تالار گفتگوی بیداری اندیشه
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت سینما و هالیوود (/forum-26.html)
+--- موضوع: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود (/thread-25886.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - Justice Bringer - ۲۴/دی/۹۲ ۱۶:۱۶

(۲۴/دی/۹۲ ۱۰:۳۶)HisKight نوشته است:  تحلیل سه گانه ی بتمن به کجا رسید ؟؟؟؟؟!!!!

من همچنان منتظرم ...!

سلام دوست عزیز، متأسفانه بنده یه قولی دادم که توش موندم ... یعنی الان یه سری تحلیلا هستش (تحلیل همین شوالیه تاریکی ، سریال بازی تاج و تخت و ...) که درست کردنش بصورت تاپیک (جدا کردن تصاویر و ...) خیلی زمان بر هست ! و تو این فکر هستم که تبدیل بشه به سریال ! که اینم کار بسیار زمابری هست اگه بخواد تک نفره انجام بشه. لذا فعلا توی ی حالت ی لنگ در هوا موندم !

اگه میخواین توی پیام خصوصی براتون توضیح بدم !

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - sadegh313 - ۲۴/دی/۹۲ ۲۰:۳۰

واقعا دستتون درد نکنه. من درک میکنم چقدر زحمت کشیدید برای این ارسال ها. کار سختی هست تحلیل و پیدا کردن تصویر و آوردن منبع و ....

شخصا اگه خودم میخاستم ارسال کنم این کارو نمیکردم چون حوصله میخاد و خوشبختانه شما زحمت کشیدید و حوصله به خرج دادید اینا رو نوشتید و کارتون قابل تقدیرهWink

اگه تحلیل بتمن رو هم بزارید که شاهکار فرمودید. ولی نزارید هم چیزی از ارزش هاتون کم نمیشهBig Grin

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - Justice Bringer - ۲۴/دی/۹۲ ۲۲:۰۰

ممنون. والا تو فکر اینم که اینا رو تبدیل کنم به کلیپی چیزی ... ولی این بتمن رو تو تاپیک هم باید بذارم تحلیلش رو.

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - عبدالرحمن - ۲۴/دی/۹۲ ۲۲:۲۲

یه پیشنهاد دیگه دارم برای مهدی

فیلم ها رو مثل همون ارسال اول بصورت کلی تحلیل کنه نه دونه دونه

مثل همین کاری که کردیم

مثلا شیطان در رستگاری تیم رابینزه

در بت من .....

در دکتر پارناسوس .....

و .....

اینطوری شمای بهتری به بیننده داده میشه

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - عبدالرحمن - ۲۵/دی/۹۲ ۱:۳۲

خب نظرم اینه در 10 20 تا فیلم بیاییم شبیه سازی کنیم

نقش ابلیس،انسان،خدا!!!،دنیا و چیزای دیگه رو بزاریم کنار هم

اینطوری بجای اینکه به مخاطب ماهی بدیم ماهیگیری یاد میدیم

خودش یاد میگیره رمز فیلم های سرگرم کننده هالیوود رو چطور دربیاره

البته مثل همیشه این کارا زمان بره!!!

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - melanie2222 - ۲۵/اسفند/۹۲ ۹:۳۳

(۳۰/خرداد/۹۲ ۱۴:۰۸)aleerz نوشته است:  سلام...

تنها نکته ای که باقی میمونه شخصیت (میراندا تیت)...هست .
طبق این تحلیل مصداقی...هیچ مصداقی برای این شخصیت نمیشه پیدا کرد...

به غیر از این فیلم ها فیلم های شیطانی دیگه هم هستن..که نیازمند تحلیلن ..مث فصل جادوگر(season of the witch) دانستن(knowing) افسانه جادوگر(انگلیسیش یادم نیس) و....کلا اکثر فیلمای نیکلاس کیج..

دقیقاً!نیکلاس کیج که خودشو عروسک خیمه شب بازی ثابت این فیلمها کرده .یعنی بیشترین و تابلو ترین نمونه های چنین فیلمهایی در کارنامه ی اون موج میزنه

(۲۴/دی/۹۲ ۲۰:۳۰)sadegh313 نوشته است:  واقعا دستتون درد نکنه. من درک میکنم چقدر زحمت کشیدید برای این ارسال ها. کار سختی هست تحلیل و پیدا کردن تصویر و آوردن منبع و ....

