تالار گفتگوی بیداری اندیشه
سوالات کلی درباره فیلم ظهور - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html)
+--- بخش: مستند ظهور (The Arrivals) (/forum-31.html)
+--- موضوع: سوالات کلی درباره فیلم ظهور (/thread-69.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - anti evil - ۵/شهریور/۹۰ ۸:۴۷

فکر می کنم ارباب حلقه ها باشه ولی مطمین نیستم

RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - zemason - ۹/شهریور/۹۰ ۱۶:۳۳

ظهور 2 اومده زیرنویس نمیشه؟
ExclamationExclamation

RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - رهیافته - ۱۰/شهریور/۹۰ ۱۱:۴۸

سلام به دوستان فعال در بیداری اندیشه
کسی از شما اطلاعاتی در مورده مستند ظهور 2 داره؟
قراره در مورده موضوع جدیدی صحبت بشه؟

RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - arman mohseny - ۲۳/شهریور/۹۰ ۲۳:۰۸

سلام
در قسمت 27ام سریال ظهور ثانیه 12 به بعد میگه که خداوندصریحا به ما وآنها هشدار داده که سفر وارتبات با دیگر ابعاد ممنوع می باشه؟(خدا کجا گفته؟قصدانتقاد ندارم میخوام بدونم )
بنابر این ممکن نیست جن خوبی با شما کار کند,چون در این صورت او از دستور خداوند سرپیچی کرده است.
(خوب من شنیدم که جنیان به کمک امام حسین امدند اما او نپظیرفت.
http://kooyedoost.ir/sokhanrani/133-1389-10-08-23-02-53.html
حتی شنیدم یک شب خادم امام علی (علیه اسلام)امام رو در حالی دید که داشت شمشیرش رو از خون پاک میکردمیپرسه که چه اتفاقی افتاده.حضرت میفرمایید که دربیین جنیان مشکلی بود که حلش کردم.)
خوب اینجوری اینجایه مستند.....
منتظر نظراتتون هستم
با تشکر

RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - Mohammad Trust - ۲۷/شهریور/۹۰ ۲۰:۵۲

سلام به دوستان عزیز.
من از طریق مستند ظهور با این ساید آشنا شدم. الان هم در حال دیدن اونم. راستش هم بخواید خیلی مجذوبش شدم و روم تاثیر گذاشته. فقط یه سوال داشتم، چقدر میشه به این مستند ها اعتماد کرد؟

ممنون میشم کمکم کنید

RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - بیداری اندیشه - ۲۸/شهریور/۹۰ ۷:۵۵

دوست عزیز خیلی اطلاعات مستند، با تحقیق در اینترنت می تونین به درستی اونها پی ببرین. البته خالی از اشکالات نیست که اشکالها در همین بخش مورد نقد قرار گرفته.
اگر سوال خاص داشتین در تاپیک مربوطه یا تاپیک جدید مطرح کنین تا پاسخ داده بشه اما اینکه به دلیل سوء ظن اولیه بخواین به مطالب مستند شک کنین درست نیست. ببینین، تحقیق کنین، بپرسین، نتیجه بگیرین.

RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - springly - ۲۸/شهریور/۹۰ ۱۰:۰۲

" تاریکی رو باید شناخت تا نور رو پیدا کرد"
خیلی به جا بودSmile

RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - هيچ كس - ۲۸/شهریور/۹۰ ۲۳:۴۶

سلام
من فكر مي كنم فيلم ظهور فيلم خوبي است ولي تهيه كنندگان اين فيلم تا حدودي اسلام واقعي را نشناخته اند و در آن قسمتي كه به معرفي ائمه اطهار مي پردازند بيان مي نمايند كه ما نه شيعه هستيم و نه سني بلكه مسلمان هستيم كه اين نشان مي دهد كه اسلام را به طور كامل نشناخته و بايد در اين زمينه آگاه شوند زيرا مذهب خود را نشناخته اند ولي در كل كارشان قابل تقدير است. در جواب عزيزاني هم كه مي گويند اين فيلم ممكن است ساخته و پرداخته صهيونيست ها و فراماسونري باش هم مي گويم كه چاقو دست خود را بريده است و اين فيلم كاملا در جهت بيدار سازي بيننده پيش رفته است و همانا خداوند مكر مكاران را به خودشان برمي گرداند.

RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - ابولفضل پیروز - ۲۹/شهریور/۹۰ ۱۸:۰۳

سلام
در مورد سوال هات میخواستم به چند چیز اشاره کنم
اول اینکه بدون که یهودیت صهیونیستی پشت پرده تمامی وقایع در هالیود و جهانه مطمئن باش
دوم اینکه درسته که از سیاست های شیطان اینه که مردم عادی به اون اعتقاد نداشته باشن ولی دلیل نمادگرایی فراماسونری اینه که ذهن ما به تدریج با مسایل مربوظ به شیطان و جن اشنا بشه تا هنگام اعلام رسمی نظم نوین جهانی در بیت المقدس تمامی ما برای مقوله ستایش و عبادت اشکارای شیطان اماده باشیم
سوم اینکه دلایل ضعف شیطان در برخی فیلم های هالیود اینه که نمیخوان به طور مستقیم شیطان رو خدا معرفی کنند
به امید ظهور

RE: سوالات کلی درباره فیلم ظهور - nahal_m - ۹/مهر/۹۰ ۱۵:۰۶

باسلام خدمت بچه های عزیز بیدارBlush
من برای سریال ظهور خیلی وقت گذاشتم اما هضم قسمت انرژی یه خورده برام مشکل بود.
یعنی شکل سازه ها چه ارتباطی با انرژی داره؟اصلا این انرژی چه کمکی بهشون می کنه یعنی مرتبط با چیه؟
کسی هست لطف کنه خلاصه ای از اون مبحث رو بگه؟ mer30