تالار گفتگوی بیداری اندیشه
مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: مهدویت (/forum-18.html)
+--- بخش: امام زمان و وظایف منتظران (/forum-20.html)
+--- موضوع: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) (/thread-15241.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6

RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - m.shirazi80 - ۱۹/فروردین/۹۱ ۲۲:۰۶

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
من نظرم رو خیلی کوتاه و خلاصه میگم
مشتاقان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و کلا اون کسی که میخواد منتظر واقعی و یار امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشه با اینترنت میانه ی چندان زیادی نداره
بنابراین مشتاقان واقعی رو در دنیای مجازی سرچ نکنید ! چون اصلا در این دنیای مجازی نیستند بنابراین این نتیجه این مقایسه زیاد تفاوتی نداره و چندان چیزی رو مشخص نمیکنه
اونها رو در جاهای دیگه پیدا کنید اونها انقدر به اینترنت وابسته نیستند اونقدر گرفتاری و دغدغه دارند که شاید استفاده از اینترنت برایشان هم مقدور نباشد !!!
انقدر کار در دنیای واقعی ریخته که ....
بنابراین بهتره یک فکری به حال خودمان کنیم و استفاده از اینترنت را به شدت کاهش دهیم . ( منظورم به خودم هم هست یک وقت به کسی بر نخوره )
بعدش هم اگه توجیه کنید که اینترنت میشه خوب ازش استفاده کرد یا بد یک کلاه گذاشتن رو سر خودمان هست . هرکسی خودش بهتر میداند که چقدر از اینترنت استفاده میکند صحیحش این است که کم استفاده کند

RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - abbas313 - ۱۹/فروردین/۹۱ ۲۲:۰۷

به نام خدا
فقط میتونم بگم که بعضی از ما مدعیان انتظار، بخاطر علاقه به داستان ها و شرایط مرموز و اسرار آمیز دنبال امام زمان هستیم
بخاطر همینه که بیشتر دنبال اوضاع و شرایط ظهوریم، نه وظایف منتظران .انگار داریم رمان یا یک افسانه جذاب میخونیم
واقعا باعث شرمندگیه
وای بحال هرکدوم از ماها اگر که این مطلب و مطالبی از این دسته رو بخونیم و ابراز تاسف بکنیم ولی در بندگی خدا و سرباز امام زمان بودنمون تغییری ایجاد نشود. خودمو عرض میکنم.
به امید توفیق بندگی
یا علی

RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - یا ثارالله - ۱۹/فروردین/۹۱ ۲۲:۲۰

(۱۹/فروردین/۹۱ ۲۲:۰۶)m.shirazi80 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

بعدش هم اگه توجیه کنید که اینترنت میشه خوب ازش استفاده کرد یا بد یک کلاه گذاشتن رو سر خودمان هست .

بسم الله الرحمن الرحیم

باور کنید ممکنه که فقط از اینترنت استفاده مثبت کرد!!!!!!!!!

خودم رو نمی گم. من هم خیلی وقت ها تو همین سایت وقتم رو تلف می کنم در حالیکه کارای مهم تری دارم..
اما اجازه بدید یکی از آشنایانم رو مثال بزنم که با اینترنت تنها کاری که می کنه خوندن قرآنه!!!

اگر هدف و نیت درست باشه استفاده ازش کار اشتباهی نیست. مثلا اگر زیاد شدن علم و دانش باشه ، اونم از نوع دینی چه اشکالی داره اینترنت؟
یا اگر خواندن دعاهای جمعی یا قرآن و هزار استفاده مفید دیگه باشه خیلی هم خوبه...

یا زهرا(سلام الله علیها)

راستی این نکته هم فراموش کردم

نقل قول:بنابراین مشتاقان واقعی رو در دنیای مجازی سرچ نکنید ! چون اصلا در این دنیای مجازی نیستند

اتفاقا حقیر علاقه مندان و مشتاقان زیادی رو توی همین فروم دیدم ..خیلی وقتا به حس و حال بچه های اینجا غبطه میخورم و خیلی وقت ها از صحبت هاشون ایده میگیرم...

از نظر حقیر فقط هم قضیه حضور منتظران واقعی تو این تالار مطرح نیست....با خوندن بعضی تاپیک های تالار حضور اصل کاری رو هم احساس میکنم. به قول یکی از عزیزان : باور کنید این تالار صاحب داره...

