![]() |
|
جادوگرهای مدرن - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html) +--- موضوع: جادوگرهای مدرن (/thread-292.html) |
پاسخ به: جادوگرهای مدرن - Hamed jokar - ۳۱/تیر/۹۳ ۱۰:۵۶ (۳۱/تیر/۹۳ ۱۰:۱۹)bidel نوشته است: جادو هست اما نه به اون شکلی که در هری پاتر یا اعمال کریس آنجل قرار داره.بله در مورد معامله با ماور الطبیعه موافقم مثل خیلی از خواننده ها و بازیگرای غربی که شهرت و پول رو از شیطان گرفتن و در عوضش روح خود رو به شیطان فرختن و او را وارد قلب و ذهن خود کردم. ریحانا تو اهنگامبرلا کاملا ورود شیطان رو به قلبش به کمک جی زی میگه و امینم هم تو یکی از اهنگاش بود که میگفت لعنت به او روزی که تصمیم گرفتم مشهور شم و روحم رو فروختم پاسخ به: جادوگرهای مدرن - Bidel.s - ۳۱/تیر/۹۳ ۱۲:۳۱ نقل قول:بله در مورد معامله با ماور الطبیعه موافقم مثل خیلی از خواننده ها و بازیگرای غربی که شهرت و پول رو از شیطان گرفتن و در عوضش روح خود رو به شیطان فرختن و او را وارد قلب و ذهن خود کردم.منظور من معامله با شیطان نبود. اگه دقت کنید لفظ «عفریت» رو به کار بردم. قضیه سطح بالاتر از یه گناه و لونه کردن شیطان در قلبه. پاسخ به: جادوگرهای مدرن - mobina147 - ۳۱/تیر/۹۳ ۱۳:۳۸ دوستان یعنی شیاطین چنین قدرت هایی رو دارن؟ والله من از شیاطین انس بیشتر میترسم تا اون انواع دیگش طرف میاد خونه آدم ببخشید عذر می خوام از این لفظ انقد ذاتش خرابه که زن حامله بچه میندازه و مادری که بچش شیر میده شیرش خشک میشه و یا دختر دم بخت بختش کور میشه به نظر من این شیاطین به مراتب وحشتناک تر و خطرناک تر هستن شما اسم این ادم ها رو چی میگذارید؟ پاسخ به: جادوگرهای مدرن - Bidel.s - ۳۱/تیر/۹۳ ۱۴:۲۶ نقل قول:دوستان یعنی شیاطین چنین قدرت هایی رو دارن؟شیاطین از نوع خبیث های اجنه هستن. اجنه دنیای دیگری دارند و ما هم دنیای خودمون رو داریم. اما این دو دنیا می تونن با هم ارتباط برقرار کنن. یکمی دقت کنین. الآن اگه کسی بخواد(از انسان) با جن ارتباط برقرار کنه معمولاً(غالباً) انسان های پست فطرتی هستن. دنبال سواستفاده هستن و ... همین اتفاق برای ما هم میافته. اونا می خوان با دنیای ما ارتباط برقرار کنن و افلب کسایی که از اونها می خوان ارتباط برقرار کنن خبیث هستن. در نوع شیاطین هستن. اما نباید تصور کنیم که از مما بهترون هستن! آخه اونا هم دنیایی واسه خودشون دارن و زندگی خودشون. این تقصیر ماست که از اونها می ترسیم. همین ترس مسبب این عوارض تلخ هستش. پاسخ به: جادوگرهای مدرن - Hamed jokar - ۲/مرداد/۹۳ ۱۱:۴۰ [quote='mobina147' pid='291979' dateline='1406020136'] دوستان یعنی شیاطین چنین قدرت هایی رو دارن؟ والله من از شیاطین انس بیشتر میترسم تا اون انواع دیگش طرف میاد خونه آدم ببخشید عذر می خوام از این لفظ انقد ذاتش خرابه که زن حامله بچه میندازه و مادری که بچش شیر میده شیرش خشک میشه و یا دختر دم بخت بختش کور میشه به نظر من این شیاطین به مراتب وحشتناک تر و خطرناک تر هستن شما اسم این ادم ها رو چی میگذارید؟ [/quote قطعا شیاطین چنین قدرت هایی دارن چون ماده هستند برعکس خداوند که معنوی است. و برای همین فراماسون ها به راحتی با اجنه ارتباط دارن و در مراسمشون شیاطین را احضار میکنند. و برای همین ان ها اجنه برا قبول دارند. ولی تا وقتی با خدا باشید هیچ اتفاقی برای ادمی رخ نمی دهد. پاسخ به: جادوگرهای مدرن - Bidel.s - ۲/مرداد/۹۳ ۱۱:۴۵ نقل قول:ولی تا وقتی با خدا باشید هیچ اتفاقی برای ادمی رخ نمی دهد.دقیقاً ![]() تا وقتی خدا کنارت باشه و اجازه نده، هیچ کسی نمی تونه بهت صدمه برسونه پاسخ به: جادوگرهای مدرن - آیدا77 - ۲/مرداد/۹۳ ۱۳:۴۰ سلام.من هم بانظر آقامحمدموافق هستم. ولی ی سوال اگه اونهاجادورو بامهارت زیادبلدبودندکه الان توجهان سنگ روسنگ بندنمیشد؟!چرااونهاباجادو اهداف خودشون روپیش نمی برن؟درموردکریس انجل هم به نظرمن اون شیطان پرسته اماکارش فقط شعبده بازیه وسحرو جادونمی کنه! پاسخ به: جادوگرهای مدرن - Bidel.s - ۲/مرداد/۹۳ ۱۴:۳۷ نقل قول:ولی ی سوالجادوگر واقعی با ماورالطبیعه معامله می کنه و برای هر کاری که پیش می بره باید چیزی رو تقدیم کنه. اگه می تونستم می گفتم چه چیزایی رو مورد معامله قرار می دن اما می ترسم برخی بیان وجه ی حرف هام رو تو این تاپیک خراب کنن. پاسخ به: جادوگرهای مدرن - آیدا77 - ۲/مرداد/۹۳ ۲۳:۴۴ (۲/مرداد/۹۳ ۱۴:۳۷)bidel نوشته است: جادوگر واقعی با ماورالطبیعه معامله می کنه و برای هر کاری که پیش می بره باید چیزی رو تقدیم کنه.میشه بگید؟من واقعاذهنم درگیره راستی نظرشمادرباره رمال هاودعانویس هاچیه؟چطوره که بعضی ازاین ادما دعاهاشون میگیره وهرچی میگن میشه یاواسه کسی دعادرست میکنن ویابخت کسی رومیبندن وکارهاشون هم جواب میده؟ انقدرفکرکردم مغزم هنگید شماجواب بدید دوستان لطفا متاسفانه خانواده من معتقدندبه این چیزا ولی من نیستم
پاسخ به: جادوگرهای مدرن - Bidel.s - ۳/مرداد/۹۳ ۹:۰۸ نقل قول:الآن قراره برم بیرون اما درفرصت کافی یه خاطره رو تعریف می کنم. نقل قول:رمال و ... دو حالت داره اگه دروغ می گه که هیچی. داره شیادی می کنه و کارش با قانون. اگه کارش درسته که از نظر اسلام مراجعه شما به ایشون حرامه. حتی از معلمم شنیده بودم که واجب القتله. حالا دقیق نمی دونم. دوستان می تونن کامل کنن حرفمو. |