![]() |
|
به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: سبک زندگی (/forum-77.html) +--- موضوع: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ (/thread-27632.html) |
RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - Tolou - ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۰۹ (۲۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۵۹)s-r نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم من اطلاعی از این عکسها و این نحوه آشنایی ندارم. اگه شما اطلاعات بیشتری دارید بگید . این که نتیجه گیری این برنامه چی بود؟ پ.ن: دوستان خواهشا بهتر باهم صحبت کنید. اختلاف نظر هست... بحث میکنیم.شاید هرکدوم از ما اشتباه کرده باشیم. RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - Bahar - ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۱ نقل قول:من فقط سواله برام، آدم های مذهبی اینو می پسندن یا نه ؟ سلام من ادعای مذهبی بودم ندارم،کو تا مذهبی بودن!!به اسم و ظاهر که نیست. ولی با نظره آقای 110 موافقم.اگه نیاز بود،بعدأ میام دلایلمو میگم. دارید متعصبانه به این قضیه نگاه میکنید... در ضمن،مهم نیست ای عکس ماله کی و چی بوده،مهم اینکه مسلمانان اونطرف،اینگونه سبک زندگیشونه و برای مثال این عکس قرار داده شده. RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - مجتبی110 - ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۲ (۲۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۹)hooman-za نوشته است: عزیزم قیاس مع الفارق کردید...چه ربطی داشت به جای خدا بودن و نبود...اولا که کارشون اشتباه هست یه عده دختر پسر جوون از صبح تا شب باهم باشن بلکه شاید بخوان ازدواج کنن ! ...قوانین اسلامی کاری نداره که کجای دنیا زندگی میکنی همه جا یکسانه ...قوانین اسلام همه جا یکسانه اما سنجش اون توسط خدا به هیج وجه یکسان نیست. (۲۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۹)hooman-za نوشته است: دوم در مورد نمازشون ...هر چیزی یه قاعده ای داره ...خدا فرموده که زن باید اندامشو بپوشونو نگفته که تو کانادا حالا لازم نیستبله درسته! اما تو این عکس اتفاقا پوشش اونها هم مناسبه! شما بیرون گود نشستی می گی لنگش کن! دو روز اونجا زندگی کنی می فهمی به همین راحتی ها هم نیست!! تو نماز به غیر از وجه و کفین باید پوشیده بشه که اینطور هم هست (۲۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۹)hooman-za نوشته است: ..حکم خدا کلی هست چه یک کشور اسلامی باشه یا یه کشور غیر اسلامی ...اگه جای باشن که ازاحکام اسلام اطلاع نداشته باشن یه چیزی مثل چوپانی که از صبح تا شب تو بیابونه ولی مسلما اونا تو کانادا به اینترنت دسترسی داشتن ! که عکساشونو توش منتشر کردن پس اگه از چیزی هم اطلاع ندارن تقصیر خودشونو..شما هم تبصره به احکام الهی خواهشا وارد نکنید...بله از احکام مطلعند ، اگه مطلع نبودن که حجابشون رو رعایت نمی کردند. متوجهم چی می گی ولی شما دقیقا جای خدا نشستی و داری قضاوت می کنی! بزار دقیقا متوجهت کنم؛ امام (رحمة الله علیه) رو شبونه از قم به تهران آوردن و بعد به تبعید بردند. نقله که میگن امام تو اون شرایط بهش اجازه خوندن نماز صبح رو ندادن ! امام تو همون ماشین ، پشت به قبله ، بدون وضو در حالت نشسته روی صندلی نمازشون رو ادا کردند. بعدها امام خودشون فرمودند اگر تو عمر من یک نماز قبول شده باشه همون نماز هست! الان حتما می خوای بگی امام مجبور بوده اما اونا مجبور نیستند. در جواب باید بگم اولا اونا امام خمینی نیستند دوما که دقیقا اونها هم مجبورن، جبر فیزیکی ندارن اما شرایط جامعه ی اونها این جبر روحی و روانی رو ایجاد کرده! متاسفانه شما خودتو جای اونها نمی ذاری و نمی تونی شرایط اونها رو درک کنی برا یهمینه که چنین نظری می دی! (۲۵/مرداد/۹۲ ۱۳:۴۹)hooman-za نوشته است: شما اختیار اعمال خودتو داری که بخوای با چی بسنجی ولی نمیتونی کلی حکم کنی این کار رو دقیقا شما کردی و حکم به بطلان نماز اونا دادی ! اشکال نداره خدا جای حق نشسته! RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - دل خسته - ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۷ (۲۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۵)110 نوشته است: شما جای خدا نشستی که نماز اونا رو درست نمی دونی!؟؟؟؟؟؟؟سلام یک دفعه بگید همه باید پیامبر باشند تا از خدا وحی دریافت کنند تا بفهمند چی خوبه چی بد! خوب برادر من همون خدا هم قرآن نازل کرده ، ائمه علیهم السلام رو واسطه قرار داده ، از روی میل شخصی و نظر شخصی که نظر نداد دوستمون. واضح و مشخصه که رفت و آمد غیر ضروری مرد و زن نامحرم به شدت کراهت داره ، و اگر به اختلاط کشیده بشه حرامه.