تالار گفتگوی بیداری اندیشه
پروژه هارپ "یک سوال بزرگ" + دانلود مستند - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: پروژه های شیطانی آخرالزمان (/forum-34.html)
+--- موضوع: پروژه هارپ "یک سوال بزرگ" + دانلود مستند (/thread-1431.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: پروژه هارپ "یک سوال بزرگ" - علائم ظهور - ۱۳/اسفند/۸۹ ۰:۴۹

ابتدا جا داره از مسافر تشکر کنم که وارد فاز علمی شدن و مباحث علمی-تخیلی رو کنار زدن Smile

(۱۱/اسفند/۸۹ ۲۰:۲۴)user313 نوشته است:  دوست عزیز در اینکه پروژه ای تحت این عنوان وجود داره که شکی نیست. وگرنه اون همه هکتاری که به نصب آنتن توی آلاسکا اختصاص دادن و مشغول بسطش توی سایر کشورها هستند چیه؟
تنها چیزی که ممکنه دروغ باشه در مورد عمق توانایی های این سلاحه که آیا هارپ واقعا قادره زلزله ای به بزرگی زلزله ی شیلی یا هایتی رو ایجاد کنه یا نه و این ادعاها فقط برای ترسوندن بقیه ی جوامع از قدرت امریکاست.Huh
من مخابرات خوندم و درسهای الکترومغناطیس و امواج رو پاس کردم توضیحات کسانی که در مورد اکتشاف معادن زیر زمینی یا ایجاد اختلال در کار ارتباطات هواپیما با برج مراقبت یا از کار انداختن توانایی ارتباطات رادیویی دشمن و اثرگذارری بیولوژیکی صحبت می کردند، کاملا علمی بود.
امواج الکترو مغناطیسی که حتی از گوشی موبایل شما ساطع می شه روی مغزتون تاثیر داره. چطور ممکنه امواجی مثل هارپ که کاملا هدایت شده هستند نتونند اثرگذاری داشته باشند؟
بهتره خطر رو بشناسیم. همونطوری که هست و نه زیادی کوچیکش کنیم که اگر اتفاق افتاد قدرت مقابله باهاش رو نداشته باشیم و نه انقدر بزرگ که فکر کنیم امریکا هر کاری بخواد می تونه بکنه.
مثلا آخر یکی از مقالات نویسنده با در نظر گرفتن این که اگر موضوع هارپ در ایجاد زلزله های عظیم صحت داشته باشه، مسلما قبل از زلزله فرکانس ها برای ایجاد ارتعاش به محیط ارسال شدند. پس می شه با یه فرکانس متر این احتمال رو بررسی کرد. اینها گزینه های عقلانی هستند.
دوست من بحث ما امکان وجود هارپ نبود.بحث این بود که آیا چنین چیزی وجود داره؟
اگر بحث امکانیات باشه بله خیلی چیزها ممکن الوجود هستند.اما آیا وجود دارند؟

اگر وجود داره باید اثبات بشه.وقتی چیزی هیچ نشانی از عملکردش وجود نداره واضح است هدف از طرحش چیه.ترساندن و سرگرم کردن مردم
بحث هارپ هم استفاده مستقیم امواج نیست.بلکه تابش میلیاردها الکترون ولت موج به جو است و ....
خیلی علمی-تخیلی شد

به هر حال من خوشحال میشم شما اگر سند و مدرک معتبری دارید در زمینه نحوه کارکرد و نتیجه آن ببینم!!!
البته می شود یک ماکت کوچک هم در مقیاس چند ده هزارم ساخت تا ببینیم تاثیر چند ده هزارمی را مشاهده می کنیم یا خیر Smile

RE: پروژه هارپ "یک سوال بزرگ" - خاک - ۱۳/اسفند/۸۹ ۱۱:۳۰

دوست عزیز مسافر جان من فقط نظر شما و دوستان را در مورد فایل ویدئویی که لینک دانلودش را گذاشته بودند
خواستم و اینکه این پدیده چه چیزی می تواند باشد
به نظر من که این تصویر عجیب نه مربوط به گرد باد است و نه جلوه های ویژه ی ویدئویی هست

دانلود مستند هارپ - 313 - ۱۳/اسفند/۸۹ ۱۶:۱۷

مستند هارپ
[تصویر: haarp2_dees.jpg]

قسمت اول

قسمت دوم

RE: پروژه هارپ "یک سوال بزرگ" - مسافر - ۱۳/اسفند/۸۹ ۱۹:۰۲

به نظر من این کلیپ مراحل اولیه در شکل گیری یک weather storm را نشان می دهد و هیچ ربطی به هارپ ندارد.

