![]() |
|
تاپیک مرجع باز خوانی مواضع رهبر انقلاب - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html) +--- بخش: اخلاق اسلامی و سیره معصومین (/forum-44.html) +---- بخش: در محضر بزرگان دین و اخلاق (/forum-55.html) +---- موضوع: تاپیک مرجع باز خوانی مواضع رهبر انقلاب (/thread-26694.html) صفحه: 1 2 |
RE: تاپیک مرجع باز خوانی مواضع رهبر انقلاب - Scimitar - ۲۱/تیر/۹۲ ۱۳:۴۹ سلام ، نقل قول: اصل صلوات مشکلی نداره،نیت صلوات سیاسی مشکل داره !!!بستگی داره سیاست رو چی تعریف کنی شما ! نقل قول:فارسی 100 درصد !!!اول باید مطمئن بود که خواست قلبی مردم این باشه نه خواسته ی رسانه های انور آب ![]() دوم اینکه ادعایی که شما می کنی فقط مربوط به قوم فارس (پارس به قول قدیم ترها) و اینجوری باشه ترک ، لر ، بلوچ ، کرد ، عرب ، و... نظرشون با شما متفاوته ! اساسا اینجوری نگاه کردن به ایران اشتباه عزیز من ، شما تصور نکن ایران یعنی پارس ! از همون اول هم ایران چند نژاد و شاخه داشت ، پارس و پارت ، ماد (حالا نمی خواهم وارد بحث تاریخی بشیم ! ) دوم اینکه بهتر بدونید مذهب و اعتقاد چیزی فراتر از نژاد ، چون اولی اکتسابی (اگه واقعی باشه و نه موروثی) و دومی بدون هیچ زحمتی بدست اومده . اولی توش تفکر و یک ایدولوئوژی نهفته است دومی نهایتا یک فرهنگ اجتماعی ! بزار واضح بگم برات ، ایرانی بودن یا هر نژاد دیگه ای افتخار نداره . اما مسلمان بودن افتخار داره. شما می گی "مردم ما از عرب زبان های غیر ایرانی خیلی لطمه خوردن " به دو تا نکته توجه می کردی متوجه می شدی این گزاره ای که آوردی رو ازش اون چیزی که می خواستی نمیشه برداشت کرد : - مردم ما از خیلی از ایرانی های غیر عرب (درست عکس اون) هم ضربه های وحشتناکی خورده ! پس بیایم بگیم فارسی اخه ! - اصولا چه ارتباطی بین زبان یک نژاد و تصمیمات و رفتارشون می خوای برقرار کنی ؟! متاسفانه کسانی هستند که دوست دارند از جو احساسی سوء استفاده کنند ، مدام به طبل ایرانی ایرانی می کوبند تا یک عده رو خام کنند در حالی که نژاد و دین اصولا در تقابل همدیگه قرار نمی گیرند و اینها دوست دارند رو در رو کنند این دو رو. شما حواست رو جمع کن و فریب نخور دوست من ، اونکه ادعای ایرانی اش گوش فلک کر کرده وقتی پای ناموس و خاک وطنش در میون باشه "جیم فنگ" میزنه ، اما اونکه تو اعتقاداتش حفط وطن عین ایمان اش هست ، اونکه پشتش اعتقاد قوی اسلام و جهاد هست ، جوونش رو واسه وطن و اعتقادش با افتخار میده. الفبای انسانیت اینه که برخورد نژادی نداشته باشی . هرجا که نژاد پرستی لونه بکنی بزودی نابود میشه . تاریخ این رو میگه. RE: تاپیک مرجع باز خوانی مواضع رهبر انقلاب - zryy - ۲۱/تیر/۹۲ ۱۴:۰۲ (۲۱/تیر/۹۲ ۱۳:۱۷)Yaser_h2011 نوشته است: شرمنده این پستم اسپمه ببخشید ولی به خاطر این جمله ای که قرمزش کردم میگم: زبان عربی زبان کتاب آسمانی دینمونه و همراه با یک چیز خوب وارد کشورمون شده یعنی اسلام و خداقل شباهتش با زبان فارسی اینه که الفباشون تقریبا یکیه ولی زبان های غربی چی؟؟!! با چیزی به جز استعمار و تهاجم فرهنگی وارد کشور عزیزمون شدن؟ آیا واقعا شما حزف زدن به زبونی رو دوست داری که با اومدنش به هویت، ملیت و دینت توهین شده؟؟!! RE: تاپیک مرجع باز خوانی مواضع رهبر انقلاب - مهدی2012 - ۲۱/تیر/۹۲ ۱۷:۴۰ Yaser_h2011 نوشته: نقل قول:بهتره ادبیات ما ایرانی باشه ... چون ما ایرانی هستیم و زبانمون هم فارسی هستش نقل قول: مردم ما فارسی با تمی از زبان های غربی میخوان نه عربی !!!دوست عزیز از همون اول میگفتین که زبان غربی رو دوست داری نه زبان فارسی رو... مگه من و امثال من جزء این مردم نیستن؟ ما تم غربی نمیخوایم. ما تم اسلامی میخوایم. نقل قول:الان خوده شما ها هم فارسی میحرفین ؟؟؟ صد در صد نه !! شما ها هم دوست دارین عربی صحبت کنین!!بله من زبان کتاب خدا رو دوست دارم و باعث افتخاره. نقل قول:خوب شما نسل جوون تغییر کرده ... شما اصلا تلاشی برای ایرانی کردن ما دارین ؟؟؟؟خیر... اگر بخوام تلاش کنم برای اسلامی کردن تلاش میکنم. نقل قول:ایرانی ها راستی یکتاپرست بودن و هرکسی رو آزاد میزاشتن تو هر دینی !!باید ایرانی ها الگوی ما باشن و یا پیامبر و اهل بیت؟ نقل قول:تا 2 بیداریم !!! چیه مگه ؟؟؟تا جایی که میدونم ضرر داره. نقل قول:غرب زده بودن بهتر از عرب سوسمار خور بودن یا دو رو بودنه ... من از اعراب بیشتر متنفرم نه من خیلی از جوونا...من قبلا گفتم ما کاری به عرب ها نداریم. ما شیعه هستیم و پیرو اهل بیت و اگر شما مثال هایی از کارهای ما زدید که مورد تایید اهل بیت نباشه و مورد تایید اعراب باشه ما قبول میکنیم که کار اشتباهه. دوست عزیز ما میگیم فقط دین اسلام و مذهب شیعه به غرب و عرب و بقیه هم کاری نداریم. اگر شما موافقید که ما باید پیرو پیامبر و اهل بیت باشیم تاپیک جدیدی ایجاد کنید و رفتار های اشتباهی رو که ربطی به پیامبر و اهل بیت نداره بذارین اگر من قبول نکردم من یه افراطی هستم. اینطور خیلی بهتر میشه مگرنه این بحث های ما هیچ فایده ای نداره. نقل قول:اصل صلوات مشکلی نداره،نیت صلوات سیاسی مشکل داره !!!ما که نیت سیاسی نداریم شاید شما اشتباه فکر میکنید؟ RE: تاپیک مرجع باز خوانی مواضع رهبر انقلاب - mojtabamax - ۲۲/تیر/۹۲ ۲۳:۱۲ صد البته اگه ادبیات ما قرآنی باشه خیلی بهتره تا فارسی...ما که نژاد پرست نیستیم که بگیم از اعراب بالاتریم...اونها هم انسان اند و برابر با ما...ما به ایران اسلامی افتخار میکنیم.افتخار میکنیم که 2500 ساله یکتاپرستیم اما بیشتر از اون افتخار میکنیم که شیعه ایم... بله بنده به شخصه برای اسلامی کردن تلاش میکنم تا ایرانی کردن...چون تاریخ نشون داده اصالت دادن به مکتب دینی بسیار مفید فایده تر از اصالت به نژاده... در مورد صلوات برای رهبر هم باید بگم که صلوات سیاسی و غیر سیاسی نداره...