تالار گفتگوی بیداری اندیشه
Assassins CreedIIIعکسی جالب از این بازی! - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html)
+--- موضوع: Assassins CreedIIIعکسی جالب از این بازی! (/thread-24974.html)

صفحه: 1 2 3 4

RE: Assassins CreedIIIعکسی جالب از این بازی! - سرباز منتظر - ۳۰/خرداد/۹۲ ۱۷:۰۵

من این گونیا و پرگار رو خودم دیدم

RE: Assassins CreedIIIعکسی جالب از این بازی! - Yaser_h2011 - ۳۱/خرداد/۹۲ ۰:۴۸

(۳۰/خرداد/۹۲ ۱۷:۰۵)سرباز منتظر نوشته است:  من این گونیا و پرگار رو خودم دیدم

آورین آورین Big Grin
من خیلی چیزا دیدم Big Grin
این بازی نماد های دیگه هم داره سه تا دایره که اگه اشتباه نکنم آپولون باشه ... تاثیر پروانه ای (butterfly effect) نظریه آشوب ،21 دسامبر ، سوره زلزله از قرآن ... از کتاب انجیل و تورات و کلی نکته دیگه که آخر شماره 1 شروع میشه و قسمت دوم بازی به اوج میرسه با معما ها تو بازی که خیلی هم باحالن !!!!!!!!
کلا بازی جالبیه ... اینقدر هم به این چیزا گیر ندین !!!

RE: Assassins CreedIIIعکسی جالب از این بازی! - PWLG - ۳۱/خرداد/۹۲ ۱:۵۸

به نام خدا
یکی ازمهمترین نکات بازی همین معماهای مخفی درنسخه "دوم" و "انجمن برادری" بودکه متأسفانه اصلا به آن پرداخت نشده است.
دریکی ازمعماهای آن وجود "اپل" نزد افرادمهم جهان(مانند جورج واشینگتون)، مطرح شد که این حرف در ‏DLC‏ "ظلم شاه واشینگتون" ثابت شد.
آیا کسی این ‏DLC‏ رابازی کرده است؟

RE: Assassins CreedIIIعکسی جالب از این بازی! - دل خسته - ۳۱/خرداد/۹۲ ۹:۴۰

(۳۱/خرداد/۹۲ ۰:۴۸)Yaser_h2011 نوشته است:  آورین آورین Big Grin
این بازی نماد های دیگه هم داره سه تا دایره که اگه اشتباه نکنم آپولون باشه ... تاثیر پروانه ای (butterfly effect) نظریه آشوب ،21 دسامبر ، سوره زلزله از قرآن ... از کتاب انجیل و تورات و کلی نکته دیگه که آخر شماره 1 شروع میشه و قسمت دوم بازی به اوج میرسه با معما ها تو بازی که خیلی هم باحالن !!!!!!!!
سلام
همچین هم بازی جالب جالب نیست ، متسافنه نسخه سوم افتضاح بود.
نسخه دوم و expantion ش هم که قابل بازی نبود (صحنه داشت نمی شد بازی کرد)

RE: Assassins CreedIIIعکسی جالب از این بازی! - سرباز منتظر - ۳۱/خرداد/۹۲ ۱۱:۱۴

(۳۱/خرداد/۹۲ ۰:۴۸)Yaser_h2011 نوشته است:  آورین آورین Big Grin
آره این ها آخر assassins 1 در شرکت آبسترگو بود اما آخر بازی assassins creed 3 نیز اگه اونجا چشم عقابی رو بزنی باز نشون میده

RE: Assassins CreedIIIعکسی جالب از این بازی! - PWLG - ۳۱/خرداد/۹۲ ۱۳:۰۴

به نام خدا
اونقدرهاهم افتضاح نبود مگرنه رکوردفروش بازیهای UBISOFT رانمیشکست ومثل اویل۶ با سر میخورد زمین.
اماقبول دارم که داره مثل بازیهای هرساله (COD,NFS) یکنواخت وتکراری میشه اما حداقل مثل اون بازی های آبکی، ۱ساله سروته شو هم نمیارند.
همه چی به "پرچم سیاه" بستگی دارد.
در پناه حق

