![]() |
|
سوالات کلی درباره فیلم ظهور - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: مستند ظهور (The Arrivals) (/forum-31.html) +--- موضوع: سوالات کلی درباره فیلم ظهور (/thread-69.html) |
RE: مدارک معتبری برای اثبات این مجموعه نیست - قلم - ۱۵/مرداد/۹۰ ۲:۱۹ (۱۵/مرداد/۹۰ ۲:۰۵)محمود نوشته است:سلام مجدد(۱۵/مرداد/۹۰ ۱:۵۵)قلم نوشته است:(۱۵/مرداد/۹۰ ۱:۴۴)محمود نوشته است: دوست عزیز اول بگو مسجد با برج در تضاد نیست یعنی چی؟ عجب من در پستهای قبل گفتم ارتباط خوده ابلیس با پیامبران و ائمه رو تایید کردم و حتی ارتباط حرام بین انسان و جن رو هم تایید میکنم که هست اخوی هزار بار که نمیگن این فیلم ارتباطی رو نشون میده که مثل پارتی میمون این نمیشه آخع ارتباط بسیار محدود و خاصه در ضمن برج سازی به علت کمبود جا چه ربطی به مسجد داره مسجد اگر بخاد با چندتا برج کم بیاره که نمیشه مسجد اینقدر معنوی و بزرگه مثل دریا میمونه که کسی به هر طریقی نمیتونه نجسش کنه حالا چندتا برج هم بسازن یعنی شما میگین با برج سازی مسجد رو محدود کردن آخه چه ربطی داره درضمن در این فیلم ارتباط برج با مساجد نبود RE: مدارک معتبری برای اثبات این مجموعه نیست - yahya63 - ۱۵/مرداد/۹۰ ۱۳:۳۲ دوست گرامی در مورد ارتباط و پارتی. کجای فیلم گفته شدهکه ارتباط به صورت پارتی هست؟ اگه منظور شما اون لحظه ای هست که شخصی داره مصاحبه میکنه اگه دقت کنی میگه ما یه رهبر داریم که اون با شیطان(جن)ارتباط داره.نه اینکه جن و انسان پارتی بگیرن!!! شما تا صفجه قبل منکر این بودید که اصلا ارتباط با مردم عادی وجود داشته باشه،خوبه که حالا اینو حداقل قبول کردید. در مورد مسجد و برج.اولا توی این فیلم اصلا به این مورد اشاره نمیکنه و در مورد این موضوع صحبتی به میون نمیاد. دوما اینکه معماری قدیم شهر ها طوری بود که از میتونستید به راحتی گل دسته ها ی مساجد رو ببینید.یعنی مساجد بیشتر توی دید بودن.اما امروز با توجه به معماری جدید دیگه مساجد توی دید نیستن. متاسفانه این اقتضای زندگی امروز هست.این چیزی از اهمیت مسجد کم نمیکنه اما دیگه اون در دید بودن رو نداره.منظور دوستمون فکر کنم این باشه. RE: مدارک معتبری برای اثبات این مجموعه نیست - محمود - ۱۵/مرداد/۹۰ ۱۳:۵۷ اقا یحیی فکر نکن مطمءن باش دقیقا من تو پستای قبلیم گفتم باعث شده که انرژی روحانی مسجد کمتر ساطع بشه این دقیقا همون منظور رو می رسونه یاعلی RE: مدارک معتبری برای اثبات این مجموعه نیست - قلم - ۱۵/مرداد/۹۰ ۱۶:۵۳ (۱۵/مرداد/۹۰ ۱۳:۳۲)yahya63 نوشته است: دوست گرامی در مورد ارتباط و پارتی. سلام علیکم نماز و روزههاتون مقبول حق من حالا پارتی رو مثال زدم مثل این که یک محلی رو درست کردن و خدم و حشم دارن و دارن نیرو میگیرن خوب این رو من قبول ندارم بله آدمهای معمولی نمیتونن ببینن فقط در برخی افراد نادر که کم هستن و در شرایط خاص اخوی من هم میدونم در فیلم از مسجد حرفی نبود بازهم میگم دز یکی از پست ها بحث مسجد و برج شده بود که حالا کاری نداریم بله من هم منکر این نیستم که با وجود ساختمان های بلند مسجد دیگه در دید نیست دوستان بگذارین یک مطلب رو براتون باز کنم مسجد برای ما معنویت و آرامش داره بخاطر اینکه به این مکان اعتقاد معنوی داریم و وقتی میریم داخلش واقعا احساس آرامش میکنیم چون مسلمانیم و مسجد رو خانه خدا میدونیم اما نمیشه برج سازی رو یک جریان ضددینی دونست و همش به برجها به چشم بد نگاه کرد من دارم میگم دیدمون رو نباید برای مسایل مجهولی که در فیلم اومده و سندی نداره متمرکز کرد ما باید بزرگتر و به مسایل مهمتر فکر کنیم مسئله فراماسونری نکته خوبی در فیلم بود من روی این نکته چرا نقد نکردم مسئله خوانندها رو اصلا دیگه بحث نمیکنم چون من به این مضخرفات گوش نمیدم و میدونم بچه مذهبی ها هم کاری ندارن و برخی مسائل دیگه من روی مسائلی دست گذاشتم که فکرمون رو منحرف میکنه به یک توطعه که اثبات هم نشده و به برخی مسائل روزمره باید باهاش سروکار داشته باشیم بازهم ممنون اگر سوالی بود در خدمتیم اگر هم میبینید به نظرتون برخی جاهاش حرف حق