شخصا اگه خودم میخاستم ارسال کنم این کارو نمیکردم چون حوصله میخاد و خوشبختانه شما زحمت کشیدید و حوصله به خرج دادید اینا رو نوشتید و کارتون قابل تقدیرهWink

اگه تحلیل بتمن رو هم بزارید که شاهکار فرمودید. ولی نزارید هم چیزی از ارزش هاتون کم نمیشهBig Grin
دقیقا ً چیزی که موقع خوندن این مطلب و خیلی مطالب مشابه به ذهن منم میاد.اجرشون با خدا

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - مصطفي مازح7610 - ۲۵/اسفند/۹۲ ۹:۵۴

سلام
دستت درد نكنه مهدي جان خيلي خوب پيشرفت كردي. ذهنت خلاقه و موارد رو خوب موشكافي ميكني. به نظر من يه جاهايي رو بيشتر بايد دنبال دلايل قانع كننده باشي ولي از اون تحليلهاي اولت كه جاي ديگه انجام ميدادي خيلي خيلي بهتر شدي.
منتظرم يه برنامه تو صداوسيما بسازي به اسم تحليل فيلمهاي شيطاني هاليوود اثر مييتييي!!!
آقا اون چند تا فيلم رو هم ببين تو همين تاپيك يه حرفي ازش بزن داداش...
فيلم The Escape Plan
فيلم The Man Of Steel
و چند تا ديگه كه تو پ خ برات ميفرستم..ممنون...

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - melanie2222 - ۲۵/اسفند/۹۲ ۱۰:۰۵

(۳۱/خرداد/۹۲ ۰:۳۷)MaTeY نوشته است:  اون موضوع قیامت رو فقط در حد تئوری مطرح کردم ... عرض کردم خدمتتون که بنده هنوز به مصداق واضحی بر نخوردم در مورد اون کاراکتر ! یه ذره هم شما کمک کنید که به تحلیل کامل شخصیتا و فیلم پی ببریم !

ضمن اینکه در نظر داشته باشین، شیطان پرستان [اینجوری که تو فیلماشون نشون میدن] در این اندیشه هستن که ابلیس رو از تقدیرش فراری بدن. یعنی تقدیرش که شکست و مرگ هست رو عوض کنن. پس اصلا دور از ذهن نیست که بخوان فکر کنن میتونن جلوی قیامت هم بایستن !!!

یادمه داشتم یه سوره از قرآن رو میخوندم (سورۀ هود بود یا یونس؛ اواخر سوره) ... اونجا درباره قیامت صحبت کرده بود و یه مطلب جالب گفته بود. میگفت (قریب به مضمون) :

تو قیامت وقتی همه بر انگیخته میشن، یه تعداد از کافرا فکر میکنن و میگن که آیا این هم یه جادو جمبل ــه ؟؟؟

می بینید که قرآن به ما میگه اینا (عُمال شیطان) انقدر تو این توهماتشون غرق شدن که حتی فک میکنن برانگیخته شدنشون هم یه بازی جدیده (از همون بازی هایی که خودشون در میاوردن) !!!

بنظر من که اصلاً جای شک و تردید نداره الان سالیان ساله که بصورت واضح دارن از انفجار بعنوان قیامت یاد میکنن از همون فیلم ترمیناتور بگیرین تا همین

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - Justice Bringer - ۲۵/اسفند/۹۲ ۱۵:۵۷

سلام، آقا مصطفی کار و زندگی دیگه امون نمیده که دست این شیاطین رو به ذره (در حد خودمون) رو کنیم ... تو فکرم کلید تاپیکو بدم یکی از دوستان که ایشون راه رو ادامه بدن !!!

تو همین تالارش که 4تا کاربر و 10 تا مخاطب هستن ی سری مطالب رو میگیم ، هضمش برای ی سری از دوستان سخته ! ی درصد فک کن این حرفا رو بشه تو یه تلوزیون پر مخاطب زد !

متاسفانه ی سری از دوستان نمیتونن با این مسئله کنار بیان که اگه قرار باشه ی کاراکتر نماد ابلیس باشه تو 99 درصد مواقع اون کاراکتر شخصیت پروتاگونیست داستان هست !