RE: Assassins CreedIIIعکسی جالب از این بازی! - Yaser_h2011 - ۳۱/خرداد/۹۲ ۱۳:۵۹

(۳۱/خرداد/۹۲ ۱۱:۱۴)سرباز منتظر نوشته است:  آره این ها آخر assassins 1 در شرکت آبسترگو بود اما آخر بازی assassins creed 3 نیز اگه اونجا چشم عقابی رو بزنی باز نشون میده

واقعا ؟؟؟؟!!! من دقت نکردم !؟ فقط میدونم تو غار تو بازی باید گوشه های غار بری که راه مخفی هست که قفل در ورودی رو بیاره پایین که اونجا داستان های خاصی با الهه ها هستش ولی چیزی از علائم یادم نمیاد HuhDodgy

(۳۱/خرداد/۹۲ ۹:۴۰)دل خسته نوشته است:  سلام
همچین هم بازی جالب جالب نیست ، متسافنه نسخه سوم افتضاح بود.
نسخه دوم و expantion ش هم که قابل بازی نبود (صحنه داشت نمی شد بازی کرد)
بازیش که قشنگه من کلا بازی های شمشیری و رزمی رو دوست دارم !!! یوبیسافت هم خوراکش شمشیری ساختن (شاهزاره ایرانی و اساسین که جقتشون بازی های مورد علاقه ی منم Heart ) نسخه ی سومش اتفاقا نوآوری های جالبی داشت اما داستانش یه خورده متوسط بود البته جذابیت و رمانتیک نبوذ Big Grin
نسخه ی دوم و ادامه هاش که درباره ی اتزیو بود اتفاقا پر طرفدار ترین بودش !!!! البته میگین افتضاح همینش واسه همه قشنگ بود Wink دلیلش هم تابلوئه چون اتزیو یه اشراف زاده و البته دختر باز بودش که تو تمام نسخه ها میدیم Big Grin نسخه 2 با کریستینا وسپوچی و نسخه انجمن برادری با کاترینا و نسخه افشا ها با سوفیا (این دیگه سانسور نداشت Big Grin ) خب اینا تو جذب بازی باز تاثیر زیاد داشت و البته تو نسخه سه چون هیچ کششی نذاشتن یه خورده دلسرد کرد بازی باز هارو !! اما مثل اینکه ادوارد پدربزرگ کانر رگ اتزیو توش جزیان داره و به اونایی که واسشون این چیزا مهمه توصیه میکنم بازی نکنن Big GrinWink

RE: Assassins CreedIIIعکسی جالب از این بازی! - JohnShepard - ۳۱/خرداد/۹۲ ۱۹:۳۸

حالا که چی؟Dodgy
بازی نکنیم دیگه؟Huh
جاش آهنگ گوش کنیم؟ اونم که نمی شه آخه اونم......
بریم بیرون بچرخیم؟ نه نه اونم نمی شه چون کلی ساختمون هست که علامتای ماسونی روشه.

RE: Assassins CreedIIIعکسی جالب از این بازی! - Yaser_h2011 - ۳۱/خرداد/۹۲ ۲۰:۴۲

(۳۱/خرداد/۹۲ ۱۹:۳۸)JohnShepard نوشته است:  حالا که چی؟Dodgy
بازی نکنیم دیگه؟Huh
جاش آهنگ گوش کنیم؟ اونم که نمی شه آخه اونم......
بریم بیرون بچرخیم؟ نه نه اونم نمی شه چون کلی ساختمون هست که علامتای ماسونی روشه.
هیچی اگه خواسته اینا باشه بریم سوریه بجنگیم و بمیریم Dodgy

RE: Assassins CreedIIIعکسی جالب از این بازی! - pari74bala - ۱/تیر/۹۲ ۱:۲۵

(۳۱/خرداد/۹۲ ۲۰:۴۲)Yaser_h2011 نوشته است:  هیچی اگه خواسته اینا باشه بریم سوریه بجنگیم و بمیریم Dodgy
آره به نظر منم این بهترین کاره!