تالار گفتگوی بیداری اندیشه
خطرناکترین پارادایم یا ایدئولوژی برای بشریت کدام است ؟ - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html)
+--- موضوع: خطرناکترین پارادایم یا ایدئولوژی برای بشریت کدام است ؟ (/thread-13055.html)

صفحه: 1 2 3 4

RE: خطرناکترین ایدئولوژی یا پارادایم برای بشریت کدام است ؟ - Amirsaeed - ۲۳/بهمن/۹۰ ۲۰:۰۹

من فکر میکنم لیبرالیسم فرهنگی خطرناکترین هست.
تقلب کردم ، با ستاره کنارش علامت گذاشتی
Cool

RE: خطرناکترین ایدئولوژی یا پارادایم برای بشریت کدام است ؟ - Gryffen - ۲۳/بهمن/۹۰ ۲۱:۳۳

با سلام به دوست گرامی
والا ما اولین فری بودیم که این تاپیکم رو خوندم و اون موقع داشتم د رمودر تمام گزینه هایی که می گفتی یه توضیح کوچیک می دادم که یهو اینرنت قطع شد و دوباره شروع به نوشتن کردم اما گویا انگار قسمت نبود اون پست رو بدم چون باز اینترنت قطع شد و بلند شدم از پای اینترنت و تا چند ساعتی اعصابمان به هم ریخته بود !!

اما خوب نظر خودم رو می گم :
به نظر من تنها عاملی که باعث ایجاد خطراتی می شه سکولاریسم می باشد
در واقع زمانی که دین از سیاست جدا بشه و جامعه بر اساس عقاید دینی پیش نره باعث می شه جامعه به خرابی پیش بره
در این می توان حکومت یهودی ها رو اشاره کرد اون ها از قدیم البته به نظر من دینشون رو طوری دست کاری کردند که الان با سیاستشون یکی شده و دین و سیاست هر دو یکی هستند و جدا از هم نمی باشند گویا اون ها این جمله ی معروف رو بیشتر از ما درک کردن :
" سیاست ما عین دیانت ماست و دیانت ما عین سیاست ماست " اگه بد بر داشت نکرده باشم بنده رو عفو بفرمایید !
خلاصه این که اگه دین از سیاست جدا بشه یکی می شه داروین که داروینیسم رو درست می کنه / یکی مارکسیسم و فاشیسم و یکی می شه کمونیست و ... به نظر من پایه و ریشه تمام این ماکتبی همون سکولاریسمه البته ناسیونالیست از این قضیه جدا می باشد
این ناسیونال رو گفتم چون عقایدی تا حدودی ناسیونالیست دارم

RE: خطرناکترین ایدئولوژی یا پارادایم برای بشریت کدام است ؟ - nilufar7676 - ۲۳/بهمن/۹۰ ۲۲:۰۸

کاش در مورد هر کدوم یه توضیحی داده بودید

RE: خطرناکترین ایدئولوژی یا پارادایم برای بشریت کدام است ؟ - rastin - ۲۳/بهمن/۹۰ ۲۲:۰۸

بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:فمینیسم چیست ؟
آیا گسترش تفکر فمینیستی در دنیا فایده ای برای صهیونیست ها دارد . چگونه ؟
آیا فمینیست های غربی با فمینیست های ایرانی تفاوت دارند ؟

فمینیسم رو به عنوان جنبش آزادی زنان معرفی میکنند....

[تصویر: default.jpeg]
برابری زن ومرد،رفع تبعیض بین زن ومرد،آزادی شغلی برای زنان و.........
به جرات میتوان گفت بیشترین ویا شایدبزرگترین فایده ای که این تفکر ورواج آن برای نظام سلطه دارد،ازهم پاشیدگی بنیان خانواده است....
درحقیقت معنی پنهان شده واصلی این تفکر ،ضد زن بودن است.( زن بودن ممنوع)

چندی است که واژه فمینیسم اسلامی هم شنیده میشود،اما براستی دینی که کامل کننده دیگر مکاتب وادیان است،چه احتیاجی به وارد کردن ایدئولوژی وارداتی وغربی دارد؟

RE: خطرناکترین ایدئولوژی یا پارادایم برای بشریت کدام است ؟ - Havbb 110 - ۲۴/بهمن/۹۰ ۰:۵۵

بلا شک اومانیسم.... چون از دل اومانیسم هزار جور فتنه ی فکری دیگه بیرون اومده و هیچ کفری و هیچ شرکی بالاتر از قراردادن انسان به جای خدا و پرستش نفسانیات انسان نیست....

