![]() |
|
(A)جرعه های حکمت& - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: اصول عقاید شیعه (/forum-19.html) +--- موضوع: (A)جرعه های حکمت& (/thread-235.html) |
RE: (A)جرعه های حکمت* - Ramin_Ghn - ۲۲/دی/۹۰ ۱۸:۲۴ بسم الله الرحمن الرحیم
رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: نسبت به عمر خویش بیشتر از داراییات بخیل باش. بحارالانوار ج 74 ص 7. ------------------------------------------------------------------- سرمایه ای که اکثر ماها قدرش رو نمی دونیم و برای از دست دادنش غصه ای نمی خوریم .. RE: (A)جرعه های حکمت* - N.Mahdavian - ۲۳/دی/۹۰ ۲۳:۱۶ روزی پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)از راهی عبورمی کردند درراه شیطان رادیدکه خیلی ضعیف ولاغرشده است ازاوپرسیدچرا؟به این روزافتاده ای ؟ گفت: ازدست امتت به رنج افتاده ام .به دلیل 6خصلت: 1-هروقت به هم می رسند سلام می کنند. 2-باهم مصافحه می کنند(دست دادن) 3-هرکاری راکه می خواهندانجام دهندمی گویند: ان شاءالله 4-استغفارازگناه می کنند. 5-تا نام شما رامی شنوند صلوات می فرستند. 6-ابتدای هرکاری بسم الله الرحمن الرحیم می گویند. (A)رابطه حب اهل بیت و ایمان!# - saloomeh - ۲۶/دی/۹۰ ۱۱:۴۱ امام صادق علیه السلام: اثافى الاسلام ثلاثة: الصلوة و الزکوة و الولایة،لا تصح واحدة منهن الا بصاحبتیها؛
سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درست نمى شود. کافى، جلد2، ص 18
RE: (A)جرعه های حکمت* - ساقی - ۲۷/دی/۹۰ ۱۶:۱۳ :احادیث پیامبر صلی الله علیه واله وسلم 1. هر کس از شما در خوردن قسم جدىتر است به جهنم نزدیکتر است . ( کنز العمال ، ج 11 ، ص 7 ، ح 30390) 12. در طلب دنیا معتدل باشید و حرص نزنید ، زیرا به هر کس هر چه قسمت اوست مىرسد . (سنن ابن ماجه ، کتاب التجارات ، ح 2133) 13. بهترین کارها در نزد خدا نماز به وقت است ، آنگاه نیکى به پدر و مادر ، آنگاه جنگ در راه خدا . ( کنز العمال ، ج 7 ، ص 285 ، ح 18897) 14. محبوبترین بندگان در پیش خدا پرهیزگاران گمنامند . (کنز العمال ، ج 3 ، ص 153 ، ح 5929 ) 15. محبوبترین کارها در پیش خدا کاریست که دوام آن بیشتر است ، اگر چه اندک باشد . (صحیح مسلم ، کتاب صلاة المسافرین و قصرها ، ح 1305
RE: (A)جرعه های حکمت* - saloomeh - ۲۷/دی/۹۰ ۱۶:۳۳ مولا علی علیه السلام زبان عاقل در پشت قلب اوست، و قلب احمق در پشت زبانش قرار دارد.
RE: (A)جرعه های حکمت* - حسن عزتي - ۲۷/دی/۹۰ ۱۸:۴۲ پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم: مِن عَلاماتِ الشَّقاءِ جُمودُ العَينِ؛ از نشانههاى شقاوت و بدبختى، خشكيدگى چشم است . ( ميزان الحكمة، ص 78)
RE: (A)جرعه های حکمت* - Ramin_Ghn - ۲۷/دی/۹۰ ۲۳:۲۴ بسم الله الرحمن الرحیم قبرستان ، انسان را هر روز به 5 ندا صدا میزند: 1- من خانه ی تنهایی شما هستم، انیس و مونس همراه خود بیاورید (قرآن) 2- من خانه ی تاریکی شما هستم، همراه خود روشنی بیاورید (نماز) 3- من خانه ی خاکی شما هستم، همراه خود فرش بیاورید (احترام به والدین) 4- من خانه ی فقر و تنگدستی شما هستم، همراه خود گنج بیاورید ( لااله الاالله) 5- من خانه ی مار و عقرب شما هستم، همراه خود پادزهر بیاورید (صدقه) پيامبر اکرم صلوات الله علیه و آله RE: (A)جرعه های حکمت* - Ramin_Ghn - ۳۰/دی/۹۰ ۲۳:۵۸ بسم الله امیر مومنان علی مرتضی سلام الله علیه می فرمایند : خداوند به حضرت موسی وحی فرمود : ای موسی سفارش مرا در مورد چهار چیز بخاطر بسپار : 1-تا نفهمیدی که گناهانت را آمرزیده ام به گناه دیگری مپرداز ؛ 2- تا ندانی گنج های خزائنم تمام شده غم روزی مخور ؛ 3- تا نبینی ملک و پادشاهی من از دست رفته به دیگری امید مبند ؛ 4- تا مرده شیطان را نبینی از مکرش ایمن مباش ... نصایح صفحه 183 ************************************ امام حسن علیه السلام می فرمایند : اَلتَّقوى بابُ كُلِّ تَوبَةٍ و رَأسُ كُلِّ حِكمَةٍ و شَرَفُ كُلِّ عَمَلٍ؛ تقوا ، درِ هر توبه و سرآمد هر حكمت و شرف هر كارى است. گزیده تحف العقول؛ ح91 RE: (A)جرعه های حکمت* - ساقی - ۱/بهمن/۹۰ ۲:۲۶ زندگی را اینگونه باید دید: 1- مرد را به عقلش، نه به ثروتش. 2- زن را به وفايش، نه به جمالش. 3- دوست را به محبتش، نه به کلامش.. 4- عاشق را به صبرش، نه به ادعايش. 5- مال را به برکتش، نه به مقدارش 6- خانه را به آرامشش، نه به اندازه اش. 7- دانشمند را به علمش، نه به مدرکش. 8- شخص را به انسانيتش، نه به ظاهرش. 9- سخنان را به عمق معنایش، نه به گوینده اش RE: (A)جرعه های حکمت* - Ramin_Ghn - ۱/بهمن/۹۰ ۱۶:۱۳ بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت محمد صلوات الله علیه و آله فرمودند : هرکس مردم را از این دعا با خبر کند در گرفتاریش گشایش پیدا میکند : { سبحان الله یا فارج الهم و یا کاشف الغم فرّج همی و یسّر أمری و أرحم ضعفی و قلة حیلتی و أرزقنی من حیث لا أحتسب یا رب العالمین } از دوستان اگر کسی از منبع حدیث بالا اطلاع داره ما رو هم بی نصیب نگذاره . یا علی ******************************************* قالَ الاْمامُ علي - عليه السلام : فِي الْمَرَضِ يُصيبُ الصَبيَّ، كَفّارَةٌ لِوالِدَيْهِ ؛ امام علي - عليه السلام - فرمودند: مريضي كودك، كفّاره گناهان پدر و مادرش مي باشد.(نیاز به تفسیر داره)(غم و غصه وارده به سبب بیماری کودک) «بحار الأنوار، ج 5، ص 317، ح 16» ******************************************* |