[تصویر: big_economic_storm.jpg]

[تصویر: anguilla-weather-storm.jpeg]

پ.ن: گفتم weather storm یادم افتاد که یک پروژه تخیلی به نام weather storm بود که از آن برای ایجاد طوفان های شدید مصنوعی در یک نقطه دلخواه و متمرکز استفاده شود. (بازی Red Alert2 را یادتان هست؟). اما در واقعیت کلش بی معنی بود. در خفن ترین حالت می شود ابر را بارو نمود و باران مصنوعی ایجاد کرد. این هم که خیلی خوب است و اصلا بد نیست! Blush

RE: پروژه هارپ "یک سوال بزرگ" + دانلود مستند - monjia - ۲۴/اسفند/۸۹ ۱۷:۴۰

دوستان عزیزم همانطور که میدونید یکی از روشهای شیطانی امریکا و اسرائیل برای فریب انسانهای ساده (ترساندن وقدرت نمایی بیش از حد )است اگر نگاهی به فیلمهایی که از همین تلویزیون خودمان پخش میشه بیندازید مببینید که سینمای امریکا در ساخته هاش به نشان دادن تکنولو÷ی های پیشرفته ای می پردازد که کاملا محرمانه هستند ومخرب... پس هدف از برملا کردن هرروز اونها چیست؟ویا همین قضیه هارپ که میخواد به وسیله اون نشان بده بر اوضاع جهان مسلطه و هر بلایی از زمین واسمان میاد توسط امریکا انجام میشه (پس ای ادمهای ضعیف ترسو بترسید از ما و خاموش باشید که بلا نبینید)؟ ؟///

ای برادر و خواهر شیعه در هر چیز که میشنوی بیندیش

RE: پروژه هارپ "یک سوال بزرگ" + دانلود مستند - K-1 - ۲۴/اسفند/۸۹ ۲۱:۴۶

یعنی واتر استورم میتونه روی آب را قرمز کنه ...
من رفتم توی یکی از سایتای اینترنتی خارجی از همینایی که چیزایی عجیب الخلقه را میزارن توی سایت ...

بعد دیدم چنتا عکس از یکی از ایالات امریکا گزاشته بود که توش یک گردباد آتشین راه افتاده بود ...

این گردباد از روی هر چیز که رد میشد ان را به آتش میکشید آتشنشانا هم پشت گردباد میرفتن همه چیز را خاموش میکردن ...

RE: پروژه هارپ "یک سوال بزرگ" + دانلود مستند - mohsen 2012 - ۲۴/اسفند/۸۹ ۲۲:۴۰

دلیل وجود آنتن های هارپ در آلاسکا و دیگر نقاط کسف معان هست

وقتی که می خوان ببینن که آیا در عمقی از زمین نفت هست از پرتو هایی با توان 30 وات استفاده میکنن حالا می گن چون دارن از پرتو های یک ملیارد واتی استفاده می کنن مشکلی هست
شما گه یک مقایسه بکنید بین نفت و اینکه منابع نفت حادکثر تا چه عمیقند با کشف کردن انواع معادن در افغانستان ( از اورانیم گرفته تا طلا) می و عمقشون باید از همچین چیز هایی استفاده بشه و ربطی به زلزله نداره

در ضمن در مورد جلبک های قرمز تغییرات آب وهایی باعث به وجود آمدن حالاتی شده که تا قبل نبوده

انواعش رو میشه در استرالیا دید که با چه مشکلاتی مواجه شدن

RE: پروژه هارپ "یک سوال بزرگ" + دانلود مستند - user313 - ۲۵/اسفند/۸۹ ۷:۲۰

ببینید دوستان این موضوع قابل اثبات نیست که چنین چیزی وجود داره یا نه.
یکی از دوستان پیشنهاد دادن که ماکتی بسازیم و امتحان کنبم ببینیم نتیجه می ده یا نه. اما این چیزی رو نفی یا اثبات نمی کنه.
ما فقط می تونیم بگیم که اتفاقاتی که داره می افته مشکوکه زلزله ی شیلی زلزله ی هایتی و اخیرا زلزله ژاپن... حقیقتا حوادث بی سابقه ای در فواصل زمانی کوتاه داره اتفاق می افته که ذهن ها رو به این سمت می بره که ممکنه دست انسان توی کار باشه.
اما اگر من بگم یه همچین چیزی با همچین قدرتی وجود داره نمی تونم اثباتش کنم چون امکان تحقیق مستقیم نداریم. نه تنها روی این موضوع بلکه روی تمام کارهایی که امریکا انجام می ده. اگر هم بگم نیست و همش الکیه از کجا معلوم؟ از بدن دلفینا که نسوختن بلکه قارچ گرفتن؟؟

RE: پروژه هارپ "یک سوال بزرگ" - aramino - ۲۵/اسفند/۸۹ ۱۱:۵۷

(۱۱/اسفند/۸۹ ۲۰:۲۴)user313 نوشته است:  
(۱۱/اسفند/۸۹ ۱۶:۵۶)علائم ظهور نوشته است:  دوستان بنده خودم از علاقه مندان به مباحث نو و پیچیده هستم.اما در مورد هارپ پیشنهاد من اینه که خیلی وقت خودتون رو تلف نکنید
این کلمه دروغی بیش نیست.هارپ=هارت و پورت
دنبال دلیل علمی هم برای رد و اثبات چیزیکه هیچ نشانی ازش نیست نباشید.شما این ادعاهای علمی رو ببرید پیش یک استاد فیزیک معتبر و سطح بالا.بهتون میگه در اینها هیچ مولفه علمی وجود نداره که بشه رد یا اثباتش کرد

