تالار گفتگوی بیداری اندیشه
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت سینما و هالیوود (/forum-26.html)
+--- موضوع: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود (/thread-25886.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - عبدالرحمن - ۲۰/دی/۹۲ ۰:۲۹

ممنون مهدی!

=====

خب دیگه بحث همینه که تو فیلم حق و باطل رو قاطی کردن

من نمیدونم شما به چی گناه میگی

من نمیخوام تو تاپیک برم تو جزئیات

خیر بودنش مثل آنجلینا جولیه حتما!!!!

در مورد بین هم من منظورم گناه در حیطه مسائل خاک بر سریه وگرنه بین مشخصه کیه و چیه

نقل قول:در مورد پیروز شدن ادم بد..تو مگامایند :
اول شخصیت خوبی شد(توبه کرد ) بعد پیروز شد

دقیقه 95 فیلمو ببینید

چیزی که بهش میگید توبه یه مسخره بازی بود!!!

توبه گرگ مرگه

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - brucewayne - ۲۰/دی/۹۲ ۰:۳۶

هر انسان خوبی کاملا خوب نیست..اگه قرار بود شخصیت خوب مثل فرشته باشه اونوقت میشد مثل فیلمای ایرانی یا خیلی بد یا خیلی خوب.بازم نفهمیدم چرا بتمن شیطانه؟

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - Justice Bringer - ۲۰/دی/۹۲ ۰:۳۸

(۲۰/دی/۹۲ ۰:۱۷)brucewayne نوشته است:  در مورد پیروز شدن ادم بد..تو مگامایند :
اول شخصیت خوبی شد(توبه کرد ) بعد پیروز شد

اگه در انتهای فیلم توجه می کردین ... مگامایند وقتی ربان موزۀ خودشو که براش ساخته بودن افتتاح کرد ... مثل مترومن که تو اول فیلم برگشت گفت: Put your hands in the air (=دستاتونو بیارید بالا =دستا بالا) ... اونم این جمله رو گفت ! بعد یه جمله گفت که کل جمعیت ساکت شدن ... گفت: Now hand over your wallet (کیف پولتونو رد کنید بیاد) !!!

سازنده میخواست اشاره کنه که شخصیت قهرمان (مگامایند) ذاتش عوض نشده بود !

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - عبدالرحمن - ۲۰/دی/۹۲ ۰:۴۰

(۲۰/دی/۹۲ ۰:۳۶)brucewayne نوشته است:  هر انسان خوبی کاملا خوب نیست..اگه قرار بود شخصیت خوب مثل فرشته باشه اونوقت میشد مثل فیلمای ایرانی یا خیلی بد یا خیلی خوب.بازم نفهمیدم چرا بتمن شیطانه؟

آخه بحث گناه در ملا عامه

من تو دینم به این شخص میگم فاسق

منجی ما ، امام ما کلا عالی هستند با نمره کامل

شما چه دلیلی میخوای؟

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - Justice Bringer - ۲۰/دی/۹۲ ۰:۴۰

(۲۰/دی/۹۲ ۰:۳۶)brucewayne نوشته است:  بازم نفهمیدم چرا بتمن شیطانه؟

ماجرای بتمن و تطبیقش با ابلیس یه ذره مفصل هستش و باید از فیلم اول شروع کنیم ... شما فقط مشکلتون با فیلم بتمن هستش ... سر فیلم Ted بحثی ندارین !

http://forum.bidari-andishe.ir/forum-26.html

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - brucewayne - ۲۰/دی/۹۲ ۰:۴۴

(۲۰/دی/۹۲ ۰:۴۰)MaTeY نوشته است:  ماجرای بتمن و تطبیقش با ابلیس یه ذره مفصل هستش و باید از فیلم اول شروع کنیم ... شما فقط مشکلتون با فیلم بتمن هستش ... سر فیلم Ted بحثی ندارین !

http://forum.bidari-andishe.ir/forum-26.html
نه چون با حرفاتون موافقم

من نگفتم بتمن امام زمانه...نه...ولی شیطان هم نیست..

اون حرف مگامایند هم شوخی بود..دیدید که...ممنون که خیلی منطقی داریم بحث میکنیم جاهای دیگه نتیجه ای جز دعوا نداشت ممنون

چرا بتمن شخصیت بد توی داستانه از نظر شما؟

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - Justice Bringer - ۲۰/دی/۹۲ ۱:۰۱

اتفاقا خیلی از مهمترین حرفا رو قاطی تیکه هایی که در ظاهر شوخی هستن میذارن ! یه بحثی هم روشن کنم ... تو این تاپیک ما تعابیرمون بدبینانه ترین حالت نسبت به فیلمای هالیوودی هست. و با سوء ظن 100 درصدی به همۀ فیلمای هالیوود نگاه میکنیم.

البته به این معنی نیست که واسۀ حرفایی که میزنیم دلیل نیاریم ! ما یه سری fact ها رو میچینیم کنار هم و یه نتیجه میگیرم ... که از قضا این نتیجه رابطۀ هرچه بیشتر هالیوود با ابلیس رو نشون میده !

این تاپیک رو هم اگه وقت داشتین بخونین ... یه همچین بحثی (بحثی که الان با شما داریم با یکی از دوستان داشتیم قبلا) ... یه سری نکاتی رو گفتیم که ممکن ـه به دردتون بخوره :

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17596.html?highlight=%D8%B1%D8%B3%D8%AA%DA%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - brucewayne - ۲۰/دی/۹۲ ۱:۰۵

باشه میخونم اگه شما تونستید همینجا جریان شیطان بودن بتمنو هم بگید ممنون از صحبتاتئن فردا بازم مزاحم میشم...شب بخیر

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - Justice Bringer - ۲۰/دی/۹۲ ۱:۰۶

(۲۰/دی/۹۲ ۰:۴۴)brucewayne نوشته است:  چرا بتمن شخصیت بد توی داستانه از نظر شما؟

میگم که بحثش بسیار مفصل و طولانی ـه ... اگه بخواین توی پیام خصوصی براتون مختصر توضیح میدم ... چون تو تاپیک صرف اینکه متن بنویسی فایده نداره و باید همراه با تصویر باشه که مخاطب رغبت کنه تا آخرش رو بخونه !!! Smile

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - HisKight - ۲۴/دی/۹۲ ۱۰:۳۶

تحلیل سه گانه ی بتمن به کجا رسید ؟؟؟؟؟!!!!

من همچنان منتظرم ...!