![]() |
|
نیازمند همیاری در فیسبوک برای حمایت از مسلمانان میانمار - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: اطلاعیه های گروه (/forum-7.html) +---- بخش: پیشنهاد به گروه (/forum-10.html) +---- موضوع: نیازمند همیاری در فیسبوک برای حمایت از مسلمانان میانمار (/thread-18716.html) |
RE: نیازمند همیاری در فیسبوک برای حمایت از مسلمانان میانمار - ONLY66 - ۳۱/تیر/۹۱ ۱۷:۰۷ دوست عزیز یا علی ما هم هستیم RE: نیازمند همیاری در فیسبوک برای حمایت از مسلمانان میانمار - FCBOY - ۳۱/تیر/۹۱ ۱۷:۱۵ (۳۱/تیر/۹۱ ۱۷:۰۵)جویای حقیقت نوشته است:بنده فکر کردم منظور دوست عزیزمون بهبود اطلاعاتمون از طریق منابع خارجیه. من هدفم از ایجاد این کمپین اطلاع رسانی برای کاربرای داخل ایران بود. اگه شما و دوستان حاضر باشین در بخش غیر داخل هم کار کنیم و تعدادمون از این جهت کافی باشه که بسم الله. بنده حاضرم.(۳۱/تیر/۹۱ ۱۶:۵۴)FCBOY نوشته است: ایده خوبی هست اما فعلا" نیازی نداریم چون منابع مستقیم ما سایت های خبری فارسی هستن که کار ما رو در درجه اول راحت می کنن. لطفا" برای درخواست همکاری مستقیم توی خود پیج به بنده پیغام بدین. RE: نیازمند همیاری در فیسبوک برای حمایت از مسلمانان میانمار - SARV - ۳۱/تیر/۹۱ ۱۸:۲۳ سلام . من که فی*ل*ترشکن ندارم!! RE: نیازمند همیاری در فیسبوک برای حمایت از مسلمانان میانمار - FCBOY - ۳۱/تیر/۹۱ ۱۹:۲۲ (۳۱/تیر/۹۱ ۱۸:۲۳)SARV نوشته است: سلام . من که فی*ل*ترشکن ندارم!!سلام . می تونین از وی-پی-ان های موجود توی اینترنت استفاده کنین. RE: نیازمند همیاری در فیسبوک برای حمایت از مسلمانان میانمار - TINCHY - ۳۱/تیر/۹۱ ۱۹:۳۹ الله اکبر عکسارو دیدم چرا آخه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() با بدبختا این کارو میکنن اگه کسی دیگهاینکارارو با غیر مسلمان انجام داده بود الان توی شبکه های ماهواره ایی و غیره سه سوت پخش میشد منم هستم ولی نه در فیسپوک بلکه با زدن وبلاگ.وایمیل اگر کسی متن انگلیسی این خبرو داره همینجا بذاره RE: نیازمند همیاری در فیسبوک برای حمایت از مسلمانان میانمار - FCBOY - ۳۱/تیر/۹۱ ۱۹:۵۷ (۳۱/تیر/۹۱ ۱۹:۳۹)TINCHY نوشته است: الله اکبرمتاسفانه درد ما کم توجهیه رسانه ها به این قضیه هست! این یه حرکت هماهنگ و حساب شده از طرف سیستم شیطانی خودشون بوده. RE: نیازمند همیاری در فیسبوک برای حمایت از مسلمانان میانمار - revenger - ۳۱/تیر/۹۱ ۲۰:۴۱ بابا اینا خیلی وحشی هستن به خدا من اینو دیدم دلم میخواست تک تکشون جر بدم سوزاندن مسلمانان میانمار RE: نیازمند همیاری در فیسبوک برای حمایت از مسلمانان میانمار - FCBOY - ۳۱/تیر/۹۱ ۲۱:۳۱ (۳۱/تیر/۹۱ ۲۰:۴۱)revenger نوشته است: بابا اینا خیلی وحشی هستن به خدااین فیلم رو دیدم . خدا همشونو لعنت کنه. بی شرفا . یا امام زمان به دادمون برس RE: نیازمند همیاری در فیسبوک برای حمایت از مسلمانان میانمار - یا ثارالله - ۳۱/تیر/۹۱ ۲۲:۳۹ بسم الله الرّحمن الرّحیم سلام... اولا هرچیزی رو آدم نباید ببینه دیدن بعضی فیلم ها و عکس ها انسان رو قسی القلب میکنه این چه عملکردیه صدا و سیما داره در قبال این فاجعه... تو اخبار که(بجز پیام امام خامنه ای) هیچی نمی گه.همه جا گل و بلبله!!! الانم داره یک برنامه طنز نشون میده انگار نه انگار یه عده مسلمون دارن یه گوشه دنیا میمیرن بنده هم دوست دارم کمک کنم بهتون اما ف ی ل ت ر شکن ندارم... RE: نیازمند همیاری در فیسبوک برای حمایت از مسلمانان میانمار - 135 - ۱/مرداد/۹۱ ۱:۰۸ به این آتش برس! هیزم مهیا کن! مهیاتر! گلستانیم ما در آتش نمرود زیبا تر مهیا کن که ما از آتش شیطان نمیترسیم که در آغوش آتش میشود ققنوس ماناتر خبر از دود آه ما به دلها میرود مادام تو در هر شعله نفرینیتری هر شعله رسواتر تو مست از شعله فریاد ما آرام میگیری و ما را نالهای ماندهست صدها بار گیراتر دریغا پیرو بودا به کار زنده سوزاندن دریغاتر از این غوغای خاموشی! دریغاتر ! شما را مردگانی هست - سر تا پای در آتش- شما در زندگانی نیز میسوزید، پیداتر بسوزانیدمان، خورشید محشر نیز در راه است خدا، تنها خدا با ماست با مایی که تنهاتر ... اغثنا یا غیاث المستغیثین! راه دشوار است اگرچه نیست در رنج سفر از ما شکیباتر میلاد عرفان پور |