واسه همین می بینیم که ی سری دوستان میگن:

*تو (بنده) هر فیلمی رو بررسی میکنی، سریع میگی شخصیت اصلی نماد شیطان ـه ... این که نشد تحلیل*

آیا تقصیر منه و مشکل از منه که هالیوود میخواد مخاطبش با ابلیس همدردی کنه و خدا یا امام زمان یا حضرت زهرا یا اهل بیت و پیامبرا رو مقصر جلوه بده !!!

معدود فیلمایی هم هستن که توشون کاراکتر ابلیس تو دل ی کاراکتر (در ظاهر) منفی قرار داده شده !

مثال بارزش کاراکتر *جوکر* هست، تو فیلم شوالیه تاریکی !

که وقتی اثر این شخصیت بر مخاطب رو بررسی میکنیم متوجه میشیم که بجای اینکه مخاطب از کاراکتر جوکر (بعنوان ی شخصیت منفی که جلوی بتمن (پروتاگونیست یا قهرمان) قرار داره) بدش بیاد، بجاش عاشق این کاراکتر هست !

و اینجاست که توی تعاریف به مشکل میخوریم و مجبوریم همان تعاریف قدیمی درباره پروتاگونیست و آنتاگونیست رو قبول کنیم. مبنی بر اینکه (قریب به مضمون):

مخاطب (علاقه مخاطب به کاراکترها)تعیین میکنه که کدوم کاراکتر پروتاگونیست هست کدوم کاراکتر آنتاگونیست.

هالیوود بطور بسیار ظریفی داره با این مفاهیم بازی میکنه و هنر سینما هم دقیقا تو همینه ... که چیزی رو خلاف واقع نشون بدن بدون اینکه متوجه بشی !

یعنی مثلا ما تو فیلمای هالیوودی، ی *دزد دریایی* (که اسمش روشه: دزد) رو می بینیم که قهرمان ی داستان میشه و همه عاشقش هستن (کاپیتان جک اسپرو) ... یا ی کاراکتر دغل باز خالی بند و ... رو می بینیم که کاراتر پروتاگونیست هست (به اسم رنگو) ... فیلم رنگو برای فهمیدن این مطلب بسیار میتونه کمک کنه ! یا مثلا تو همین فیلم سال اخیر American Hustle می بینیم که کاراکترای اصلی کلاهبردار هستن و سر همه رو کلاه میذارن ... کاری که تو دنیای واقعی آدمای سالم ازش بدشون میاد ، ولی تو این فیلم همه طرفدار شخصیت اصلی (کاراکتر Christian Bale = کلاهبردار + معشوقش = کلاهبردار) هستن !

ولی هیچ وقت تا حالا شده از خودمون سؤال کنیم که چرا اینجوری ـه ؟!؟

عمراً !

و جالبه که تو تمام این فیلما و انیمیشن ها و سریالا بطور مستقیم یا غیر مستقیم اشاره میشه که شخصیت قهرمان در پایان ماجرا ذات (پلید) خودش رو حفظ میکنه ... مثل انیمیشن *مگامایند* که در آخر فیلم بازم به ملتی که دارن تشویقش میکنن بعنوان قهرمان میگه که "کیف پولتون رو بیاید بالا" یا *رالف خرابکار* که در آخر این کارتون هم رالف باز میره سراغ خراب کردن ساختمون !!!

بسیار دقیق با این مفاهیم بیسیک بازی میکنه هالیوود و بدون اینکه متوجه بشیم به خوردمون میده !

فعلا.

پاسخ به: مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود - captaincharisma - ۲۴/اردیبهشت/۹۳ ۱۲:۳۴

نقل قول: [تصویر: You_Will_Live_John_No_Paradise_No_Hell_M..._Same_.jpg]

البته این عکس نماد hail hydra هستش که در بسیاری از فیلم های هالیوودی بصورت sign یا امضا در اومده

[تصویر: hail-hydra-ft.jpg]
[تصویر: hailhydra.jpg]
[تصویر: hailhydra8.jpg]
[تصویر: hailhydra14.jpg]
[تصویر: Hail-Hydra-GoT-Illuminati.jpg]