میزنم بگین دیگران هم متوجه بشن حاجی احرامی دگر بند ببین یار کجاست یا علی التماس دعا RE: مدارک معتبری برای اثبات این مجموعه نیست - yahya63 - ۱۵/مرداد/۹۰ ۱۹:۵۸ دوست عزیز پیشنهاد میکنم این تایپیک رو نگاه کنید. برنامه راز + مستند ظهور! RE: مدارک معتبری برای اثبات این مجموعه نیست - قلم - ۱۶/مرداد/۹۰ ۱۵:۲۸ سلام نماز و روزهاتون قبول دوستان من دوست دارم ذهن ها رو از مسائل حاشیه ای خارج کنم و به مسائل مهم تر سوق بدم در هر قسمت فیلم که براتون شبهه ای هست سوال کنین سعی میکنم استدلال خوبی بیارم حتما به این وبلاگ هم سر بزنین مطالب خاصی داره http://www.galam2.mihanblog.com یا علی التماس دعا مطمین هستید تمام مطالب گفته شده در مستند ظهور راست است؟ - mss-kamran - ۱۸/مرداد/۹۰ ۱۸:۵۱ سلام به همگی من مستند ظهور را بار ها و بار ها دیده ام. اما یه چیزی هست که خیلی فکرم رو مشغول کرده است. این آقای عبدالله هاشم این همه اطلاعات رو از کجا آورده؟ اصلا مگه انجمن های روح پرستی و فراماسونری و ........ مخفی و سری نیستند. پس عبدالله این اطلاعات رو از کجا جمع آوری کرده؟ اصلا شما مطمین هستید که عبدالله هاشم یک مسلمان است؟ از کجا معلوم که او هم یک شیطان پرست نباشد؟؟؟؟؟؟؟ مطمین باشید که اگه عبدالله هاشم واقعا مسلمان باشه و مطالبی هم که گفته واقعی باشه آمریکا و اسراییل و ماسون ها نمی گذارند که این سریال به این راحتی منتشر بشه و ترجمه هم بشه. احتمالا سریال ظهور هم بخشی از نقشه های شوم شیطانی برای ایجاد نظم نوین جهانی هست. بعدش برای اینکه کسی به سریال ظهور شک نکنه میاند و اون رو به دو تا جوان به نام عبدالله هاشم و ..... نسبت می دند. تازه اگه عبدالله راست بگه - پس چرا نمی کشندش؟ چرا هنوز زنده است؟ ---------------------------------------------------- یک مطلب دیگه : سریال ظهور باعث میشه که ما فکرمون مشغول بشه. مثلا من دانش آموز فکرم مشغول میشه و دیگه نمی تونم درس بخونم. درس که نخونم دیگه نمیتونم پیشرفت کنم و تبدیل می شم به یه برده برای این شیطان پرست ها. نظرتون چیه ؟ RE: مدارک معتبری برای اثبات این مجموعه نیست - قلم - ۱۹/مرداد/۹۰ ۰:۱۹ سلام به همگی نماز و روزهاتون قبول باشه انشاالله لطفا نظراتتون رو حتما بگین و اگر تحلیلی هم برای مسائل دارین بدین خوشحال می شم این عدم سوالات یعنی اینکه کسی دیگه شبه ای نداره التماس دعا حتما برام دعا کنین گرفتارم یا علی اسم این مستند تقریبا ربطی به مسائل ظهور ندارد - قلم - ۱۹/مرداد/۹۰ ۵:۴۱ به نام خداوند بخشنده و بخشایش گر مهربان سلام علیکم نماز و روزهاتون مقبول خداوند مهربان باشه انشاالله با علم و آگاهی به مسائل مخصوص ظهور و وقایع اختصاصی ظهور که ما در دین آموختیم با نگاهی کلی میفهمیم که اسم ظهور خیلی برای این مستند مناسب نیست چون ما مسائل مشخصه ای در باره ظهور داریم که اگر بخواهیم مستند ظهور را کنار آن قرار بدهیم میبینیم خیلی هم ربطی به وقایع قبل از ظهور ندارد تاکید میکنم توجه کنید که اگر اسم این مجموعه چیز دیگری بود مانند جهان امروز ما یا حتی آخر الزمان بهتر بود چون این مجموعه مسائل خاصی را در بر نمیگیره و فقط فساد رو در آخر الزمان و چند مسئله مانند فراماسونری و غیره رو در بر میگیره در خوشبینانه ترین حالت اسم مجموعه با آخر الزمان نزدیک تره تا ظهور . البته مسئله دجال هم نام برده شده اما بازهم به دقدقه های مسائل پیش روی ظهور آقا رو به خوبی بیان نکرده اسم این مجموع ای کاش آخرالزمان بود بیشتر مرتبط میشد و همه مسائل درون مجموعه رو در بر میگیره ((یک سر هم به وبلاگم بزنین خوشحال میشم )) http://www.galam2.mihanblog.com یا علی التماس دعا RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - Khande - ۴/شهریور/۹۰ ۲۲:۵۸ با سلام دوستان میخواستم ببینم فیلمی که قبل از خوندن آیه ی قرآن توی قسمت اول مستند ظهور هست ، چیه ؟ یه تیکه از فیلم که دو تا گروه میوفتن به جون هم تو این قسمت The Arrivals pt.01 (Proof from the Holy Quran . قبل از خوندن آیه ی قرآن . ممنون میشم اگه پاسخ بدید . موفق باشید |