ما ولیه فقیه داریم...یعنی دیانت و سیاست مون هم طراز با هم قرار گرفته اند...ما برای ولی امر مسلمین صلوات میفرستیم وگرنه ابتدا به ساکن عاشق چشم و ابروی رهبر که نیستیم... ما که عرب پرست نیستیم...ما خدا پرستیم...خدا در قرآن فرموده اسلام کامل ترین دین هاست...ما هم پیرو اسلام و امیرالمومنین علی(علیه السلام) هستیم....خواه اسلام در عربستان نازل شده باشه،خواه در چین و خواه در بورکینافاسو........ دنبال نژاد نباشید...فقط اسلام..... RE: تاپیک مرجع باز خوانی مواضع رهبر انقلاب - M912 - ۱/مرداد/۹۲ ۱:۳۷ (۱۵/تیر/۹۲ ۱۹:۴۵)Agha sayyed نوشته است: بسم الله ببخشید یه مواردی هست که خیلی دلم میخواد بدونم و ممنون میشم یکی به من توضیح بده!!!! الان دقیقا مطابق گفته این دوستمون چه کسی این مقام ولایت و جانشینی رو به آیت الله خامنه ای دادن غیر از این است که این مقام فقط از طرف خداوند به شخص داده میشود و خداوند هر کس را که بخواهد انتخاب میکند؟؟ آیا با وجود امام حاضر و زنده و ولی و خلیفه بر حق بر روی زمین که همه میدانیم زنده هست و وجود داره نیازی هست که یه خلیفه طاهری هم باشه؟؟؟ خوب اگه خدا چنین ولایت پذیری قوی و ایمان به ولی فقیه رو میخواست چرا همون امامش رو برای ما نفرستاد اصلا این عقلانیه که یه امام واقعی باشه اما غیب شده باشه تا ما از نماینده اش اطاعت کنیم؟؟ سوال بعدی هم اینه که اگر من یک شیعه آمریکایی باشم یا هر جایی و فقط ایرانی نباشم آیا ولایت جناب سید علی بر من واجب میشود؟؟؟ شیعیان لبنان سید حسن را بیشتر قبول دارند یا سید علی را بحث اطاعت از کدام صحیح تر است!!! امیدوارم دوستان جبهه نگیرن و با تعصب پاسخ ندن با تشکر
RE: تاپیک مرجع باز خوانی مواضع رهبر انقلاب - Havbb 110 - ۱/مرداد/۹۲ ۵:۴۸ نقل قول:غیر از این است که این مقام فقط از طرف خداوند به شخص داده میشود و خداوند هر کس را که بخواهد انتخاب میکند؟؟ ولایت فقط و فقط مال خداست. هرکس دیگری که ولایت داره اینطور نیست که خدا بخشی از ولایت خودش رو به او داده باشه بلکه اون شخص در مسیر و راستای ولایت خدا قرار گرفته (یعنی حرفش حرف خدا شده) خدا معیار رو مشخص کرده ، هرکس بیشتر مطابق اون معیارها باشه ولایت بیشتری داره. خداوند عده ای رو با عنایات خاص خودش پاک و معصوم نگه میداره تا ظرفیت اینو داشته باشن که به صورت صد در صد در مسیر ولایت خدا قرار بگیرن و به مقام امامت و پیامبری برسن. اینکه خدا گفته هرکس رو بخوام بهش نعمت میدم یا هرکس رو بخوام فلان میکنم معنیش این نیست که هیچ حساب و کتابی در کار نیست و همینجوریه.... ولی فقیه هم تا وقتی ولایت داره که حرفهاش بر مبنای قرآن و احادیث باشه و هیچ حرف و دستوری خارج از حدود الهی نده. به محض اینکه حرف یا دستوری خارج از حدود الهی داد ولایتش هم از بین میره... نقل قول:آیا با وجود امام حاضر و زنده و ولی و خلیفه بر حق بر روی زمین که همه میدانیم زنده هست و وجود داره نیازی هست که یه خلیفه طاهری هم باشه؟؟؟