![]() |
|
برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: مهدویت (/forum-18.html) +--- بخش: قرارگاه منتظران (/forum-69.html) +--- موضوع: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس (/thread-16206.html) |
RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - رمز شب - ۱۳/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۴ سلام منم هم حلالیت میطلبم البته تا اونجایی که سعی دارم انجام میدم ولی وقتم به شدت ام پی3 شده یه نکته میخواستم بگم که این دعا ها مدت زمان نداره ؟؟؟مثلا 40 روز نصفه سال یه چیزی تو همین مایه ها... یا خب شایدم تا آخر عمرمون اینجوری بیشتر برنامه ریزی واسه دعا کردن میکنیم RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - Tolou - ۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۱۴ بسم الله الرحمن الرحیم سلام یه سوالی دارم بعضی از دوستان انصراف دادند ... باید به بقیه اعضای همان گردان اطلاع داده بشه؟ من اسم یه سری از دوستامو نوشتم اما الان تازه دیدم که یکی از اعضای گردانشون انصراف دادن. باید به دوستانم بگم؟ اگه کسی حذف بشه کس دیگه ای جایگزینش نمیشه؟ RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - 59-11(یامهدی) - ۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۳۶ 11:66-7 . عموما دعا های شخصی افراد نیز بخشی از دعا های خود ماست، اما یقینا صاحب این دعا بیشتر از هرکسی بر حاجت های شیعیانشان آگاهی دارند. (گرچه شیعه بودن ادعا ی بزرگی است که من همیشه در ادای آن کوتاهی کردم ولی می دانم جز آن راه نجات دیگری نیست)، بنابراین همیشه هنگام دعا کردن از خداوند و معصومین (علیه السلام) می خواهم که دعاهای شما را برآورده سازند و برای قبول شدن دعا هایتان دعا می کنم، که آنها بر خوب و بد ما بیشتر از ما آگاهی دارند. 00 اگر دوستان بنده را قابل بدانند،من از طرف همه ی همسنگران عزیز و خودم از بقیه، حلالیت می طلبم. .. البته من دیر به گردان های بیداری اندیشه پیوستم ولی، مطمئنا یکی از اهداف اصلی شکل گیری این گردانها تحکیم ایمان به واسطه ی دعای دیگران و فریاد شعار ( ما برای رهایی نیازمند ظهوریم، یا مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ادرکنی ) بوده است. نه بر گردن گرفتن حق دیگران در حالی که خدا می داند چه حق هایی قبل از این نیز بر گردنمان (ایضاً بنده) بوده است. .. .. یا فاطمة الزهرا (سلام الله علیها)
RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - F_R - ۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۲۳ سلام دوستان از هم گردانیهام میخوام حلالم کنن خیلی کوتاهی کردم تورو خدا ببخشیدم از اولشم شک داشتم بیام یا نه از مدیون شدن به بچه ها میترسیدم من باید عمیقا یک خود سازی رو شرو کنم خیلی محتاج دعاتونم شما حلال کنید من سعی میکنم از این به بعد وظایفمو درست انجام بدم من از حقی که رو گردنم افتاده نگرانم بچه های گردان عباس بن حیدر حلالم کنید حلالم کنید RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - علی 110 - ۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۵۵ (۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۱۴)neda نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم منطقیش این هست که جایگزین بشه اما میخواهیم حتی الامکان بازگردند RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - فدک زهرا - ۱۴/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۲۵ بسم الله سلام به همگی من قبلا هم از هم گردانیام عذر خواهی کرده بودم و حلالیت خواسته بودم، اما این تاپیک باعث شد دوباره یاد تقصیرات خودم بیفتم! بازم از همه ی بچه ها حلالیت میخوام، البته شاید نتونم روزانه دعای خصوصی رو بخونم اما هر وقت جایی زیارت میرم یا تو مراسم دعایی چیزی قرار میگیرم ناخود آگاه به یاد تالار و رفقام میفتم و دعاشون میکنم، تو دو ماه قبل که 2 بار لیاقت تشرف به قم جمکران رو پیدا کردم هر دوبارش نائب الزیاره ی بچه های همه ی گردانها بودم. در هر صورت بازم درخواست دارم که حلالم کنید .... بی صبرانه انتظار میکشم تا انشاءالله به زودی در صف یارن آقا امام زمان، پای رکابشون همه ی بچه هارو ببینم....... RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - تازه مسلمان - ۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۲۴ سلام بچه ها توروخدا حلالم کنید این روزها اینقدر از خدا دور شدم که اگه حق الناسم به گردن بیفته نمی دونم باید چیکار کنم........... ........... دعا کنید بتونم مثل قبل دعا کنم التماس دعا یاحق RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - sarallah - ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۰۴ اقا به نظر من یه تاپیک خلاصه و جامع بزنید و تمام گردان ها و افرادشو توش قرار بدید و هم وظایف عضو گردان رو به طور خلاصه.که اگر هم کسی میخواد انصرافبده راحت این کار انجام بشه و کسایی هم که درست متوجه قضیه نشدن مثل خودم متوجه بشن RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - Tolou - ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۲۴ بسم الله الرحمن الرحیم (۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۰۴)sarallahe73 نوشته است: اقا به نظر من یه تاپیک خلاصه و جامع بزنید و تمام گردان ها و افرادشو توش قرار بدید و هم وظایف عضو گردان رو به طور خلاصه.که اگر هم کسی میخواد انصرافبده راحت این کار انجام بشه و کسایی هم که درست متوجه قضیه نشدن مثل خودم متوجه بشن سلام دوست گرامی در تاپیک گردان های بیـــــــــداری اندیشـــــه + خلاصه .... همه توضیحات مربوط به گردانها به طور خلاصه آورده شده است. شما برای ثبت نام میتونید به تاپیکی که توی همون تاپیک بالا معرفی شده مراجعه کنید و ثبت نام نمایید اما برای انصراف بایستی با مدیران محترم هماهنگ کنید... اگه سوالی بود در خدمتم. [url=http://forum.bidari-andishe.ir/thread-15726.html][/url] RE: برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس - sarallah - ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۶ (۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۲۴)neda نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم دوست عزیز این کجاش خلاصه هست؟ باید 3 ساعت بخونی تا ببینی چی به چیه. |