![]() |
|
نوشته های نادره افشاری - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html) +--- بخش: دشمن شناسی در اسلام (/forum-24.html) +--- موضوع: نوشته های نادره افشاری (/thread-17558.html) |
RE: نوشته های نادره افشاری - وحید110 - ۱۴/تیر/۹۱ ۱۴:۰۴ لطفا فایل کتاب رو برای من بفرستید تشکر RE: نوشته های نادره افشاری - revenger - ۱۴/تیر/۹۱ ۱۴:۱۲ دوستان اصلا یه پیشنهاد بیاییم تو تالار یه تیم رفع شبهه بذاریم که جواب این موجودات خبیث رو با ادله و استدلال بدیم به خدا روز به روز بیشتر میشن و وای از جوونایی که ایمانشون ضعیفه راحت طعمه میشن اقا وحید یه تاپیک بزن من درحد کماندو در خدمتم ![]()
RE: نوشته های نادره افشاری - وحید110 - ۱۴/تیر/۹۱ ۱۵:۵۱ عزیز دل برادر اولا وقت باید بزاریم زیاد . دوما جواب شبهه دانش زیادی میخواد . سوما کار تحقیقی لازم داره چهارما ان شا الله بای یه تیم تحقیقاتی درست کنیم همین کتاب رو جواب بدیم . فقط بخونمش ببینم ارزش جواب داره یا فقط اراجیف نوشته در پناه خدا RE: نوشته های نادره افشاری - مجید121 - ۱۴/تیر/۹۱ ۱۷:۵۹ سلام دوست عزیز پیشنهاد بنده این است : 1 - توسل به خود حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای حفظ ایمان . 2 - قرائت قرآن به صورت روزانه در هر حدی که امکانش هست . 3 - اگر شبهه ای در ذهنتان هست به صورت موردی در تالار بیان کنید تا توسط دوستان پاسخ داده شود . یا علی RE: نوشته های نادره افشاری - mahdi jan - ۱۴/تیر/۹۱ ۱۸:۰۱ بله دوست گرامی شما درست میفرمایین. حالاکه امتحانات داره تموم میشه باید تابستون رو وقت بذارم تا بتونم جوابامو بگیرم. شایدم بتونم دوستمو هم از انحراف نجات بدم... خیلی ممنونم (اللهم عجل لولیک الفرج) RE: نوشته های نادره افشاری - وحید110 - ۱۴/تیر/۹۱ ۲۱:۲۶ سلام برادر عزیز . ببین شبهه تمومی نداره . جواب همه شب هه ها هم داده شده و دوباره از قصد مطرح میکنند تقریبا مدت هاست شبهه جدیدی ندیدم . شما اگر به یقین رسیدی با تحقیقاتت . دیگه دنبال شبهه نباش برو پله بعدی یعنی پذیرش عقلی رو به حوزه عمل بیار . ان شا الله خیلی شبهات اصلا پیش نمیاد. بیاد هم جوابش مرسه در پناه خدا RE: نوشته های نادره افشاری - mahdi jan - ۱۷/تیر/۹۱ ۱۳:۱۰ سلام دوستان. خواهشآ یه بخشی از تالار رو واسه پرسش و پاسخ اختصاص بدین. من هنوز خوندن کتاب خانم افشاری رو تموم نکردم این رفیقم یه سی دی دیگه از آقای سیامک ستوده داده که بخونم. سیامک ستوده هم شروع کرده به زدن حرفهای دروغ به تمام دین اسلام از اول تاریخش (به قول خودش مستند) اگه جایی تو تالار باشه که بشه این حرفهارو مطرح کنیم خیلی عالی میشه چون خیلی از دوستان آگاهی شون میره بالا در مورد این شبهات. خواهشآ درخواستمو عملی کنین. باتشکر (اللهم عجل لولیک الفرج) RE: نوشته های نادره افشاری - faateme-313 - ۱۷/تیر/۹۱ ۱۳:۳۶ دوست عزیز این نکته رو هم در نظر بگیر که بعضی ها دانسته و با علم به حقیقت میان این کارو میکنن اگه می بینی واقعا اینطوریه حرف زدن با آدمایی که از قصد حقیقت رو نقض میکنن بی فایدس.. RE: نوشته های نادره افشاری - وحید110 - ۱۷/تیر/۹۱ ۱۳:۵۴ (۱۷/تیر/۹۱ ۱۳:۱۰)mahdi jan نوشته است: سلام دوستان.دست عزیز ان شا الله کار پژوهشی در این موارد شروع خواهیم کرد شما هم اگر صلاح میدونید این کتب رو نخونید بنده نگاهی اجمالی انداختم براحتی میشه به اینها ان شا الله جواب داد RE: نوشته های نادره افشاری - sevenmoons - ۱۷/تیر/۹۱ ۱۵:۰۶ سلام دوستان این مشکل شما رو من سالها پیش داشتم برای رفع شبهه سراغ خیلی ها رفتم.از معلمها بگیر تا اساتید حوزه متاسفانه قانع کننده نبود و منجر به این شد که کلا بیخیال دین و مذهب شم به مدت چند سال از همه چی دور بودم تا این که خدا دوباره پناهم داد بنابراین حرفهایی رو که بهت توصیه میکنم حاصل تجربه و تباه شدن قشنگ ترین سالهای عمرمه 1.اول از همه خودت رو به خدا بسپار و ازش بخواه راه درست رو نشونت بده و فراموش نکن که امام زمان باب الله هستن(برای رفتن به سمت خدا باید از در عبور کنی)چیزی که من خیلی دیر فهمیدم 2.دینت رو کامل بشناس.کسانی که شبهات رو مطرح میکنن دین ما رو خوب بلدن و این رو هم میدونن که تو شناخت کاملی از دینت نداری 3.شبهات رو برای کسانی که کاملا آگاه به دین هستن مطرح کن و نه برای افرادی مثل خودت و سریعا رفعشون کن نذار برای مدت زیادی ذهنت رو مشغول کنن 4.برای من هم دعا کن
|