![]() |
|
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html) +--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html) +--- موضوع: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه (/thread-214.html) |
RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - شیدا - ۶/مهر/۹۲ ۱۸:۴۰ به نام خدا سلام و عرض ادب خدمت همه ی بزرگواران (۵/مهر/۹۲ ۱۶:۵۱)Mahdy2021 نوشته است: و اما کاربران فعال جدید تالار:منم خدمت این عزیزان تبریک میگم انشاءالله که روز به روز موفقتر از قبل باشن و در محضر الهی بنده ی همیشه فعال یا علی/ التماس دعا RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - عدالت - ۶/مهر/۹۲ ۱۸:۴۷ به نام خدا دوستان عزيز از همه شما عزيزان متشكر هستم و خوشحال كه به عنوان عضوي كوچك در تالار بزرگ بيداري انديشه، در كنار شما دوستان عزيز در حال اضافه كردن به معلومات و استفاده از اطلاعات شما عزيزان هستم و به اميد ظهور مولا حضرت وليعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و هدف نهايي يعني پيروزي خير بر شر. با تشكر RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - شاهد - ۶/مهر/۹۲ ۱۹:۰۷ «إِنَّ لِلَّهِ عِبَاداً فِی الْأَرْضِ یَسْعَوْنَ فِی حَوَائِجِ النَّاسِ هُمُ الْآمِنُونَ یَوْمَ الْقِیَامَةِ ؛
اگر كسى به مسلمانان خدمت كند در روز قیامت در امان است . » RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - یاســین - ۶/مهر/۹۲ ۲۰:۱۸ بسم الله الرحمن الرحیم سلام مرسی از همه دوستان من چند روز بود که تالار نبودم و با تبریک اقای املشی فهمیدم که رنگی شدم بعد هی فکر میکردم که در کدوم قسمت رنگی شدم هیچی به ذهنم نمیرسید تا اینکه فهمیدم در طب و تغذیه یاد حرف مامانم افتادم که میگفت من فقط احادیث خوراکی رو خوب بلدم به هر حال امیدوارم همه با کمک هم بتونیم در ارتقاء سطح دانش همدیگه نقشی داشته باشیم RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - sarallah - ۷/مهر/۹۲ ۱۹:۴۹ (۵/مهر/۹۲ ۱۶:۵۱)Mahdy2021 نوشته است: به همه ی کاربران فعال جدید تالار تبریک میگم. ![]() امیدوارم فعال باقی بمونین هم در تالار و هم در راهی که انتخاب کردین! موفق باشید RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - Bahar - ۷/مهر/۹۲ ۲۳:۴۸ نقل قول:آرامش در لحن پاسخ دادن نقل قول:عدم گرایش به مباحث سیاسی و تنش زا... نقل قول: سوم اینکه انعطاف خوب و بالایی داشته باشه که جاهایی که می بینه بحث ها حالت مشاجره ای پیدا می کنه آب رو آتش بریزه، موضوع رو عوض کنه، دعوت به حفظ آرامش کنه، خودش آدم عصبی نباشه که به اختلاف کاربران دامن بزنه ببخشید،فقط ای کاش ایندفعه مدیریت محترم و گرامی،روی این موارد بالا برای انتخاب ناظر بیشتر تمرکز می کردند. (البته موارد بالا مطمئنأ در 95درصد ناظران عزیز انتخاب شده هست، ولی در 5درصد...) بهرحال تصمیم گیری با مدیریت هست و هرچه صلاح میدونند. موفق باشید. RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - soshiant - ۸/مهر/۹۲ ۱:۱۲ سلام .
پرنیانتلمیخا عدالت فانوس *7* مهدی 313 black faateme-313 MaTeY Mohammad Trust nina ™SAViOR منم به نوبه خودم تبریک میگم و به عنوان برادر کوچکتر یک صحبت کوتاهی دارم و اون اینکه از این به بعد کوچکترین حرف شما میتونه تاثیرات سنگینی رو روی خیلی از افراد بزاره ، یادمون نره این تالار چنر هزار نفر بازدید کننده داره، مبادا ندونسته و کاملا فکر نکرده حرفی بزنیم که حق الناس گردنمون بیفته و خودمون هم خبر دار نشیم . امیدوارم زمانی برسه که همه ما رو به عنوان کاربر فعال زمان غیبت معرفی کنن . الهم عجل لولیک الفرج . پاینده باشید .
RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - ترنم - ۸/مهر/۹۲ ۱۴:۲۹ سلام به همه دوستاي گلم.منم به نوبه خودم انتخاب كاربران فعال جديد تالار رو تبريك ميگم.اميدوارم شاهد موفقيتهاي بعدي دوستانمونم باشيم. ![]() التماس دعاي خير RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - mahramaneh - ۸/مهر/۹۲ ۱۴:۴۱ سلام و خسته نباشيد به همه دوستان عزيز به همه دوستاني كه انتخاب شدند تبريك عرض مي كنم اميدوارم هميشه در زندگي موفق باشيد. RE: معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه - سدرة المنتهی - ۱۰/مهر/۹۲ ۱۸:۵۸ نقل قول:و اما کاربران فعال جدید تالار:تبریک عزیزان ، ماشالله همه دوستان جدید دسته ما محقق ، اخلاق مدار و اهل سخن وری.
|