یا زهرا(سلام الله علیها)

RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - زینب خانوم - ۱۹/فروردین/۹۱ ۲۲:۴۵

دوستان عزیز!
اینترنت و گوگل رو ول کنین.
مگه همه چیزو باید اینترت و آقای گوگل بهتون بگن و ثابت کنن؟
خودتون یه حساب سرانگشتی کنین.
امام حسین (علیه السلام) در روز عاشورا 72 تا یار داشت در حالی که:
1. جمعیت کره زمین در اون موقع بعیده که از 10 میلیون آدم تجاوز بکنه. (خونه پرش رو میگم)
2. اسلام از شرق تا هند رسیده بود و از غرب تا اسپانیا (بازم خونه پرش رو میگم) یعنی حرف حساب به گوش همه مردم دنیا نرسیده بود.
3. اگر هم کسی شیعه بود و طرفدار واقعی امام حسین (علیه السلام) بود، هواپیمایی نبود که بتونه خودش رو سریعا به امام عصرش برسونه.
یه حساب سرانگشتی میخواد تا ببینین، یارهای واقعی امام حسین اون موقع نسبت به کل جمعیت جهان 0.0000072 نفر بودند.
اما امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در همین امروز اگر ظهور کنن 313 تا یار واقعی دارن در شرایطی که:
1. جمعیت کره زمین همین امروز 7 میلیارد و خرده ای هست (که اون خرده ایش احتمالاً 50 برابر کل جمعیت اون موقع بوده)
2. در هر دهات کوره ای هم که وارد بشین، به لطف رسانه، همه از حرف حق و اسلام شنیده ان.
3. اگه همین الآن امام زمان بیان و بگن "هل من ناصر ینصرنی" هر کسی که دوستدار واقعیشون باشه، با هواپیما و سیستم های جدید حمل و نقل میتونه خودش رو حداکثر بعد از 24 ساعت به امام زمان برسونه.
یه حساب ساده میخواد تا متوجه بشین که 4.45 ضربدر 10 به توان -8 عددی است که نسبت یاران امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به کل مردم جهان رو نشون بده.
مظلومیت امام زمان این جا نشان داده میشه.
نه وقتی که گوگل پدر سوخته ثابت کنه.
امام حسین (علیه السلام) در حدیثی می فرمایند:
مهدی ما را دریابید که او بسیار مظلوم است.
به قول آقای مطهری:
شمر اون روز مُرد. شمر امروزت رو بشناس.

موفق و موید باشین.

RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - گل مرداب - ۲۰/فروردین/۹۱ ۱۹:۴۵

بسم الله الرحمن الرحیم

متأسفانه این از خصوصیات انسانهاست همیشه برای حواشی مشتاقتر هستن تا متن!نمونه ش خودم، من همیشه دنبال اینم که بدونم چی باید بشه ، چه اتفاقی باید توی این دنیا بیفته که آقا بیاد، هیچوقت فکر نمیکنم من باید چیکار کنم که آقا بیاد!؟ آقا چه انتظاری داره ازمن؟! مگه چیز زیادی خواسته ازم؟! فقط حرام محمدو حلال نکنم، حرامشو حلال نکنم، به چیزی که میدونم عمل کنم! ولی اونقدر خودمو با حواشی مشغول کردم که یادم رفته آقا فقط منتظرِ که من یه نگاهی به متن کتاب بندازم، اصلشو بخونم، یه کم بی خیال پاورقی و أعلام بشم تا بیاد، او منتظرِ تا من ظهور کنم! تا کی میخوام سر خودمو با این چیزا گرم کنم!؟

RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - alinoori2 - ۲۰/فروردین/۹۱ ۲۳:۱۸

ببخشید من از این اعداد سر در نمیارم...Huh میشه یه توضیحی ، راهنمایی بکنید؟ممنونم

RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - t.kam67 - ۲۰/فروردین/۹۱ ۲۳:۲۵

اصل اين مطلب درسته ولي روش اثباتش دقيق نيست.ميشه چندين سرچ ديگه گذاشت كه نتيجه با اون عكساي اول متفاوت باشه.
انشا... تو راه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشيم.
يا حق

RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - جویای حقیقت - ۲۰/فروردین/۹۱ ۲۳:۴۴

(۱۹/فروردین/۹۱ ۲۲:۰۶)m.shirazi80 نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
من نظرم رو خیلی کوتاه و خلاصه میگم
مشتاقان امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و کلا اون کسی که میخواد منتظر واقعی و یار امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشه با اینترنت میانه ی چندان زیادی نداره
بنابراین مشتاقان واقعی رو در دنیای مجازی سرچ نکنید ! چون اصلا در این دنیای مجازی نیستند بنابراین این نتیجه این مقایسه زیاد تفاوتی نداره و چندان چیزی رو مشخص نمیکنه
اونها رو در جاهای دیگه پیدا کنید اونها انقدر به اینترنت وابسته نیستند اونقدر گرفتاری و دغدغه دارند که شاید استفاده از اینترنت برایشان هم مقدور نباشد !!!
انقدر کار در دنیای واقعی ریخته که ....
بنابراین بهتره یک فکری به حال خودمان کنیم و استفاده از اینترنت را به شدت کاهش دهیم . ( منظورم به خودم هم هست یک وقت به کسی بر نخوره )
بعدش هم اگه توجیه کنید که اینترنت میشه خوب ازش استفاده کرد یا بد یک کلاه گذاشتن رو سر خودمان هست . هرکسی خودش بهتر میداند که چقدر از اینترنت استفاده میکند صحیحش این است که کم استفاده کند

بسم الله الرحمن الرحيم
سلام دوست عزيز :
با شما مخالفم . اين افراد با فضاي مجازي كاري ندارن . اون افراد توي فضاي حقيقي و فضاي معنوي دانلود دارن . اتفاقا اينترنت هم دارن ؛ منتها از ترابايت هم گذشته . سرويس دهنده اش هم به جاي اينكه شاتل باشه ، مقام حق تعالي هستش . هزينه اش هم تعاليه و ترافيكش هم نامحدوده . ولي يه مشكل بزرگ داره . اونم اينه كه هر كسي نميتونه از پس هزينه اي به اين سنگيني بر بياد . اميدوارم يه روزي همه ي ما به شبكه ي اصلي كه حضرت حق باشه وصل بشيم و همچنين در محضر 14 معصوم شرمنده نباشيم كه اگر به شبكه وصل شديم قطعا شرمنده نخواهيم بود . اما هزينه ي اتصال بسيار سنگين هستش . اميدوارم يه روزي اينقدر ثروتمند بشيم تا بتونيم از اين سرويس استفاده كنيم.
در پناه الله
يا مهدي مدد

RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - یا ثارالله - ۲۰/فروردین/۹۱ ۲۳:۵۳

(۲۰/فروردین/۹۱ ۲۳:۱۸)alinoori2 نوشته است:  ببخشید من از این اعداد سر در نمیارم...Huh میشه یه توضیحی ، راهنمایی بکنید؟ممنونم

به نام خدا

دو عکس اول مربوط به جستجوی مطالب در گوگل هست. گوگل تعداد مباحثی که در این زمینه وجود داره رو مینویسه که چندتاست...
اگر به تصویر اول دقت کنید متوجه میشید که برای موضوع "شرایط ظهور" 840000000 مبحث تو اینترنت وجود داره اما برای موضوع "وظایف منتظران" فقط 213000 مبحث در اینترنت موجوده !!!!

عکس های پست 3 هم مربوط به همین تالار هست...توی تالار هم کنار هر تاپیکی نوشته شده که چقدر اون تاپیک بازدید داشته. یعنی چقدر توی تاپیک وارد شدند.

