![]() |
|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html) +--- موضوع: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه (/thread-214.html) |
RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - مهدی2012 - ۵/مهر/۹۲ ۲۰:۲۹ نقل قول:و اما کاربران فعال جدید تالار: ![]() به دوستای عزیزم تبریک میگم انشاءالله موفق باشید و خدایی
RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - Farzaneh - ۵/مهر/۹۲ ۲۰:۳۵ (۵/مهر/۹۲ ۱۶:۵۱)Mahdy2021 نوشته است: و اما کاربران فعال جدید تالار: بسم الله با عرض سلام من هم به دوستان گرامی تبریک عرض میکنم و از فعالیت های مفیدشان در تالار تشکر میکنم. ان شاء الله موفق و مویدو عاقبت بخیر باشید. اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - meshkat - ۵/مهر/۹۲ ۲۰:۴۲ (۵/مهر/۹۲ ۱۶:۵۱)Mahdy2021 نوشته است: و اما کاربران فعال جدید تالار: سلام. عرض تبریک خدمت کاربران فعال جدید. ان شاءالله در سپاه امام زمان فعال باشید. RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - mahpare - ۵/مهر/۹۲ ۲۱:۱۸ برادر و خواهرای خوبم منم تبریک میگم... ![]() خیلی خوشحال شدم و البته یه جواریی دلم گرفت... خدایا ! تو قیامت وقتی کاربرای فعالت رو معرفی کردی یعنی میشه منم جز اونا باشم؟؟؟ ![]() کاش تو این دنیا یه جوری رفتار و زندگی کنم که تو اون دنیا خدا منو از بنده های خوبش جدا نکنه و... خدایا ! گیرم که بر عذابت صبر کردم ، چگونه بر فراقت و فراق دوستان و اولیاءت صبر کنم؟؟؟(خدایا ! منو از ناظرهات جدا نکن...:sleepy ![]() دوستان باز هم تبریک ![]() ایشالله تو اون دنیا هم کاربر فعال بشید و خدا شمارو از ناظراش جدا نکنه
RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - mahdy30na - ۵/مهر/۹۲ ۲۲:۳۱ سلام (۵/مهر/۹۲ ۱۶:۵۱)Mahdy2021 نوشته است: [/b]سلام علیکم در مورد ملاکهای انتخاب کاربران فعال: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-214-post-1059.html#pid1059 http://forum.bidari-andishe.ir/thread-214-post-11823.html#pid11823 [b]و اما کاربران فعال جدید تالار: [/b]پرنیان تلمیخا عدالت فانوس *7* مهدی 313 black faateme-313 MaTeY Mohammad Trust nina ™SAViOR با آرزوی توفیق روز افزون برای این عزیزان [b]التماس دعا بنده هم تبریک میگم به این دوستان ، امید وارم در این راه ثابت قدم و برای نشون دادن به دیگران که شیعه بودن یعنی چی ، مقتدر باشن و اسلام و تشیع رو صحیح تبیین و ارایه بدن. RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - Mohammad Trust - ۵/مهر/۹۲ ۲۲:۵۰ دوستان ممنون تلاش خودم رو میکنم که بتونم توی بخش عفاف و حجاب مفید تر واقع بشم و بتونم تاثیری هر چند اندک در بهبود وضعیت جوونا داشته باشه. در صورت امکان از لینک پایین دیدن فرمایید چرا در مسئاله حجاب جوانان عقب مانده ایم ؟ RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - black - ۶/مهر/۹۲ ۱:۱۵ خب ما هم بنفش شدیم ![]() ![]() ولی دلم راضی نیست به فعال بودن چون واقعا مسئولیت داره . باید بر همه نوشته ها و اعصاب تسلط داشته باشیم ![]() سعی میکنم کابر فعال خوبی باشم دی: RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - پرنیان - ۶/مهر/۹۲ ۱:۳۳ سلام..
مرسی..
از اینکه من و انتخاب کردید . ان شاء الله که بتونم مفید باشم...
RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - SAViOR - ۶/مهر/۹۲ ۱۰:۲۵ به نام خدا ممنون از اینکه ما رو لایق دونستید ... و سپاس ویژه از همه عزیزانی که تبریک گفتند ..... به قول دوستمون این فقط وظیفه ما رو سنگین تر میکنه ..... انشاءالله با یاری خدا بتونیم فعالیت مفید و سازنده تری داشته باشیم ..... التماس دعا ، یا حق . RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - حسن عزتي - ۶/مهر/۹۲ ۱۶:۵۲ به نام خدا نقل قول:و اما کاربران فعال جدید تالار: تبریکات ویژه بنده رو هم بابت این ارتقا پذیرا باشید. ![]() امیدوارم که در بخش های مربوط به حوزه فعالیت و مشخص شده تان،پیشرفتی چشمگیر داشته و در راستای پیشبرد اهداف تالار و بیداری اذهان و اندیشه کاربران محترم،بی وقفه تلاش نمایید. امید ک در سایه سار توجهات امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) سربلند و پیروز باشید. یاعلی(علیه السلام) مدد است. |