حجاب هم حد و حدود داره و غیر اون میشه بی حجابی ، همه رساله ها هم دارند حد و حدودش رو می تونید بخونید. RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - عبدالرحمن - ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۴۰ بسم الله الرحمن الرحیم دقت کردید چندتا ارسال این تاپیک ربط به سوال اول تاپیک داره؟ در ضمن سوال غلطه(مناظرات ریاست جمهوری!) به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشن خوبه؟ درسته که اسلام در همه جا اسلامه ولی محیط اونجا رو هم خودتون بسنجید حالا نمازشون درسته یا نه موضوعش جداست ولی ببینید توی جامعه ایران انقدر حریم ها خوب تعریف شده که جواب سوال کنونی تاپیک معلومه ولی توی کانادا که بعضی چیزا هم براشون یجور عرفه اگر اصول اسلام تو برخورداشون رعایت بشه و بتونن ازدواج کنن خیلی مسئله مهمی براشون حل میشه و جلو مفسده بزرگی گرفته میشه البته نظر شخصی بود باز باید شرایط رو سنجید RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - رهگذر. - ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۵:۲۹ اولا در ظاهر که کار درستی نیس اما اینکه نیتشون چیه خدا عالمه
RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - Tolou - ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۵:۴۲ (۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۷)دل خسته نوشته است: واضح و مشخصه که رفت و آمد غیر ضروری مرد و زن نامحرم به شدت کراهت داره ، و اگر به اختلاط کشیده بشه حرامه.حجاب هم حد و حدود داره و غیر اون میشه بی حجابی ، همه رساله ها هم دارند حد و حدودش رو می تونید بخونید. من در مورد باهم بودنشون صحبتی ندارم. شاید اونجا این بهترین و سالمترین گزینه برای آشناییشون باشه... اما مسلمه که حجاب کامل (چادر) که یک خانم میتونه در ایران داشته باشه اونجا نمیشه. فکر هم نمیکنم پوشش های این بندگان خدا ایرادی داشته باشه. RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - مهدی2012 - ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۶:۰۰ نقل قول: من فقط می خوام بدونم که آیا این جور آشنا شدن از نظر مذهبی ها و البته با توجه به خواست خدا درسته یا غلط؟ کاری ندارم که تو کشور دیگه شرایط چه جوریه ولی توی کشور ما ایران اینجور آشنایی کاملا غلطه و از نظر اسلام هم درست نیست. نقل قول: البته فکر کنم منظور شما اینه: یک عده جوون پسر و دختر با رعایت مسائل شرعی و .... به طور دسته جمعی برای مدتی کوتاهی(مثل یک سفر یا گردش) با هم باشن تا فرد مورد نظرشون رو برای ازدواج انتخاب کنند(یا به همرا خانوادهاشون).این کار درسته؟ به نظرم نیازی به انجام اینکار نیست و اینکار اشتباهه. چرا، مثلا بگین دو نفر همدیگرو انتخاب میکنن و پسره خاستگاری هم میره، حالا به اتفاق خونواده برای آشنایی بیشتر مدتی با هم باشند(چند جلسه رفت و آمد خانوادگی یا یک سفر کوتاهی، گردشی و...) با رعایت تمام مسائل شرعی به نظرم مشکلی نداره. RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - mahpare - ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۶:۲۲ (۲۵/مرداد/۹۲ ۱۶:۰۰)مهدی2012 نوشته است: کاری ندارم که تو کشور دیگه شرایط چه جوریه ولی توی کشور ما ایران اینجور آشنایی کاملا غلطه و از نظر اسلام هم درست نیست. خواهر خود من با همین شرایطی که شما میگید ازدواج کرد با رعایت تمام اصول . اما میگه آدم تو این مسافرت ها دلبسته میشه و چشمشو میبنده. البته خواهرم ازدواج موفقی داره الحمدلله و الانم به خاطر شوهرش یه شهر دور از ما زندگی میکنه اما بازم میگه خوب نیست این طور رفت و آمدها... RE: به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟ - مهدی2012 - ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۶:۴۹ نقل قول:خواهر خود من با همین شرایطی که شما میگید ازدواج کرد با رعایت تمام اصول . اما میگه آدم تو این مسافرت ها دلبسته میشه و چشمشو میبنده. باید زمانی این رفت و آمد ها اتفاق بیفته که پسر و دختر تحقیقاتشون رو انجام دادن و همدیگرو قبول کردن و حاضرن با هم زندگی کنن نه اینکه هر خاستگاری اومد با هم رفت و آمد داشته باشن و همچنین این رفت و آمد نباید طولانی باشه فقط در حد چند جلسه برای آشنایی. در اینصورت فکر نکنم وابستگی به وجود بیاد، البته اگه به وجود هم بیاد باز هم به نفعشونه مگرنه بدون چند جلسه رفت و آمد آدم با فرهنگ و اخلاق هم آشنا نمیشه. یک جور محکم کاریه... .... یک جور محکم کاریه...![]() البته با مسافرت موافق نیستم ولی چند جلسه خونواده ها خونه همدیگه برن و صحبت کنند خوبه. |