بله ، چون با امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شخص خاصی در ارتباط نیست که نمیتونیم دستورات رو مستقیم از ایشون بگیریم. نقل قول: خوب اگه خدا چنین ولایت پذیری قوی و ایمان به ولی فقیه رو میخواست چرا همون امامش رو برای ما نفرستاد اصلا این عقلانیه که یه امام واقعی باشه اما غیب شده باشه تا ما از نماینده اش اطاعت کنیم؟؟حالا اون یازده تا که فرستاد چیکار کردیم براشون ، باید آخری رو هم میذاشت بکشنش؟ غیبت حضرت نشان دهنده ی حکمت خداست و تا وقتی شرایط برای ظهور فراهم نشه (یعنی انسانهایی که خودشون رو برای اطاعت آماده کرده اند نباشند و جامعه طالب و منتظر ظهور نباشه) ظهور انجام نمیشه. نقل قول:سوال بعدی هم اینه که اگر من یک شیعه آمریکایی باشم یا هر جایی و فقط ایرانی نباشم آیا ولایت جناب سید علی بر من واجب میشود؟؟؟ شیعیان لبنان سید حسن را بیشتر قبول دارند یا سید علی را سید علی رو بیشتر قبول دارن به عنوان ولی امر شیعیان. حتی در سوریه هم که بنده چند سال پیش رفتم در نماز جماعت مسجد ها آخر نماز برای چند نفر از جمله رهبر ایران صلوات میفرستند. این مسئله جای بحث داره و فقها باید بشینن روش فکر کنن ولی چیزی که بدیهی هست اینکه وحدت و هرچیزی که باعث وحدت بشه چیز خوبیه! RE: تاپیک مرجع باز خوانی مواضع رهبر انقلاب - M912 - ۱/مرداد/۹۲ ۱۵:۳۳ (۱/مرداد/۹۲ ۵:۴۸)Havbb 110 نوشته است: ولایت فقط و فقط مال خداست. هرکس دیگری که ولایت داره اینطور نیست که خدا بخشی از ولایت خودش رو به او داده باشه بلکه اون شخص در مسیر و راستای ولایت خدا قرار گرفته (یعنی حرفش حرف خدا شده)نه ببین من گفتم آمریکا منظورم این بود کشوری که شیعی نباشه یا کشوری نباشه که نیاز به کمک ایران داشته باشه و مردمش نون کشور ما رو نخورن الان اگه اوباما هم مسلمون بود اعتقادات ما رو تشویق میکرد خرج کشورمون هم میداد و برامون کلی پول خرج میکرد من صلوات که هیچی روزی دو رکعت نماز هم فقط به نیت خود خودش میخوندم
RE: تاپیک مرجع باز خوانی مواضع رهبر انقلاب - Havbb 110 - ۲/مرداد/۹۲ ۵:۱۶ نقل قول:من اینطور برداشت کردم که امام علی به عنوان مثال انتخاب خدا نبوده بلکه چون از همه نزدیک تر به ولایت خدا بوده شایسته این مقام شده هوممم؟؟؟ منظور من این بود که مثلا حضرت علی (علیه السلام) به لطف خدا اینقدر از گناه و زشتی دور بودن اونقدر انسان شایسته صالحی شدند که «لایق» مقام امامت شدند. وقتی همینجور بگیم خدا هرکس رو بخواد امام میکنه شاید بعضی ها اینطور برداشت کنند ک مقام امامت نه شایستگی میخواد نه کنترل نفس و نه... فقط کافیه ک خدا بخواد کسی رو بذاره امام. همینطور در مورد معصومیت ائمه و پیامبران ، عده ای به غلط