RE: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) - saloomeh - ۲۱/فروردین/۹۱ ۹:۰۰

این یعنی بیشتر اهل حرفیم تا عمل . مث محرمها که میاد میگیم یا امام حسین تا سینه زنی و نوحه خونی و این حرفا باشه هستیم پایه ایم ولی یه امر به معروف که میخایم بکنیم انگار میخایم با نکیر و منکر طرف بشیم . اصلا نمیدونیم باید چیکار کنیم که یه سرباز به درد بخور واسه امام زمانمون باشیم اسم حسین علیه السلام که میاد بی اختیار میگیم یا لیتنا کنا معک مولای من !!!!
اما نمیفهمیم یه حسین بن علی حی و حاضر داریم که از غریبی بجای اشک خون میباره از چشمان نازنینش . فرصت خوبیه بفهممیم اگه در کربلا بودیم تو خیمه امام زمانمون میموندیم یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تا کی باید سیاهی لشکر باشیم و به همین راضی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نکنه جز غربال شده های آخر الزمان باشیم که خسر دنیا و آخرة خواهیم بود نعوذ بالله
حضرت آیت الله ناصری چند سال پیش در سخنرانی اینگونه فرموده بودند: برادران‌! این‌ زمانی‌ که‌ ما در آن‌ قرار گرفته‌ایم‌ زمان‌ بسیار مشکلی‌ است‌. مشکلات‌ زیاد است‌ و روز به‌ روز هم‌ این‌ مشکلات‌ اضافه‌ می‌شود. چرا؟ به‌ واسطه‌ای‌ که‌ من‌ مکرر از بزرگان‌ شنیده‌ام‌؛ فرج‌ حضرت‌ بقیة‌الله، روحی‌له‌الفداء، خیلی‌ نزدیک‌ است‌ و هر مقداری‌ که‌ که‌ انسان‌ به‌ فرج‌ نزدیک‌تر شود، مشکلات‌ زیادتر می‌شود تا بیرونی‌ها بیرون‌ بروند. امیرالمؤمنین‌(ع‌) در نهج‌البلاغه‌ می‌فرمایند: «والذی‌ بعثه‌ بالحقّ نبّیاً لتبلبلنّ بلبلة‌ و لتغربلّن‌ غربلة‌ بل‌ یستخرج‌ من‌ الغربال‌ خلق‌ کثیر»؛ قسم‌ به‌ ذات‌ احدیت‌ که‌ نبی‌اکرم‌ را به‌ حق‌ برانگیخت‌، در آخرالزمان‌ مردم‌ امتحان‌ می‌شوند. امتحان‌ شدید. این‌ گندم‌ها را دیده‌اید که‌ پاک‌ می‌کنند؟ در غربال‌ پاک‌ می‌کنند و بلند می‌کنند و بر هم‌ می‌زنند. خاک‌ها و کثافت‌هایش‌ می‌ریزد و کاه‌هایش‌ یک‌ طرف‌ می‌رود. حضرت‌ می‌فرماید: به‌ قدری‌ امتحانات‌ شدید می‌شود و مردم‌ غربال‌ می‌شوند که‌ اشخاص‌ بزرگ‌ بزرگ‌ از توی‌ غربال‌ می‌افتند پایین‌ و یک‌ اشخاص‌ خاصّ مؤمن‌ خالص‌ در غربال‌ می‌مانند. «یستَخرفج‌ من‌ الغربال‌ خلقٌ کثیر»؛ عده‌ زیادی‌ از غربال‌ می‌ریزند. امتحان‌ است‌ برادر من‌. مبادا که‌ شیطان‌ ما را فریب‌ بدهد. مبادا که‌ هوای‌ نفس‌ بر ما غالب‌ شود. مشکلات‌ را تحمل‌ کن‌. شما نگاه‌ کن‌ طلا که‌ به‌ این‌ قیمت‌ است‌ می‌دانید چقدر زحمت‌ و چقدر ناراحتی‌ها را تحمل‌ کرده‌ است‌ تا به‌ این‌ قیمت‌ رسیده‌؟ سنگی‌ که‌ بیشتر نبود. توی‌ کوره‌ آن‌ را گذاشتند. چقدر حرارت‌ و آتش‌ فشار به‌ آن‌ آورد. آنقدر چکش‌ توی‌ سر و مغز آن‌ خورده‌ است‌. آنقدر تحت‌ فشار قرار گذاشته‌ تا حالا یک‌ سکه‌ شده‌ و حالا این‌ مبلغ‌ قیمت‌ پیدا کرده‌ یا دست‌بند شده‌ یا سینه‌ریز شده‌ است‌. خیلی‌ فشار را تحمل‌ کرده‌ تا به‌ این‌ درجه‌ رسیده‌ است‌ .

[/b]