![]() |
|
شرکت ماسونی یوبیسافت - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html) +--- موضوع: شرکت ماسونی یوبیسافت (/thread-1327.html) |
RE: شرکت ماسونی یوبیسافت - mohammad74 - ۲۴/مرداد/۹۰ ۲۰:۵۰ http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/bigboxshots/3/997723_171882_front.jpg رایمن یکی بازیهای شرکت ماسونی یوبی میباشد که با دیدن عکس متوجه میشوید که این باکس شات مشکلات اساسی دارد!!! شرکت ubisoftوبازی های ضد دین آن . - arman mohseny - ۷/شهریور/۹۰ ۱۶:۳۰ سلام شرکت ubisoft یکی از بزرگ ترین شرکت بازی سازی که قسمت اصلی آن در فرانسه است و تسهیلات ان در بیش از20 کشور دنیا است.مانند:کانادا آمریکا و... . کلمه ی Ubi در Ubisoft گاهی به صورت ju;bi و معمولاً به شکل u'bi (یوبی) خوانده میشود و در تلفظ خود فرانسوی y'bi نوشته میشود که y در فرانسه u خوانده می شود. پنج برادر Guillemot یوبی سافت را در سال 1986 در فرانسه تاسیس کردند. یووس گیل مت (Yves Guillemot) خیلی زود قراردادهایی با Electronic Arts ، Sierra On-Line و Microprose بست تا بازیهای خود را در فرانسه پخش کنند. در اواخر دهه ی 80 یوبی سافت شروع به بزرگ شدن کرد و فروشگاههایی در آمریکا ، انگلیس و آلمان زد. در سال 2000 یوبی سافت استودیوی بازی سازی آمریکایی Red Storm Entertainmennt را از آن خود کرد . استودیویی که توسط تام کلنسی نویسنده ی معروفی که بخاطر ساخته شدن بازیهای مختلف از روی کتابهایش معروف شد ، ساخته شده بود. در سال 2001 کمپانی Blue Byte Software را خرید ، از آن به بعد Settlers نیز مال یوبی سافت بود. با رسیدن 2003 کمپانی در 22 کشور مختلف فعالیت میکرد ، که 9 تا از آنها دفاتر ساخت یا طراحی بودند. در همان سال یوبی سافت بازی های شهره و برنده ی جایزه ی زیادی را بیرون داد ، نظیر : Tom Clancy's Splinter Cell ، Prince of Persia: The Sands of Time ، XIII ، Rayman 3 ، Tom Clancy's Rainbow Six 3 : Raven Shield و Beyond Good and Evil . اما حالا من میخواهم برای شما چندبازی که علامت های زیادی در مورد دین و شیطان است بازگو کنم: 1:بازی prince of persia the forgotten sands [img] داستان بازی داستان بازی از جایی آغاز می شود که پرنس برای دیدن برادرش به شهری به نام Azad می رود. اما هنگامی که به شهر می رسد متوجه می شود که سپاهی عظیم به شهر همه کرده اند و قصد از بین بردن حکومت برادرش را دارند. اینجاست که پرنس دوباره از قدرت زمان خود استفاده می کند و بوسیله آن به کمک برادر و مبارزه با دشمن می رود.اشتباه اصلی را برایدر شاهزاده مرتکب شد زمانی که تصمیم گرفت برای نابودی دشمنان خود شن های زمین را آزاد کند ولی هنگامی که شن های زمان آزاد شدند هر چیزی که بر خورد می کردند آن را تبدیل به خاک می کردند در این حالی شن های زمان خود بزرگترین دشمن مالک برادر شاهزاده شد . چند نکته مههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههم: 1-در بازی بعضی وقت ها به جایی میرویم که ماننده یک راهرو در فضا است و در وست آن یک حوض است که امیدوارم منظور حوض کوثر نباشه. 2-در یک جایی از بازی که متاسفانه یادم رفت عکس بیاندازم یک نوشته بود به عربی شبیه آیه ای از قران این نوشته در قلعه برادر پرنس بود وبالای ان یک چیزی شبیه صورت بود و در اطراف ان نوربود. 