تالار گفتگوی بیداری اندیشه
منتظران اگر نخوانند، فکر کنم پشیمان شوند! (شاید هم نشوند) تا شماره ی 4 - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: مهدویت (/forum-18.html)
+--- بخش: امام زمان و وظایف منتظران (/forum-20.html)
+--- موضوع: منتظران اگر نخوانند، فکر کنم پشیمان شوند! (شاید هم نشوند) تا شماره ی 4 (/thread-10997.html)

صفحه: 1 2

RE: منتظران اگر نخوانند، فکر کنم پشیمان شوند! (شاید هم نشوند) تا شماره ی 4 - علی 110 - ۱/دی/۹۰ ۱۹:۴۴

من فکر نمیکنم جایی در نوشته ام نوشته باشم اول معصوم شوید بعد بروید سراغ جامعه
من گفتم مگر سنخیت پیدا کردیم
سنخیت بدون عمل و قبل از عمل تحصیل اعتقادات درست به دست نمی یاد
سنخیت هم نیاز به حرف شنوی داره
به عنوان مثال وقتی تأکید میشه از طرف امام زمان به انس با زیارت جامعه کبیره، زیارت جامعه کبیره ای یک دوره کامل امام شناسی است
ما چه قدر به فرازهای عمیق این دعا اندیشیده ایم و رفتیم سراغ مباحث اعتقادی کتابهایی مثل اصول کافی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حرف زیاد زده شده در این 1200 سال ایام غیبت
اعتقاد حقیقی و عمل مطابق با اعتقاد حقیقی پیدا نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و این همان اصل کاری هست که اگه داعیه انتظار حقیقی داریم باید بریم دنبالش
و اگه میخوایم پایان دهنده ی زندان غیبت مولایمان باشیم سختی هایش راهم به جان بخریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[size=xxx-large][/size]
این همه دعا و دعوت و کتاب و سخنرانی و مستند و ...
چه قدرش عملی شده
آیا به قدر کفایت عملی شده

پاسخ به: منتظران اگر نخوانند، فکر کنم پشیمان شوند! (شاید هم نشوند) تا شماره ی 4 - تازه مسلمان - ۲۸/فروردین/۹۳ ۲۳:۴۰

نقل قول:اگر بفرمایید: ((به آن حضرت دسترسی نداریم.)) جواب شما ، این است که چرا به انجام واجبات و ترک محرمات ملتزم نیستید و او ،به همین مقدار از ما راضی است؛ زیرا ((وَرَعُ النّاس مَن تَوَرَّعَ عَن المُحَرَّمات - با ورع ترین مردم کسی است که از کارهای حرام بپرهیزد- کافی ج2 ص77)) ترک واجبات و ارتکاب محرمات حجاب و نقاب دیدار ما از آن حضرت است.

نقل قول:اگر بدانیم در محضر ((عین الله الناظرة-چشم ناظر خداوند-)) هستیم، آیا روی آن را داریم که برای زیارت {و دیدار} حضرت غایب (عج الله تعالی فرجه الشریف) اجازه بخواهیم، با اینکه با خواسته های واضح او مخالفت می کنیم، نماز و روزه را ترک و غیب و ایذا {مسخره و آزار} میکنیم؟ آیا می خواهیم {و انتظار داریم حضرت} به ما بفرماید:
((أبحت لکم المحرمات و أسقطت عنکم الواجبات؟ - حرام ها را برای شما حلال نمودم و واجبات را از شما برداشتم-)) مقصود اینکه چه می شد به واسطه ی بندگی خدا روابط ما با آن آقا ((حجة بن الحسن (عج الله تعالی فرجه الشریف)) محفوظ می ماند؟
دیگران نگذاشتند، هر چند ما هم مقصریم و نخواستیم اتصال بین ما و آن حضرت محفوظ باشد، و گرنه هر کس که یک اتصال و اطمینانی پیدا میکرد و روزی می آمد و توبه میکرد و تابع او عاقبت به خیر می شد.

نقل قول:با این زبان پیش میکشم و با عمل و دست و زبان و فکر و ... پس نمیزنم بلکه شوت میکنم، کدام درد فراغ، کدام درد دوری ...