RE: خطرناکترین ایدئولوژی یا پارادایم برای بشریت کدام است ؟ - revenger - ۲۴/بهمن/۹۰ ۱:۰۷

از دید حقیر خطرناکترین پارادایم شامل ترین آنهاست
درسته که اومانیسم سوپر پارادایم و منشا اکثریت پارادایم هاست ولی شامل ترین آنها نیست
برای مثال ممکن است کسی انسان محور باشد ولی همانطور که خودش را محور میداند بقیه انسانها را نیز محور بشمارد و حقوق آنها را رعایت کند که هرچند چنین حالتی کم پیش می آید ولی ممکن است
و این درحالی است که شامل ترین پارادایم صهیونیسم می باشد

به عقیده صهیونیستها و با استناد بر تورات تحریف شده خدا خلقت را انجام داده و دستش از دنیا کوتاه است و هیچ توانی ندارد تا جایی که در تورات امده نعوذ بالله یعقوب(علیه السلام) با خدا کشتی گرفت و او را شکست داد که برداشت این تفکر اومانیسم است

از طرفی برخلاف اکثر پارادایم ها که حداقل شعار عدالت و... سر می دهند اصول جنبش صهیونیسم نژادپرستی محض است که این مورد هم شبیه مواردی از قبیل فاشیسم و نازیسم می باشد

ضمنا اکثریت اعضای صهیونیسم را سرمایه داران تشکیل میدهند که نتیجه ان تبعیض طبقاتی میباشد که از پایمال شدن حقوق عده زیادی پدید آمده که این اعضای صهیونیسم حرامخوار مصداقی از کپیتالیسم بودن صهیونیسم است

از طرفی دیگر با پدید آمدن صهیونیسم مدرن سکولارها جای مذهبی ها گرفتند یا به قول دیگر بهانه دینی خود را کنار گذاشته و سکولار بودن خویش را نمایان کردند پس صهیونیسم سکولاریسم را نیز شامل میشود

+اهداف شوم صهیونیسم(دجال و شیطان و اخرالزمان و...) که دوستان تالار در آن تخصص ویژه ای دارندBig Grin

جمع بندی: صهیونیسم شامل ترین پارادایم خطرناک میباشد که متشکل از اکثر ایسم هاست و شوم ترین هدف تاریخ را دنبال میکندWink

RE: خطرناکترین ایدئولوژی یا پارادایم برای بشریت کدام است ؟ - Admirer - ۲۴/بهمن/۹۰ ۲:۱۱

(۲۳/بهمن/۹۰ ۱۹:۴۳)208 نوشته است:  جناب ادمایر اینکه اومانیسم یک تفکر مادر است به این معنی هست که همه صهیونیست ها اومانیسم هم هستند؟ من فکر می کردم برعکس باشه. Huh
یعنی فکر می کردم صهیونیزم هست که سرچشمه همه این تفکر ها مثل اومانیسم و فمنیسم و ... است
شرمنده اگه سوالم بچه گانه به نظر میاد. دلیلش عدم آگاهیه.

به نام خدا

سلام.

دوست گرامی ... آوردن اسم صهیونیزم کنار این مکاتب فلسفی کار درستی نیست!!

صهیونیزم یک جنبش ملی_سیاسی تمام عیار محسوب میشه و جنبش فکری مستقل نیست!!!

و حتی تشکیل حزب صهیونیزم به 100 سال هم نمی رسد که بخواهد اومانیسم را در بر بگیرد!Smile

اگر کتاب معرفی شده رو مطالعه بفرمایید بسیار دید استراتژیک و عمیقی و منسجمی برای تحلیل مدرنیته به شما می دهد!!

موفق بمانید و در پناه حق

(۲۴/بهمن/۹۰ ۱:۰۷)revenger نوشته است:  از دید حقیر خطرناکترین پارادایم شامل ترین آنهاست
درسته که اومانیسم سوپر پارادایم و منشا اکثریت پارادایم هاست ولی شامل ترین آنها نیست
برای مثال ممکن است کسی انسان محور باشد ولی همانطور که خودش را محور میداند بقیه انسانها را نیز محور بشمارد و حقوق آنها را رعایت کند که هرچند چنین حالتی کم پیش می آید ولی ممکن است
و این درحالی است که شامل ترین پارادایم صهیونیسم می باشد

سلام دوست عزیز!!

چند نکته رو خدمت شما عرض می کنم.

1. شامل ترین از نظر شما به چه معناست؟ قطعا اومانیسم سوپر پارادایم مدرنیته محسوب میشه و این حرف من نیست!!! و هنگامی که سوپر پارادایم شد تمامی پارادایم های دیگر زیر بستر آن در جریانند و به آن احاطه ندارند!!!

2. اومانسیم به معنای انسان محوری است و نه خود محوری!! و این کاملا یک جهان بینی است که مرکزیت کائنات رو به انسان ( و نه یک شخص خاص!! ) میده!!!

3. صهیونزیم اصلا پارادایم نیست! بلکه یک جنبش ملی_سیاسی است!!

4. معنای پارادایم، ایدئولوژی و مکتب رو اشتباه نکنید!! زمین تا آسمان تفاوت دارند!!

و در آخر این که به وضوح و بدون هیچ تردیدی خطرناک ترین ایدئولوژی که حتی به یک پارادایم تبدیل شده است "لیبرالیسم" است!!!