3-کسانی که حمله کردن لباسی شبیه اعراب پوشیدن وبه فارسی حرف میزنند وهمچنیین شیطان ها هم که آمده اند به زبان فارسی صحبت میکنند. 4-انسان هایی که به پرنس حمله میکنند چند شکل دارن یکی از این شکل ها انسان های نسبتا چاق به همراه سپری مانند اعراب که روی کلاه آن ها یک چیزی شبیه الله یا آرم وسط پرچم جمهوری اسلامی ایران است. 2:بازی assassin cread [img] چند تا از دوستان در مورد این بازی مطلب نوشتن من توضیح نمیدم ولی یادتون باشه که این بازی ساخته شده در شرکت ubisoft میباشد. 3:بازی splinter cell در سال 2004 Ubi قسمت دوم Splinter Cell را با نام Pandora Tomorrow برای PC ، Xbox و PS2 عرضه کرد . داستان بازی: sam fisher که بعد از اتفاقات Double Agent و کشته شدن دخترش، سارا فیشر به شدت افسرده شده است، بالاخره تصمیم خود را می گیرد و از Third Echelon جدا می شود. اکنون سم فیشر، مامور فوق ماهر TE، از خودش فرمان می گیرد. نتیجش این است که سم فیشر بیش از حد خشن خواهد شد و این یکی از تغییرات است. اما این تغییر به این معنا نیست که المان های Stealth از بازی حذف شده باشند! بعد از مدتی سم فیشر تصمیم به انتقام گرفتن از شخصی که دخترش سارا را کشته است می گیرد. ظاهراً کشته شدن دخترش یک تصادف معمولی نبوده! Anna Grimsdottir که در شماره های قبلی (به جز DA) در ماموریت ها به سم فیشر کمک می کرد، در این شماره نیز او به او کمک و او را پشتیبانی خواهد کرد. البته آنا همچنان در TE کار می کند. او بعد از تحقیقاتی که انجام می دهد، به شخصی به نام Andriy Kobin که در جزیره Malta زندگی می کند و یک قاچاقچی اسلحه است، بر میخورد. سم فیشر به دنبال انتقام گرفتن از او پا به این جزیره می گذارد. بعد از تحقیقات و زد و خوردها و بازجویی های فراوان درنهایت سم فیشر، Kobin را پیدا کرده ولی: " اگر جواب می خواهی، همراه آنها برو! " خب اگر فیلم را دیده باشید در حقیقت نقش اول فیلم یک عرب مسلمان تروریست است . منبع:http://gamehaa.mihanblog.com/post/124 4:به نظر من آرم خود شرکت چشم میباشد. [img] 5:resident evil ... .. . انشاالله مطالب جدیدی خواهم گذاشت . تمامی مطالب به جز تاریخچه ubisoft که از سایته http://www.xpgame.comگرفته شده است دیده های خودم میباشد. RE: شرکت ubisoftوبازی های ضد دین آن . - amin7 - ۱۱/شهریور/۹۰ ۱۷:۳۴ (۷/شهریور/۹۰ ۱۶:۳۰)arman mohseny نوشته است: چند نکته مههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههم: اول از اون چند نكته به اصطلاح مهم شروع كنيم، همچين گفتيد مهم كه فكر كردم اسرار مهرمانه سيا را برملا كرديد اون حوض كوثر نيست، حوض خونه ماست. واقعا ديگه خسته شدم از اين تحليل هايي كه درجه اعتبار اونها اين قدر پايينه. ديدن آيات قرآن چه چيزي را اثبات ميكنه؟؟؟ من هم توي اتاقم وان يكاد دارم. كه چي ؟ در مورد فارسي حرف زدن! آقاي خاتمي تو همون برنامه شبكه يك ( اسم برنامه يادم نمياد، به سوي ظهور يا همچين چيزي بود ) گفت كه اهل بهشت به عربي و اهل جهنم به فارسي! صحبت مي كنن، حال با اين اوصاف ... در مورد آرم جمهوري اسلامي يه عكس بزار تحليل شما درباره assassins جالب بود ، اگه مطلب نداريد بي خيال بشيد فقط همين كه ساخته ubisoft ه ؟؟؟ آرم شركت را هم هر جوري بخوام نگاه كنم، از بالا به پايين، از چپ به راست ، از هر طرف به اين طرف و .... هيچ رقمه شبيه چشم نيست. دوست عزيز من بهتره كه بي خيال اين جوري نماد بازي ها بشيد، واقعا تموم كنيد اين كار هاي بي ارزش را. بريد روي مفاهيم بازي ها كار كنيد و بازي را اگه قرار باشه نقد كنيد از نظر داستان و مفهوم نقد كنيد. تو اين تاپيك ها هي يكي مياد ميگه من چشم ديدم ، يكي مياد ميگه من مثلث ديدم پس حرمه!! ( حرم حجمه ) يكي ديگه ميگه اون يارو دستشو اين جوري گرفته !!! آره اصلا اين حرف ها درست، اينها يه سر نخ مي تونه باشه واسه بررسي يك موضوع نه اينكه تموم وقتتون را بزاريد روي اين اشكال.... در انتها بابت اينكه يه مقدار اين پست تند صحبت كردم عذر مي خوام ولي واقعا ديگه جوش اوردم.. (۲۴/مرداد/۹۰ ۲۰:۵۰)mohammad74 نوشته است: http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/bigboxshots/3/997723_171882_front.jpg خواهشا اين مشكلات اساسي را توضيح بديد . ما را روشن كنيد.... RE: شرکت ubisoftوبازی های ضد دین آن . - arman mohseny - ۱۲/شهریور/۹۰ ۱۲:۰۸ سلام من با شما کاملا موافقا که وقتمون رو صرف نماد نکنیم. اما ما که علم کافی در مورد بازی سازی وفیلم سازی نداریم که بخواییم به موارد کیلیدی بپردازیم درموردحوض هم راست میگید حوض خونه شماست پس مثلث هم یک شکل هندسی و چشم هم چشم منه اون آر وچشم داخل اون هم اول اسمه منه وچشم منه.... درضمن شما مسلمانید و داشتن قران, حدیث در اتاق شماچیز عجیبی نیست.اما در قلعه برادر پرنسس ؟ در موردassassin cread وقتی چندتاازدوستان مطلب نوشتن من چی بنویسم؟ در مورد آرم هم من نظرتون رو خواسته بودم! درمورد این نمادگرایی حق باشماست . RE: شرکت ماسونی یوبیسافت - black - ۱۳/شهریور/۹۰ ۰:۲۳ سلام من چند تا شک و تردید درباره بازی assasins brotherhood داشتم. ممنون میشم اگه کسی منو بتونه راهنمایی کنه. 1- در همه قسمت های این بازی هدف اساسین ها کشتن تمپلر ها (templers ) بود . و میدونیم که تمپلر ها اشاره به قضیه معبد سلیمان داره و تمپلر ها هم که رکن اصلی فراماسونری هست. سوال اینه که چا ماسون ها باید بازی بسازند که توش خودشونو بکشن؟ 2-میدونیم که ماسون ها به دو دسته تمپلر ها و هاسپیتالر ها تقسیم میشن و تا اونجایی که من میدونم تزار های روسیه هاسپیتالر بودن. جالب اینه که تو قسمت سوم یکی از معموریت ها تو روسیه دفاع از تزار بود. که این جای تامل داره 3-در سکانس پایانی بازی برادر هود برای اولین بار از چشم ماسون اسم برده شد (phrygion cap with the masonic eye) که هنوز نتونستم بدونم ربطشون چیه؟ برای اطمینان میتونین به ویکی پدیای انگلیسی مراجعه کنین. در ضمن بازی home front هم خالی از نقد نیست. حمله کره شمالی به امریکا یا حمله ایران به عربستان که تو این بازی نمایش داده شده. ممنون میشم اگه یکی سوالای منو جواب بده. RE: شرکت ماسونی یوبیسافت - dark.knight - ۳/بهمن/۹۰ ۱:۰۸ یوبیسافت بعد از ناوتی-داگ یکی از بهترین شرکت های ساخت بازیه! ![]() آساسینز کرید و پرنس آو پرشیا بازی هایی نبودن که هر شرکتی بتونه اون ها رو بسازه!!!! چرا انقدر گیر میدید؟؟ دیگه دارید شورشو در میارید!
