تالار گفتگوی بیداری اندیشه
سریال شبکه 3 "پشت کوههای بلند" - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت سینما و هالیوود (/forum-26.html)
+---- بخش: سینمای ایران (/forum-58.html)
+---- موضوع: سریال شبکه 3 "پشت کوههای بلند" (/thread-16618.html)

صفحه: 1 2 3

RE: نظر درباره سریال شبکه 3 پشت کوههای بلند - mohsen-321 - ۱۱/خرداد/۹۱ ۱۶:۰۷

به این میگن یه سریال پر محتوا که متاسفانه نقطه ی ضعف بزرگی داره و اون اینه که چنین سریال زیبا و نابی برای کسایی که عشق ممنوع و این سریالهای افتضاح ماهواره ای رو میبینن جذاب نیست ( بد وبیراه نگیدا !!!!!!!!!!!!! حرفم کنایه ای نبود )

RE: نظر درباره سریال شبکه 3 پشت کوههای بلند - aleerz - ۱۱/خرداد/۹۱ ۱۶:۳۳

(۱۱/خرداد/۹۱ ۱۶:۰۷)mohsen-321 نوشته است:  به این میگن یه سریال پر محتوا که متاسفانه نقطه ی ضعف بزرگی داره و اون اینه که چنین سریال زیبا و نابی برای کسایی که عشق ممنوع و این سریالهای افتضاح ماهواره ای رو میبینن جذاب نیست ( بد وبیراه نگیدا !!!!!!!!!!!!! حرفم کنایه ای نبود )

1-سلام داداش من
2-به خدا ما ماهواره نداریم تازه خلاف ترین فیلمی هم که تا حالا دیدم همین فیلم خارجی هایی بوده که دوبله شده ولی خوب بازم به نظر من سریال بدیه چون شما از سریال خوشت اومده دلیل نمیشه هرکسی که خوشش نیومده به سریال های و فیلم های غیر مجاز اعتیاد داشته باشه ..... (لطفا از این بعد زود قضاوت نکنیم)
3-اگه منظورت از سریال های ماهواره ای قلب یخی که باید بگم اگه این سریال رو ندیدی حتما ببین این سریال اولین سریال ضدماسونی هست که تو ایران ساخته شده خیلی هم داستان قشنگی داره هم مجوز داره هم اینکه از ماهواره پخش نمی شه برای پخش خانگی ساخته شده تازه اگه یه شبکه ماهواره ای اونو پخش کنه که مورد عنایت رابرت مورداک قرار میگیره...Big Grin

یا علی(علیه السلام)

RE: نظر درباره سریال شبکه 3 پشت کوههای بلند - مرغ حق - ۱۱/خرداد/۹۱ ۱۷:۲۷

دوستان من گفتم چرا توی این سریال هی جن /جن مکنن .

RE: نظر درباره سریال شبکه 3 پشت کوههای بلند - seiied - ۱۱/خرداد/۹۱ ۱۸:۲۴

سلام دوستان.پشت کوه های بلند رو میشه ورژن جدید سریال روز و روزگاری دونست.کار گردان سعی کرده مثل گذشته تعدادی از بازیگران روز و روزگاری رو جمع کنه دور هم شاید بتونه یه کاری کنه که خاطرات روز و روزگاری برای هم بازیگران هم مردم تکرار بشه.در مودر جن هم چون فیلم مربوط میشه به گذشته و تفکرات اون موقع راجع به جن و پری از این موضوع زیاد بحث می شه اما هیچ شیطنت و تفکر فاسدی پشت این جریان نیست.

RE: نظر درباره سریال شبکه 3 پشت کوههای بلند - mohsen-321 - ۱۲/خرداد/۹۱ ۱۶:۵۶

aleerz عزیز شما گفتین که
چون شما از سریال خوشت اومده دلیل نمیشه هرکسی که خوشش نیومده به سریال های و فیلم های غیر مجاز اعتیاد داشته باشه .....
3-اگه منظورت از سریال های ماهواره ای قلب یخی که باید بگم اگه این سریال رو ندیدی حتما ببین

دوست خوب این حرف شما اینجا برعکسش بیشتر به کار میاد و قشنگتره به صورت یه پند میگم ( همیشه یادت باشه صرفا هر چیزی که شما از اون خوشتون نیومد افتضاح نیست ) من اگه میگم این سریال خوبه دلایلی هم دارم که گفتم .

