تالار گفتگوی بیداری اندیشه
دستان پنهان مردان جابولون - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html)
+--- موضوع: دستان پنهان مردان جابولون (/thread-23.html)

صفحه: 1 2 3

RE: دستان پنهان مردان جابولون - هادی نظری - ۸/بهمن/۸۹ ۳:۲۹

من از یکی از اساتید شنیدم که کمال الملک هم ماسون بوده است .
اگر کسی اطلاعاتی داره به من بده Huh

RE: دستان پنهان مردان جابولون - Amir - ۱۵/بهمن/۸۹ ۰:۱۲

سلام ببنید ماسونر بودن کم چیزی نیست (نه این که قصد بزرگ جلوه دادن داشته باشم اما ...) در این دور و زمان بنابراین به هرکسی چنین تهمتی را زدن خیلی نیاز به اثبات های دقیق دارد دو مورد میشود :
1 - گاهی هستند
2 - گاهی غیر مستقیم پیگیر ماسونرها هستند
بهرحال در باره کمال الملک بنده تا حالا نه به مطلبی برخوردم نه در شواهد تاریخی چیزی خوندم و صرف یهودی یا ... بودن دلیل ماسون بودن بهرحال اگر به مطلبی در این باره برخوردم حتما اطلاع خواهم داد
این که عکس ها کار نمیکنه ... بله درسته مشکل از سرور آپلود بنده هست که پرشین گیگ مشخص نیست چرا این فایل هارا از بین برده سعی میکنم اگر شد جایگزین کنم
ممنون یاعلی

تصاویر + منابع = http://zohur12.persiangig.com/image/Hidden%20hand

RE: دستان پنهان مردان جابولون - mohsen . - ۱۹/بهمن/۸۹ ۱۶:۵۲

با سلام

از صفر تا صد در مورد هلوکاست
فایل pdf باحجم 1 مگابایت همراه باتصاویر

http://ketabnak.com/comment.php?dlid=9576

RE: دستان پنهان مردان جابولون - Amir - ۱۴/اسفند/۸۹ ۲۱:۱۴

خب خالي از لطف نيست تو اين بلبشو اين تصوير رو هم ببينيد

[تصویر: z1wpdyncsinxgec0kz8c.jpg]

متوجه شديد كه ؟

RE: دستان پنهان مردان جابولون - sasa - ۱۸/اسفند/۸۹ ۱۱:۵۵

(۸/بهمن/۸۹ ۳:۲۹)هادی نظری نوشته است:  من از یکی از اساتید شنیدم که کمال الملک هم ماسون بوده است .

آقا دست بردار هر کی هر چی گفت که آدم نباید بهش فکر کنه چه برسه به این که مطرحش کنه!!
بعضی از آدمها فکرشون مریضه نباید بهشون اعتماد کرد.
اللهم اشفع کلّ مرضانا

RE: دستان پنهان مردان جابولون - ANTI satan - ۱۸/اسفند/۸۹ ۲۲:۲۷

(۱۸/اسفند/۸۹ ۱۱:۵۵)sasa نوشته است:  
(۸/بهمن/۸۹ ۳:۲۹)هادی نظری نوشته است:  من از یکی از اساتید شنیدم که کمال الملک هم ماسون بوده است .

آقا دست بردار هر کی هر چی گفت که آدم نباید بهش فکر کنه چه برسه به این که مطرحش کنه!!
اللهم اشفع کلّ مرضانا

با سلام Smile

دوست خوبم این تالار برای این ایجاد شده که محلی باشه تا این بحث ها توش مطرح بشه و بر روی آن بررسی صورت بگیره و همه نظر بدند تا به یه جمع بندی برسیم ،پس دوستان لطفاً با نظرات مخالفتون اینطور برخورد نکنید
دوستان خواهش می کنم تعصب رو از خودتون دور کنید
اگر اشتباه نکنم آقای رائفی پور بودند می گفتن احتمالاً کمال الملک ماسون بودند ، پس دوست خوبم لطفاً در نظرات خودتون دقت کنید و به کسی توهین نکنید

با تشکر Smile

RE: دستان پنهان مردان جابولون - sasa - ۱۸/اسفند/۸۹ ۲۳:۲۶

(۱۸/اسفند/۸۹ ۲۲:۲۷)ANTI satan نوشته است:  
(۱۸/اسفند/۸۹ ۱۱:۵۵)sasa نوشته است:  

اللهم اشفع کلّ مرضانا

با سلام Smile

دوست خوبم این تالار برای این ایجاد شده که محلی باشه تا این بحث ها توش مطرح بشه و بر روی آن بررسی صورت بگیره و همه نظر بدند تا به یه جمع بندی برسیم ،پس دوستان لطفاً با نظرات مخالفتون اینطور برخورد نکنید
دوستان خواهش می کنم تعصب رو از خودتون دور کنید
اگر اشتباه نکنم آقای رائفی پور بودند می گفتن احتمالاً کمال الملک ماسون بودند ، پس دوست خوبم لطفاً در نظرات خودتون دقت کنید و به کسی توهین نکنید

با تشکر Smile

به نام خداوند مهربان
دوست عزیز Smileنظر من با نظر ایشون مخالف نیست!!Blush
منظور من این است که نباید پشت سر کسی که مرده و دستش از دنیا کوتاه است و در افکار عمومی نقش مثبت دارد این گونه صحبت کنیم.
علاوه بر این من فکر نکنم به کسی توهین کرده باشم !!!!!!!!!!!Angel
یا علی مدد

RE: دستان پنهان مردان جابولون - montazer - ۱۸/اسفند/۸۹ ۲۳:۳۹

دوستای عزیزم منم این مطلب رو خیلی وقت پیش شنیده بودم اما یادم نیست از کجا Huh

RE: دستان پنهان مردان جابولون - MARTINI80 - ۱۹/اسفند/۸۹ ۲:۰۳

دست یزید هم از دنیا کوتاهSmile!!!!!!!!!! دوست عزیز چون نقاش خوبی دلیل نداره آدم خوبی هم بوده.خدمتی که نیوتن به بشر کرد کسی نکرد اما ماسون و شیطان پرست بود...یزید لعن الله علیه هم شاعر توانایی بود

RE: دستان پنهان مردان جابولون - sasa - ۱۹/اسفند/۸۹ ۱۲:۴۰

(۱۹/اسفند/۸۹ ۲:۰۳)علی متین نوشته است:  دست یزید هم از دنیا کوتاهSmile!!!!!!!!!! دوست عزیز چون نقاش خوبی دلیل نداره آدم خوبی هم بوده.خدمتی که نیوتن به بشر کرد کسی نکرد اما ماسون و شیطان پرست بود...یزید لعن الله علیه هم شاعر توانایی بود

به نام خداوند مهربان
دوست عزیز من نگفتم هر کسی که دستش از دنیا کوتاه است بلکه کسی که در افکار عمومی نقش مثبت دارد.Blush
مقایسه یزید و استاد کمال الملک کار درستی نیست!!Exclamation
کلاًّ من یه گله از مدیریت سایت داشتم و اون اینه که چرا همه توی این تالار با هم مثل دشمن خونی حرف می زنند.بابا دشمن کسی دیگر است ما با هم دوستیم و شاید فقط یک کم با هم اختلاف عقیده داشته باشیم اونم در جزئیات!!!
انشا الله خدا از سر تقصیرات استاد کمال الملک و نیوتن و ما بگذرد.Angel

الهی آمین
یا علی مدد