![]() |
|
معما - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اخبار و سایر موضوعات (/forum-46.html) +--- بخش: سایر موضوعات (/forum-48.html) +---- بخش: اوقات فراغت (/forum-63.html) +---- موضوع: معما (/thread-5040.html) |
RE: معما - هدهد - ۱۸/دی/۹۰ ۲۳:۲۶ ذکر بی ریا: لا اله الا الله چون وقتی گفته میشه اصلا لب ها و دهان حرکت نمیکنند معما+تفكر - fatemehsadat - ۲۱/فروردین/۹۱ ۱۷:۲۶ با سلام اگر مطالب ديني به گونه اي كه مخاطب ، خود ، درگير با مطلب شود بسيار بيش تر ميتواند تاثير گذارتر باشد تا اينكه مطلبي حاضر و اماده در اختيار او قرار گيرد . چيستان ديني: * اكنون چهار تن از پيامبران زنده اند ان چهار تن كدامند؟ از كاربران ممنون ميشم اگر شركت فعال در پاسخ ها و طرح چيستان هاي جالب داشته باشند. RE: معما+تفكر - دل خسته - ۲۳/فروردین/۹۱ ۱۸:۲۵ (۲۱/فروردین/۹۱ ۱۷:۲۶)fatemehsadat نوشته است: چيستان ديني:سلام فکر کنم این ها باشند. الیاس ادریس خضر عیسی علی نبینا و آله و علیهم السلام. RE: معما - blue.blood - ۲۴/فروردین/۹۱ ۱۱:۵۴ نقل قول:مي دانيم كه در بهشت هر چه بخورند دفع نمي شود، در جهان مادي كداميك از مثالها و شواهد را مي توان يافت كه با آن امر همسان باشد؟
روی این معما خیلی خیلی فکریدم از خانواده هم کمی تا قسمتی تقلّبیدم جواب میشه رحم مادر که بچه 9 ماه هر چی عشقش کشید میخوره چیزی هم دفع نمیکنه doostan, in matlab hamchin ham dorost nistaaaa ... ki gofte hichi دفع nemikone ??! nozad dar Rahem , ertebatesh ro ba joft az tarighe BANDE NAAF hefz mikone o bande naaf, ertebat ro ba joft momken misaze . Az tarighe bande naafe ke ghaza be noozad mirese o ZayeAt o mavade Dafi az badane nozad kharej mishan. Jenin ya hamoon nozad too shekame madar ham niyaz be dafe mavade ZaEd dare, faghat raveshesh ba 1ensane Motevaled shode tafavot dare. man in harfha ro az khodam nemizanam, Darsesh ro khoondam. Sharmande ENG Type kardam, Windows Avaz kardam PC Fonte PERSIAN nadare
RE: معما - fatemehsadat - ۲۵/فروردین/۹۱ ۲۲:۴۳ با سلام از حضرت علي (علیه السلام) پرسيدند: *واجب و واجب تر چيست ؟ * نزديك و نزديكتر كدامند ؟ * عجيب و عجيبتر چيست ؟ * سخت و سخت تر چيست ؟ اگر شما بوديد چه جوابي ميداديد؟حضرت چه جوابي داد؟ RE: معما - گل مرداب - ۲۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۰۱ (۲۵/فروردین/۹۱ ۲۲:۴۳)fatemehsadat نوشته است: با سلاماین چه کاری فاطمه خانم؟! ![]() خودتون قادر به خوندن این پست با این رنگ قلم هستید واقعاً؟! قصد امتحان کردن دوستان رو داشتید؟! میخواستید بفهمید کی چشم بصیرت داره آیا؟!!!!!! RE: معما - shakiba - ۲۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۲۱ (۲۵/فروردین/۹۱ ۲۲:۴۳)fatemehsadat نوشته است: با سلام نقل قول: سَلونی قَبلَ اَن تَفقِدونی ( نمی از اقیانوس علوم مولا علی (علیه السلام) ) دلم نیومد از خودم بنویسم عین نوشته رو آوردم...... RE: معما - S!lenced - ۱۶/آبان/۹۱ ۲۱:۵۴ حالا من یه سوال کنم . . . مقدار دقیق رادیکال دو رو بگید ![]() ![]() ![]() ![]() . شوخی کردم ![]() . . . اون چیه که اگه توی آب بیفته خیس نمیشه و اگه روی زمین بیفته نمیشکنه؟ خیلی هم سوال آسونیه به مرور سختش میکنم RE: معما - ضحی - ۱۹/آبان/۹۱ ۰:۵۲ یا حق... سلام روغن ![]() نفت و مشتقات ![]() در پناه حق وفق باشید یا علی (علیه السلام) مدد RE: معما - دل خسته - ۱۹/آبان/۹۱ ۱:۳۰ (۱۶/آبان/۹۱ ۲۱:۵۴)S!lenced نوشته است: حالا من یه سوال کنمهر چیز غیر قابل حل در آب، مثل پلاستیک البته به مفهوم خیسی هم ربط داره. در ضمن من مقدار دقیق رادیکل دو تا 12 رقم رو حفظم: 1.41421356237 |