![]() |
|
خیلی خیلی مهم برای تعجیل در ظهور - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +--- موضوع: خیلی خیلی مهم برای تعجیل در ظهور (/thread-1134.html) |
RE: خیلی خیلی مهم برای تعجیل در ظهور - Negahi digar - ۱۸/فروردین/۹۱ ۲۲:۰۵ بسم الله الرحمن الرحیم الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
RE: خیلی خیلی مهم برای تعجیل در ظهور - pardis_h - ۲۱/فروردین/۹۱ ۱۲:۴۵ اَللهُمَ صَلِّ عَلی مُحَمَّد و آل مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم RE: خیلی خیلی مهم برای تعجیل در ظهور - Farzaneh - ۲۵/فروردین/۹۱ ۶:۲۵ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم RE: خیلی خیلی مهم برای تعجیل در ظهور - seven.attar - ۲۷/فروردین/۹۱ ۱۵:۲۹ اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم از غیبت طولانی مولا پیداست ما مردمان کوفه ایم مردن بهتر RE: خیلی خیلی مهم برای تعجیل در ظهور - heaven - ۳۱/فروردین/۹۱ ۰:۵۸ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم RE: خیلی خیلی مهم برای تعجیل در ظهور - ساقی - ۳۱/فروردین/۹۱ ۴:۵۹ دعا پشتِ دعا برای آمدنت ****گناه پشتِ گناه برای نیامدنت دل درگیر، میان این دوانتخاب ****کدام آخر؟ آمدنت یا نیامدنت ؟ ****** صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُوَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ ) أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً. درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل محمد (علیه السلام) و با من آن کن که لایق حضرت توست . اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج
RE: خیلی خیلی مهم برای تعجیل در ظهور - ساقی - ۱/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۰۴ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِي مَا أَنْتَ أَهْلُهُوَ صَلَّى اللَّهُ عَلَى رَسُولِهِ وَ الْأَئِمَّةِ الْمَيَامِينِ مِنْ آلِهِ )أَهْلِهِ( وَ سَلَّمَ تَسْلِيماً )کَثِيراً. درود فرست بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و آل محمد (علیه السلام), و با من آن کن که لایق حضرت توست . اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم و لعنة الله على عدائهم اجمعين و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه و المستشهدين بين يديه واللهم عجل الوليك الفرج. RE: خیلی خیلی مهم برای تعجیل در ظهور - mhshj - ۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۱۸ اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و اهلک عدوهم من الجن والانس من الاولین و الاخرین
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر واجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه دوستان برای ترک کردن گناهانمان هم دعا کنیم. RE: خیلی خیلی مهم برای تعجیل در ظهور - حقیر - ۹/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۵۹ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم... RE: خیلی خیلی مهم برای تعجیل در ظهور - marziye - ۱۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۴۵ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |