تالار گفتگوی بیداری اندیشه
سامی یوسف - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت موزیک (/forum-28.html)
+--- موضوع: سامی یوسف (/thread-35177.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

پاسخ به: سامي يوسف در ايران!!! - bin2012 - ۲۵/دی/۹۲ ۱۲:۵۹

سلام، بالاخره دیدم کلیپ شو . خیلی هم نا امید کننده نبود . مشکل اینه که خیلی به این بنده خدا امید بسته شده ....

جراحی بینی

صحبت های سامی یوسف به زبان فارسی با مردم ایران! - modernfa - ۹/اسفند/۹۲ ۱۴:۲۱

[تصویر: SAMI_FARSI.jpg]
در این ویدیو که مرداد سال ۱۳۸۵ ضبط شده سامی یوسف به زبان فارسی با مردم ایران سخن می گوید

لینک ویدیو:
http://www.aparat.com/v/TMR5s

سامی یوسف می گوید:
سلام عرض میکنم به برادران و خواهران عزیز سلام گرم
امیدوارم که هرکجاهستید سالم باشید ٬خوشحال باشید
پیامی ندارم اگر هم چیزی بگم واقعا یادآوریه به خودم.
اول از هرچیز ما باید افتخاربکنبم از آداب و رسوم و فرهنگمون چون که راه دیگه ای نیست برای ما.
ما باید از فرهنگمون٬از تاریخمون٬از دینمون افتخاربکنیم و محافظت بکنیم
چون که راه دیگه ای نیست برای ما تو غرب
شما وقتی چینی ها رو نیگاه میکنید٬هندی ها رو نیگاه میکنید همه از فرهنگشون محافظت میکنند
کُلاشون رو میزنند
و این خیلی مهمه که ما هم افتخار بکنیم و محافظت بکنیم از دینمون و آدابمون
و خیلی مچکرم
Thank you all
جراکم ا… خیرا . زنده باشید انشالله
شما می توانید جدید ترین ویدیو های سامی یوسف را در صفحه رسمی او در سایت آپارات به آدرس:
[align=CENTER DIR=RTL]Aparat.Com/SamiYusuf[/align]
یا صفحه رسمی مدرن فا در سایت آپارات به آدرس زیر دنبال کنید
[align=CENTER DIR=RTL]Aparat.Com/ModernFA[/align]

کنسرت سامی یوسف در ایران – بزودی!!! - modernfa - ۹/اسفند/۹۲ ۱۴:۲۲

[تصویر: sami.jpg]
کنسرت سامی یوسف در ایران -بزودی!!!
سامی یوسف یکی از مشهورترین شخصیتهای بین المللی کشور انگلستان در طی چند سال گذشته و از مشهورترین خوانندگان مسلمانی است که در چند سال اخیر طرفداران زیادی در ایران داشته اما با وجود اصلیت ایرانی‌اش، تا به حال به ایران نیامده حتی مصاحبه‌ای که شبکه سه با او داشت، خارج از ایران بود است، او استادانه آبهای آزاد را پیموده و قلبها و افکار میلیونها نفر را در خاورمیانه، اروپا، امریکای شمالی و شمال افریقا تحت تاثیر قرار داده است. قطب نمای حرکت او، در اصل، سبک موسیقی ایجاد شده توسط خود وی یعنی “اسپریتیک” است. این سبک که هم از لحاظ موسیقی و هم از لحاظ معنایی در آلبوم سوم و چهارمش تبیین شده محصول هویت سامی یوسف است.

به گزارش پایگاه خبری مدرن فا،سامی یوسف هنرمندی است که به واسطه ی ترانه های زیبای فارسی خود از جمله مادر، بسویم آمدی، همه نیاز من، جمله ای شایسته وصف تو نیس و ترانه های فراموش نشدنی المعلم ، حسبی ربی و.. شهرت زیادی بین ایرانیان و مردم دنیا دارد از این رو تاکنون شایعه های زیادی درمورد سفر وی به ایران و برگزاری کنسرتش وجود داشته است.

در سایت رسمی این هنرمند مسلمان بخشی تحت عنوان دانشنامه سامی یوسف(SY Clopedia) وجود دارد که به سوالات مختلف کاربران درمورد سامی یوسف از طرف مدیر برنامه های سامی یوسف پاسخ داده می شود. به تازگی در پاسخ به سوال یکی از کاربران ایرانی درمورد برگزاری کنسرت سامی یوسف در ایران، خبر از احتمال زیاد برگزاری کنسرت وی در سال جاری داده شد.