فرمول و معادله علمی به کار برده نشده.متغیری نداریم برای مولفه های مختلف.از قوانین مرسوم و مهم فیزیک هم نامی برده نمیشه
یکسری کلی گویی هست که در هیچ مجمع علمی خریداری نداره

یک دلیل منطقی هم برای اینکه خیالتون راحت بشه!!!
آمریکا و اسرائیل حاضرن هر کاری بکنن که جمهوری اسلامی ضعیف بشه یا حتی نابود!!! چند زلزله شدید در تهران و شهرهای مهم می تونه ضربه سنگینی باشه و ایران رو فلج کنه

پس چرا هنوز از هارپ بر علیه ما استفاده نشده؟
الف:به دلیل حس انساندستانه سران واشنگتن و تل آویو
ب:به دلیل اینکه امید است بزودی با هم دوست بشیم
ج:ایران ضد هارپ داره و به خودشون برمیگرده
د:هارپی در کار نیست Smile

دوست عزیز در اینکه پروژه ای تحت این عنوان وجود داره که شکی نیست. وگرنه اون همه هکتاری که به نصب آنتن توی آلاسکا اختصاص دادن و مشغول بسطش توی سایر کشورها هستند چیه؟
تنها چیزی که ممکنه دروغ باشه در مورد عمق توانایی های این سلاحه که آیا هارپ واقعا قادره زلزله ای به بزرگی زلزله ی شیلی یا هایتی رو ایجاد کنه یا نه و این ادعاها فقط برای ترسوندن بقیه ی جوامع از قدرت امریکاست.Huh
من مخابرات خوندم و درسهای الکترومغناطیس و امواج رو پاس کردم توضیحات کسانی که در مورد اکتشاف معادن زیر زمینی یا ایجاد اختلال در کار ارتباطات هواپیما با برج مراقبت یا از کار انداختن توانایی ارتباطات رادیویی دشمن و اثرگذارری بیولوژیکی صحبت می کردند، کاملا علمی بود.
امواج الکترو مغناطیسی که حتی از گوشی موبایل شما ساطع می شه روی مغزتون تاثیر داره. چطور ممکنه امواجی مثل هارپ که کاملا هدایت شده هستند نتونند اثرگذاری داشته باشند؟
بهتره خطر رو بشناسیم. همونطوری که هست و نه زیادی کوچیکش کنیم که اگر اتفاق افتاد قدرت مقابله باهاش رو نداشته باشیم و نه انقدر بزرگ که فکر کنیم امریکا هر کاری بخواد می تونه بکنه.
مثلا آخر یکی از مقالات نویسنده با در نظر گرفتن این که اگر موضوع هارپ در ایجاد زلزله های عظیم صحت داشته باشه، مسلما قبل از زلزله فرکانس ها برای ایجاد ارتعاش به محیط ارسال شدند. پس می شه با یه فرکانس متر این احتمال رو بررسی کرد. اینها گزینه های عقلانی هستند.

این موضوعی که شما عنوان کردید اسمش بمب الکترومغناتیس هست نه پروژه هارپ !
دکتر عباسی توی نقد سریال لاست گفته بودند که اگر بالای شهری منفجر بشه همه وسایل دیجیتالی که دارای کیت الکترونیکی هستند ازبین میرن. اعم از ماشین ,هواپیما , ساعت ,کامپیوتر، موبایل ، تلویزیون ....آمریکا هم دارای چنین امکاناتی هست .

RE: پروژه هارپ "یک سوال بزرگ" + دانلود مستند - یکدوست - ۲۵/اسفند/۸۹ ۱۶:۴۱

این فایل pdf رو دانلود کنید پاسخ یکی از سوال کنندگان از سازمان زمین شناسی کشور هست. البته باید یاداور شد که سازمان زمین شناسی باید هارپ رو تکذیب کنه وگرنه وحشت و ترس به تنهایی ملت رو به کشتن میده و نیازی به هارپ یا لشکر کشی نظامی نیست، در ثانی انها به اندازه شما دوستان از جوامع مخفی ، برادری های پنهان، انجمن های سری و هرم قدرت و... اطلاع ندارند یا اطلاعاتشون در حد شما نیست اگر هم اطلاع داشته باشند باید هارپ و مواردی از این دست رو برای ارامش افکار عمومی و مردم عادی انکار کنند.درکل خواندن این فایل رو به همه توصیه میکنم چه موافقان چه مخالفان ، خالی از لطف نیست. لااقل متوجه میشید که سازمان های علمی خفن کشور(که سازمان زمین شاسی ایران ادعا میکنه جز 10 برتر دنیاست!!!:dodgySmile چطور فکر میکنند و چگونه تصمیم گیری میکنند و برای مواردی از این دست چه توجیهاتی دارند. این فایل از نظر علمی هارپ رو بررسی کرده امیدوارم مفید واقع بشه.
هارپ