RE: شرکت ماسونی یوبیسافت - mohammad74 - ۱۴/بهمن/۹۰ ۱۷:۰۷ (۳/بهمن/۹۰ ۱:۰۸)dark.knight نوشته است: یوبیسافت بعد از ناوتی-داگ یکی از بهترین شرکت های ساخت بازیه!برادر عزیز میشه بگید گیر یعنی چی؟ گیر میدیم؟حتما گیر دادنی هست که گیر میدیم دیگه. این بستگی داره که شما با چه دیدی بازی کنید!بله اگر این بازی رو از لحاظ گرافیک و گیم پلی و لذت بردن(به طور کلی) بازی کنید اساسین و شاهزاده ایرانی یکی از بهترین بازیهای ساخته شده تا به حال هستند. ولی باید این رو در نظر بگیرید که یوبی سافت واقعا ماسونیه. این همه عکس در مقابل شما وجود داره باید دید و قضاوت کرد. خودتون قضاوت کنید. RE: شرکت ماسونی یوبیسافت - dark.knight - ۱۵/بهمن/۹۰ ۱:۲۲ (۱۴/بهمن/۹۰ ۱۷:۰۷)mohammad74 نوشته است:(۳/بهمن/۹۰ ۱:۰۸)dark.knight نوشته است: یوبیسافت بعد از ناوتی-داگ یکی از بهترین شرکت های ساخت بازیه!برادر عزیز میشه بگید گیر یعنی چی؟ شما باید خودتون قضاوت کنید.شما ها به هر چیزی که خارج از ایرانه میگید ماسونی!!! یوبیسافت یک شرکت ساخت بازی ماسونی نیست نیست نیست... این همه عکس رو با این دید می بینم که برای قشنگی فضای بازی گذاشتن نه چیز دیگه!!اگه پنتاگرام و ...رو میگید اون ها رو به عنوان نماد جادو گذاشتن نه فراماسون کردن بازی!!!!اگر اسم علی و ...رو میگید که توی پرنس آو پرشیاس اول اینکه از کجا معلوم منظورشون فقط و فقط یه اسم ایرانی نباشه؟؟؟؟یا از کجا معلوم منظورشون امام علی باشه؟؟؟؟؟ RE: شرکت ماسونی یوبیسافت - یا ثارالله - ۱۵/بهمن/۹۰ ۸:۲۹ ممنون از تاپیک مفیدتون.البته تنها همان بازی assassins creed برای اثبات ماسونی بودن این شرکت کافی بود یوبیسافت هم به شرکت های تحریم شده پیوست.... یا علی RE: شرکت ماسونی یوبیسافت - mehrdadx8 - ۱۵/بهمن/۹۰ ۲۲:۱۹ تحریم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() منو ببخشید اما مگه شما بازی از این شرکت می خرید که تحریمش کنید تمام بازی های داخل ایران کپی هستند و هیچ سودی برای شرکت ندارند تک تکشون ضرر هست ![]() در ضمن تحلیل از این آبکی تر نبود که ارائه بدید شما اگه به قول شما این آیین فراماسونی از تو بازیا بردارند دیگه جذابیتی نداره که کسی بخواد بازیش کنه ![]() کاش ما یه فراماسیون یا لوسیفریسم داخل تالار داشتیم که حد اقل از عقایدش دفاع می کرد تا شما جو زدها همه چیزو بهشون نسبت ندید |