موفق بمانید ... یا علی

RE: خطرناکترین ایدئولوژی یا پارادایم برای بشریت کدام است ؟ - یاســین - ۲۴/بهمن/۹۰ ۷:۵۷

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به نظر من همه این مکاتب با هم همپوشانی دارند چه بسا که حتی بوداییسم رو هم میشه جزو اینها قرار داد
و چیزی که به ذهن من میرسه اینه که به قول خدا هر راهی جز صراط مستقیم به گمراهی کشیده میشه،دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره و من یه سری از این مکاتب رو نمیشناختم اما بین اونایی که میشناختم خدا جایی نداشت
البته بین این گزینه ها من صهیونیسم رو انتخاب کردم چون سرعت ویران کردنش از همه بیشتره اما هر کدوم از این مکاتب دارند به یه قسمت جامعه اسیب میزنند که فرداش اون بیماری به جاهای دیگه سرایت میکنه
مثلا همین فمینیست روحیه خود خواهی رو در زنان جامعه بوجود میاره، در حالیکه در دین ما فداکاری حرف اول رو میزنه چون طرف حساب ما خداست و ما باید بهترین کار رو انجام بدیم، حالا تصور کنید مادر های (تازه اگه مادر شن) غیر دینی چیو میخوان به نسل بعدی منتقل کنند؟جامعه ای از بیس خراب،جامعه ای غیر توحیدی
اومانیسم:باز هم خود خواهی یه جور دیگه اش!!
فاشیسم و نازیسم :خود خواهی دست جمعی
......

RE: خطرناکترین ایدئولوژی یا پارادایم برای بشریت کدام است ؟ - saloomeh - ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۱:۰۲

به عقیده بنده خطر جدی که تقریبا میشه گفت باقی فاکتور ها زایده این طرز تفکر میتواند باشد سکولاریسم است.
واژه سكولاریسم (secularism) از ماده «secular» اخذ گردیده است این واژه نیز از (seculum) كه لاتینی است، مشتق شده است واژه (seculum) به معنای گیتی و دنیا بویژه دنیا در برابر مسیحیت (دین) تعریف می‌شود.
برای واژه سكولار (secular) معادل‌های متفاوتی در زبان فارسی ذكر شده است. از جمله این معادل‌ها بشری، زمینی (غیر معنوی)، دنیوی، غیر مذهبی، این دنیایی، عرفی و این جهانی می‌باشد.[1]بر این اساس سكولاریسم (secularism) به معنای عرفی گرایی، دنیایی گرایی، دنیوی گرایی و ... می‌باشد.

ماكس وبر (max weber) سكولاریسم را به معنای «جدا بودن جامعة دینی از جامعة سیاسی» می‌داند به طوری كه دولت، حق هیچ گونه اعمال قدرت در امور دینی نداشته باشد و كلیسا نیز نتواند در امور سیاسی مداخله كند.[2]

با تعاریفی که ارائه شد فکر میکنم به وضوح خطر جدی این طرز تفکر را ببینیم. آنهم در جامعه ای که دین تعیین کننده خط مشی انسانهاست .

1- ماری بریجانیان، فرهنگ اصطلاحات فلسفه و علوم اجتماعی، ویراستة بهاء الدین، خرمشاهی، مركز مطالعات فرهنگی، تهران، 1371.

2- عوانی و دیگران، سكولاریسم و فرهنگ، نامه فرهنگ، ش 21، بهار 75، ص 15.

RE: خطرناکترین ایدئولوژی یا پارادایم برای بشریت کدام است ؟ - خاک - ۲۴/بهمن/۹۰ ۱۳:۳۵

نقل قول:والا ما اولین فری بودیم که این تاپیکم رو خوندم و اون موقع داشتم د رمودر تمام گزینه هایی که می گفتی یه توضیح کوچیک می دادم که یهو اینرنت قطع شد و دوباره شروع به نوشتن کردم اما گویا انگار قسمت نبود اون پست رو بدم چون باز اینترنت قطع شد و بلند شدم از پای اینترنت و تا چند ساعتی اعصابمان به هم ریخته بود !!

عیبی نداره شاهین عزیز من هم چند لحضه ی قبل یک متن بلند بالایی برای توصیف این ایسم ها نوشته بودم که ......Angry
این هم از بد یمنی این اسم های لعنتی هست دیگه چیکار کنیم Cool
خدا صبر بده

به هر حال من یک لینک میگذارم اینجا برای دوستان

برای کسب اطلاعات در مورد این ایسم ها

مجموعه سخنرانی های دکتر عباسی در زمینه غرب شناسی

http://dr-abbasi.ir/category/western

البته باید متذکر شوم که آنتی ویروس یکی از دوستان
این خطا را در موقع استفاده از این لینک را میده

This web page has been blocked by BitDefender Antivirus Real-time Protection!
The web page blocked by BitDefender included objects that were either infected or likely to be infected with a virus. Your system has NOT been infected.
این سخنرانی ها را می توانید از سایت

http://bachehayeghalam.ir/
و
http://hassan-abbasi.mihanblog.com

پیدا کنید