تصور میکنن که این بزرگواران اصلا جنس آفرینششون با ما فرق داشته به طوری که اصلا «توانایی» گناه کردن نداشته اند.... نقل قول:شرایط الان مثل این میمونه که ما بگیم حضرت علی رو قبول داریم ولی چون تو خونه هستن پس ما باید از ابوبکر و عمر اطاعت کنیم چون وحدت ایجاب میکنه منظور شما از این مثال چی بود من متوجه نشدم. اگه منظورتون اینه که ما گفتیم چون به امام زمان دسترسی نداریم پس ولی فقیه رو جایگزین میکنیم و کارمون حل میشه اصلا اینطور نیست. کسی که منتظر امام زمان نباشه اصلا شیعه نیست! حتی خود ولی فقیه رو هم برای اینکه حسن نیت خودمون رو به خدا اثبات کنیم گذاشتیم. یکی از مبانی مهم نظریه ولایت فقیه حدیث معروف خود حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست که فرموده اند در زمان غیبت ما به راویان احادیث (فقها) مراجعه کنید. نقل قول:مثلا عمر و ابوبکر یا عثمان و خلفای بعدشون هم اگه در راستای ولایت الهی بودن و حرف خدا رو میزدن و مطابق اون ولایت بودن به خودی خود میتونستن خلیفه یا حجت باشن و اطاعت از اون ها بعد از اطاعت از امام ها واجب میشد؟؟؟ در زمان حیات و حضور امام معصوم غیر ممکنه کسی حرفی حق تر از امام بتونه بزنه یا ولایتی بیشتر از امام داشته باشه. ولی اگر کسی پیدا میشد که فقیه خوبی بود و به قواعد اسلام آشنا بود خود ائمه سفارش میکردن که به جای اینکه مثلا از ری به سامرا بیاید و از ما سوال کنید ، همونجا در ری سوالاتتون رو از کسی که امروز معروف به شاه عبدالعظیم حسنی هست بپرسید.... ولی به این معنی نبوده که حضرت عبدالعظیم علمش یا ولایتش بیشتر از امام باشه. یه جورایی در حکم شاگرد اول کلاس حساب میشده! نقل قول: ولی همون قسمت عنایت خاص که اول حرفاتون گفتین که باعث میشه طرف پاک و معصوم باشه از رو چه حساب و کتابیه؟؟؟ اینو دیگه خود خدا میدونه! خدا بعضی جاهای قرآن هم میگه که مثلا اگر این کارو بکنید اونکارو بکنید میرید بهشت یه جایی هم میگه بعضی ها وارد بهشت میشن (مثلا) بغیر حساب (بدون حساب). تفسیر این آیه میشه اینکه غیر حساب یعنی حساب و کتابی که انسان ازش سر در نمیاره ولی خود خدا میدونه که چه حساب و کتابی باید انجام بده... اصلا یه قاعده ی کلی ، در عالم آفرینش هیچ چیز بدون حساب و کتاب نیست ، چون اگر چیزی بدون حساب و کتاب باشه هم عدل خدا و هم حکمت خدا زیر سوال میره (از نظر فلسفی) پس غیر ممکنه. نقل قول: ما از طرف چه کسی رهبری رو نایب برحق امام زمان میدونیم؟؟؟ بر مبنای همون حدیث که در زمان غیبت به فقها مراجعه کنید (از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ) نقل قول:حداقل میتونم بگم اون 11 تا رو من کاری باهاشون نکردم و اگه خدا دلیلش این باشه که من اصلا دوس ندارم حجتم رو برای شما بفرستم همینه که هس برای من قابل قبول تره اصرار میکنم گریه میکنم دعا میخونم شاید دلش بخواد ولی اینکه چون 11 تای قبلی رو چندین نسل قبل من که حتی نسبت فامیلی هم با من ندارن و اصلا از اجداد من نبودن به قتل رسوندن و من باید جورش رو بکشم اصلا قبول ندارم کی گفته علت «عدم ظهور امام زمان» در زمان حال ، ظلم گذشتگان ماست؟؟؟؟ من که توی پست قبلیم نوشتم که هر زمانی که جامعه آماده بشه ، مردم یه قوم یا یک گروه بخوان امام زمان رو ، امام زمان به اندازه ی کافی یار و سرباز داشته باشه که از نظر ایمانی و ولایت پذیری قوی باشن اون موقع ظهور صورت میگیره (برید ویژگی های یاران امام زمان رو بخونید توی همین تالار هم هست) در یک کلام به محض اماده شدن پایگاه و زمینه ی ظهور ، ظهور صورت خواهد پذیرفت. در ضمن جامعه ساخته شده از چندین «من». من هرکس اگه درست بشه جامعه درست میشه. آدم باید تا اونجایی که میتونه: 1- خودسازی کنه و برای خدمت به امام زمان کامل آماده بشه 2- برای تعجیل در فرج دعا کنه 3- تا اونجایی که در توانش هست به آماده شدن دیگران و جامعه هم کمک کنه اگه هرکس این کارها رو کرد ولی عمرش نرسید که ظهور رو درک کنه ، اشکالی نداره چون موقعی که حضرت ظهور میفرماین از اونایی که مرده اند ولی قبلا خودشون رو آماده کردن برای خدمت به امام زمان ، میخوان که از قبر بیرون بیان و... یعنی دوباره زنده میشن. پاسخ به: تاپیک مرجع باز خوانی مواضع رهبر انقلاب - mojtabamax - ۱۳/آبان/۹۲ ۱۴:۰۱ ![]() روزمرّه فكر كردن در مسائل اقتصادى، مضر است؛ تغيير سياستهاى اقتصادى به طور دائم، مضر است - در همهى بخشها، بخصوص در اقتصاد - تكيه كردن بر نظرات غير كارشناسى، مضر است؛ اعتماد كردن به شيوههاى تزريقىِ اقتصادهاى تحميلى شرق و غرب، مضر است. سياستهاى اقتصاد بايد سياستهاى «اقتصاد مقاومتى» باشد - يك اقتصاد مقاوم - بايد اقتصادى باشد كه در ساخت درونىِ خود مقاوم باشد، بتواند ايستادگى كند؛ با تغييرات گوناگون در اين گوشهى دنيا، آن گوشهى دنيا متلاطم نشود؛ اين چيزها لازم است. رئيس جمهورى كه ميخواهد اين كشور بزرگ را اداره كند، اين راه پرافتخار را به كمك مردم و براى مردم طى كند، بايد اينچنين خصوصياتى داشته باشد. رابعاً بايد تهذيب اخلاقى داشته باشد؛ نپرداختن به حواشى. اينها چيزهاى لازمى است. بنده توصيهام به همهى دولتها هميشه همين بوده است. ميدانيد من از دولتها و از رؤساى جمهور در طول اين سالهاى متمادى همواره حمايت كردم؛ توصيه هم كردم، در موارد متعدد و زيادى از آنها توضيح هم خواستم. تكيه اين بوده است كه براى مردم هزينه درست نكنند، مشكل درست نكنند، دغدغهآفرينى نكنند، مردم را دچار تشويش و نگرانى نكنند؛ البته وعدهى بيخود و بىمبنا هم ندهند، درِ باغ سبزهاى بىمنطق هم باز نكنند؛ منطقى، معقول، منطبق با واقعيت و با توكل به خداى متعال حركت را پيش ببرند؛ انشاءاللَّه در آينده هم بايد همين جور باشد. بیانات در دیدار كارگران و فعالان بخش تولید كشور ۱۳۹۲/۰۲/۰۷ |