![]() |
|
لیدی گاگا ، سردار ارتش ایلومناتی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت موزیک (/forum-28.html) +--- موضوع: لیدی گاگا ، سردار ارتش ایلومناتی (/thread-113.html) |
RE: لیدی گاگا ، سردار ارتش ایلومناتی - عاطفه - ۱۵/شهریور/۹۰ ۱۰:۲۵ نقل قول:قبول دارم وقتی با کسی حرف می زنیم سخت ترین کار قانع کردن در ارتباط با موسیقی چون اکثرا با موسیقی عجین شدن و پذیرشش سخته توصیه می کنم در این مواقع سخنرانی های استاد رافئی پور و مستند ظهور رو براشون بذارید. بعد راجع هرچیزی باهاشون بحث کنید اینجوری قبولش براشن خیلی راحت تره. من تا اول سخنرانی های استاد رو برای کسی نذارم باهاش حرف نمی زنمراست میگی . من خودم قبل از دیدن arrivals به منتقدهای فیلم ها به چشم آدم های توهم توطئه نگاه میکردم RE: لیدی گاگا ، سردار ارتش ایلومناتی - ali73 - ۱۸/شهریور/۹۰ ۰:۱۶ (۱۷/آبان/۸۹ ۱۸:۱۹)s-eyvazi-sa نوشته است: از اخبار شنیدم این خانوم از ناراضیان اقتصادی که در فرانسه برای اعتراض به خیابان ریخته بودند حمایت کرده ؟!!! اگر شما پروتکل های زعمای صهیون رو بخونید نوشتن که به زودی میتونیم حکومت ها رو مثل دستمال عوض کنیم.به نظر من این بحران اقتصادی و اعتراضات در همون راستاست یعنی که ما حتی به نزدیکترینامونم رحم نمیکنیم و از اونا وفادار تر میاریم. RE: لیدی گاگا ، سردار ارتش ایلومناتی - BLACK-BLACK - ۲۱/شهریور/۹۰ ۲۲:۵۹ ماشالاه دوستان چقدر حوصله خوندن و جواب دادن دارین! به نظر من در اینکه لیدی گاگول(اصطلاحیه که خودم درست کردم!) سردار ایلومیناتیه شکی نیست ولی به طور کلی من از جنبه های لایف استایل کاراش میترسم به خصوص اینکه کارای چرتش متناسب با نسل بچه مدرس هایهاست.علی الخصوص دخترای دبیرستانی طرفدارشن که فاجعس. تو ویدیوی جوداس که منظورس همون یهودای بیشرف هستش تمام اون 12 تا موتوری هم اسامی حواریون پشتشونه .کلش هم لیدی گاگول همش تو بغل حضرت مسیحه (نعوذ بالله) ولی داره همش میگه من جوداس رو دوس دارم که به نظر من خودش نوعی نفاق و خیانت رو تو ذهن ادم تدایی میکنه تو ویدیوی بورن دیس وی هم که رسما اومده اط همجنسبازا طرفداری کرده و در صدد گسترش لسفر(به معنی اینکه هر کاری دوست داری بکن !)بر اومده ولی از جوداس غیز مستقیم تره بهنظر من. خدمت عزیزانی که میگن لیدی گاگا با مسیحیته و اینا باید بگم که یه مستندی که بنده خدا امریکایی درست کرده به نام the biggest conspiracy گرفتم محصول 2010 یه تیکه داره که لیدی گاگا تو کنسرتش رسما میگه که من طرفدار لوسیفر هستم(باور نمیکنید بذارم ببینید) خاهشا اینقدر ساده با اینا برخورد نکنید. RE: لیدی گاگا ، سردار ارتش ایلومناتی - stranger00 - ۲۲/شهریور/۹۰ ۲۳:۴۹ سردار یا عروسک خیمه شب بازی؟ این بدبخت ها اونقدر بیچاره و بی مقدارند که خودشون رو خیلی ارزون و به خاطر شهرت و ثروت چند ساله که چند سال بعد بالا دستشون خیلی های دیگه میان می فروشند. اصلا دلیل دفاع یه سری از دوستان از این به اصطلاح آدمها چیه؟ گور بابای همه شون . ممکنه بار اول که موسیقی گاگا رو می شنوی لذت ببری اما بعد که عمیق می شی به مفاهیم و ویدئو ها , حالت بهم می خوره. کلا اون ور آب اجازه خود نشون دادن به غیر خود فروخته ها رو به هیچ وجه نمی دن چه برسه به اینکه بخوان مشهور هم بشن. اونجا شهرت یه راه بیشتر نداره , فروختن روحت به اونها. یا اینکه از شهرت خبری نیست و اگه هم مشهور باشی راحت کله می شی. RE: لیدی گاگا ، سردار ارتش ایلومناتی - Rman - ۲۳/شهریور/۹۰ ۱:۵۰ نقل قول:[highlight=#e5e7ee]ممکنه بار اول که موسیقی گاگا رو می شنوی لذت ببری اما بعد که عمیق می شی به مفاهیم و ویدئو ها , حالت بهم می خوره[/highlight] این دقیقا مشکل اصلی جوامع غرب هیت. یعنی هیچ توجهی به معنا ندارن. بعضا مشاهده شده که یه نوجوان 14 ساله آهنگی با الفاظ فوقالعاده رکیک رو به واسطه ی آهنگ زیبا و معروفیت خوانندش از حفظ میخونه. RE: لیدی گاگا ، سردار ارتش ایلومناتی - ساغر -20 - ۲۷/شهریور/۹۰ ۱۷:۲۹ (۲۴/فروردین/۹۰ ۱۸:۱۳)morteza14 نوشته است: خوب فهمیدیم بده حالا باید چی کار کنیم؟یه ارتش راه بندازیم؟ نه مناسفانه ما از این عرضه ها نداریم ببخشید منظورم نیرو ها بود RE: لیدی گاگا ، سردار ارتش ایلومناتی - وحید110 - ۱۵/آبان/۹۰ ۱۹:۴۴ طبق قوانین تایپ کردن به زبانی بجز فارسی ممنوع است میتوانید از http://www.behnevis.com/ استفاده کنید با تشکر |