تازه کی گفت که قلب یخی بده اصلا من اسمی از قلب یخی آوردم ؟ اصلا مگه قلب یخی ماهواره ایه ؟!!!!!!!!!!!![/size]

RE: نظر درباره سریال شبکه 3 پشت کوههای بلند - aleerz - ۱۲/خرداد/۹۱ ۲۰:۵۹

(۱۲/خرداد/۹۱ ۱۶:۵۶)mohsen-321 نوشته است:  ( همیشه یادت باشه صرفا هر چیزی که شما از اون خوشتون نیومد افتضاح نیست ) من اگه میگم این سریال خوبه دلایلی هم دارم که گفتم .

منم نگفتم افتضاحه گفتم من بدم میاد

RE: نظر درباره سریال شبکه 3 پشت کوههای بلند - مرغ حق - ۱۳/خرداد/۹۱ ۲۱:۰۳

دوست من محسن جان نه شما قانع میشی نه ما از این سریال خشمون میاد / پس هرکی به دینش/ممنون

RE: سریال شبکه 3 "پشت کوههای بلند" - taban - ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۳

سلام جن یه اصطلاح لری هس که معنی نفرینو میده ما لرها اکثرا برا اینکه یکی رو نفرین کنیم اکثرا به بچه ها یا خانوم ها میگیم که بترسن من این سریالو ندیم که بیشتر توضیح بدم

RE: سریال شبکه 3 "پشت کوههای بلند" - AMINI - ۱/تیر/۹۱ ۱۰:۵۱

به نظر بنده این سریال صرفا نژاد پرستانه ساخته شده و در اون اصفهانیهای عزیز بعنوان نژاد نخبه و زرنگ و متفکر و پولدار و دارای فن بیان بالا و کامل و عاقل و بسیار دانا معرفی شده اند ولیکن سایرین خصوصا شیرازیها بعنوان انسانهایی عقب مانده و کند ذهن و دارای فن بیان کاملا پایین و دارای سیستم حکومتی چوب و چماق و بی فکر و دهاتی که بتازگی به شهر رسیده اند معرفی شده اند.

از نظر بنده که این فیلم بسیار نژاد پرستانه توسط کارگردان اصفهانی ساخته شده است.
بطور حتم گفتن این مطالب صحیح نیست ولیکن نگفتن آن دینی هست که بر گردن بنده خواهد بود.
یا علی

RE: سریال شبکه 3 "پشت کوههای بلند" - saloomeh - ۱/تیر/۹۱ ۱۱:۲۹

(۱/تیر/۹۱ ۱۰:۵۱)AMINI نوشته است:  به نظر بنده این سریال صرفا نژاد پرستانه ساخته شده و در اون اصفهانیهای عزیز بعنوان نژاد نخبه و زرنگ و متفکر و پولدار و دارای فن بیان بالا و کامل و عاقل و بسیار دانا معرفی شده اند ولیکن سایرین خصوصا شیرازیها بعنوان انسانهایی عقب مانده و کند ذهن و دارای فن بیان کاملا پایین و دارای سیستم حکومتی چوب و چماق و بی فکر و دهاتی که بتازگی به شهر رسیده اند معرفی شده اند.

از نظر بنده که این فیلم بسیار نژاد پرستانه توسط کارگردان اصفهانی ساخته شده است.
بطور حتم گفتن این مطالب صحیح نیست ولیکن نگفتن آن دینی هست که بر گردن بنده خواهد بود.
یا علی

متاسفانه این تئوری به جان هم انداختن قومیتها در ایران داره توسط صدا و سیمای ایران دامن زده میشه !!!! و این خیلی خطرناکه اونم تلویزیون با این حجم مخاطب !!!!

واقعا چه سیاست گذاری پشت این برنامه هاست الله اعلم . از طرفی هم بخایم خیلی خوش بینانه بگیم که نه هدف چیزی جز این قضایا بوده !!! به ساده لوحی متهم خواهیم شد .