امیدواریم انتظار هواداران ایرانی این هنرمند به زودی پایان یابد.

در آخر گفتنی است که سامی یوسف پسر آهنگساز و ترانه سرای مشهور ایرانی،استاد بابک رادمنش می باشد.
[align=CENTER DIR=RTL]شما می توانید جدید ترین ویدیو های سامی یوسف را در صفحه رسمی او در سایت آپارات به آدرس: [align=CENTER DIR=RTL]Aparat.Com/SamiYusuf [align=CENTER DIR=RTL]یا صفحه رسمی مدرن فا در سایت آپارات به آدرس زیر دنبال کنید [align=CENTER DIR=RTL]Aparat.Com/ModernFA
[/url]
[url=http://news.modernfa.com/blog/2014/02/27/%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%b3%d8%a7%d9%85%db%8c-%db%8c%d9%88%d8%b3%d9%81-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d8%a8%d8%b2%d9%88%d8%af%db%8c/]منبع: پایگاه خبری مدرن فا
News.ModernFA.Com

پاسخ به: کنسرت سامی یوسف در ایران – بزودی!!! - عبدالرحمن - ۹/اسفند/۹۲ ۱۴:۴۴

اسلام آمریکائی

از امثال این شخص بدم میاد

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27994-post-215113.html#pid215113

پاسخ به: صحبت های سامی یوسف به زبان فارسی با مردم ایران! - عبدالرحمن - ۹/اسفند/۹۲ ۱۴:۴۵

اسلام آمریکائی

از امثال این شخص بدم میاد

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-27994-post-215113.html#pid215113

پاسخ به: کنسرت سامی یوسف در ایران – بزودی!!! - انتصـار - ۹/اسفند/۹۲ ۱۶:۰۰

من نمیدونم چرا اینقدر اصرار داریم این اشخاص رو گنده کنیم ؟!!
بعدشم به ایران بچسبونیم ؟!!!Huh

پاسخ به: کنسرت سامی یوسف در ایران – بزودی!!! - *ركن الهدي* - ۹/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۶

مدرن فا اينجا.مدرن فا اونجا.مدرن فا همه جا.

بله.در جريان هستيم.ياد ان دوران كه در اس واي كفي از سامي طرفداري ميكرديم.سامي با اين كارهاي اخرش خيلي از طرفداران ايرانيش رو از دست داد.

پاسخ به: کنسرت سامی یوسف در ایران – بزودی!!! - نرگس مهدوی - ۱۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۴۰

من بعد از اینکه ای مطلب رو خوندم در سایت رسمی آقای سامی یوسفیغام گذاشتم تا از درستی مطلب مطمئن بشم ولی در جواب من نوشتند که فعلا برنامه ای برای اجرای کنسرت در ایران ندارند

پاسخ به: بریتانیا ازنگاه من - صحبت های سامی یوسف درمورد بریتانیا و سب - نرگس مهدوی - ۱۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۶:۰۰

من در جواب vahidiali72 میخوام بگم که خوب نیست که اینقدر سریع درباره ی یکنفر موضع بگیریم این مطلبی که توی سایت قرار گرفته فقط یک بخشی از صحبت های سامی یوسف به خانم رایدلی است
خانم رایدلی بالحن توهین آمیزی سامی رو خطاب قرار داده بئد که اگه بخونینش میبینید که یک آدم عادی هم میتونه در جوابش همچین حفایی بزنه و لازم نیست که یک سیاستمدار باشه ولی در رابطه با اجرای کنسرتش نظری ندارم

پاسخ به: کنسرت سامی یوسف در ایران – بزودی!!! - *ركن الهدي* - ۲۲/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۵۶

(۱۸/اردیبهشت/۹۳ ۱۵:۴۰)نرگس مهدوی نوشته است:  من بعد از اینکه ای مطلب رو خوندم در سایت رسمی آقای سامی یوسفیغام گذاشتم تا از درستی مطلب مطمئن بشم ولی در جواب من نوشتند که فعلا برنامه ای برای اجرای کنسرت در ایران ندارند
قبلا داشت ولي الان ديگه نداره.
اگه توي فرومش عضويد حتما ميدونيد چ خبره ديگه؟
سامي دبه كرده.