دنبال جوابش نره یا بره اما با قضاوتی از قبل کرده بره نه تنها به ثبات نمی رسه بلکه شکها یکی بعد از دیگری ذهن و فکرش رو مسموم میکنه و دیگه چنین فردی از پذیرش حق بخواد یا نخواد آگاهانه یا ناآگاهانه، فرار میکنه. دعا میکنم خداوند راه حق رو به همه ما و به شما آقا عماد هم نشون بده. چون می دونم پاسخ شما به پست بنده چیزی جز تکرار مکررات و پاسخهای کوتاه بدون بار نیست و برای اینکه این تاپیک هم بیش از این بی جهت کش پیدا نکنه تاپیک رو می بندم. |