![]() |
|
دانلود مستند سفر به ماوراءالطبيعه با زیرنویس فارسی - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: گروه بیداری اندیشه (/forum-6.html) +--- بخش: پژوهشها و مستندهای تصویری (/forum-9.html) +--- موضوع: دانلود مستند سفر به ماوراءالطبيعه با زیرنویس فارسی (/thread-21371.html) |
RE: دانلود مستند سفر به ماوراءالطبيعه با زیرنویس فارسی - Motarjem - ۲۲/اسفند/۹۱ ۱۵:۳۴ نمیدونم شاید ادامه ترجمه این مستند متوقف شده.... شاید بازخورد آنچنانی ایی که مدنظر بوده رو نداشته. یا الله RE: دانلود مستند سفر به ماوراءالطبيعه با زیرنویس فارسی - عدالت - ۲۲/اسفند/۹۱ ۱۵:۵۲ به نام خدا این صحبتها چقدر حقیقت داره؟؟ آیا این شخص دچار توهم نشده یا قبل از مراسم شیطانی مواد روانگردان مصرف نکرده ؟؟ RE: دانلود مستند سفر به ماوراءالطبيعه با زیرنویس فارسی - joseffist - ۲۲/اسفند/۹۱ ۱۶:۱۲ (۲۲/اسفند/۹۱ ۱۵:۵۲)عدالت نوشته است: به نام خدا به نام خدا سلام دوست گرامی , من دیده ام کسانی رو که به راههایی رفته و سپس برگشته اند . چیزایی که میگن گاهی غیرقابل باوره ! مثلا باورش سخته که فلان شخص با فلان مدرک مهم علمی و اخلاق ظاهری و خلاصه اینقدر موجه اما پیرو شیطان باشه . متاسفانه خیلیها هستند که در پشت ظاهری آراسته با کلمات خوب و چهره ای موجه پنهان شدن اما مقاصدشون شیطانیه ![]() شما در زندگی روزمره نگاه کنید خیلی از این موارد خواهید دید و این سریال هم به این مطالب صحه میزاره . امیدوارم ترجمه اش ادامه پیدا کنه . RE: دانلود مستند سفر به ماوراءالطبيعه با زیرنویس فارسی - Anti gods - ۲۲/اسفند/۹۱ ۱۶:۳۶ دست کسایی که این مستندو ترجمه میکنن درد نکنه.ولی چرا اینقدر طول میدن.به خدا زیرنویس کردن اونقدراهم کار سختی نیست.حالا خوبه هر قسمتی که میاد فقط بیست سی دقیقه هستش که این همه طول میکشه اگه میخواستن کامل ترجمه کنن چقدر طول میکشید.یا یه کاریو شروع کننو درستو حسابیو سروقت تمومش کنن یا اصلا شروع نکنن.امیدوارم از دست من این عزیزان ناراحت نشن ولی این نقد کاملا به کارشون وارده. بازم منتظر میمونیم ![]() ![]()
RE: دانلود مستند سفر به ماوراءالطبيعه با زیرنویس فارسی - jafar - ۲۲/اسفند/۹۱ ۱۷:۱۰ سری دوم رو نتونستم دانلود کنم لینک مستقیم نداره RE: دانلود مستند سفر به ماوراءالطبيعه با زیرنویس فارسی - jafar - ۲۳/اسفند/۹۱ ۱۱:۰۳ با سلام من نتونستم سری اولش رو دانلود کنم میشه لینک دیگه ای بدین RE: دانلود مستند سفر به ماوراءالطبيعه با زیرنویس فارسی - Surena - ۳۰/اسفند/۹۱ ۱۵:۱۳ بسم الله الرحمن الرحیم سلام سعی کردیم تا قبل از سال 92 قسمت سوم این مستند رو تقدیم کاربرای عزیز کنیم. خیلی از دوستان در سایتهای دیگه هم منتظر قسمت سوم این مستند بودند. لینک دانلود مستند به صورت یکجا : http://dl.anti666.ir/ViDeOS/OTHeRS/A-TRi...uRaL-3.zip دانلود مستند در چهار قسمت : http://dl.anti666.ir/ViDeOS/OTHeRS/A-TRi....part1.rar http://dl.anti666.ir/ViDeOS/OTHeRS/A-TRi....part2.rar http://dl.anti666.ir/ViDeOS/OTHeRS/A-TRi....part3.rar http://dl.anti666.ir/ViDeOS/OTHeRS/A-TRi....part4.rar ![]() با تشکر از تالار آنتی 666 RE: دانلود مستند سفر به ماوراءالطبيعه با زیرنویس فارسی - joseffist - ۱/فروردین/۹۲ ۱۱:۱۲ به نام خدا سلام دوستان من پیشنهاد میکنم تمام این مستند مخصوصا مخصوصا قسمت سوم رو ببینید . بعنوان کسی که در جلسات هیپنوتیزمی بودم و کمی راجع به مسائل ماورایی و مکاتب کاذب برخورد کردم , باید بگم جواب خیلی از سوالت در قسمت سوم این مستند هست . استراتزی شیطان برای کنترل ذهن , اونم از طرقی که انسان حدس هم نمیزنه که داره شیطانی عمل میکنه ! واقعا مستند جالبیه ! خوبه اگه بصورت cd برای فروش ارائه بشه و یا کتابش ترجمه بشه ! شیطان طوری از طریق ذهن میتونه انسان رو به خدمت بگیره که شاید باورش سخت باشه . هیپنوتیزم و برخی از انواع مدیتیشن و ..... حالا شاید بگین که اینگونه کارها برای بدن انسان مفیده , خیلی از مکاتب کاذب هم همینو میگن , میگن که اینکارها برای سلامتی مفیده , اما مطمئن باشید شیطان چیز بسیار اندک و کوچکی میده اما روح انسان رو میگیره . این قسمت سریال نکات اعجاب انگیزی داره ! کسانیکه به عقایدی مثل تناسخ و نابود نشدنی بودن روح انسان معتقد هستن , یا کسانیکه وعده میدن که انسان رو فنا ناپذیر کنن و .... اینا همه اش راههای طراحی شده توسط لوسیفره ! شاید شما بگیم خود من با چه مدرکی میتونم حرفای این مستند رو بپذیرم . راستش تجربه و تحقیق در مورد مکاتب کاذب و مبارزه ای که در همین تالار با شبهه عرفانها شروع کردم و چیزایی که دیدم , مثل یه پازل , توسط حقایق این مستند داره کامل میشه ! برخی مطالب این مستند رو سالها پیش درک و تجربه کرده بودم . بهرحا پیشنهاد میکنم ببینید . RE: دانلود مستند سفر به ماوراءالطبيعه با زیرنویس فارسی - Justice Bringer - ۱/فروردین/۹۲ ۲۰:۲۸ (۲۲/اسفند/۹۱ ۱۶:۳۶)Anti gods نوشته است: دست کسایی که این مستندو ترجمه میکنن درد نکنه.ولی چرا اینقدر طول میدن.به خدا زیرنویس کردن اونقدراهم کار سختی نیست.حالا خوبه هر قسمتی که میاد فقط بیست سی دقیقه هستش که این همه طول میکشه اگه میخواستن کامل ترجمه کنن چقدر طول میکشید.یا یه کاریو شروع کننو درستو حسابیو سروقت تمومش کنن یا اصلا شروع نکنن.امیدوارم از دست من این عزیزان ناراحت نشن ولی این نقد کاملا به کارشون وارده. سلام، دوست عزیز ، بله درست میفرمایین زیرنویس کردن اونقدرا هم سخت نیست ... در صورتیکه شما متن انگلیسی (زیرنویس انگلیسی) رو داشته باشین . تمام این فیلما و سریالایی که می بینید انقدر سریع بلافاصله زیرنویس فارسیشون میاد بخاطر اینه که زیرنویس انگلیسیشون موجود هست . ولی در مورد این مستند اینطور نیست و از معدود مستندایی هست که به این سبک داره زیرنویس میشه . یعنی ابتدا ترنسکرایب Transcribe میشه یا یه اصطلاح پیاده سازیش انجام میشه (که خودش کلی وقت میگیره) و بعد میره برای ترجمه ، ویرایش و زیرنویس و کارای نهایی کلیپ ! حتی بچه های همین تالار که مستند Arrivals رو زیرنویس کردن ، زیرنویس انگلیسیش رو داشتن (یعنی من میدونم که رو سایت WUP هست زیرنویسش) . خیلی سعی شده که زیرنویس این مستند به زبون محاوره نزدیک باشه . شما زیرنویس های فیلم های دیگه رو برید ببینید . انگار داری از روی کتاب اول دبستان میخونی !!! ضمن اینکه این تنها پروژه ای نیست که داره انجام میشه توسط تیم ... و پروژه های دیگه ای هم هستن که باعث میشه نیرو و زمان تقسیم بشه و فقط روی این مستند متمرکز نباشه . این بود شرح ما وقع ! ![]() مخلصیم، یاعلی (علیه السلام) . RE: دانلود مستند سفر به ماوراءالطبيعه با زیرنویس فارسی - مجید121 - ۲/فروردین/۹۲ ۳:۴۱ در قسمت سوم ایشون میگه شیاطین به شدت در رواج عقیده زندگی پس از مرگ فعال هستند ، به دلیل اینکه ارتباط با ارواح رو رواج بدن و اهداف بعدی .... و بعد طوری صحبت می کنه که ظاهرا ایشون به اصل موضوع زندگی پس از مرگ هم بی اعتقاد است ! لطفا دوستانی که در مورد ایشون اطلاعات کاملی دارند و بخصوص جناب بیداری اندیشه ، در این مورد و عقاید ایشون هنگام این مصاحبه توضیح بدن با تشکر |